Fikirlerini birbirlerine hiç uymuyor. Bunu sorun edermisiniz yoksa yemisim siyasetini mi dersiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılbirini seviyorum 4 aydır birlikteyiz çok büyük bir aşkla başladı bizimkisi şimdide öyleyiz çok seviyoruz birbirimizi ve sevgilim kürt nişanlanmak istiyoruz ailesi kapanmamı istiyor tabi sevgilim de sen beni böyle gördün neden değiştirmeye çalışıyosun dediğim zaman bozuluyor sen benim için bunu yapmayı çokmu zor görüyorsun diyor hayır zor görmüyorum tam tersine konu açık veya kapalı olmak değil ben rabbim için kapanırım ben karımın kapalı olmasını istiyorum diyor adetlerimizde çok farklı biraz sıkı bir aile doğuluların adetlerini hemen hemen biliyorsunuzdur ben rahat büyüdüm rahatlık dediysem ailemle aynı sofraya oturabiliyorum mesela ama onlarda gelinler eşinin babasıyla aynı sofraya bile oturamıyor aileminde beni verip vermiyceği şüpheli mutsuz olmamdan korkuyorlar ve kapanmamı daha çok erken buluyorlar çünkü ilerde bir sorun yaşamamdan korkuyorlar sevgilim hdpli ve benim parti değiştirmemi bile istedi işte böyle siyasi olarak anlaşamıyoruz çokmu büyük konuştum zamanında bilmiyorum ama çok seviyorum ve çok çağresizim kalbimle aklım arasında gidip geliyorum arkadaşlarımız birbirinizi o kadar çok seviyorsunuz ki gözlerinizden bakışlarınızdan belli seviyosanız hiç birşeyin önemi yok diyorlar kıskanıyorlar da bizi ne yapıcam bilmiyorum. Arkadaşlar yorum yaparken boş boş konuşmayın empati kurarak cevap verin kendinizi benim yerime koyun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber bir gelecek, bir yuva kurmayı planladığım insanın hayata hangi pencereden baktığı, bana ve ilişkimize bakış açısıyla da doğru orantılı olacağından benimle birebir aynı düşüncede olmasa da benzer bir yaklaşımda olmasını beklerim. Dolayısıyla değil evlenmek, aksi durumda bir ilişki dahi düşünmem.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama çok uçlarda değilsek ve anlaşıyorsak arkadaş olabilirim. Arkadaşlık ilişkisinde siyasete bakış açısının çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
+1 yılKesinlikle hayır. Hatta ailemle bunu kavgasını bile yaptık onlar benim kemalist ve milliyetçi bir kızla evlenmemi istiyorlar tabi başörtülü bile olmayan, ben ise çarşaflı, peçeli, ümmetçi - muhafazakar ve ehli sünnet bir hanımla evlenmek istiyorum kesinlikle kafa yapısı olarak anlaşmalıyım ve giyim olarakta benim yanıma yakışacak kadın tipi belli. Bu konuda tavrım ve kriterim net ailemide karşıma alırım yani.
10 Yorumla
Kadın dediğin Solcu olacak ki
Aşkı yalayabilesin Sol yanında..103 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş yalamayı seviyor xD
Yaşamayı xP
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
100Cevap
Akp'ye oy veriyorsa evlenmem. Siyasi görüşü önemli değil, oy verdiği desteklediği siyasi görüş önemlidir benim için. Çünkü oy vermek icraati onaylamak ve yapılanların mesuliyetine ortak olmaktır. Zulme ortak olan da zalimdir. (Milli Görüşcüyüm)
112 YorumlaEski sewgilim de şu siyaset işi yüznden bana sürekli cephe alırdı istemezdm ilgilenmezdim byerden konuyu açar beni muhalefet wttirirdi kendine allem etti gallem etti sonunda bir şekilde bunu sorun halşne getirip ayrlk bahanesi bile yaptı terketti sonra nekadar siyasetçi varsa siuasetinin de taaa... Abi iki sevgili arasında bu tür bir tartışmanın adı bile anılmamalı sewgi ver sevgiline ya ne bu parlamento mu? Aşk bu aşk
20 Yorumlafaşist ırkçı ve insanlıktan nasibini almamış bir ülkücü olmadığı sürece evlenirim. hayat kadını dahi olsa evlenirim ancak ırkçılık yapan bir kadın (kadın değil mahlukat) ile evleneceğime kendimi hadım ederim
82 Yorumla- +1 yıl
senin gibi pkklı ile kim evlenir
Ben akpartili değilim ama sırf diğer partiler gelmesin diye akparti kurulduğundan beri o partiye oy attım. Evleneceğim kadın başka görüşten olabilir ama alevi olamaz veya başka dinden olmasını istemem onun haricinde Akpartili değilse de ikna etmesini bilirim.
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmayı bile beceremedik evlenilmez kardeşim adamla iki yıl önce siyasi görüşlerimiz farklı saygı duyalim siyaset konuşmayalım bir birimizin insanligina değer verelim dedik
bana ben oy veremiyorum su an benim için hdp ye oy ver bir dahaki seçimde ben senin istediginr veririm dedi kabul etmedim az önce de aradı diyarbakirda bomba patlattiniz diyor çok pis tartıştık olmuyor arkadaş illaki bir yerde kopuyor11 Yorumla- +1 yıl
Senide ALLAHA havale ettim ne isim olur bellilerle hicmi kafan çalışmıyor afadersin
+1 yılhdpli değilse olmaz heralde. yani kişilik olarak sevebilirim belki ama illa ki konusu olur siyasetin ve hdpyi anlayamamış biriyse cahil cahil konuşursa adriana lima olsa soğurum bu da bir gerçek
36 Yorumla- +1 yıl
bu bir nevi milliyetçiliktir. Ben mhpli bul demiyorum ama senin görüsüne saygi duyacak birçok ataci var onlarla olmaz mi :)
- +1 yıl
Hdp zaten milletyeçi bir parti mhp den daha çok ayrım yapan parti normal böyle ayrım yapması
- +1 yıl
atatürkçü olabilir ama yine hdpli olması lazım valla öbür türlü olmaz :) yani ödpli falan da olabilir ama chp falan zor
- +1 yıl
@Beyazatlıswolye kürt veya türk demedim hdpli dedim. hdpnin kürt milliyetçiliği yaptığı bir link atarsan vazgeçecem ben bekliyorum
- +1 yıl
Öyle bir link yok ama o kadar açık ve net
- +1 yıl
@Beyazatlıswolye birşeyi iddia ediyorsan delilini de sunmak zorundasın yoksa iftira olarak kalır. ben sana hem akp hem chp hem mhpnin türk milliyetçiliğine örnek sunabilirim istersen
+1 yılKesinlikle olmaz, olmayacaktir.
Ben denedim yani elimden gelenide yaptim ama olmuyor. Yarin birgun isin icine aileler girince siz iyi olsaniz diger iki taraf hep diken ustunde heo hi birbirine saldirma halinde olacak. Ayrica ileride cocugunuz oldu varsayalim, o cocugun buyume sekli bile hep tartisma heo karsit olmaniza neden olacak. Kesinlikle olaya mantikli bakmaniz gerekiyor.10 YorumlaEvlilik müessesesine karşıyım zaten ama onu bir kenara bırakırsak...
AKP'li ve/veya türevi değilse, düşünebilirim. Malum, partinin seçmenleri çeşitli kılıklara giriyorlar. Salak adamla uğraşamam ben.41 Yorumla- +1 yıl
Havlama
Birbirini seven iki insanın aralarında bir aşk varsa asla ama asla siyasi görüş farklılığını düşünmez çünkü lüzumsuz görünür. Ne yani ikimizde farklı görüşlerdeyiz diye evlenemez miyiz? Herkesin siyasi görüşü kendisini ilgilendirir ve evlilikte de tartışması yapılmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. evlenmem bana yakın bir görüş olabilir ama zıt ve asla desteklemeyeceğim desteklemediğim bir görüş olamaz evlat yetiştireceğiz topluma yarın evde zulüm oluruz birbirimize
20 Yorumladersımlıyle amedlının askına bakın:)))
ben bır terorıstle evlenmem.. hacı hacıyı tekkede ıt ıtı dakkada bulur nasılsa.. bozkurtda ıkısını bırden bulur sonra:P10 Yorumla
+1 yılEğer ortak bir noktada buluşup saygı duyuyorsak birbirimize tabii ki.. Herkes aynı görüşü savunmak zorunda değildir, ama saygı yoksa zaten bırak evliliği/ilişki yürümez..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Evlenirim arkadaş siyasi görüşü benimle aynı olduğunu göstersede sandık başında yalnız istediğine oy atabilir bana bu konuda yalan söyleye bilir yalan söylemesindense farklı görüşü olduğunu bilmem daha iyi hem onun için hem benim için
10 Yorumla
+1 yıldaha önce çok sevdiğim ama farklı siyasi görüşlere sahip olduğumuz bir kız arkadaşım vardı, yürümedi. bundan sonra 'evlenirim' dememi bekleyemezsiniz tabi ki
00 Yorumla
+1 yılAklı başında bir insan Atatürk'e minnettar olur. Bunun aksi o insanın aklını henüz kullanamadığını gösterir. Böyle bir insanı sevmem mümkün değildir Çünkü doğru düzgün düşünemeyen insanlar benim için yokturlar.
10 Yorumla
+1 yılYemisim siyasetini be. Umrumda bile olmazdi eskiden. Evlenmeye karar verdigim kisi benim zit görüşlûmdû. ama tabi artik kendileri hayatimda mevcut degil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. akp ve yandaşi hdpliyse asla olmaz normal sekilde arkadas bile olmam kendim chpliyim sol gorusluyum ama mhpleri seviyorum...
10 YorumlaTakim desen neyse de siyasi gorus onemli bence. Yani ben bir insanin tuttugu partiden bakis acisini goruyorum. Ayni yöne bakmamiz önemli.
Tabii eger sevdikten sonra ogrenmissem bunu vay halime. Ayni siyasi goruse sahip degilsem bile evlenirim.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Farklı düşünebilir ama ortak paydalar olması lazım. Ortak bir noktada buluşamazsak bazı sorunları görmezden gelir göremez inadına aptalca şeylere inanmaya devam ederse falan filan fişman evlilik işi yalan olur.
00 Yorumla
+1 yılSiyasi görüş değil de ideolojik bakış dersen durum değişir. Çünkü ideoloji, kişinin hayata bakış açısını yansıtır ve bu bana tamamen zıt ise zaten o kişiyle anlaşamam. Tabii bunun için de karakterin oturmuş olması gerekir.
00 Yorumlahdp ve akp destekçileriyle kesinlikle olmaz diğerleri içinde çok sevmem lazım
20 Yorumlaakpli olmadığı sürece din dil ırk siyasi görüş farketmemz insan olsun yeter...:)
22 YorumlaSağcı bir yobazla olmaz NET. Öyle birinden zaten etkilenmem.
41 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle haddini bileceksin! Sağcı yobaz değildir. Sağcı sadece senin ve senin gibi düşünenler gibi geniş mideli değildir. Mustafa Kemalin annesinin de başı kapalıydı o da mı yobazdı? Çanakkale savaşında ve diğer savaşlarda seni o yobazlar kurtardı. Benim yaşım 28 daha sen dünkü çocuksun. bilmediğin çok sey var batı özentisi. amerikada hristyan yanlılarına gidin ayak uydurun. onlar dinine o kadar bağlı ki her pazar gidip ayinlerine katılırlar. onlarda papa çıkıp ülke yönetimine karışır. halkı meydanlara toplar. siz onlara özenince medeni oluyorsunuz sadece değil mi. bizim ülkemizde öyle bir şey olmadığı halde yobaz oluyoruz. size de sizin gibi gençliğe de, sizin gibi kemaliste de...
Benim ile aynı görüşte olmayanlar, hep kölem olmuşlardır bir köle ile evlenip soyumu devam ettiremem.
00 YorumlaEniştem ve halam bu durumun somut örnekleridir benim açımdan. Sonuç; evde siyaset konuşulmuyor. Enişteme göre fazla fanatik olmayan halam evde ağır yasaklar koydu. Ağzını açtığı anda fırçayı yiyor adam.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşmak ve huzurlu yaşamak varken ayrım yapıp yozlaşma yapmak gereği duyar insanlar?
Niye dimi yani?00 YorumlaAile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Yemisim siyasetini partisini Bu ulkeye NE geldiyse Bu b*ktan geldi Bu dusunceye sahip insanlar beynine oksijen tupu taktirsinlar.
00 YorumlaEvelndikten sonra kadinin siyaset ile bir isi kalmiyor. O yuzden evlilik sonrasi siyaset hayati erkek egemliginde olur. Turkiyenin siyasi jaritasindan belli degil
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim. Afedersiniz ama zokayim siyasete... siyaset bireyler için gereksizdir dünyanin hiçbir yerinde trdeki gibi siyasiler halkla icicr dildir siyaset millete bulastirilmamistir boku cikarilmamistir.
00 Yorumla
+1 yılaski, fikrine karistiranin aski yerin dibine batsin..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Her türlü görüşüne saygı duyarım , nikahın imamını da , hükümetini de basarım..
10 Yorumla
+1 yıleğer çok çok farklı bir görüşü yoksa evlenirim. çok çok farklı görüşü de olsa şöyle evlenmem; çünkü sadece gelin ve damat evlenmiyor, ebeveynlerde evlenmiş oluyor. ben kabul etsem babam etmez. illa ki bir yerde patlak verir yani
00 YorumlaPKK gibi terör Örgütü'nü savunmuyorsa ve benim görüşüme Saygı duyacaksa evet evlenirim.
23 Yorumla- +1 yıl
aferin sana (-: cCc
+1 yılben dünya siyasetinden yanayım... dünyayı yoketme peşinde değilse, olabilir.. bir de bana saygılıysa :)
00 YorumlaDin, mezhep bitti şimdi siyaset, yarın futbol takımı...
00 Yorumlayemişim siyasi görüşünü seviyorsam gerisi boş he de geç
00 Yorumla
+1 yılİstemezdim ama büyük konuşmamak gerek. Çünkü ben aşık olduğumda duygularım her şeyin önüne geçiyor
00 Yorumla
+1 yılBana sorun yaratmadığı sürece benim için de sorun olmaz.
00 YorumlaNon tu va te marier avec un arab ou quoi ne fait pas ca
02 Yorumla- +1 yıl
ca va pas non mdr
Siyasi görüşü hiç olmayan biriyle evlenirsem evlenirim zaten..
02 Yorumla- +1 yıl
işte bu ama MHP li de olsa olur
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Solcu olmayan bir kişiyle evlenmem
92 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmak istemiyorum ama koyun zihniyetliyse zor
30 Yorumla
+1 yılyahu sanki kızlar koca bulduda ya da erkekler düzgün kız bir sadece siyasi görüş kaldı siyasetten önce bakılması gereken okadar çok şey varki
00 YorumlaTabiki evlenirim evde siyaset konusmak tartismak harika olmaz mi :) ama oda bana saygi duyucak en az benim ona duydugum kadar bundan eminsem evlenirim
10 YorumlaChpli olacak kız :D her kızdında vuracan mala :D Kızgınlıgın geçicek AK PARTİ ye oy vertirtecen :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu konuda kararszm ama hala sag sol ayrmı yapan cahiller var aramızda ne yazık ki sende iclerindesin
21 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim...
Zihniyet değişmediği müddetçe sağ da solda ancak kendinin kini avuçlar durur. Dışarıya açılamaz.
+1 yılMHP AK partili olursa tabikide evlenirim.
Onun dışında evlenmeyi düşünmüyorum.10 YorumlaBirbirimizin görüşlerine saygısızlık etmiyorsak elbet evlenirim.
00 Yorumlaevlilik sadece aşktan ibaret değil. Duygular fikirler kararlar da yer alıyor. Anlaşılmazlığa düşer evlilik.
00 YorumlaYeri gelir tartışırız yeri gelir uzlaşırız pek sıkıntı değil farklı siyasi görüş yeter ki arada saygı olsun sevgi olsun
00 Yorumla
+1 yılAkp ye oy vermekten utanmıyosa evlenmem. CHP li olursa sevinirim ( :
10 YorumlaDaha tanimlari bilmeyen insanlara sordugun soruya bak ;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBen benimle aynı siyasi görüşe sahip değilmim ki sevdiğim aynı görüşte olsa nolur olmasa nolur.
00 Yorumla Allah kalbinize siyasi partiye göre koymuyor ki sevgiyi.!
00 Yorumla
+1 yılsolcu ve pkk lı olmasın başka hangi partiyi desteklediği sıkıntı olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk varsa sorun olmaz ama terör örgütü bir sempatizan ile evlenmeyi düşünemem, evlenemem.
Vatana ihanet etmiş gibi olurum.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. ben evlenirim nolursa olsun
iki insaın birbirini sevmesi önemli..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Tabii ki yüzde 52 +8 dışın da pek önem vermem siyasi görüşüne.
00 Yorumlacevremde var ve huzurlu evlilik degil hep kavga gurultu. o yuzden evlenmem
10 Yorumla
+1 yılBen evlenirim o evlenmez kesin 👍🏼 siyaset değil önemli olan İslam
30 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri