+1 yılO yaslarda bizde asik olduk asik olmasi normal ama o yaslarda ask varsa dersleri aksayacak buyuk ihtimalle kardesinin karsisinda olma ki kendini sana kapatmasin herseyini paylasabilecegi bir abla ol bir abi olarak bunlari soyleyebilirim ve caktirmadan derslerine calismasi icin telkin et nasil yaparsin o sana kalmis bilemem ama eger o cocuktan ayrilican derslerine calisican diye baski yaparsan onu kaybedersin o yasi geregi iyiligi icin ondan beklediginiz seyleri anlamayabilir ablam veya ail benim iyilihgimi istedikleri icin boyle yapiyorlar diye anlamayabilir.
06 Yorumla- +1 yıl
Ne soylemeyi dusunuyosun ona? Bu arada tesaduf eseri senin cenaze arabasi olayini okuyordum:) ve cevap vermeni beklemiyodum herneyse ya kafama takildi sen univrtste icin baska yere gittiysen nasil mudahale edebilicen? anlamadim
- +1 yıl
Hmm uzuldum. O zaman sana biraz daha buyuk sorumluluk dusuyo aklindaki ne? anne baba ayri olayini hesaba katmadan oyle konustym abisi olsam sevgilisi tehdit ederim uzak durmasi icin gerekirse doverim neden biliyomusun anne baba ayri olunca kiz kardesin ozgur olur fazlasiyla ve dile getirmek istemiyorum allah korusun kullanir serefsizin biri aklina girer nasil olsa baba yok bir sii yok kiz kardesiniz fazla ozgurlesmemeli erkeklerle cok icli disli olmamali
- +1 yıl
Anlamadim neye meraklisin?
En İyi Cevaplar
+1 yılTaktik al.
217 Yorumla- +1 yıl
ibret al :D
- +1 yıl
Abisi varsa bana ayarla de
- +1 yıl
İlk aşkıysa ikinciyi bulsun. İlkler unutulmaz mış. Kim salladıysa artık
Ahaha benim de vardı o yaşlarda ergenlik işte bişi olmaz ya :D
01 Yorumla
İlk Bastq erkelerkonusmalisin kız kardeşinden habersiz.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Kardeşim kiz. Kardesinle konuş gerçekleri şöyle ona aski yine yasarsin ama kazanamadan belki bidaha. Dersahaneye gelme sansin olmaz de daha küçüksun de ne aski de ama uyar daha küçük ve aklini çele bilirler iş işten geçmeden el at bence haberiniz olmadan çok şey yapar kar bilgin olsun. kardeşim sonra basiniz küçük yaşat ki kizlar çok cabuk kaniyorlar ask olaylarına aski taşmak istiyorlar ama. Aşk meşk değil hayatlariyla oynuyorlar garibanlarla kardeşim
03 Yorumla- +1 yıl
Bu konusma alt yapisi sizin genetik yapinizda var alacaksin karsina seni serefsiz diye baslayan cümleler ile baslayip iyi bir doveceksin annende ne oluyor dediğinde benim tisortlerimi giyiyor anne diye konuyu kapatacaksin
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yıl12 mi :O
Düzgünce anlat derslerine önem vermesi gerektiğinden bahset.
Aşırı tepki verme! Örnekler ver biraz bilgi vermeye çalış ;)01 Yorumla Erkek arkadaşıyla yakala :D ağzının üstüne yumruu vurduun gibi uzat ikisinide :D cocugu ailesine söyle alın p*içinizi diye kardeşinide döv derim büyük biri değilmişki laftan anlasın :D
02 YorumlaBenimde o yaşta olmuştu bir sevgilim ve annemler öğrenince olayı çoooook büyüttüler bütün o senem mahvoldu. Sizin ailenizi bilemiyorum ama bence bu işi kardeşinizle siz halledin.
00 Yorumla
+1 yılErkekleri kötüle :D Bilinci Yerine Gelmeye Başlayınca Kandırdım dersın :) :D Doğrusunu anlatırsın :D
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDerslerine önem vermesini söylersen daha ilnginçleşir olay. Ona kendinden örnek ver. Yaşının henüz buna uygun olmadığını belirt. Kıskanıyorsun beni diyorsa ablamısın yoksa omu abla bu tartışılır 😂
02 Yorumla- +1 yıl
şu an için doğru olmuyacağını söylemelisin. Yaşın ufak demek doğru değil belki ama henüz bunları yaşamak için çok etken oldupunu söylemelisin. Erkekle kardeşin gibi konuşursan yüz bulur. :) gevşek davranır..
+1 yılKonu fake benin bile sevgilim yok diyerek dikkat cekip ilgi gormeye calisiyo profil resmi alinti konu kilit uye ban
13 Yorumla- +1 yıl
Dusmussun iste daha ne isme bak cicikiz bebesin
+1 yılAynen konusmak akkillica guzel bir sekilde ve normal arkadas olabilecrklerini anlatmak yaslarinin erkenn oldugunu anlatmak iidir ve tabiki o karsi cinslede konusmak ebeveylerinide uyarmak
03 Yorumla- +1 yıl
Yarar yarar ama cok dikkatli konus ya da bir destek al pedegogtan doktorlar sitesi var ordan sor birine taktik all ordan on a girede davranabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah aynisi yazin basima geldi :D arada gizlice facesine girip mesajlari okuyodum sonra istedigimi yaptiriyodum ayrildi ama :(
014 Yorumla- +1 yıl
Farkinda oluyor ama bircok seyin
- +1 yıl
yuuuuuuuuuuuuuh :)) bide arkadaşım yok dersin :)
- +1 yıl
@bloody_moon anlamadim :D
- +1 yıl
kayda değer arkadaşım yok demiştin ondan şey ettim seni görünce yani yaptığına bak
- +1 yıl
@bloody_moon kardesimden bahsettim soru bunla ilgiliydi
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
3 saat sonra mi :D
- +1 yıl
Tamam tamamm affettik :D
- +1 yıl
Aklima cok sacma bisi geldi ama soylicem 3 4 yil sonraki soru kardesim kocami elimden aldin :D
- +1 yıl
Yeni nesil hizli :D
+1 yılHızlıymış bu hızla lise ve üni yide dahil edersek 20 sevgili barajını geçer dikkatlice konuşup uyar bence her şeyin bir sırasının olduğunu döyle.
04 Yorumla- +1 yıl
Hem senin daha bir sevgilin yokmuş sırayı bozma ilk önce ben evlenecem de yoksa sırayı beklemez ona göre :)
- +1 yıl
eski sevgilim 22 sindeyken kızkardeşi 18 inde evlenmişti hızlı çıkıp benimki bunalıma girmişti benden önce evlendi diye :)
+1 yıl21. yılın kaınılmaz gerceklerınden birisi sevgili, arkadaşım sen istesende istemesende olacak bunu şunu yapma demektense daha mantıklı konuşarak onu etkileyebilirsin..
03 Yorumla- +1 yıl
sevgiler..
Uygun bir dille konuş ama fazlada üzerlerine gitme daha çocuk onlar benim senin gibi alamazlar ablası :)
02 Yorumla
+1 yılkardeşine bak
kendinden utan
o sözlüyken sen evde kaldım die ağlıycaksın 10 sene sonra belki
ama resimdeki sensen 5-6 seneye birini bulursun :D02 Yorumla- +1 yıl
tipin okadar kayık değil diyorum :/
+1 yılvalla bilmem ama senin olmaması benim gibi saf olduğunu gösteriyor. bırka ne yaşarsa yaşasınş. gerisi boş ver gitsin.
00 YorumlaHahahh :)))) bak minik cadiya kucucuk kiz onlarin sewgililiginden nolur sanki dert etme :)
02 YorumlaDöv onu. Biz boyle insanlarla musluman olamayiz. Rabbim sizi bagislasin. O en cok bagislayandir.
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. yarın ayrılırlar çıkolata kavgası yuzunden sıkma canını
02 Yorumlasen kardeşi kiskaniyorsun ama sevgili yapmasıda iyi bisey değil bu yaşta bide uyar biraz sevgiliyi nasil yapmış onu öğren uygularsın
04 YorumlaÇıktı cocu bulun diyin bölesi seyler yapma kardesimle konusma falan de anaa cücüklere bah hele hızlılar zamane gençler ahh ahh D::D:D:D
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal arkadaşlığı sevgili olarak tanımlıyordur düzelir büyüsün önce biraz :D
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe he sevgili ergenliğe girincede evlenirler dikkat et tövbe tövbe
Cevap sahibi+1 yılCiddiye alıp allah korusun diyorsun ya pes :D
Cevap sahibi+1 yılEnişteni gördün mü bari haha :D
Cevap sahibi+1 yılDüşüncesi bile komik ya. Eniştene doğum gününde uzaktan kumandalı araba alda oynasın :D
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilin yokmu... Ders alman lazım ufaklıktan.
+1 yılHiç karışma bence sonucuna katlanıyosa sevgılısı olsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
Olur tabi sen nedersen de sonucta fayda etmıcek :D
çocuk ne anlar sevgiliden. birde sevdiğin adam başkasıyla eveniomuş neyi düşünüyosun :D
02 Yorumla
+1 yılabla kardeş güzelce azarlamadan konuş bu sefer inadına yapar
03 Yorumla- +1 yıl
he yaa öyle yap
+1 yılKız kardeşinine sor bakalım abisi varmıymış.. :))))
14 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisinin abisi varmıymış.. :)
- +1 yıl
Sende onunla çıkarsın, hem kardeşinle elti olursunuz.. :)))
+1 yıl12 yaşında ne dersi bırak yaşasın hayatını zaten üniye girerken çalışıcsk :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ozaman git erkekle konuş yanında bide erkek götür belalı tipi olan bir erkek çoçuğu korkut kıza bişey deme ters teper
Yarın birgün sevdiyi erkek onu kullanip gotune depiyi vurursa o zaman sevgili yapmayı anlar
02 YorumlaBenim kardeşim olsa sevgili Yapsa, Yaygara çıkartırım valla
00 Yorumla
+1 yılEniştenle konuş :D ayağını denk al benim bile sevgilim yok siz naptığınızı sanıyorsunuz de ;)
01 Yorumlasevgili yapabilir normal bişey bu her insanın gönlünde olan biriisi vardır unutmaa
01 Yorumla
+1 yılBaban konussun güzel bir . ona guvendiginizi falan söyleyin utansin yaptigindan. kizmadan ama
04 Yorumla- +1 yıl
Baban kardesinle konussun diyorum hani babalar agir olur ya daha etkili olur
- +1 yıl
Sen rica et babana kardeşim cahil onun için dönüm noktası de kizmadan anlat de saniyorum bu hareketini çok begenecektir baban
Akıllı bir şekilde konuşmalısın sonradan üzücü şeyler olabilir.
05 Yorumla
+1 yılha ha ha tokatı vurdum mu yapıştır yere 12 yaş ne la sonra sevgılsını bu onada uçan tekme at
01 Yorumla
+1 yılSorsan 3 ile 5 çarpsmaz sevgilisi var bak şuna hele :Ddd
01 Yorumladaha böyle şeylerin erken olduğunu söyle yoksa ileride tutamazsınız kızı
00 YorumlaSevgili nasıl yapılır? Oyun hamuru gibi birşeyden mi? :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden istesinler gelip bir yardımcıda bulun artık.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizde hata insan ailede sevgi görmezse dışarda sevgiyi arar.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaklısın kadınları degil erkekler içinde geçerli kadınları tanısan nolcak!!!
Cevap sahibi+1 yılanlayacak kapasite yok sizde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgit sevgilisini döv :D
04 Yorumla- +1 yıl
yok yok bişe yapma. al karşına kardeşini konuş ve hayatına ipotek koy erkek arkadaşın olabilir fakat aldığın nefesten bile haberim olucak de bayada sık bunalt. o yaşta bir kızın sevgilisi olmaması gerektiğini olursada ailenin herşeyi bilmek zorunda olduğunu anlasın.
Yarın bir gün bakkala gönderirsiniz kocaya kaçar mk :D zincirleyin bodruma :D
12 YorumlaSinema biletlerini al film izlesin gençler
01 YorumlaÇocuğu dov kardeşini de dov mantıklı olan.
01 Yorumla
+1 yılOna sevmenin kötü birşey olmadığını söyle.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onların sevgililiğinden ne zarar gelecek :)
01 Yorumla12 sinde sevgili 13 unde de bebis getirir eve 😊
03 YorumlaYaninda kardeşim hamile diye yazarsin kanks...
01 Yorumla
+1 yılOvvv vv gülsemmi ağlasammı
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
konuş ama pek takacağını sanmıyorum.
01 YorumlaElektirikli sandalyeye bağla !!
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 12 yaşında ne sevgilisi be?
04 Yorumla
+1 yılarakdaşları ile snei tanıştırsın :D
12 Yorumla- +1 yıl
okul önemli değil yaa :D
iyi yapmış ne yardımı istiyorsunki kıskanç seni :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya çocukların düştüğü duruma bak :)
00 Yorumla
+1 yılcok dizi izletmeyin :)
00 YorumlaRahat bırakın gençleri
02 YorumlaRahat birakin gençleri mutluluk onlarinda hakki :d
04 Yorumla
+1 yılSevgilisi oluyorsa cadı sen oluyorsun :) senin yok
05 Yorumla- +1 yıl
Benimde olmuyo sen istersen olurda benim daha zor ya sen kaç yasindasin?
- +1 yıl
Gencliginin baharindasin gez dolas pesinde sürü görüceksin :) sende yüz ver ama nazlanmaa :D
:D hızlı kız
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılooyysss sevgilimii alırım bir dal
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaha :D
Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAbisi varmiymis cocugun sana gore sor.
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar