- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu kadına göre değişir yani bazen sorun sende olmayabilir bu yüzden de ilk olarak konuştuğun kadınlara bakman lazım. yani egolu mu? nasıl biri sinirli mi buna bak karşında ki kadına göre konuş her kıza aynı mesajı yazma. karşında ki kızı uzaktan gözlemle yani nasıl bir kişiliği varsa o şekilde yaklaş. ilk olarak güven vermen lazım Mesajınıza kadının ismiyle başlayarak ona kişisel bir şekilde hitap edin. Bu, karşı tarafa size özel ve değerli hissettirecektir. İlgi alanları, hobileri veya ortak bir konu hakkında bir soru sorarak sohbeti başlatabilirsiniz. Bu, karşı tarafın kendisini rahat hissetmesine ve konuşmanın akışını sağlamlaştırmasına yardımcı olabilir. Uygun bir şekilde övgüde bulunmak, karşı tarafın ilgisini çekebilir. Ancak, samimi ve içten olmalısınız. Dış görünüm, yetenekler veya başarılar hakkında övgüler yapabilirsiniz, ancak her zaman samimi olmaya dikkat edin. Mizah, bir ilişkinin başlangıcında bağ kurmada etkili bir araç olabilir. İlgili bir espri veya hafif bir mizah içeren bir mesaj, sohbetin sıcak ve keyifli bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Ancak, karşı tarafın mizah anlayışını ve duyarlılığını göz önünde bulundurun.
Karşı tarafın söylediklerine dikkatlice yanıt verin ve onunla gerçek bir bağ kurmaya çalışın. İlgi göstermek, karşı tarafın kendini önemli ve değerli hissetmesini sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlara ne yaparsan yap mutlu edemezsin, bu değişmez kuraldır. Bir kadına yürümek istiyorsan kadını çok iyi analiz etmen gerekiyor. Öncelikle reel de mi sanal da yaklaşmaya çalışıyorsun ikisi için de durum farklılaşır çünkü. Bir kadına reel de yaklaşacaksan biraz incele giyimini, konuşmasını, ilgisini çeken konuları, neler hoşlandığını falan sonra o konularda hafif sorular sormaya başlayarak iletişim kurup yürür gidersin. İş sanal da farklı. Sanal da ise profiline bakarsın yorumlara, fotoğraflara, cevaplara bakarsın onun yorum yaptığı yerlerde dolanır cevaplar verirsin ilgisini öyle öyle çekip esprili dille güldürmeye başlarsın sonrası kendiliğinden gelir ve muhtemelen senin yazmama bile gerek kalmaz kendisi yazar 😊👍🏻🌹
01 Yorumla
Soran+1 yılSherlock Holmes olup geliyorum 🤷♂️
+1 yılAslında direkt özelden yazmak ve iltifat ederek yaklaşmak kadınlarda kaçma duygusu yaratıyor. Çünkü önce bir tanımak, gözlemlemek , nasıl biri olduğunu görmek istiyoruz. Niyeti bozup geldimi başa bela olur mu dürtüsü ağır basıyor.
İmkan varsa önce genelde bir sohbet konu açarak fikirlerini ve duruşunu ona göstermen daha isabetli olur. Bu şekilde dikkatini çekersen zaten o da yazarak sohbete başlar zamanla özele taşınabilir muhabbet.
Ya da direkt özelden bir konuyla ilgili fikir isteyebilirsin. Üslubunu düzgün kullanman önemli. Devamlı yazarak sık boğaz etmemek de lazım. İşi gücü ben olmuşum duygusu vermeyin bu da itici yapıyor sizi
917 Yorumla- +1 yıl
Tamamiyle doğru😉 Direkt özelden yazmak yerine, görüşlerine katılıp tatlı tatlı sohbete başlayabilirsin.😊
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan pp'deki sen misin?
- +1 yıl
Yoksa ünlü biri falan mı? Çünkü Bayaa güzel geldi de gözüme cidden sen misin
- +1 yıl
@Fitnessxd23 evet benim, teşekkürler
- +1 yıl
Peki maşallah
- +1 yıl
Bir de yanlış anlamazsan tanışmak ister miydiniz? Sakıncası yoksa yani
- +1 yıl
Ve sevdiğiniz (sevgiliniz, nişanlınız vb.) biri yoksa sizinle tanışmak isterdim de
Soran+1 yıl@Fitnessxd23 Yavaş kanka daha etkileşimin ekmeğini ben yemedim sana ne oluyor kral yavaş ışıklara takılırsın
- +1 yıl
Eic için teşekkürler 😄
- +1 yıl
@Fitnessxd23 dilin pabuç kadar biraz kısalt
Soran+1 yıl@pilly_bhebek rica ederim💅🏼
+1 yılGevşek davranma mesafeli konuş önce terslenmezsin
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam Hanımefendi güzel💅 olduğunuz kadarda zekisiniz sanırım 🤭😏
- +1 yıl
😁😁
Soran+1 yılAffedersin Rahatsız Ettiysem bacım 😏😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit kendi beğendiğin insanların peşinden koşmak yerine daha bakımlı olmaya çalış daha çekici olmaya çalış bir çok kız senin peşinden gelir zaten. Seni isteyene şans ver
33 Yorumla
Soran+1 yılBu tiple'de bir şansımız olmayacaksa🤔🙂
- +1 yıl
Herkesin şansı vardır yeterki birazcık bakım yap
Soran+1 yılTipimizde kötü değil be ablacım😎
+1 yıl1- Ona bir se_ks objesi olduğunu düşündürtecek şeyler yazarsan...
2- O seni sormadan sen sürekli kendinden bahseder ve översen.. ya da kendini yerip özgüven zaafiyeti verirsen..
3- Sürekli özele çekip bir an önce sanki bir iki aydır kız arkadaşınmış gibi cinsel konulara dalarsan..
4- Fotoğraf istemek ve göndermek gibi zamansız, acele sonuca varmak niyetinde olursan..
5- Onun, senin niyetini anlamayacağı kadar canım olduğu canım düşünceye kapılırsan..
Senden uzaklaşır..
Ama..
1- Normal arkadaşınla günlük konuşma havasında olursan..
2- İlginle sıkmadan ama kendinide kaybettirmeden varlığını ortaya koyarsan..
3- Onun nelerden hoşlandığını tespit edip bu noktalarda kalmaya özen gösterirsen
4- Onun kadın oluşuna ve genel anlamda erkeklere karşı koyduğu filitrelere saygı duyarsan
Ona yaklaşabilirsin..
Baktın ki..
Seninle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor gülüyor eğleniyor ve sana sürekli dönüş yapıyor
O zaman onu kazandın demektir..
Good Luck22 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap seçilmeli
Soran+1 yılİmza Mühür Kaşe Ne Varsa Basın👍👈
Yanlış bir tutum ama şuna yoruyorum bu durumu, olanaklar sayesinde çok fazla etkileşim geliyor erkeklerden maalesef çoğunluğu belli bir amaçla yazıyorlar kadınlarda artık bıktıklarından bu şekilde tepki veriyor olabilir sorunuza gelicek olursak yazacağınız kişide merak ettiğiniz bir soruyu merhaba ya da selam demeden pat diye sorun sorunun sonuna direkt konuya girdiğim için özür dilerim gibi şeyler de yazabilirsiniz aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yılPrenses seçim yapamıyor💅🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılselam merhaba naber gibi faslı direk geç böyle şeyler yazma. Merak edebileceği cevaplayabileceği bir soru sor. Oradan uzat konuyu kafana göre. He bu arada ne yazık ki biraz dış görünüş belirleyici olabiliyor ne kadar iyi laf döndürebilsen de tipin onların hoşuna gitmezse cevap alamayabilirsin. He bir de mümkünse 30. dakikada üstünde ne var tarzı şeyler sorma direk engel yersin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTipimizde kötü değil be abicim eh işte.
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Arkadaş gibi yaklaşman lazım kibar, centilmen, mesafeli olman gerek. Bence bu konuda @Barış_LonelyForever sana yardımcı olabilir.
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yıl@Angell20 Teşekkür Ediyorum
Bana kurtlar vadisiyle ilgili mesaj atın ilk mesaj tamamdır snxksmxks herkesin bir zaafı var ordan yürüyün derim
316 Yorumla
Soran+1 yılUsta gönül işinin doğrusu olmaz illaki yanlış yapıyorsundur😊😂
Soran+1 yılErkek adam özlemez; Özlenir🤭
Soran+1 yılYok
Soran+1 yıl🤔.
Soran+1 yıl😂🤭 İyiydi
- +1 yıl
Bu seni hiç alakadar etmez.
- +1 yıl
Ben racon kesmem kafa keserim :) @woman_06
- +1 yıl
Sen kayıkçının hikayesini bilirmisin polat 😅😅😂 derler derler
Soran+1 yılBeyler tamam kastı çıkıp gidin artık 😂😂😂🤣
Bir kızla konuşmak zor çünkü kzilar onlara yazan bütün erkkeleri kardeşim sanıyor yani kendiniz olun ve gercekten neden yazdığınız ona söyleyip öyle sohebt başlatın eğer tanişmak için ise
Zaten tanisiyorsaniz ve size ters cevaplar veriyorsa başlangıç olarak...
Başlangıç zor kendimden biliyorum bende tersleyiciyim ve sakince karsilayacagim bir mesaj aklıma gelmiyor sjsjsjsjjsjsjd13 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi birinide terslemezsin ya. Cidden.
Soran+1 yılKardeş deme lazım olur😅😑
Kardeşim önce şu kılık kıyafetine çeki düzen ver, senin için iyi olur. Çok kokoş gözüküyorsun, gömlek giyip yakasına kadar kapatmışsın boğulacak gibi duruyorsun, bu bir eksi ayrıca gömleğin üzerine uyumsuz bir ceket veya mont gibi bir şey gitmişsin, önce dış görünüşe önem vermek lazım. Çünkü kızlar dış görünüşünü beğenmeyen kişiyi kolay kolay kabul etmez. Sana naçizane tavsiyem budur, başka konularda yardım istersen ederim, iyi günler.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu kötü tipim. 😔😏
Ya yanlış kişilere yazıyorsun ya da fazla düşünüp özeniyorsun bir şeye ne kadar özenirsen ters teper kendin ol istersen saçmala ama abartma
13 Yorumla
Soran+1 yılZarif ve Naif Olduğunuz kadar'da bilgilisiniz demek✨💅
Soran+1 yılFırsatları değerlendirmek lazım birdaha gelmiyorlar çünkü.🤭😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana yazan birinin önce doğrusu dış görünüşüne bakarım! tarzına bakarım, eğer uyuşabiliyorsak göz zevkime uyuyorsa mesajına cevap veririm. Konuşma tarzına bakarım beyefendi gibi konuşuyorsa gerçekten ilgimi çeker ya da bana hafiften yürüyorsa... Flörtleşmeyi iyi bilmeli, kesinlikle kısaltarak cümleleri kullanmamalı!
23 Yorumla
Soran+1 yılBir şansımız var mı peki😔🤭
Cevap sahibi+1 yılHerkese yürürsen yani seviyen çok aşağıda olur.. üzgünüm
Soran+1 yılYok herkese yürümüyoruz be abla.🤭
Direk ona okuz gibi yazarsan tabi terslenirsin… tatlı dili veya şiir falan gönderirsen cevap verme ihtimali olabilir… şiiri düzgün ve anlamlı olmalı saçma bir şiir de olmaz veya içinden geçenleri samimiyet ile söyle
34 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmak için özellikle yaptığın bir rutin var mı?💅🏻✨🤣
- +1 yıl
Soran+1 yılİbrahim yavaş🤭😉
Güzel bir selamlama ve ardından açık açık amaç. Sahte sözler şahsen çok boğucu anında engelliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAkışına bırakmak lazım geri dönüş olursa devam ederiz 🙉
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstediğin kadar kibar ol , nazik ol tipin yoksa parasızsan işsizsen de hayde.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru Tip büyük bir rol oynuyo🧑
Bence kadınlara mesaj atmamak bu durumu kökten çözer 🤣🤣🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kadınlar'ın egosunu lego yapıp yıkmak lazım👍👈
+1 yılAbazan ve kaba olma artı olarak kısaltma kullanma itici duruyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAmacım gerçekten cinsellik değil
İnternetten tanımadığın bir kıza ne yazarsan terslenirsin çünkü abaza gibi geliyo sosyal bir ortamda tanışıklığınız varsa aklına takılan bir soru sorarsın ordan yürürsün
11 Yorumla
Soran+1 yılDışarda'da sapık damgası yiyorsun 😏😔
terslşyorsa çok uğraşma belli bi zaman geçtikten sonra kusura bakma rahatsız ettim ama konuşmak istiyorum gibi şeyler söyle ama sevgilisi varsa sıkıntı
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi birinide terslemezsin ya sizi vicdansızlar♀️
+1 yılTerslenecek şeyler yapmadığını düşünmek istiyorum karşındakiler garipmiş o zaman ya da sen yanlış cümle kurup yazıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru karakterime aykırı bir şey zaten
+1 yılKadınlara hiçbirsey yazmazsanız ancak terslenmezsiniz. Sorularına yorum yapabilirsin beğenebilirsin ama yazma.
13 Yorumla
Soran+1 yılDenerim Bacım🧕🏿
+1 yılHerkes biseyler yazmış ama karşındakini tanımıyorsun sonuçta neyinsevip sevmediğini bilmiyosn ne sorabilirsin ki ne yazabilirsin ki tamamen şans bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBence çok iyi izlemen lazım
- +1 yıl
Okadsr zaman yok belkide
Soran+1 yılBilmem olabilir belki
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çiçek türleri gibi hepsi farklı her çiçeğin ilgisi başka olduğu için kişiye göre taktik yürütmek gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılSende yolundasın 🤴
+1 yılselam tanışblir myiz faln yazma, biraz bak ilgi alalnına göre bir yerden konuya gir samimi ol sonrasında tanışırsın kimse öyle bir mesaja evet demez herald yani ben demem beğensem bile 😀
30 Yorumla
+1 yılKızlar dış görünüş olarak çok beğenmediyse ne yazarsan yaz olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTipimizde çokta fena değil be ablacım.
+1 yılBence çok dikkat çekici bir şey olması size bir sorum olacaktı merak uyandırıcı
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorsun bu işi 👍👈
- +1 yıl
Sorunuzu mutlaka merak edecektir diye düşünüyorum 👍
Soran+1 yılGözler lens mi? 👀🤭😂
+1 yıl🍋 at tatlı mı ekşi mi sor.
🧊 soğuk mu sıcak mı sor.01 Yorumla
Soran+1 yıl@almirasert sonra
+1 yılMesafeli ol. Sosyal medyadan hemen özeline yazma. Toplum içinde iletişime geçmeye çalış arkadaşları ile arkadaş ol
00 YorumlaKaç kez tecrübe etmişsin yinede vazgeçmiyorsun. nedir sende ki bu azmin Sırrı 😵💫😳🤪
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be kanka 1 veya 2
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılPara ganiyse veya kız beğendiyse nokta da koysan Sıkıntı olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPara bağlayıcılığı'da biryere kadar be kral
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadığın kızlara mı yazıyorsun yoksa
31 Yorumla
Soran+1 yılbilmem olabiliir :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam naber nasılsın klişe sorular yerine daha ozgun kadınların ilgisini çekebilecek sorular daha hoş olur
15 Yorumla
Soran+1 yılMesela 2 3 taktik Verde yolumuza bakalım 😂🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılYazdım ya zaten
Edep kavramınada dikkat et
Soran+1 yılBuyrun: Edep sizmisiniz 😂👈
Cevap sahibi+1 yılEngelleyen kızlar çok haklı Allah ailenize sabır versin tabi sizin kahrınıza katlanabilir hala hayattalarsa
Soran+1 yılLatife yaptım efendim yinede siz bilirsiniz 😔😏
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ilgisini çeken bi konu ile ilgili yazabilirsin
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne mesajı atmamak gerekir soruyu biraz değiştirelim.
- +1 yıl
Kadınları anlamak zor ama her kadına yazarken önce iyice seyretmen lazım sonra konuya nerden gireceğini anlarsın zaten. Selam naber felan bunlar klişe bunlara cevap vermez bende cevap vermiyorum yani.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kanka severlerse ne yazarsan yaz beğenirler sevmezlerse ne yaparsan yap boş yani
09 Yorumla- +1 yıl
aynen zenginsen ve yakışıklıysan selam kaşar yazsan bile cevap verirler ama değilsen selam seninle tanışabilirmiyiz yazsan şu kardeşim yr bak tanışmak istemiyorum sg ya derler
- +1 yıl
ya kardeşim yerine kardeşim ye bak yazdım kendisi düzeltmiş
- +1 yıl
lan kardeşim yerine or#squ çocukuna bak yazdım
- +1 yıl
kendisi öyle düzeltiyo
- +1 yıl
lan orada kardeşim ye bak yazıyo ya ben oraya or#sp# ço#cu#una bak uazdım KS onu kardeşim yapıyo
- +1 yıl
sana demedim ilk yazdığım yerde kardeşim ye bak yazan yer aslında küfür
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlara mesaj atılmamalı kadınlar atsın yarışmamı bu 50 tane adam içinden seçiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini İngiltere prensesi zannediyor™👸🏼
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bana vakit ayırabilirmisin seninle tanismak istiyorum yaz.
16 Yorumla- +1 yıl
buyur burdayim
Cevap sahibi+1 yıl@kurukankine yaaa sana demedim ki 😎
- +1 yıl
Tanisalim tmmm
Cevap sahibi+1 yıl@kurukankine haha
Soran+1 yılBende isterim tabiki 🤝
Soran+1 yıl@kurukankine kardeşim sen yol al haydee, 👋🤚
+1 yılErkekler ilk mesajı atmamalı...
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar atsın doğru bir yaklaşım kanks
- +1 yıl
aynen
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadınlar çok zor ya boş ver uğraşma
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten insanları'da zorluyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Istedigini yaz kadinlar bencildir bu konuda
11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz aç kanka
Onun ilgi alanı ile ilgili bir soru yönelt.
13 Yorumla
Soran+1 yılProfesyonelce bir yaklaşım💅🤭
Soran+1 yıl@pwlinsiu Nâzik ve Kşbar ol👍
Hikaye üzerinden git
12 Yorumla
Soran+1 yılkendi hikayeni yaz diyorsun yani kral
selam merhaba yazma da ne yazarsan yaz
14 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar sevilmek için yaratılmışlardır, anlaşılmak için değil. Nasıl giriş 😂😊
Soran+1 yılSizede bir şey beğendiremiyoruz gerçekten 😂😔😏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba diyebilirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba desen bile biraz ego lifting yaptıkları için görmezden gelirler bence.
- +1 yıl
Kişiden kişiye göre değişir o
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. selam merhaba nbr olmamalı bi kere sjsjjs
13 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl 😂😔
Gerçekten Türk olamazsın Türk Standartları Enstitüsün'de Böyle Bir Standart Güzellik Yok 💅🏻✨
Soran+1 yılBiraz öyle oldu sana ne yazılmasını istersin mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam naber gibi sözleri pek sevmezler
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru Daha Yaratıcı bir giriş yapmak gerekir.
ona ait bir şey olmalı kedisini özel hissetiren bir mesaj arkadaş gibi yaklaşmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela🙄
Bastan kural hatasi yapiyorsun hic bir kadina direk mesaj atma , sana atmasini sagla, sagliyamiyorsan salla gitsin. Türkiyede 41 milyon kadin var yani 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılAtanlarda güzelde ama benlik değil kral nasıl yapalım
+1 yılYazacağın kişiden emin ol, emin değilsen yazma. "Bir ümit" diye yola çıkma.
10 YorumlaKadınları anlamak mümkün değil ne yapıyor ne yapmaya çalışıyorlar 🤷♂️🤷♂️
01 Yorumla
Soran+1 yılMakine farklı çalışıyor
Dostum hikayelerine cevap ver ilgili konularla ilgili soru sor devamı gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun Kral
Bence komik olmalısın
35 Yorumla
Soran+1 yılKomik olmak herzaman iş görür diyorsun😄
Soran+1 yılSence bu tip hiç mi iş görmez🤔🤭
Ilk mesaj gibi değil son mesaj gibi atın siz de belki ters teper😂
15 Yorumla
Soran+1 yıl🚧 Girilmez yol😂
Soran+1 yıl2 3 ateşlede yolumuzu bulak be abla 😂🤭
Soran+1 yılHiç yardımsever değilsiniz Hanımefendi💅💔😔
+1 yılAl 🍋 bunu yolla kesinlikle işe yarıyor nfjchxhxj
10 Yorumla
+1 yılselam merhaba naber falan yok yani cevap alamiyor bunu yazanlar farklı bi seyler olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılSana Özgü bir stil diyorsun örnek versen iyi olur🤭😊
- +1 yıl
Yani yazdigin kisiye özel bi sey olmali
Mesaj atmamalisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılmektup iş görür mü kokulu
Tanısan çok seversin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇook🤭
Sen isteğini acık soylersen oda terslemez
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun😏😔.
+1 yılÇiçek emojisi at xD
11 Yorumla
Soran+1 yılSavcılığa verildiniz😂🤣
+1 yılYazma sende
13 Yorumla
Soran+1 yıl😔😏
- +1 yıl
Öyle ama neden yazıyorsun. Kimse vazgeçilmez değil senden değerli değil
Soran+1 yılDeğerli olduğumu hissettim sağ ol 😔😏
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yazma
11 Yorumla
Soran+1 yılYazıcam 😂
+1 yılMesaj atma sende birak onlar atsinlar;))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. bende başarısızım bu konuda :)
02 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat