Arkadşlr bana yardım mı edersiniz fikirlerinizi mi paylaşırsınız herşeyi dinlemeye hazırım ne yapmalı ne yapmamalı uzun yazdım kb?

İş yerinde bir kızdan hoşlandım 1.5 yıllık bir ilişkisi olduğu için hç adım atmadım sonra ayrıldığını öğrendim doğum günü yaklaşıyordu hediye istemişti yüzyüze bakıyoruz iş yerinde bende yazdım ne alayım sana düşünmen yeter dedi biraz konuştuk işte ayrıldığını söyledi 4 gün oldu dedi çocuk nazını çekemem artık demiş oda çekemiyorsan git demiş basmış engeli sonra bi kaç gün geçtiyine konuşuyoruz ben adım attım bu sefer yani ilgi duyduğumu incedenbelli ettim anladı ama değer verdiğimi anladı eski sevgilisinden örnek verdi hiç kızlara bakmazdı dedi ben bir kızla konuştum ikimizin ortak arkadaşıbana surat yaptı ama kendisi iş yerinde 10 tane erkekle el kol hareketlerini çok rahat yapabilen birisi bende bunu dedim sen böyle böyle yaparken ben ağzımı açmayım sen gel bana bu kızın lafını yap neyse ben yine yazıyorum akşam iyi değilim diyor her gece yatmadan ağlıyorum diyor psikolojim bozuldu iyice ben teselli ediyorum sonra ben buna dedim barışacak mısın onu hala seviyor musun ben bilsem zaten söylerim dedi ama kafam bulaşık kendimde değilim dedi böyle bişey varsa benim sana yazmam olmaz kimse ikinci seçenek olmak istemez kimse yarabandı olmak istemez dedim oda bana ben insanın hertürlüsüne değer veriririm insan ayırmam ama şu an yeni bir ilişkiden çıktım senden isteğim benim ağzıma sıçma bana zaman ver zamana bırakalım dedi tamam dedim 4 gün ne iş yerinde konuştuk ne mesajda ondan bekledim hiç yazmadı konuşmadı 5 gün geçti Doğum günü geldi bende buna kum saati aldım çünkü tam bize göre bi hediye olduğunu düşündüm zaman dedi akış dedi mesaj atar diye düşünüyordum mesaj yine yazmadı ben yazdım yine dedim ki bu kadar sessiz kalman sence de yeterli değil mi psikolojim hiç iyi değil hediyen için teşekkür ederim çok beğendim mesajla değil yüzyüze söylemek istedim dedi ya benimde psikolojim iyi değil kendimi sorguluyorum bu kadar belirsizlik çok saçma bana ben iyi değilim kendimi toplamam lazım kimsenin hayatını berbat etmeye hakkım yok çelişkisiz sade bi hayat dedi ben yine bak dedim eskiden daha çok konuşurduk muhabbet ederdik benimle mesajlaşmanı geçtim normal şekilde bile konuşmuyorsun senden tek bir cevap istiyorum beni istemediğini söle barıştım eski sevgilimle senden hoşlanmıyorum yeter ki böyle yarım bırakma Yarım bırakmıyorum yeni ilişki içinden ciktim bu kötülüğü sana yapamam seni kırmak istemediğim için zamanına bıraktım bana bağlı. kal demiyorum tabiki hayatına bakabilirsin böyle bisey istesem bu bencillik olur ama yine sen üzme kendini benin kafam yerinde değil cesaret edemiyorum adm atamıyorum dedi aklında kalbinde başka yerde çünkü bana karşı en ufak bişey hissediyor olsan git diyemezsin Arkadaş olayım sana diyorum olamıyorum derdine ortak olayım diyorum olamıyorum destek olayım diyorum olamıyorum yanında olayım diyorum olamıyorum vakit geçireyim seninle diyorum o da olmuyor benim yerimde olsan ne yaparsın yaranın kabuk bağlamasını beklemekten başka tek derdim amacım seni üzmemek dedi kafayı yedim sağol dedim senin hayatın senin kararların
Arkadşlr bana yardım mı edersiniz fikirlerinizi mi paylaşırsınız herşeyi dinlemeye hazırım ne yapmalı ne yapmamalı uzun yazdım kb?