Bugün evlilik teklifi aldım. Mantık evliliği size göre mi?

Ben çok şükür güzel bir yerde işe başladım. Tanıdıklar sayesinde birisi ile tanıştım ve o kişi beni kendi sirketinde işe aldı. Bugün ise o kişi evlenme teklifi etti bana. İlk gördüğünden beri çok hoşlandığını ve benimle yaşamak istediğini söyledi.

Ama kendisi ile aramda 25 yas var. Aslında ne fiziksel ne ruhsal olarak yaşını gösteriyor. Düz bir is adamı düşünün işte. Saygılı sevecen biri. Hali vakti de şükür epey yerinde. Olgun olduğu için klasik yaşıtlarımla olan sorunları yaşamam da onunla. Henüz cevap vermedim bilmiyorum aklıma yatıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben ailem yüzünden çocukluktan beri güven problemine sahibim. Şimdi böyle birinin çıkip gelmesi bana çok iyi hissettiriyor.

Anneme kardeşlerime nasıl derim bilmiyorum ama. Normal bakmazlar diye korkuyorum yani ne oldu da böyle büyük birisi ile evlenmek istiyorsun diye.

Bugün evlilik teklifi aldım. Mantık evliliği size göre mi?
Cevapla