Evlilik teklifi onemlimi?

Merhaba ben 3 ay once evlendim esim bana evlilik teklifi yapmadi icimde ukte kaldi maddiyat olarak degil ucuz bir yüzük bile alıp özenerek bir teklif bekledim ama gelmedi zaten ailem vermeyince kendi rizamla nikah kiydik evlilik icerisindede bekledim durumu sıkışikti biraz borcu vardi ve aci gercegi ogrendigimde cok uzuldum umidi kestim nikahtan bir iki gun once maddi fiyati yuksek bi telefon aldi kendine borcu olmasina ragmen ve nikahtan sonra yakin kiz arkadaksim kiza yüzük almiycanmi dediginde ne kadarki demis 15 20 bin deyincede oha maasimin yarisi demis maasida 60 bin liraydi ve 40 bine telefon alabiliyodu bende dedigini yeni ogrenince bi anlik sinirle kayinbabamin aldigi kupeleri verdik baget yuzuk aldim tabi her ne kadar kendim alsamda bunu ondan beklerdim özenilmis bir teklif ve soyledim dedimki babama danistim onun hediyesiydi icimde ukte kalmisti yuzuk sakince tamam dedi ama yüzü çok düştü sizce utanmişmidir yaotigindan cunku asagilar gibi oldu ama haketti mahcup olsun bi zahmet ama seni seviyorum diyo lafta olmuyo hissettitrmesini istiyorum gecende gittim madem konuşmaktan anlamiyo davranisla hareket edeyim dedim ve istedigi gozlugu hediye aldim cok sevindi ne kadar verdin deyince bende soyledim cok pahali dedi ne gerek vardi arkasina bide söz konusu sensen benim icin maddi miktari fiyati onemli degil alirim dedim bide oyle kapak yaptim bunlarida anlamssa bende degil sınkıntı sizce siz napardiniz

Evlilik teklifi onemlimi?