Kız evine geliyorsa; odanın tekine git halıya papatyalar serpiştir. Halının 4 köşesine kalp şeklinde mumlar koy ve yak. Renkli balonlar al, her birinin üzerine aşk sözcükleri yaz şişir odada gezinsinler. Renkli en az A2 ebadında bir kağıt alıp üzerine simli kalemle “Benimle Evlenir Misin?” yaz ve duvara yapıştır. Laptoptan veya telefondan da ortak şarkınızı ayarla. Sonra sevgilini odaya çağır girerken play tuşuna bas şarkınız çalsın. Sonra kapının ağzında diz çök ve diyeceğini de 😊 kabul etmezse ben bu siteden çıkıp giderim daha da gelmem 😊
ben evlilik teklifi yapacak olursam onun hiç beklemediği bir anda bulur ve yakalarım oyle yemek falan duzenlemem ama guzel bir yuzuk alırım onunla alısverise giderim avmde biseyler bakarken anons bolumunden adını anons ettirir sonrada benimle evlenirmisin diye sorardım ;)
1-evlilik teklifini bir kere her önüne gelen etmesin. (Daha 2. görüşmede evlilik teklifi eden oluyor bu nedenle söyledim) 2- kişiden kişiye değişir gösteriş seven bir kıza açıkçası ne yapsanız bir eksik bulabilir. 3- benim tercihim: evde olur vs. herhangi yalnız olduğumuz bir yerde elleriyle yüzümü sevip, gözlerimi dudaklarımı incelerken benim bir ömür diğer yarım ol demesini isterdim. Bunun gibi sade ve içten. Bir de romantik
Güller filan cıvık cıvık olacağına. Kafama yüzük fırlatıp al tak da sahipsiz sanmasınlar haftaya da evleniyoruz itiraz istemiyorum demesini tercih ederim😂😂😂
Böyle romantik yerde filmlerdeki gibi olmuyo artık benim eşim ya biz niye evlenmiyoruz ki sahiden demişti :-D ama bazı kızlar böyle teklifi öküzlük sayıyo yani teklif edeceğin kıza göre davran derim
En İyi Cevaplar