AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Hemen ekibi toplarım https://hizliresim.com/nGB100
Seninkisi yandı desene :D
telefon rehberinden o isme bakarım araştırırım sorarım
Ya bir şey bulamazsan konu kapanır mı? :-)
Hayirrrr
Sonra ne yaparsın peki :-)
ona sorarım ve vereceği cevaba güvenirim
ismin yanında söylediği şeylerede bağlı tabi ama uyandırır sorarım duramam sabaha kadar çatlarım kimin bu isim diye...
Uyandırdın önemsiz birisi dedi inanır mısın?
İnanmam rüyalarına kadar girdiyse önemli biridir... önemsiz biriyse bile en ince ayrıntısına kadar açıklayacak içimde ki şüpheyi yok edecek inandırıcı gelirse üstüne gitmem...
İnanmazsan ne yaparsın? :D
İnanmadın ama masumsa?
Adın Hüray galiba bu arada :-) Nadir denk geliyor
onu suçlayabilmem için kanıtlara ihtiyacım var yakın takibe alırım eğer birşey çıkmazsa ben yanılmışım derim özrümüde dilerim
Aferin akıllıca davranmakta fayda var ;-) Ama bunu yaparken de havadan nem kapmamak lazım :-)
Sabah uyanirken hesabini sorarim, gecenin yarasi artismak veya onu uyandirmak gerek yok yaziikk odunuma
Kıyamazmış sevgilisine de ya şehvetle söylerse :D
haha yapmaz o öyle seyleri, :D yapsa ozaman bir tane caki veririm oraazik.
Ama rüyalarımızı biz seçemiyoruz sonuçta :D Sen en iyisi çak uyansın :D Hayırdır Merveye ne yapıyordun rüyanda :D :D diye soracaksın tepkiyi görmek isterdim :D
soru sorardım kim o diye uyurken kimse yalan söylemez ve her soruyu cevaplar :))
Sordun ama bir cevap alamadım diyelim o zaman ne yaparsın?
Koyver gitsin ihaneti bana değil dualaara
Boş bir anında ağzını yoklayacaksın tavırlarından her şey anlaşılır zaten.
Eğer saf birisiyle kolay kolay öğrenebilirsin. ;-)
Saf olsun olmasın gözlerden belli olan bir şey vardır ve kadınlar bunu çok iyi hissederler.
Biz de iyi hissederiz
Uykusunda konusturmaya calisirim konusmassa uyandiginda konusurum bisey varsa hal ve hareketlerinden herseyi belli eder basarim tekmeyi
Uykusunda konuşturmaya çalışmak mantıklı ama şüpheli bir durum varsa sormadan önce araştır derim ;-)
Sürekli eski sevgilisinin adini sayiklardi. Ayrildik zaten :/
Alışkanlık haline getirmiş. Resmen aklı onda kalmış bitmesi kadar doğal bir şey yok.
Sabaha kadar bekler sabah hesap sorardım.
O da haliyle ya yalanlar ya da hatırlamadığını söylerdi.
Önemsiz birisi olduğunu açıkladı tatmin olur muydun? Yoksa şüphelenip araştırır mıydın?
Önemsiz birini sayıklayamaz insan sanmıyorum.
Ben bu durumu yaşadım zaten.
Yok tanımıyorum falan dedi 4 ay sonra yakaladım :)
Kimse tatmin olmaz böyle geçiştirme cevaplarla.
Seninkisi aldattığı için sayıklamış da her sayıklayan da aldatıyor olamaz. Tv de vs aklında yer etmiş olabilir insalık hali.
Geçmiş olsun bu arada ;-) İnşallah daha iyisi çıkar karşınsa ;-)
Evli misin bilmem ama eşin yanında birini sayıklasın o zaman hatırlarsın dediklerimi :)
Evli değilim. Allah da böyle bir şey yaşatmasın ama böyle bir şey yaşasam. Önce bir süre çaktırmadan izlerim. Gerçekten yamuk bir durum var mı? Yoksa uygun bir zamanda sıkıştırırım yalan söylerse vücut dilinden tavırlarından anlarım ;-) Çok büyük sorun yapmam ama tedbiri de alırım dikkat ederim.
Uyanınca sorarım. Hem sadece bir rüya, sinirin faydası yok.
Yani rüyada her şey olabilir. Akılcı hareket etmek lazım. Karşı tarafı da yıpratmadan işin aslını öğrenmek lazım ;-)
E tabi ki de. Eşime de yazık olmaz mı sonuçta bilinçli olarak yapiyor degil ya.
Sevdiğine de kıyamazmış :-)
Hiç kıyamam :)
uyuyan erkekse her an herşeyin olcağını bilmeli sürprüzlere hazırlıklı olmalı ve kendine yeni sevgili aramaya başlamalıdır :D
Yok canım o kadar da değilde o geceyi hesap vermekle geçireceği kesin sonrasındaki bir ay da zehir olacaktır ;-) Sürekli diken üstünde olacaktır :D
Bende başka biri ve rüyada sayıklamak. O gecenin sabahı olmaz ona. . .
Sakin ol o bıçağı yavaş yavaş bırak elinden belki bir akrabası falandır :D Gün içinde bir olay kafasında yer etmiştir belki :-)
Çok sakıncalı bir durum. Bence ne olur bilemem o anki tepkim.
Sen Walking Dead hayranı olarak keser mesersin Allah korusun :-)
Belli olmaz bana ;):):)
Kızarım , kim olduğunu sorarım. Herangi biriyse çok üstünde durmam ama bozulurum tabi. Benimde ağzımdan çıkabilir insanız yani illa başka türlü algılanmasın :D
Herhangi birisi olduğunu açıklasa da yine de içinde bir kurt seni yer bitirir iyice emin olmadan rahatlayamazsın bence :D
Tabi başta noluyoruz kim bu diye tepki veririm ama napalım ölelimmi öldürelimmi yani , oda insan :D
Arkasını araştırmak lazım ;-)
Piskologsun sen , inersin derinlere artık hahahah :D
Benim akılcı bir tepki vereceğim Allahın izniyle kesin de diğer insanları merak ettim :-) Maksat muhabbet olsun geyik yapıyorum zaten :-)
severim geyikleri , makarayı :D bol şans
:-))
Senin beklediğin cevap, üzerine bir bardak su döker kim o ismini sayikladigin karı derim. Olsa gerek :) ancak ertesi gün lafını açar sorarım kim olduğunu.
Diyelim önemsiz birisi olduğunu anlattı sana inanır mısın? Önemsiz birisi olduğunu söyleyip aldattığı kişiyse ya? :D
tabi sorunca bizim türk erkeği de doru sölicek yok artık... gizliden araştırıp suçüstü yapmadan bişeyi açık etmemek lazım. :)
@hoşafınferyadı peki aylarca araştırdın bir şey çıkmadı ne yaparsın :-)
Bekleyemem arkadaş 5 dk. Tekmeyi savurdugum gibi atarım aşağı. Kendine gelemeden kafayı gömerim ağzına. Km l*n o derim. Yakınlarımda o isimde tanıdığım varsa korksun benden.
Seni alanın çekeceği var :D Peki ya önemsiz birisiyse üzülmez misin? :D Ne yaparsın kendini affetirmek için? :-)
Bilinçaltı.. Önemsiz biri işlemez kişinin beynine. Gece sayıklamak kolay kolay olan bişey de değil. Önemsiz biri oldugunu sanmıyorum yani. Öyle dahi olsa tepkim değişmez. Kendimi affettirecek birşey yapmam. O yapsın. Kimmiş adını sayıkladığı kadın!
kocan olsam günde 5 posta dayak atarım sana
Senin eline düşen yandı desene :D
Gece uyurken ben birinin adını sayıklasam ne kadar anlayışlı olabilirsin acaba @çakmak21 ? ;)
ben hiç anlayışlı olmam cinayet sebebidir benim için :))
O zaman kadın da delirdiğinde dayak atarım demeyeceksin. Azcık empati güzel kardeşim. @çakmak21
yahu empati kurarız kurmasınada yaratılış olarak bizim farklı yönlerimiz var sizinle. erkegin fıtratında var bu namus olayı özellikle bizim kültürde öyle yüklenmişki bizlere tahammül edemedigimiz şeylerdendir. bu yüzden bu durumda empati kuramam. ve erkek yaparsa az ayıp kacar kadın yaparsa ayıpların en büyüğüdür bizde böyledir maalesef
Namusun cinsiyeti yoktur. Erkek yaparsa az ayıp kadn yaparsa ayıpların en büyüğü olayına katiyen karşıyım. Yaratılış size aldatma hakkı vermiyor. Yasaksa erkeğede yasak kadınada. Kız kardeşinizi eşi aldatsa başına böyle bir olay gelse kocasına yaptığın az ayıp hıı bir daha yapma mı diyeceksiniz yoksa hergün döverim dediğiniz kadınla bir tutup kafa göz girişecek misiniz? Gerçekçi olun. @çakmak21
Süper gerçekçi olacagım enişte kevaşesi böyle birşey yaparsa uyarırım en fazla belki biraz döverim. eşim veya kızkardeşim yaparsa sonucları cok daha kötü olur. tüm samimiyetimle söylüyorum bunu
Neden adil davranmıyorsun? @çakmak21
Çakmak21'in zihniyetini ben de hiç doğru bulmuyorum. Kesinlikle aldatan her kim olursa olsun benim için şerefsizin önde gidenidir.
yaşadım bu durumu gayet cok ıyı hatırlıyorum bu olayı o an ınsan cok kotu oluyor yataktan kaltım vıskı doldurdum kendıme yaktım sıgara salonda sabahladım
Sonra ne oldu? :-) Aldatıyor muymuş yoksa önemsiz birisimiymiş?
eski ve unutamadıgı sevgılısıydı o sayıkladıgı ısım sonrasında ben soylememıs gıbı davrandım mecburen cunku cok sevıyordum
ve zaten sonrasında aldatıldım
Eski sevgilisiyle mi aldattı?
yok bir başkasıyla aldattı iş cıkısı arabası arızalanmıs bı cocukta yardım etmıs aradıgımda babam geldi simdi eve donuyoruz dedı cocuk evıne kadar bırakmıs ve telefon numarasını vermıs buda vıcdan azabından dayanamayıp bana anlatmıstı zaten sonra o cocukla bişeyler olmus ıste
Umarım bundan sonra karşına doğru düzgün birisi çıkar kardeşim ;-)
inşallah bende öyle ümit ediyorum artık
Tokat atar uyandırırım ne oluyor yani bu kişi @-Ares- ve adonisleri bile olsa 😂
Açıklayabilirim hayatım =/
@-Ares- ne tepki verirsin :D
uykusundan kaldırırım kalk kimin ismini sayıklıyosan onun yataaana derim:D
Kısaca naş diyorsun evli olduğun adama :D
Telefon acarim, telefonun sesine uyanir o uyanmadanda yorgani yastigi hazirlarim salon da uyur uykumu kacirtmasina izin. vermem sabah bol bol. konusacazdir
Adamı niye yatağından ediyorsun belki bir akrabası ya da gün içinde bir olaydan etkilendi ismi aklında kaldı :-) İnsan bir kim diye sormaz mı? :-)
Gecenin bir yarisi onu tarti§acak duruma degilim :), ayni evde yattimiza §ükretsin o anasinin evine postalamadima §ükretsin,, akrabasi olsa tanirdim hem neden akrabasinin adini gecenin bir yarisi sayiklio? Ve bir olaydan etkilenseydi solemesi gerekirdi bana ki anlayis gösteriyim yani i§ i§ten gectikten sonra anlatirsa böyle yataktan olur iste ;-)
Sen bayağı keskinsin anlaşılan :-)
Hee tabiki,, napacaktim ya oyyyy askim sen kizlarin ismini sayiklion nezmn benim. ismimi sayikliyacan diye mi soracam,, hatasini anlamali biraz :D
Her kız tribini atacaktır %100 güvenen bile trip atıp bunu kullanacaktır :D
Sanki biz erkek ismini sayiklasak bisi yapmiyacaniz,, sizde aynisini yaparsiniz :D
Böyle bir durumda erkek ya da kız olması farketmez herkes bozulur tabiki de ;-) Önemli olan doğru tepkileri verebilmek ;-)
Dogru,, ama herkezde kendi yaptiklarinin en dogru tepki oldugu icin verir o tepkiyi xD
Doğru tepkilerden kastım sakince düşünüp, neler yapabileceğini düşündükten sonra hareket etmesi. Nasıl gerçeği öğrenebileceği iyice kararladıktan sonra ;-)
Yani benim yapacagim gine dogru :D
uyandiririm ve hesabini sorarim yani kim bu kiz ne isi var ruyasinda
Nasıl uyandırırsın tokatı basarak mı? Yoksa sevdiğime kıyamam mı diyorsun :-)
nereye kiyamicam ya baska kizin adini duyunca nevrim doner benim tokatta atmamda baya sarsarim yani bagiririm felan
Desene evde kıyamet kopar :D
kesinlikle
Ben giderim direk yani, niye söylediğinin, kimi kast ettiğinin önemi yok.
Bence sen de abarttın ne biliyorsun belki Ablası ya da akrabası falandır rüyasında gördüğü :)
Tanıyorumdur o kadarını değil mi?
İyi de atıyorum sevgilinim senin adın Melis ben rüyamda Ayşe dedim. Akrabalarımda bir ton ayşe var. Senin aklına akrabam Ayşelerden birisi mi gelir yoksa direk kim l*n o Ayşe demez misin?
Yakın çevresi dışındakileri sayıklayamaz bence, yani o da gitme sebebi yani öyle bence :)
Nereye gidiyorsun, dur bir adamı uyandır hesap sor bakalım kimmiş neymiş öğren sonra varsa ters bir durum çeker gidersin :)
Üşenirim ben :(
Valla seviyorsan seve seve hesaba çekersin ;)
İnanki çekmem :/
O zaman senin sevgine inanmam ben :)
İnanmazsan inanma :(
O gün karismam ertesi gün ilk hatasinda sen git o kadın ( hangi isimse) sana baksın der laf sokarım illaki anlatr ondan sonra
Peki ya o kadın diye birşey yoksa? Yani hiç tanımadığı birisini görüyorsa?
Durumu anlayınca sakinlerim Özür dilerim felaket kiskncimdir o anla r zaten
Masumiyetine inanana kadar yandı desene :D Masum ama sen inanmazsan ne olur :D
Yalan soylese anliyorum ben ya zaten sana o uyanan a kadar ben telini facesi ni maillerini ceplerini karistrr ne varsa öğrenirim ki sırf ucuzluk olsun diye laf sokarim
Uyuzluk
Laf soktun araştırdın ama bir şey bulamadın. Kötü davrandın günahını aldın :-) Ne yaparsın sonra? :-)
Ne yapım len normal hayatıma dönerim olan oldu drim
İnsan gönülünü hoş eder ;-)
sabah uyandığında masumca sorulur. bir yerden aklında kalmış olabilir ya da gerçekten o isime kafayı taktı *-*
Güzel yaklaşım ama sen yine de işini sağlama al ;-) O güveni sana vermişse sorun yok da zor bir durum ;-) Şahsen ben öyle bir şey sayıklasam yanımdaki kadınım kim nasıl bir tip olursa olsun bir cümlem yeter tatmin olması içi :-) Büyük konuşmak gibi olmasın ama ona o güveni veririm ;-)
Kafasına ağır bir cisimle vurularak uyandırılır , hayırdır sen o kız kim oluyo denilir :D Sonu malum cinnet
Ya adamın suçu yoksa? Sonuçta kimse rüyasını seçemiyor. Yazık değil mi adama? :D
:D Yazık değil bir tek benim adımı anabilir bir tek beni :D
Biraz daha dinlerim.. Sonra döverim yatakdan atarım belki evden bile kovabilirim :/ Çok can sıkıcı bişey :/
Biraz daha dinlemek mantıklı belki basit bir şey olduğunu anlarsın. Ya da seni aldattığını :-) İnşallah öyle bir şey olmazda önemsiz bile olsa insanın canı fazlasıyla sıkılır ;-)
Hemde nasıl sıkılır yaa :/ Güveni kırılır.. bir ömür aynı yüze bakacak..
Önemsiz birisiyse zamanla unutulur ;-) Unutmazsınız siz kızlarda üstü örtülür gerekmedikçe hortlatılmaz :-)
paranoyanın sonu yok. benim ismimi sayıkladığında benimle aynı isimde bir başkası olmyacağı ne malum? :)
Uyandırıp kim l*n bu mu diyeceksin :D
ya da şöyle: "kimim l*n ben" :D
vallah agzına bir yumruk yapıştırırım siddin sene kendine gelemez benim yatagımmda başka kadının ismi uçan tekmeyi yer :)
Vaov:-)
Adamın haşatını çıkardın bir de öğrendin ki önemsiz bir kızmış :D Nasıl affettircen kendini :-)
Olmaz öyle ya benim yatakodam da benim yatagımda hem cinsimişn ismini duyarsam dogramadıgıma şükrertsin :)
Adını sanını ver de kazara yolumuz sana düşmesin. Olur gece ağzımızdan başka bir kız ismi çıkar falan genç yaşta mekan değiştirmeyelim :D Aldatmadan aldatmış muamelesi görmeyelim :D
hahahahah :D düşmez canm ya merak etme
Gecesini katlederim onun defolsun salonda yatsın Ben duygusal bir an yaşarken
Yaptıgına bak hesab sorarım ve 1 hafta kadar konuşmazdım heralde :D
Ya sadece önemsiz birisiyse öğrendiğinde üzülmez misin? :-)
ben anlamamarkadaş başkasının izmini sayıklıyamaz.
bir süre daha o uyurken onu seyrederm acaba bir daha der mi diye... daha sonra dirkt sorarım kim bu isim diye..
Yapışırım boğazına kim bu Pelin diye diye sarsarım diyorsun yani :-)
yok kim bu pelin demem de kim bu mahmut derim herhal de :))))
adeta bir dedektif gibi incelerm onu :)) hem olaya inceleme diye bilimsellikte katmıs olurum :)))
O zaman önce sağlam bir araştırma yapıp sonra hatası varsa avımın üzerine atlarım diyorsun :D
tabiki.. üstelik arastırmaya harcadığım zaman kadar onu mahvetmeye de zaman harcarm.:)))
şaka bir tarafa da altında zannedildiği gibi bir durum olmasa bile şüphe üstelik hiçbir kesin veri elde edemyeceksenz kahredicidir.. kimsenin bu duruma düşmesini istemem..
Allah kimseye yaşatmasın ;-) Çok kötü bir durum ;-)
aminnnn inşaallah kimsenin sınavı olmaz böyle bir durum..
İnşallah ;-)
:-)
100. mesaj..
Dürtülür uyku sersemi doğru cevap alınır...
Tebrik ederim :-) Uykulu uykulu yalan söyleyecek kadar kafası çalışmaz diyorsun :D
3 saniye kuralı :D düşünmesine fırsat vermiyeceksin :)
Köşeye sıkışmış gözüne far tutulmuş fare gibi kalacak diyorsun :D
Tavşan değilmiydi o :)
Aslında tam olarak ne yaparım bilmiyorsun ama kafamda deli sorularla sabahı sabah ederdim heralde ya da direk o an da uyandırıp sorardım. O an ki ruh halime kalmış bişey, direk yataktan aşağı da itebilirim yani belli olmaz :))
Kafam atarsa her şey mümkün diyorsun :D
Aynen tekmeyi vurduğum gibi yataktan aşağı iterim :D
Mutfaktan çatal alırım SENDE Mİ BRÜTÜs diyip bacağına saplarım
En acımasız en intikamcılardan birisin. Ya eleman masum çıkarsa bunu mail telafi edersin?
Yapmıyacaktı :D o ne öyle be döverim onu
Masum diyorum hala yapmayacaktı diyorsun gaddar seni :D
Önce ağlarım herhalde bişey söylemeyip hareketlerini gözlemlerim takip ederim bir süre ona göre sonradan patlarım birden sormanın bir manasi yok yalan söyleyecek sonuçta
Ne biliyorsun belki adam masum. Öyle tvden vs bir yerden aklında kaldı. Çok acımasızsın insan açık bulamazsa ağzını arar sorun yoksa devam eder
İnsan her duyduğunu sayıklamaz. Ne acımasızlığı en iyisi takip etcem ona göre hareket etcem. O gitcek elin karısının adını sayıklayacak ben hicbirsey yapmıcam öyle mi
Takip et iyice emin olduktan sonra kes biletini ;-)
bence burada ki çoğu kadının ve kızın tepkisi gereksiz, neden seni aldatacağını düşündüğün bir erkekle evleniyorsun, evleniyorsan da bu güvensizlik niye? o yüzden böyle bişey olsa bile kadın bu benim kocam demesini bilicek arkadaş
Ya az çok herkes geyik yaptığımızın farkında :-) Allah yaşatmasın ama insanın ister istemez canı sıkılır böyle bir durumda aldatma olmasa bile. İnsalık hali insan tvden vs etkilenip de sayıklayabilir ;-)
ya sonuç olarak görüntü akılda kalıcıdır deidğin gibi görmüştür aklında kalmıştır
Seviyorsam ona guvenirim uyandirmam ama elbet sorarim :D
Ne kadar güvensen de bir yoklama çekmeden olmaz ;-)
Aynen öyle :D
Alınırım üzülürüm ağlarım ertesi gün laf sokarım ya da bir sure izlemeye alırım sonra konuşurum :D
Anlaşıldı senin tribin aylarca sürer :D Önemsiz birisi olsa bile açıklayamaz sana :D
Yapmasın böyle şeyler hassas insanım ben :D
A psikoloji mezunu musun?
Öyle bir dürterim kiii nasıl uyanacagını şaşırır sonrada hesabını sorarım :)
Kim bu Ayşee? O Ayşe buraya gelecek diyorsun yani :D
Aynen. Geleceek o kadar! :D
Hmmm... Onu tanımadan kesin bir yanıt veremeyeceğim. Şüphelenirim tabii ama vardır bir açıklaması diye pek takılmazdım herhalde.
Akılcı hareket etmek lazım ama yine de ipleri sıkı tutmakta fayda var ;-)
Aklı olan o ipleri belli etmeden tutar ^^
Yani zaten benim kastettiğim de oydu ;-)
Hemfikiriz o zaman :)
Yani ;-)
Beyim yorgun argın işinden gelmiş yatıyor, o vakitte onu uyandıracak değilim. Belli ki bir yerden aklında kalmış, kötü düşünmenin manası yok. Ertesi sabah laf arasında sorulur, yanıtımızı alırız
Afferin kız ama sen yine de ipleri çok gevşek bırakma elbette sor öğren ama sen yine de ufaktan takip et belki de yamuk yapıyordur ;-)
Böyle bir cevaba şapka çıkarılır...
tabi erkek milleti doru sölicek dimi. peh :D
@hoşafınferyadı yalancının erkeği kızı yoktur. Allah'a şükür sevdiğimin bende güven sorunu yaşayacağını sanmıyorum :-)
Bu cevabın her yerinde "Uyandırmasam da yamuk görürsem burnundan getiririm" yazıyor :)
@AlfaCentauri ya böyle bir şeyi hiçbir kız kolay kolay unutma zaten
@soran hiç atlamıyorlar zaten sağ olsunlar. Bu yorumun üslubu çok yumuşaktı o yüzden hoşuma gitti :)
@AlfaCentauri Farkındayım ;-)
19 bayan eksi vermiş :)
En doğrusu. Erkek olduğum için demiyorum -tamamen tarafsız bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorum bu duruma. Zira tersi için de aynı şeyi derim. Uyandırıp ortalığı velveleye vermenin ne anlamı var ki? Tamam, insanın içine bir kurt düşer de evham yapmadan önce mantıklı gerekçelere oturtmak gerek bunu. Ertesi gün hiç beklemediği anda pat diye sorarsın. Gerçekten aldatıyorsa o ismi duyduğunda şoke olur, kekeler falan kesinlikle hareketlerine yansır zaten bu. Az biraz psikoloji biliyorsanız kuşkulanmak gerekip gerekmediğini anlarsınız hareketlerinden. Olmadı uykusunda onu konuşturup ağzından laf almaya çalışırsınız ağzından.
Yorumda yanlış bir şey görmedim açıkçası, özellikle kadınlar neden eksiledi bu kadar, anlamış değilim. Belki işyerinde tartıştığı biridir, belki geçmişindeki bir anıdır... adam rüyasında o anı yaşıyordur tekrar. Nedir bu art niyet? Kuşkucu olun da erkek direkt yalancıdır demek neyin kafasıdır?
yalana bak :D
Nickinin konuk oldugu senaryoyu izlerken kendimi kaybettim :))
2:50 den sonrasını izleyin :)
https://m.youtube.com/watch?v=DhNCGDIVExoDalgınlıktan isim karıştırdığım olmuştur yalan yok ama bunu illa kötü yorumlamayalım başına gelen bilir zaten ilk defa duyan yanlıış onlar doğal olarak
Yani akılcı hareket etmek lazım. Olabilir illa aldatıyor olacak değil :-) Ama insan bozulur. Gerçeği öğrehnmek için çabalar ;-)
Sabah uyanınca bu isim çok güzelmiş gece de sayıklıyordun zaten çocuğumuza bu ismi koyalım derim.
Peki ya sonra?
Vereceği cevaba göre değişir.
Tanımıyorum aşkım gece gece saçmalama deyip yattı diyelim :D
videoya çekerim sabah uyanınca izletir hesap sorarım :D
:-)
Yaninda ben varken baskasinin ismi ne kendisi bile ilgilendirmez. :)
Biraz açar mısın :-)
Agzindan laf almaya calisirim uyku halindeyken konussun diye soru sorarim :)
Mantıklı peki laf alamadın diyelim :D
Uyandiririm :D kalk kalk diye sarsarim
Bir daha onunla uyumam gitsin adını söylediği kızla uyusun
Eee sonra sorun çözüldü mü yani? :-)
Çözülecek bir sorun değil bu benim yapabileceğim bir şey yok. Her şeyden önemlisi güvenim sevgim biter o kişiye karşı
Bu kadar basit olamaz insanın sevdiğinden vazgeçmesi için harbiden makul bir sebep olmalı. Belki tv de bir şey aklında yer etti. Hemen kestirip atmak ne kadar doğru?
Zaten kafasını kırarım, yastıkla boğarım ya da terkederim demedim
Beni ikna etmesi lazım o da zor. Çok zor soru yahu :/
Harbiden çok zor bir durum :-) Allah yaşatmasın işin içinden kazasız belasız çıkabilmek aldatılmamış olmak lazım :-)
ağzına çarparım uyanır zaten rüyasında bile beni görcek o kadar.
Rüya alemini ona zehir ederim adam olsun diyorsun yani :D
aynen öyle :D
Uyandırırım hemen o anda soruveririm sonuçta uyku halinde yalan uydurmasi daha zordur ^^
Peki ya uyandığında hatırlamazsa. Aşkım ne saçmalıyorsun. Ne Esması falan derse? :-)
Ismi duydugum an o sinirle yapıştırırım herhalde :) sonra hesap başlar tabi..
Bir tokatla sakin kalabileceğini sanmıyorum. Seni ikna edene kadar tokatlar bağrışlar kıyamet kopar bence :D
Pek takmam tabi ki biraz rahatsız olurum ama abartılacak bir mevzu olduğunu sanmam.
Yapma hesap sormam sakın deme bana inanmam. İçin için kendini yer bitirirsin :D
yani tabi ki bir kere bay x kim diye sorarım gece adını söylediğini duydum diye ama aynı spruyu bayan x içinde sorarım
Uyku Halinde Sayıkladığını Düşünür Onu Seyretmeye Devam Ederim Sabah Bir Sorar Cevabı Alır Geçiştiririm.
Asıl uykuluyken cevap alabilirsin uyandığında çakala bağlar ;-)
Oda Var Aldım Tedbiri :D
uyandığında sorarım ama o beni yakalarsa daha fena patlarım heralde ne diyebileceğimi bilemiyorum hiç :D
Yani aldatmaya meyilliyim diyorsun :D
yok aga benim ağzmdan birşey çıksa uydurabileceğim bahanem yok demek istedim :D
O zaman ağzına sahip çık :D Yoksa yukarıdaki cevaplardan herhangi birisine maruz kalabilirsin :D
ağzımı bağlayıp uyuyacam artık aga çok sert tepkiler var :D
Ya tanımadığım bir isimse tuhaf olur uyanınca direk sorarım tanıdığımsa yine sorarım :D agganshsnav
Sorunca takan söylemediğini anlayabilir misin? :-)
Yalan olacaktı
Mantıksız evet ama başka ne yapılır ki
Gizliden takip edilebilir ;-)
Hiç bana göre değil kesin yakalanırım sonra sen bana güvenmiyo musun sorsana tartışması filan haklıyken haksız konuma düşme ihtimalim var yani
Osmanli tokati bugunler icin var tabi ilk dinlerim kivirmaya baslarsa yer osmanli tokatini -_-
=^-^=
Hemen uyandırır mısın yoksa sabah mı keserdin hesabı?
Belki kardesinin ismi ;)
Anlamadim -_-
@AntiqueMagic
Hayir yani belki sayikladigi ismi kardesinindir ;) @uysalkedicik
O zaman kapknin onunde bulur kendini. -_-o daha fena.
@AntiqueMagic
Haha ama neden ;) kardesi o kan bagi var bir sey olmasi mumkun degil ;))) @uysalkedicik
Sürekli sayıklıyorsa o an uyandırırım ama bir kez söylemişse sabahı beklerim öyle sorarım. ama illaki sorarım
Emin misin? Peki şehvetli bir şekilde bir kere söylese böyle sessiz kalabilir misin? :D
Şehvetli bir şekilde söylüyorsa sürekli sayıkladığından bir farkı olmaz tabiki.
Bence daha etkili bir şekilde seni kızdırır ve oracıkda boğuverirsin :D
Sadece sevgili ile eşi aynı kefeye koymasanız nasıl olur. Çünkü birisi haram iken diğeri helaldir. Lütfen bunu karıştırmayalım
Emin ol bunun farkındayım ve o yüzden herkese hitap edebilmesi için kim nasıl algılamak isterse onu algılasın diye öyle yazdım ;-) Sen eşini düşün sevgili değil.
Deliririm daha once 2 ayri kiside 2 kez basima geldi herhalde 1 hafta filan surundurdum.
O an tepkin ne olur? Ne oldu? Aldatıyorlar mıymış?
"Aldatıyorlar mıymış" ne biçim soruysa sen anladın ;-)
Birini cozemedim o bence aldatti
ama digeri yok ya saftirik aklinda kalmis muhabbetten karismis
Bilmeden günahını alma sen yine de ;-)
Eski sevgilisinin adiydi o yuzden
Eski sevgilisini özlemiştir belki illa aldatmış mı olmalı adını sayıkladıysa :-) Belki sadece rüyasına bile girmiş olabilir. Hayatımda birisi yok eski sevgilimle biteli 2-3 yıl oldu geçen rüyama girdi uyandım merak ettim kötü bir şey mi oldu acaba diye ama yazmadım.
Ama olsun bana nasil der yahu yuzume karsi
İyi de o uyurken sayıklayacak yüzüne karşı demiyor yani :D
Ha oyle mi o zaman sorn yok ya bozulurum sabah bir agiz ararm hepsi o
sıkıyosa sayıklasın rüyasında kız görmek de ne demek oluyooo
İyi de kim rüyasında ne göreceğini seçebiliyor ki? Ya masumsa? Tvden falan aklında yer ettiyse :D
edemez yer falan bir kız ismi sayıklayacaksa benim adımı sayıklasın hangi kızmış o da bilinç altına kadr girdiği yetmiyo bide sayıklıyo beyefendi yok öyle bir dünya
Allah senin eline düşürmesin kimseyi bu durumda :D Adını sanını söyle de uzak gezelim :D
:) ama süper ötesi haklıyım sen olsan sen de aynı şeyi düşünürdün :) evet aynı şey senin başına gelse sen naprdın
Öncelikle aklıma gelen ihtimaller. Gün içinde kötü bir şeyler yaşamış olabilir adı aklında kalmış olabilir, akrabası falan olabilir, nefret ettiği birisi olabilir, tvden falan bir şeyden aklında yer etmiş olabilir (duygusal bir filmdir olur), hiç tanımadığı birisi olabilir ya da aldatıyor olabilir, at ismi olamaz at yarışı oynayacak değil ya :D
Ben uyurken konuşturmaya çalışırdım. Bir şey söylemezse o bahsettiği kişi gibi konuşurum ağzını yoklarım. Bir şey öğrenebilirsem ne ala öğrenemezsem sabah akşam bir şeyler sayıklıyordun hayırdır derim ama bir erkek adı olduğunu söylemem. Eğer aşırı bir panil yaparsa şüphe duymaya başlarım. Bir şey yokmuş gibi konuyu kapatır çaktırmadan takip ederim :-) Bir şey çıkmazsa bir gece telefonuna kendi numaramı sayıkladığı ismi olarak kaydedip uyurken ararım. Eğer öyle birisi sevgilisi falan varsa o ismi görünce ciddi panik yapar. Uyku sersemi o numarayı kayıtlı olup olmadığını, ne yapıp yapmayacağını hesaplayıp kestiremez ;-)
Telefonda o ismi görünce ne yapacağını iyi izlerim. Sonra bir de sabah uyku mahmuruyken kafasını doldurup pat diye sorarım bu Erol kim bütün gece adını sayıkladın hiç beklemediği bir anda tavırlarını ölçerim hal ve hareketine bakarım gözlerinin içine içine bakarım. Anlarım yalan söyleyip söylemediğini ;-) Baktım yalan söylüyor geçen gece Erol diye birisi aradı telefonunu ben açtım. Sen mi anlatırsın ben mi konuşayım derim. Sen anlatırsan karlı çıkarsın derim iyice sıkıştırırım köşeye sıkışınca öter :D Sonra hayatında varsa birisi o zaman ölümlerden ölüm beğensin.
sherlock holmes olacak adamsın :)
O kimmiş bea benim yanımda adının esamesi okunmaz :P :D
istermisin eşnde anlattıklarının aynısını sana yapsın :)
Allah kimseye yaşatmasın asla kimsenin bunu yaşamasını istemem. Ama başıma gelirse ne yapacağımı soranlara uzun uzun yazdım :-)
Bagirarak onu uyandiririm sorarim doğru düzgün aciklama yapmazsa tokatimi atar cikarim
Nereye çıkıyorsun? :-)
Evden cikarim onun eviyse yok o bana gelmişse elbiselerini eline tutuşturur kapiyi gosteririm
Peki evliyseniz ne yaparsın :D
Onu kovarim o sinirle
Çok vicdansızsın adama bir sormaz mı insan nedir kim değildir diye? :-)
Önce sorarim mantikli bir aciklama yapmazsa bunlari yaparim tabiki ama cok mantikli olması lazim
Çok mantıklı açıklama yaptı olay kapanır mı? Yoksa hala açık arar mısın?
Ben biraz paronayak bir tipim mutlaka gozum üzerinde olur bir acık ararim