- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma geldi ondan anlatıyorum :D
Sibel diye sayıklamıştı gerzek. Uyandırdım, canım horluyosun yastığını düzelt istersen bi' dedim homurdana homurdana geri uyudu. O sırada kendi numaramı "Sibel" diye kaydettim işi sabaha bıraktım. Kahvaltıdayken masanın altından çaktırmadan aradım eli ayağına dolandı Sibel'i görünce. Noldu kim arıyor dedim eski sevgilim dedi ondan sonra kıyamet koptu zaten, kendi kendini ele vermiş oldu salak :D Sonra kavga gürültü, meğersem Sibel denen hatunla iş yerinde karşılaşmışlar, ileri geri bir kaç laf etmiş buna o yüzden sayıklamış garibim. Rüyamda da Sibelle kavga ediyorduk zaten falan dedi. Sonra o Sibelin ağzını yüzünü dağıttım o ayrı mesele :D218 Yorumla
Soran+1 yılBak bu iyimiş :D
Soran+1 yılİşi sabaha bırakmayıp gece Sibel diye kaydedip arasaydın uyku mahmuru daha iyi dökülürdü sanırım :-) Yine de numaranı Sibel diye kaydedip elini ayağına dolandırdığın için seni en iyi görüş seçiyorum :D
- +1 yıl
Sinirden o an ters birsey yaparim diye biraktim sanirim. Benimde sagim solum belli olmuyor cunku :D EIG icin tesekkurler :)
Soran+1 yılKızın da ağzını yüzünü dağıttım demişsin nasıl oldu anlatsana merak ettim :D
- +1 yıl
Sevgilimin isyerine gittim ertesi gun, zaten tanirlar beni severler de vs. Neyse Sibel geldi yine sevgilimin masasina toplantiya gitmisti sevgilim de ben oturuyordum masasinda. Yok mu falan diye sordu yok dedim bende neyse ben sonra ugrarim o zaman falan yapti. Bu arada Sibel orda bile calismiyor, bir arkadasini gormeye geliyor ayagina benimkine yaziyor zeki sey.. Gelme canim sonra da ben gectim yerine artik burada calismiyor dedim. Nasil yani falan dedi. Gel bak belgelerim bile burada dedim tam masaya yaklasti sacindan kavradim yere dustu direk :D Sonra bir tirnaklamaya falan calisti ama baya agzi burnu dagildi gitti. Daha da ugramiyor oralara :D
Soran+1 yılİyimiş :-) Demek eski sevgilisini geri kazanma çabalarının kurbanı oldu hea :-) Hayatına birisi girmişse daha niye çabalıyorsun ki arkadaş bırak gitsin.
- +1 yıl
Yoksa oyle kolay kolay kavga edecek insan gercekten degilim. Ama Sibel konusunda.. Bu ilk vukaati degil cunku. Yetti artik dedim, iyi ki de demisim :D
Soran+1 yılEllerine sağlık ne diyelim :D
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok planlı davranmaya calısırım. Ertesi gün akşam oldugunda yemekte , (o sayıkladıgı isim Canan olsun diyelim) bugün bir kadınla tanıştım canan mı ne derim (bi anda gözbebekleri büyür, yanagı kızarır, normalden farklı bir davranış sergilerse belli ki bir yamuk vardır. Devam ederim lafa bir olay uydururum banka sırasında tanıştım yanında bebeği vardı derim, bir sendika üyesiymiş davet etti derim, spor salonunda hocaymış eşiyle beraber çalıştırıyorlarmış derim kurgularım. Öğreneceğimi öğrenirim , bir şüphe olursa daha derinlemesine araştırırım. Olmazsa rastgele bir isim diye düşünürüm.
27 Yorumla
Soran+1 yılİsmini söyleyip tanıştığını söylene kadar mantıklıydı da sonrasında adam birlikte olduğu kadının karısını çocuğunu vs bilir yani senin salladığın tutmayacağı için derin bir oh çekerdi ;-)
Soran+1 yılOnun farkındayım, ilk ismi duyduğunda tepkiyi önemsediğinin de farkındayım da bence o isimden sonra dediğin gibi devam etmek yerine farklı bir şekilde devam etmek daha mantıklı olabilir. ;-9
Hatta ondan önce gece uykuluyken de bu halinden istifade edip yalan söylemesine fırsat verilmeyebilir ;-)
Gece uykusundayken ağzından laf alınmaya, dinlenmeye çalışılılabilir ;-)
Soran+1 yılİyi bakalım geleceğin psikologu herhalde ne yapacağını iyice düşünüp karar verir ;-) Ancak şu ara çok hata yapan psikolog görüyorum aman dikkat ;-)
Soran+1 yılPeki :-) ;-)
+1 yılSırf bu yüzden bile öyle biriyle evlenilmez. Geçmişte hiç kimseyle olmamış, en azından kapanan ki ne kadar kapanırsa o kadar iyi biriyle evlenmek en güzeli. Sevip de bana dünyada cehennem azabı yaşatan biriyle mi olucam. Aman uzak dursun. Hatalıyım yanlış yaptım dese bari! Aman uzak kalsın aman... bir kere dese yanlış yaptım. Bana da değil rabbine dese yalvarsa yakarsa yanlış yaptım dese rabbine yalvarsa... Başka bir şey istemiyom ben.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah inançlı sadık birisini nasip etsin inşallah ;-)
+1 yılŞüphelenirim tabii ki. Ama öyle sert bir tepki de göstermem ilk başlarda. Olayı üstü kapalı bir biçimde çözümlemeye çalışırım. Yapamazsam da direkt sorarım ''bu kim?'' diye. Artık vereceği cevap ve benim bu cevaba inanma oranım o ilişkinin kaderini belirleyecek son noktadır.
14 Yorumla
Soran+1 yılİlk anda nevrinin dönüp dalmandan daha iyidir :D
- +1 yıl
Biraz beklemek lazım. Çünkü o soruşturma sırasında yalan yakalarsam 2 kat dalarım :D Şaka şaka eşime el kaldırmam ben.
Soran+1 yılİyi araştırmadan hiç dillendirmemek lazım :D
- +1 yıl
Atnen öyle :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılağzından sadece isim çıktıysa isimle birlikte başka kelimeler de dökülecek mi diye biraz beklerim, yumuşak bir ses tonuyla daha uykusundayken soru sorar, ağzından laf almaya çalışırım. baktım konuşmuyor, kesinlikle anında sarsar uyandırır ve bir de öyle sorarım kimmiş bu hatun diye. sonra da cep telefonu, mail ve face hesabı ne varsa didik didik ederim. ciddi sorun yaşar ve yaşatırım.
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki tüm dediklerini yaptın ama eline somut bir delil geçmedi sorun biter mi? :-)
- +1 yıl
başıma gelmedi, bilemem.. sorun bitmez elbette, yeni başlar :D
Soran+1 yılAllah da yaşatmasın ;-)
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Kötü düşünmem, sonuçta güvenerek severek evlendiğim bir bayan var ortada. Sabah uyandığın da dün gece şu ismi sayıklıyordun iş ortamında aklına takılan bir konudan dolayımı sayıklıyordun biri ile tartışmaya mı girdin gibi güzel bir üslupla sorardım. :)
22 Yorumla
Soran+1 yılSorup ööğrenir alır cevabımı uzatmam diyorsun yani ;-)
şüphelenirim tabiki bu da sorumu ama hemen kocama iftira atmam belki rüyasında başka bir şekilde görüyodur :D mesela ben uyurken hasan diye birinin adını sayıklamışım bir kere babam bana hasan kim diye sormuştu :D hala düşünüyorum acaba rüyamdaki hasan kimdi :D
23 Yorumla- +1 yıl
bacım haykırdım yaa :)))))
Soran+1 yılOlabilir insanlık hali dinleyip anlamak, tatmin etmeyecektir arkasını aramak lazım ;-)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. uyandırmam o an ama içim içimi yer. bir süre beklerim o isimde etrafında kimler var gözlemlerim.. kimse yoksa eğer tlfnuna bakarım hal hareketlerine falan ama çaktırmam tabiki baktım olmuyor bir gün laf arası sorarım gece bir kızdan bahsettin o kim die ama sanki o gece konuşmuş gıbı yaparm :D oda tabiki kesin bilmiyorum dicektir o yzden belkide hiç sormam her zaman tetikte olurm :p
11 Yorumla
Soran+1 yılAkılcı davranmak en iyisi ;-)
uyandırırım açıklama isterim, eski ilişkilerinden biriyse bu sayıklamaya tepkim sert olur, arkadaş iş ortamındansa dinlerim rüyanın içeriğine görede kızabilirimde, makara yapabilirimde, içiimde eşime karşı bir şüphe varsa bunu o uyurken zaten bak aksam sen böyle böyle bir isim sayıkladın diye zarflarım:)) nasılsa aksini idda edemez kimsenin kendi sayıkladığını duyduğunu duymadım... gerçekten böyle bir sayıklama varsa ve tekrarlanıyorsa kayıt altına alabilirim ilerde işime yarayabilir...
11 Yorumla
Soran+1 yılYani mantıklı olan önce iyi bir olayı anlamak ;-) Tepkiler durumlara göre değişir ;-)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılşüphelenirim. ama ben daha farklı bişe yaparım herhalde: o an sinirden kudururum yumruğumu ısırırım ama sakin olmaya çalışıp sevgilim o ismi söledikten sonra kısık bir sesle efendim derim. sonra numaramı niye sildin telefonuna bak ve benim numaramı söle derim. hemen telimi açar kaydederim o numarayı. beni unuttun soyadımı söle o zaman derim. bazı insanlar uykularının arasında bazı şeyleri söliyebilir.
110 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim sana Ayşe Uysal dedi. Numarasını da işi gereği ezbere biliyor olsa. Aradın gerçekten öyle birisi çıktı ne dersin? :-) Ne yaparsın :D
- +1 yıl
ana avrat bacı ecdat aklıma ne gelirse artık.
- +1 yıl
ayrılık sebebi. doğru. o zaman kadına sürekli çağrı atarım kadın en sonunda beni arar. ana avrat söverim. sonra ayrılık sebebi böle böle bir kadın beni aradı senin sevgilin olduğunu söledi bana küfretti tehdit etti beni öldüreceğini söledi. yesinler birbirlerini :D
Soran+1 yılSaçmalama iş arkadaşıysa dedim :-) Kadının da yuvasını bozacaksın durduk yere :-)
- +1 yıl
iş arkadaşıysa demedin ewlgrl sordu onu cevapladım.
- +1 yıl
banane iş arkadaşını niye sayıklıyo. ya da iş arkadaşı ahmeti niye sayıklamıyoda ayşeyi sayıklıyo. zaten uykusunun arasında sorarım. insanların bir kısmı uykuda doğru söler
Soran+1 yılİyi bari uykuda da olsa önce sorup sonra öldürüyor :D
- +1 yıl
:D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabah kalktiğinda kahvalti yaprken sorarim, tatmin edici bir cevap almazsam ertesi gece bende bir isim sayıklarım onun duyabileceği bir şekilde ve sonra kafamı kaldiririm nasilmiş der göthümü döner yatarim :D
75 Yorumla
Soran+1 yılO da güzelmiş ;-)
Soran+1 yılŞehvetle söyleyeceksin anlasın :D
- +1 yıl
En iyi öğrenme yöntemidr yaşayarak ve görerek öğrenme!
Soran+1 yılYine de Allah yaşatmasın
- +1 yıl
Amiinnnn :d
Çok fil izliyorsunuz len. O öyle olmaz.. Bak ben böyle bir durumda gittim direk kızın günlüğünü okudum asdfgg elımde doğadan buzlu çay ıle.. Ne maceralar ne maceralar dsadfg sabaha karsı boyle bir hislerle donatılmıs sekılde kızın yatagfına gırınce arsız damarım tutuyor yaslanıyorum iyice. assdfg Geçmişe sünger bob ulen.. dsad
12 Yorumla
Soran+1 yılSonuç sorun yok muymuş :)
hemen suphe etmek olmaz... kalkınca sorarım kim diye amma velakin tekrar uykusunda o kişiyi sayıklarsa suphe o zaman baslar ustune gitmem azarlamam... eger baska birini sokmussa hayatına zaten ustune gidersem bir şeklde yalan soyleyecek inkar edecek... onun için sorgulamak olmaz arastırırım belki işinde calısan bir kadın muhatap oldugu bir insandır... heee her gece her gece onu sayıkladıgını duyarsam yuzune tırnagımla imzamı atarım defoolll yavsak herif diye tekmeyi basarım :)
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah bizi senin şerrinden korusun :D Ama hemen şüphe etmeyip araştırmanı sevdim :D
Soran+1 yılAldattığını öğrendim demedin ama her gece her gece onun adı çıkarsa dedin. Belki hiç anlatmadığı kayıp küçük kız kardeşi Ayşecik'i rüyasında görüyor garibim :D
Soran+1 yılMaksat muhabbet olsun işte :D İşin hem makarasını yapıyoruz hem de düşünceleri öğreniyoruz :D
- +1 yıl
tamam hadi sayıklasın benden izin var sayıkladıgıyla kalır anca :DDD burada boyle yazıyoruz ama boyle bir durumu yasamak cok farklı olur o an ne yapacagını blemezsin bu bir gercek cogu insan aldatılıyo ama bunu soyleyemiyor ornegi cok var yani bir de seviyorum deyip terkedemeyenler var allah yastmasın kimseye ne diyim
+1 yılBaşıma geldi sevgilimin evindeydik yatakts film izledikten sonra uzandık {sevişmedik}
Kitap okuyordum oysa uyumuştu agızından selin ismini duydum 4 kere
selinn seelliinn selinnnn seeeeellinnnn diye şoke oldum bide en yakın arkadaşımın adı selin yani düşün içim rahat etmedi hiç23 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne yaptın konu orada kapandı mı yani?
- +1 yıl
Korkumdan ne seline nede sevgilime soramadım
Soran+1 yılYok artık daha neler soracaktın hayırdır geceleri selini sayıklıyorsun ne ayaksın diye?
Yuh arkadaş cevaplara bakıyorumda insanlarda güven diye bir şey kalmamış. Gece uyurken şu ismi söyledin kimdi o diye güzelce sorrmak varken, hemen bacaklarını kırarım, ağzının ortasına vurup uyandırırım falan. Güvenmiyorsan ne işin var onun yanında o zaman.
24 Yorumla
Soran+1 yılOna gözün kapalı güveniyorda olsan o durumda moralin bozulur işin aslını astarını öğrenmek istersin yine de ;-)
Soran+1 yılAldatıyorsa sorunca söyleyecek değil ya :-) Onların amaçları sevgiden, kıskançlıktan yapılan şeyler. Abartanlar var onlar da işin geyiğinde olduğumuzun farkında olarak yapıyor bence :-)
+1 yılİnsan ister istemez şüphelenir ama yargılamadan önce onunla konuşmayı tercih ederim. Eğer ki yalansız anlatırsa bir tepki göstermem ama lafı dolandırıyor ya da kapatıyorsa kafam da tekrar analiz yapmam gerektiğini düşünür ona göre bir gidişat çizerim.
15 Yorumla
Soran+1 yılHareketlerinden bir kıl kaparsam çizerim diyorsun yani :D
- +1 yıl
Ne haddime. Herkes kendine eder. Bilinçaltıdır bu. Aynı şeyi belki ben de yapabilirim. Onu sevmediğimden mi hayır. İsteyerek mi yaptım hayır. Uyku halidir bu ama her şeyin mantıklı bir açıklaması olabileceğini düşünüyorum. Açıklama yapıldıktan sonra eğer ki alttan alınabilinecek bir şeyse alır devam ederim. Değilse kendi hayatıma kaldığım yerden devam ederim.
Soran+1 yılAferin akıllı kızları severim ;-)
- +1 yıl
Teşekkürler bayım.
Soran+1 yılRica ederim efendim eğriye eğri doğruya doğru demeyi bilmek lazım ;-)
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Uyurken bir baska kadinin adini agzina alacak kadar bir kadini bilinc altinaa neden sokar acabaa diye düsünürüm önce tabi bozulurum.. Hic dokunmam uyandirmam ama uyanincaa olani söylerim vee sorarim. :))
23 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar rüyalarını seçemiyorlar. Her rüya da bilinçaltının yansıması değildir. ;-) Yine de önce öldürüp sonra sormuyorsun bu da bir şey :D
Soran+1 yılRüyanda başka bir erkeğin adını sayıklayamacağının garantisini verebilir misin? :D
+1 yılVala bir pok yapmam fırsatım varsa video kayıt yaparım ertesi gece aynı şekilde ben birinin ismini sayıklarim baktım o beni kaldırıyor "tek sen misin erkek ulan " deyip videoyu izletirdim.
31 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş :D
+1 yılnasıl gördüğüde önemli belki bir olay sırasında görüp sesleniyor... uyanmasını beklerim ve rüyasında ne gördüğünü çaktırmadan sorarım eğer düzgün bir ifade varsa deşmem ama eğer yalan söylerse tabaklar vazolar kafaya iner her türlü
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya rüyasını hatırlamazsa cidden :D
- +1 yıl
hatırlamazsa o ismi nerden tanıdığını öğrenmeye çalışırım etrafındaki kadın isimlerini söylemesini rica ederim o kadını sayarsa kim o derim anlatırken sesinin tonlamasında kendini ele verir bir erkek ona göre rüyanda bu ismi sayıkladın merak ettim derim veya kim o rüyana giren kadın diye cırlarım tamamen anlatmasına bağlı
Soran+1 yılGerekirse ağzını yırtar yine de kim olduğunu öğrenirim diyorsun yani :D
- +1 yıl
e öğrenirim... kadınlık taktikleri
Soran+1 yılHadi bakalım :-)
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O uyanana kadar aklimdan milyonlarca sey kurarim uyanir uyanmaz sorularimi ardi ardina sorarim ki dusunmeye firsati olmasin. Ayni sorulari farkli yollardan yineler cevaplarini kiyaslarim. Acigi varsa yakalamaya calisirim,
14 Yorumla
Soran+1 yılBir açık yakalayamazsan ne olacak ;-)
Soran+1 yılPeki tekrar sayıklarsa? :D Sayıklamazsa konu kapanır mı? :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyandırmam kesilikle. Ortamı gerginleştirmenin manası yok. Sabah kahvaltıda sorarım. Ya da dur hiç sormam. Aynı isimde birisiyle tanıştığımı söylerim o anki tepkisini ölçerim. Tepkisiz kalırsa da gün içinde küçük küçük laflar sokarım tedirgin ederim :)) Bir şey yoksa da zaten o kendiliğinden ifade eder :)
31 Yorumla
Soran+1 yılAkılcı davranmakta fayda var ;-)
+1 yılayşe mi dedi mesela sabah uyandığında yalan söyleyip söylemediğini anlamak için seni ayşeyle görmüşler fotoğrafını çekip attılar bana kim bu ayşe derim baktım tepki vermiyor dişi aslana dönüşürüm hemen.
14 Yorumla
Soran+1 yıl(Gerçekten aldattığı halde) O da nerden çıktı aşkım :-) Hani nerde bana da göster o fotografı da ben de inanayım buna derse? Ne yapacaksın :-)
- +1 yıl
ya ben salak değilim hareketlerinden anlarım yani..
Soran+1 yılAllah yaşatmasın ;-)
- +1 yıl
bence de =)
+1 yılo anda ne yaparsınız mı
tokatlayarak uyandırmam mı gerekıyo :D
Rüya yanı bu en yakın arkdasını bıle sevgili olarak görebilirsin :D ama bu hoslandıgın aşık oldugun anlamına gelmez bence, ruya işte hem tersi cıkmaz mı hep :D16 Yorumla
Soran+1 yılO da güzel bir bakış açısı :D O zaman şehvetle Arzu dese de sorun yapmazsın yani :D
- +1 yıl
Yapmaz çünkü elinde olmadan görüyo :D
Soran+1 yılAferin kız sevdim seni ;-)
- +1 yıl
eyvallah :)
Soran+1 yılRajonda bilirim diyorsun yani :D ;-) Eyvallah abla saygılar :D
- +1 yıl
herrr turluu :D
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Sayıklamaya devam ediyosa kameraya alırım. Itiraz etme şansı olmaz :) kötü düşünmem tabiki. Uyandırmam da. Hatta onu uykuda konuşturmaya çalışırım :) ben bir erkek sayıklasam ne cevap verirse aynı tepkiyi veririm
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet konuşturabilmeyi denemek lazım ;-)
+1 yılYahu ne olmuş bir isim ciktiysa ağzından? Brnim de tanıdığım ve rüyamda gördüğüm bir sürü erkek var. Rahat olmalı biraz.
Ha çok merak ettiysem sabah sorarım.27 Yorumla
Soran+1 yılAkılcı hareket etmek lazım her şey olabilir :-) İnsanların tepkilerini merak ediyorum tadını kaçırmadan makara yapıyorum :-)
- +1 yıl
Sevgilimin beni aldattığı ile ilgili bir şüpheye kapilirsam zaten ayrilirim. Dedektiflik yapmakla ugrasamam ve guvenmedigim biriyle zaten ilişkimi surduremem.
Yeri geliyor canını emanet etmek zorunda kalıyorsun, güven şart.
Soran+1 yılGüven şartta bir şüpheye düştün diye gerçekten sevdiğinden ayrılmazsın :-) Elbet önünü arkasını araştırırsın sorarsın. Güven vermezse o zaman biter ;-)
- +1 yıl
Durduk yere şüpheye düşmem, kuruntu eşiğim çok yüksek. :)
Şüpheye düşersem ise asla tereddüt etmem ayrılmak için.
Soran+1 yılAcıdım sevgiline :P
- +1 yıl
Telefonunu vs kurcalamam, gittiği gezdiği yerlerin, görüştüğü konuştuğu kişilerin hesabını sormam. Arkadaşlarıyla tatile gitti, kadın-erkek karışık, yolda cüzdanını kaybettiği için kendi kartımi yolladım gününde tatili erken bitmesin diye.
Sürekli telefon başında olmasını istemem.
Trip atmam, kaprisim yok, mutfakta asciyim. :D Mutlu olmanın yolunun mutlu etmekten geçtiğine inanırım.
Aen başka erkeklere acı. Benim sevgilim halinden memnun. :)
Soran+1 yılİyi bakalım :-)
Bir sonraki gece bende onun annesinin ya da kardesinin ismini sayiklarim uyuyor taklidi yaparak gorsun dunyanin kac bucak oldugunu beyin firtinasi yaratirim butun aileyi birbirine dusururum ysasasin kotuluk...
16 Yorumla
Soran+1 yıl:-))
Soran+1 yılUyuyor taklidi yapıp birisinin adını söyleyip çıldırtmanı anlarım da fazlasına gerek yok :D Sonra sen de geçen gece Volkan dedin kimdi o onu açıkla sen asıl derdim :-)
- +1 yıl
Volkan mii? Himm tanimiyorum oglum olmustu adini volkan koyuyorduk hayatim bir cocuk daha yapalim mi muahh?
Erkegin akli gitti kayboldu gordun mu bir kadinla basa cikamayiz biz erkekler cunku onlarin beyni biraz daha farkli ya 30 cm topukluyla kosabilen bir canlidan bahsediyoruz Allah askina
Soran+1 yılSen yine de erkekleri hiç küçümseme ;-) O şeytansa sende pek ala çakal olabilirsin ;-)
+1 yılilk bir garipsserim de aşırı bir tepki vermem uyandığındda ona sorarım ddoğruyu anlatmasını isterim eğer doğru söylediğine inanırsam takılmam inanmazsam bırakırım onu ayrılırım
15 Yorumla
Soran+1 yılBence uyanmadan çaktırmadan ağzından laf almayı dene ;-) Ya da uyku sersemi sıkıştır sonra uyanıkken kıvırabilir.
- +1 yıl
her insanın unutamadığı geçmişte kalan birileri vardır bundan dolayı onu suçlayamam bana adam akıllı desinki eski sevgilim ilk çıktığım erkek derim ki ona bunu aştın mı aşmadın mı? benle mutlu musun değil misin? bu tarz sorular sorarım gerçek düşüncelerini öğrenirim baktım düşünceleri uymuyor ayrılırım bur da yoruma ağzına çakarım felan yazmışlar da uyurken o kadar tatlı gelir ki sevdiğin insan vurmayı bırak o uyanmasın diye ağzını bile oynatmazsın en ufak ses bile onu uyandırır diye korkarsın
Soran+1 yılSeninkisi de bir yöntem ;-) Ancak insan aldatıldığını sanarsa her şeyi yapabilir ;-)
- +1 yıl
ben çözüm bulma peşindeyim herşeyi yapmak bir çözüm getirmez he baktım yalan söylüyor o zaman herşeyi yapmak serbest ^__^
Soran+1 yılCevapları oku belki aklına yatan bir şey çıkar ;-)
+1 yılUykusunda konuşturmaya çalışır meseleyi daha iyi anlamaya çalışırım.
Öfkelenirim fakat bilmiyormuş gibi yaparım. Günlük hayatta incelemeye çalışırım. Nereye gittiğini takip ederim, telefon, whatsapp, facebook, twitter vs mesajlarını incelerim. En son netice ne çıkarsa ona göre muamele ederim. Direk patlatmam uykusunda kafasına :))13 Yorumla
Soran+1 yılYani direk olaya bodoslama dalmamak araştırıp neyin ne olduğunu anlamak akılcı hareket etmek lazım ;-)
- +1 yıl
Aynen öyle. Bazen kesin emin olduğumuz bir bilgi bile yanlış çıkabiliyorken bu neden yanlış çıkmasın ki? Zanna göre hareket değil hakikate göre hareket edilmesi gerekir kanımca..
Soran+1 yılZaten evlilik oyun değil dikkatli olmak lazım ;-)
Sakincali bir durum bilemedim simdi... Acaba izledig bir filmdeki veya okudugu bir kitaptaki karakterden mi etkilendi diye dusundum. O an nasil davranirim hicbir fikrim yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bence iyice dinleyip ne dediğini anlamak lazım belki iş arkadaşı, belki akrabası falan olabilir. Eğer iş kadın erkek ilişkisi yönündeyse buna dair bir şey sayıklarsa o zaman yapıştır tokatı :D
Uykuda ağzına patlatırım bı tane nasıl benim gibi bir kız Arkadaşı ya da eşi varken baska kadının ısmını getırecek Pança pinçik ederım onu
27 Yorumla
Soran+1 yılYa belki sıradan birisi adam masum o zaman ne yapacaksın. Kimse rüyasını seçip göremiyor sonuçta :D
Soran+1 yılSende iyice insafsız çıktın. Peki senin ağzından başka bir erkeğin adı çıksaydı tamamen hiç tanımadığın birisi olsaydı eşinin ne yapmasını beklerdin? :D
Kürt kızı olayını biliyoruz. Bisiklet turu yapıyoruz aramızdaki bir abimiz evli :D Abiyi bir kadın aradı ona yardımcı oluyor arkadaşlıktan öte bir şey yok tabi biz bilmiyoruz. Abi yenge duymasın falan gibi takıldım. Manyak mısın olum sen ben kürt kızıyla evliyim aldatmak afedersin toto ister sadece arkadaşım dedi :D
Soran+1 yılAnladım. Neyse şimdi birileri bu yazdıklarından bir yerlere varmaya çalışır canımızı sıkmaya gerek yok ;-) Sıkıntı yok :-)
Soran+1 yılRica ederim ;-)
+1 yılSabaha kadar kendimi yerim uyandirmam tüm ihtimalleri düşünür ölçer Biçer sonra sorarım paat diye baktım kekeliyor gözler kaçıyor harekette değişmeler filan vücudunda ki tüm organlar yer değişir.
13 Yorumla
Soran+1 yılDeşerim Allahıma diyorsun yani :D
- +1 yıl
Bu işler öyle :D
Soran+1 yılRajona ters diyorsun :D eyvallah abla :D
+1 yılbazı arkadaşlar gibi beyimin :D keyfi bozulmasın diye sabaha kadar düşüncelerle boğuşamam bir zahmet uyanıp açıklasın kimmiş o.
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl uyandırmayı tercih edersin :D
- +1 yıl
dürtüklerim napıcam :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok pis tekme atabiliyorum.
www.haberborsa.com.tr/.../sinirlibebek.jpg16 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ağlamaya yakınken çekmişler galiba :D
- +1 yıl
Timsah avını yedikten sonra gözyaşı döker. Ona timsah gözyaşları derler. :)
Soran+1 yılYalnız elbise de yeşil beyaz Bursasporlu bu doğuştan belli :D
- +1 yıl
Yeşil beyaz renkli formaya sahip takımlar,
Bursa, Konya, Y. Salihli, Seker, Giresun, Amasya (Türkiye), Apolonia Fier (Arn), Rapid Vien (Aus)
Lommel (Bel), Dobrudzha, Neftochimik, Pirin Blagoevgrad (Bul), Aris Limasol, Omonia Nicosia (KRK), Bohemians Prag, Hradiste (Çek), Naestved, Viborg (Dan), St. Etienne (Fra), W. Bremen (Alm)
Edessaikos, Panathinaikos (Yun), Dordrecht, Groningen (Hol), Ferencvaros (Macar),
M. Hafia (Israli), Floriana (Malta), Hamarkameratene (Nor), Warta Poznan, Zaglebie Lubin,
Slask Wroclaw, Setubal (Por), Shamrock (S. Irl), Celtic, Hibernians (Isk), Tatran Presov (Svk),
Olimpija Ljubljana (Svn), R. Betis (Isp), Hammarby, Frolunda (Isveç), St. Gallen (Isviçre),
Karpatj, Volynlutsk (Ukr), Llansantffraid (Galler), Flora Talin (Est), Wolfsburg (Alm)
Soran+1 yılOlabilir bunun niyeti Bursa :D
- +1 yıl
Herkes baktığı gibi görürmüş. O senin bakış açın olabilir. :)
Ağız burun dalarım. Yok oyle arkadaş insan bilinç altındakileri görür rüyasında demkki ilgisini çekmiş birini goruyordr. Yok yok BN kesin uyandrmadn tepik sille girişir dm nasilsa o ara uyanir.
25 Yorumla
Soran+1 yılYa yok yere adamı dövmüşsen. İnsalık hali insan bazen hiç tanımadığı birisini bile görebilir rüyasında :-)
- +1 yıl
ULAN KARIYA BAK. BENI BILE GECMIS
Öperek uyandırırm ki kızmasın diye sonra az once bir isim söyledin kim o? Derim mantıklı açıklama yaparsa ne ala uyku sersemi saçmalarsa salonda uykuya devam eder ve sabah hiç muhattap olmam.
22 Yorumla
Soran+1 yılNevrin dönecek öperek uyandıracaksın :D Uyku sersemi nasıl mantıklı bir açıklama bekliyorsun? :D
+1 yılTokadı indiririm kim bu pislik diye koparırım yaygarayı burnundan getiririm birdaha uyuyamaz korkusundan :D
23 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim döve döve uyandırdın peki ya önemsiz birisiyse canın yanmaz mı? Adamı uykusundan ettiğine üzülmez misin? :-)
- +1 yıl
Üzülmem, aynısını ben yapsam ve soyledigim isim hic tanımadıgım biri dahi olsa adam beni anında kapı dışarı eder, ben neden uzuleyim?
Soran+1 yılYok canım o kadar da değil :-) Kimse kolay kolay kıyamaz sevdiğine işin aslını öğrenmek aldatılmıyor olduğunu öğrenmek ister ;-)
Güzel bir pasta yapardim o gün uyanınca yaş pasta saykladgı ismi yazardım üstünede:) bana pastami yaptim canmmmm dediğinde napıyım dayanamdm rüyanda sayıklayınca bnde dayanamyp yaptım aall ye dedikten sonra pastayi yüzüne yapstrrdim :)))
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki masumsa öyle birisi yoksa? :-)
Soran+1 yılYani kimse rüyasını seçemez. Hiç tanımadığı birisini de görüyor olabilir ;-) Masumluğu oradan geliyor ;-)
Soran+1 yılBen niye hatalı oldum şimdi :D sadece ihtimalleri konuşuyoruz. Bu duruma maruz olan kişi olduğumu düşünelim ben de öyle hemen tepki vermem ki uzun uzun neler yapacağımı yazmıştım cevaplarda bulabilirsen üç beş kişiye yazmıştım :-) İnanmadığım şeyi söylemem :-)
Soran+1 yılKısaca yargısız infazdan kaçınıp tedbiri elden bırakmamak ipleri gizlice sıkı tutmak lazım ;-)
Soran+1 yıl;-))
Hiçbir tepki vermem ertesi gece uyuyomuş gibi yapar bende bir erkek ismi söylerim anında uyandırıp soracak :) cevap şöyle ayşenin kocası ne ayşesi ne kocası neyden bahsediyosun? Tartışıydk hayatm güya karıstla aşk yaşıyomuşsun o kadar da anlatmaya çalıştm benim kocam yapmaz yaparsa hayalarını keser eline veririm diye ama anlamadı :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sen Mehmet dediğinde o aldatılma psikolojisiyle seni etkisiz hale getirirse :D
Soran+1 yılValla Allah yaşatmasın sıkıntılı durum :-)
Allahım başıma gelmesin:((( Vururum. bir ağrıyla uyanır o kim derim kafanı kırarım derim:D Çok kızarım. Şüphelenirim
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimseye yaşatmasın tabi insanın zoruna gider tepki verir :-) Şüphe duyup araştırır :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessizce kendi yastığıma yönelir , soğukkanlı bir şekilde yüzüne bastırırım. Hareket etmediğini görünce rahatlar , usulca yanına yatarım.
ASDASDD :d310 Yorumla
Soran+1 yılYok artık bu kadar da acımasız olamazsın :D
Cevap sahibi+1 yılBunu doğal olarak karşılayamazdım :D
Soran+1 yılİki çak ağzına uyan l*n kim bu Fatma de sor sorgula adamı niye kestirmeden gönderiyorsun :) Belki akrabası :) Adamı pisi pisine göndericen :)
Cevap sahibi+1 yıl:D kız kardeside olsa diyemeeeez
Soran+1 yılYok artık sen adını sanını paylaş da aşık olsak da uzak duralım senden :D Bir gece pisi pisine evinde yatağımızda ölü bulunmayalım :D
Cevap sahibi+1 yılŞeyda :D
Şeydalardan uzak durun :D agssjsjjs :D
Soran+1 yılTamam bütün Şeydalardan uzak durucam bugünden sonra :D
Cevap sahibi+1 yılYa uf hayr abartmayalm çokta acımasz degilm :D
Soran+1 yılTamam Şeyda özünde iyi bir insan olduğunu tahmin edebiliyorum ama yastıklardan uzak dur :D
Cevap sahibi+1 yılTamam :D :D
Kanka yepği vururum hop aşağıda (; sonra gözlerimi ovarak yaaağh noluyogh bişeyin var mı hayatım felan derim.. Gece boyu ritüel halinde devam eder :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D Arızaya bağlarım diyorsun :D
Soran+1 yılAvları korkutup kaçırmayalım diyorsun yani :P :D
Yataktan altina atarim uyanir sorarim kesin gonlumu alir sonra sarilip yatariz ben esime guvenirim :*
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah güvenini boşa çıkarmaz eşin olacak insan ;-)
Soran+1 yılUmarım duymuştur :D
o anki ruh halime bağlı olurdu heralde, ama sabahı bekler sorardım hesabını :D sonrasında da o isme karşı dikkatli olurdum tedbiri elden bırakmamak gerek ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılYani sana güveniyorum ama dışardaki yellozlara güvenmiyorum aşkım modu :D :D
Soran+1 yılHaklısın günümüzde kadınlara da hiç güven olmuyor. Giderek kadınların aldatma oranları da aşırı bir şekilde artıyor. Allah kimseye aldatılmayı da aldatmayı da nasip etmesin. Bunu gerçekten kaldıramazdım.
Soran+1 yılAminn
+1 yılBogarim ben o adamı ki adamlik hali de kalmaz bitirrm keserim parçalarım içim içimi yer aklımdan çıkmaz sonrası daha kötü burnundan getiririm yani
15 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol öncelikle ya herhangi birisiyse ya tvden aklında yer etmişse ne olacak adamı pisi pisine öldürdün iki saniyede harcadın gitti :D
- +1 yıl
Hiç acimaz :)
- +1 yıl
Acimam :)
- +1 yıl
Aklnda kalmck banane kiskanrm ben :)
Soran+1 yılDelinin zoruna bak :D
uyandırırım gerçeği söyleyene kdr asla uyutmam... beynini yerim, eziyet yparm baya.. gerçi hoş gerçeği söylese de uyutmam.. en azndan benm yanmda uyuyamaz artk :))
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçek masum olduğuysa nasıl inandıracak seni :-)
Uyandirmam bir sey de demem insan ruyasinda her seyi yapabilir ruya sonucta gercekle karistirmamak gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılAferin ama sen yine de bir ağzını yokla araştır derim ne olacağı belli olmaz ;-) Güven güzeldir ama ipleri gergin tutmakta fayda var ;-)
+1 yıldirekt uyandırırım. sorgulamaya başlarım. sonra da kendi kendimi yerim ah ulan neden o kişiymiş gibi davranıp onu konuşturmadım diye :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Sende bir alemsin :D
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. benimkinden horultu cikiyor dsfdssdf... ilk basta uyuyamiyordum sonradan alistim tabi. kiz adi ciksa ortalik ayaga kalkar.
16 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsın mesela? Nasıl uyandırırsın?
Soran+1 yılVereceği cevaptan eminsin galiba :-)
Soran+1 yılAllah güven sorunu yaşatmasın kimseye. Aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin ama aldatıyorsa tekmeyi basacaksın bu kadar ;-)
+1 yılhiç bir şekilde belli etmem tepki göstermem ama hemen ismi hafızama hapsederim ve dedektiflik çalışmalarına başlarım
13 Yorumla
Soran+1 yılEmin olmadan sevdiğime kıyamam diyorsun :-) Güzel ;-)
- +1 yıl
Hayır hem emin olmadan kendimi o şekilde küçük düşürmem hemde ona kuşkulandığımı belli edip arkasını toplaması için fırsat tanımam. Eğer gerçekten hayatında birisi varsa ve ben ona sorarsam tüm kanıtları kaldıracak ve benim ulaşmam zorlaşacaktır.
Ha ama eğer bu isimde bir kız bulursam da o zaman yine söylemem hala dedektifçiliğe devam ederim. Asla kesin bir kanıt elimde olmadan eşimin / sevgilimin karşısına çıkmam.
Soran+1 yılAferin akıllı kızın hali başka oluyor ;-) En doğrusunu yaparsın :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışla karşılarım günlük çalışan insanlar akşam sayıklaya biliyorlar gündüz ismi takıldıysa ağzına gecede sayıklaya biliyor yorgun haliyle..
14 Yorumla
Soran+1 yılYani kesinlikle olabilir ama yine de ipleri sıkı tutmak lazım belki de aldatıyordur nasıl bir rüya gördüğünü anlayabilirsen sorun yok ;) Esra aşkım diyorsa orada da böyle karşılayabileceğini sanmıyorum :D
- +1 yıl
Sorunda öyle bisey dememişsin sadece isim sayıklarsa demişsin laf çarpıtma şimdi aşkım falan diyerek
Soran+1 yılSoruyu kişilere göre geliştiriyorum işte :-)
- +1 yıl
Geliştirme boş anlam ifade ediyor
Ruyalar bilinc altinin yansimasidir bde bnden baskasinin adini sayiklicak varya o bilinc altina gorulmemis sekillerde tecavuz ederim affim olmaz
110 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela biraz açar mısın? :-)
Soran+1 yılKendi gazabımdan kendim bile korkuyorum diyorsun yani o derece :D
Soran+1 yılAnlarım ben niye anlamayayım :-) Allaha şükür içimde rahat Allah aksini yaşatmasın bugüne kadar aldatmadım sevgilimi bugünden sonra da aldatmayı Allah nasip etmesin. Aldatılmayı da nasip etmesin tabiki :-) Yok şu an ama yarın hayatıma alacağım insana veremeyeceğim hesap yok :-)
Soran+1 yılÖyle deme illa hayatında birisi olunca aldatılacaksın diye bir şey yok. Bugüne kadar niyetim hep evlenebileceğim kalitede bir insanla olmaktı. Bir kişiyle ilişkim oldu o da 1.5 yıl sürdü. Nasip olsa evlenecektik olmadı. Bugünden sonra da kimseyle gönül eğlendirecek değilim. Elimizden geldiğince düzgün birisiyle hayatımızı birleştirmenin derdindeyiz ;-)
Soran+1 yılUmarım Allah senin de gönlüne göre verir ;-)
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılDurduk yere heyheyleri getirmeyin yahu :))) Eşim olmuş olsa; sanırım baya bir uğraşırım :))
İsimi söylediğinde bir bardak su yer :D12 Yorumla
Soran+1 yılUyandı ve hiçbir şey hatırlamıyor diyelim ne yaparsın :D
- +1 yıl
Olmayan hatunu bir bana bulaştırsaydın :D Uyutmam sabaha kadar :O
+1 yılüzülürüm. ertesi gün sorarım ama uykunda birinin ismini söylüyordun aklında başka biri mi var diye eğer evet derse o kızı bulup yüzüne asit dökerim sevdiceğimi de eve kitler sokağa salmazdım
31 Yorumla
Soran+1 yılSeni sevmeyen birisini eve kitlesen ne olur ki? Onun kalbinde sana yer olmadıktan sonra uğraşmaya bile değmez defol git derdim ben ;-) Bir daha gözüm görmesin hiç değilse elimden bir kaza çıkmasın.
Öyle bir durumla karşılaşırsam önce bir şok olurum sakinleşmeye çalışırım ve bön bön etrafa bakar uyuyamam sabah olunca da kahvaltıda sorarım mantıklı bir cevap alamazsam da o evi onun başına yıkarım.
25 Yorumla
Soran+1 yılYani sabahı bekleyebilecek kadar sabırlısın :D
Soran+1 yılİyi bakalım Allah yaşatmasın yine de ;-)
Soran+1 yılAmin inşallah.
+1 yılSevgilisiysem çeker giderim banyo aynasına rujmla bii dha beni aramaa yazarım ulaşamaz bna evli olmayı düşünemiyorum bile
15 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama her şey olabilir. Rüyasında insan hiç tanımadığı birisini bile görebilir. Masumsa anlamadan dinlemeden gitmiş olacaksın. :-)
- +1 yıl
Umrumda değil. Evli olmamayı umarım boşanma mahkeme falan oo uzar iş.
Soran+1 yılEvli olsaydın da çeker gider miydin? demek istedim :-)
- +1 yıl
bir düşünürüm ama benm evlendiğim adam öyle bir şey yaapamayacağını bilir ;)
Soran+1 yılİnşallah yapmaz ;-) Allah kimseye aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin. ;-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=8KEtqmvhaAA
bunlardan birinin en zalimce olanını yapardım21 Yorumla
Soran+1 yılŞu tavaya torpil koyulan çok fena ya adam aklını yitirebilirdi :-)
+1 yılsevişirken bir başka erkeğin adını ağzımdan kaçırıveririm:) ne didiklicem onu, ben kıvranacağıma bırakırım o kıvransın dursun ahahahaha!!!
114 Yorumla
Soran+1 yılErtesi sabah gazetelerin manşetlerini senin haberlerin kaplar :D
- +1 yıl
yok canım, alt tarafı paranoyak olur bu sayede başka hatunları düşünmek yerine kendi boynuzlarını saymaya çalışır zavallı yazzııııık
Soran+1 yılHiçbir erkek kaldıramaz o durumu emin ol ;-)
- +1 yıl
kaldırmasın canımın içi, kendi ağzından çıkana doğru ufak ufak yol alır. ama en azından aldatan kendisiymiş gibi gururlanacağına aldatıldığını düşünen ezik gibi gider :)
Soran+1 yılBence o durumda hayatını kaybeden sen olursun. Malesef bizim aldatan takımımız kendi namusuna laf geleceğine ölüp öldürür yakar yıkar :-)
- +1 yıl
her erkek bunu her kadına yapamaz tatlım. kadın var kadın var
Soran+1 yılBence fazla güvenme dişiliğine. İş aldatılma olunca insanın nevri döner.
- +1 yıl
kadının da nevri döner canımın içi, aldattığı için penisi karısı tarafından kimvurduya gonderilen cok adam yasiyor canımın içi memleketimde, ohhh miss!!!
Soran+1 yılİyi de konumuz kadının aldatan erkeğe ne yapacağı değil. Sen eşini yatakta başka bir kadının adını sayıklarken yakalıyorsun. Bir tepki vermeden ertesi gün ilişki esnasında başka bir erkek ismiyle hitap edeceğini söylüyorsun. İşte o anda ister aldatıyor olsun, ister masum olsun. Kan çıkar orada da zarar gören sen olursun emin ol ;-)
- +1 yıl
valla sen kadın denilen varlığın çenesi hakkında hiçbişi duymadın galiba, cem yılmazın fundamentals'ında bir replik vardı kadın ve erkeğin yalan söylemesi hakkında. bence bir izle tekrar düşün derim.
Soran+1 yıl:-)) İzlerim de sen de dediğimi istediğine sor alacağın cevap aynen dediğim gibi olacaktır.
- +1 yıl
klasik baskın erkek ve klasik ezik kadın çerçevesinden bakıyorsun cancağızım.
Soran+1 yılBen şöyle söyleyeyim sen dünyayı çok tozpembe görüyorsun bence :-)
- +1 yıl
hayır kendine güvenen bir kadınım sadece. beni aldatıyorsa bedeline de katlanıcak
+1 yılEşim böyle bişey yapmaz, genelde laf arasında dalgınlıkla filan anne dye seslenir annesinede ara sıra aşkım dediğini düşününce ses etmyorum napıyım:)
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir insanlık hali gün içinde bir olaydan etkilendi birisinin ismini sayıkladı diyelim. İlla aldattığı kişi anlamına gelmez de yine de böyle bir durumda insan bozulur, işin aslını astarını iyice öğrenmeden rahat edemez. Allah bozmasın ;-)
+1 yılşakayla karışık ertesi gün sorarım :) pek bir şüphe duymam...
24 Yorumla
Soran+1 yılSordun ve bizim Ayşe dedi. İnanır mısın? Yoksa artık temkinli bir şekilde açık mı ararsın? :-)
- +1 yıl
o gün gelsin o zaman konuşurum şimdi ne söylesem boş olur :)
Soran+1 yılAllah yaşatmasın ;-)
- +1 yıl
amin :)
Evlendikten sonra böyle birsey olursa birsey demem bazen bende sayıklıyormuşum annem öyle diyor normal birşey
18 Yorumla
Soran+1 yılBazen başka erkeklerin isimlerini mi sayıklıyormuşsun :)
Soran+1 yılYakma çocukların başlarını :D
Soran+1 yılTv de benzer bir durumdan türettim :-)
Soran+1 yılDur anlatayım sana :-)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. direk tokadı yıyerek uyanır valla.. hesap verecek !
27 Yorumla
Soran+1 yılKim l*n bu Ayşe he gece gece rüyanda kimlerle kırıştırıyorsun sen :P
Soran+1 yılPeki uyandı hiçbir şey hatırlamıyor ne yaparsın :)
Soran+1 yılBenim sevgilim olsan sorun yaşamazmışız demek ki çünkü bende herkes isim soyisim şeklinde yazılı kim akrabam kim değil direk anlaşılır :) Allaha şükür zaten bizim o taraflarda bezimiz olmaz da :)
Ya akrabasını sadece Ayşe diye katdetmişse :)
Soran+1 yılŞöyle ağzının üstüne okkalı bir high kick'i yer diyorsun yani :)
Freud Olur Çocukluğuna İner O kızı Öldürtür Tekrar Çıkardım :DDDd. d.. d. d. S:D:Sd
64 Yorumla- +1 yıl
haha güzeldi
- +1 yıl
guldum yahu :D cani :DDDD
Soran+1 yılKızın ne suçu var belki seninkisi platonik ;-) Yaptırımın zavallı kıza mı? :D
+1 yılZaten uyuyor. Alırım yastığı kafasının üstünde boğulana kadar sımsıkı bastırırım
16 Yorumla
Soran+1 yılBir de @gelbiseveyim diye nick almış :D Bu nasıl sevmek kız :D Belki adam masum?
- +1 yıl
Olmaz. Başkasının ismini rüyasında sayıklarsa bir daha rüya göremez. Büyük ihtimal ölmüştür.
Soran+1 yılSeni kara listeye alalım da senden uzak duralım :D Gencecik pis pisine kıskançlık krizine kurban gitmesin kimse :D
- +1 yıl
Ahahahha oluuur.:d Sanırım en üst sıralardayım?:d
Soran+1 yılSeri katillerle aynı kefedesin benim için :D
- +1 yıl
Ahahahah peki öyle ise.:Ddddddddddd
Aaaazının ortasına sıçarak ismimi yazarım.. sabaha kadar beni sayıklar :D
11 Yorumla
- Devamını Gör (251)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?