AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Usulca yastigi alir yuzune bastirirm bastirabldgm kadar. Yasamak istiyorsa uykuda bile dikkat etcek agzindan cikana:P
Yok artık :D İnsan bir sorup soruşturur nedir ne değildir :D
ahahaha çok güldüm ya :D
Tamam sorarim ama sorsamda degismez yapacgm iskenceler fark etmez yani. bir kulaktan girer digernden cikar soyluyecekleri.:)
Öyle de böyle de acısını çıkartırım diyorsun :-)
Agzina vuradabilirim, ama aglardim herhalde sabaha kadar
kıyamam
Helede ilk sevgilisinin adıysa. Bazen onu hala seviyor mudur acaba diye düsününce bile aglarim
İnsan azıcık konuşmalarını dinleyip nasıl bir rüya gördüğünü kestirmeye çalışmaz mı? :) Ya da yapış yakasına uyandır kim l*n bu Esra de :D
Ben burnundan getiririm onun Esrayı, hemen o an degil tavrimi sergileyip sonradan patlama yasarim genelde
Adam gece uykusunda bir Esra dedi diye bir ay trip yiyecek anlaşılan :D
Yillarca unutulmaz o Esra diyim ben sana. 20 yil sonra Esra kimdi dersek sasirma :) kadinlar hic birseyi unutmazlar
O konuda şüphe yok kesinlikle 20 yıl sonra bile kimdi o Esra diye sorarsınız :D
Ben erkek ismi desem cinnet gecirir. ama kadinlar yavas yavas öldürür :P
Ben böyle bir durumla karşılaşsam ne yaparım bilmiyorum da sorup sorgularım nedir ne değildir anlamadan bir şey yapmamaya özen gösteririm ;)
Bana arkadaslariyla ilgili bir ani anlatirken bisey sorsam sanane onlardan der, kızar ya da herhangi baska bir erkekten bahsetsem. Ismini sayiklasam bilemedim ama sakinlestiremem yapmamda kimi sayiklicam kocamdan baska ben :)
Kazara gece rüyanda başka bir erkeğin adını sayıklarsan yandın kızım sen :D
Insallah olmaz :)
İnşallah :)
uzulurum cok, uyandiririm ve soyledigi ismin kim oldugunu sorarim
Peki uyandığında sana doğruyu söylediğini nerden bileceksin :D
bakisimdan dogruyu soyler diye saniyorum :)
Ben hal ve hareketlerinden anlarım diyorsun yani ;-)
tabikii canm 😄 O kadar tanimisligimiz olsun yani kocamizi veya sevgilimizi :)
İyi bakalım :D Profil resmindeki fıstığa bayıldım :D Keşke burada olsa da mıncıklasam :D
bende bayiliyorum ona cocugum ona benzer insallah :)
Amin inşallah bende isterim. Erkek çocuklarını pek sevmiyorum kızım olsun isterim :-)
erkekler de tatlı ama kiz cocuklari bir baska ) :))
Yaşım ilerledikçe inanılmaz bir şekilde kız çocuğu sahibi olmak istiyorum ;-) Nasip kısmet :-)
Bana şaka yapıyosun ve bana takılmak icin yapıyorsun derim. Öyle bir isimle hic alakam yok derdim :)
Ara ara yoklamak lazım aslında hiç dememiş bile olsa Volkan diye sayıklıyordun gece kimdi o :D
Olabilir de karşılıklı güvensizlik oluşturur. Öyle şeylere gerek yok. Kızlar yapınca sorun olmazda erkek yapınca arıza cıkar:) sorduguna pişman ederlr adamı:) şeytana pabucunu ters giydirirler valla
Gece birşey demem ama sabah uyanır uyanmaz imalı bir bakışla sorulur o soru.
Önemsiz birisi olduğunu anlattı inanır mısın?
En ince detayına kadar anlatmalı. Bak şu şöyle bu da böyle diye.
Peki anlattı inanır mısın yoksa hala için içini yer mi? :-)
Lafına güvenmem tabii ki gider kendim soruştururum biraz.
:-)
Elim tersiyle ağzına çakar çaktığım yere bidaha çakardım.
Uyandı sonra ne yapacaksın? :D
Azına aşa dayak.
Durumu büyütmeye gerek yok, olabilir bu tarz şeyler daha sonra konuşulur halledilir nasıl olsa..
Büyütecek birşey olabilir de olmayabilir de ama bence sonra konuşulur deyip geçiştirebileceğini sanmıyorum. İşin aslını öğrenmedikçe için için bu burcu kim acaba diye kendini yiyeceksin ;-)
Sormam demedim tabi ama, uyandırmam o an sabah olsun sorarım ben hesabımı :)
İyi bakalım ;-)
Bn onu izlerken baska kizin ismini solick olay koptu..:)
Ne yaparsın o an?
opucukle uyandirip tokatimi atar uyurdum heralde ha bide defol demeyi unutmusum yanimda yatamaz tabi nedeni saglamsa sorun yok:)
Hem severim hem döverim diyorsun yani ;-)
simdi tribi saglam atcaz ya ozlerim bari son opucugum olsun bafisana kadar=)
Onu cezalandırırken kendimi de cezalandırmayayım diyorsun yani ;-)
Aynen ole=))
Uyandırmam ama uyarınca laf arasında sorarım kim olduğunu.
Peki ya aldattığı kişiyse uyanınca kıvırmaz mı? :-)
Araştırırım kim olduğunu kolay yırtamaz. Ha zaten aldatma falan varsa da ne halt ederse etsin biter.
Aldatma varsa defolsun gitsin zaten o saatten sonra zerre kadar değer ifade etmez.
Kesinlikle öyle.
Bikaç gece öyle bekledim ama benim adımı sayıklıyor hep acaba beni benimlemi aldatıyor :s
Peki ya senin adında başka bir kızsa :D
Benim adımda bir kız yok tanıdığı dünyada benim adımdan sadece üç beş tane vardır
Neymiş o kadar eşsiz isim merak ettim şimdi :-)
Gecenin korunde uykuyu birakip sevgilimi izleyecek kadar romantik olamadim be kardo :D
Kazara oldu diyelim :D
Uyku sersemiyim heralde diyip geri uyurdum :D uykuyu degismem :D
:-))
değişir belki kimine göre birşey ifade etmez olsa ne olur ki? kendi bilir kendi kaybetmez mi?
Akıllı hareket etmek lazım :-)
Uyandırmam uyusun sabaha düzgün bir şekilde sorarım.
Sordun hatırlamadı ya da akrabası falan tanıdığın birisi olduğunu söyledi? Bu kadarla biter mi? :-)
Güvenmediğim bir insanla evlenmem ki knk. :)
Biliyorum ben de takılıyorum yine de ne kadar güvensen de nefesini ensesinde hissetmeli ;-)
Suratina dogru bir tanecik cakar uyan askim. Derim. ¬¬)
Uyandı önemsiz birisi olduğunu söyledi açıkladı durumu sonra ne yaparsın? :-)
Evliysem inanirim evlenmediysem. Ben gidiyorum derim ¬¬)
Evli olunca aldatma ihtimali yok mu oluyor;? :-)
uyandırmam sabahı beklerim sabahta hesap sorar canını okurum:))
Sabah uyandı diyelim ne yaparsın ne dersin :-) Hesap sor bakalım :D
bana bakkk;)) sen gece kimin adını. sayıklıyordun adam:)))
Seni aldatıyorsa seni aldatıyorum diyecek değil ya :D Ne adı bilmiyorum hatırlamıyorum derse :-)
gozlerden anlarım:))
İyi tanımak lazım karşındakini :-) Hoş ben yalan söyleyemeyen birisiyim benim kadınım çok şanslı olur bu tarz konularda ;-)
bence de çok şanslı olur
olabilir bu başka birini sevdiği ya da aldattığı anlamına gelmez bilinç altında olabilir
Kesinlikle aldattığını ya da başkasını sevmez de tepkisiz mi kalırsın? Yine de kim olduğunu öğrenmez misin? İçin içini yemez mi öğrenmeden?
sorarım kim oldugu elbette
Biraz irkilieim temkinli davranirim ve tabiki ona cak deger verdigimi daha fazla hissettirim
Eğer seni aldatıyorsa ona fazla değer ve ilgi göstermen onu senden uzaklaştırır ;-)
Hmm olasi bir durum tabi. Ama yakinlasmazsam da bana hic deger vermiyon dicek. Ilgi gostermem napiyon nasil gidiyo cumlelerini arttirma degilde. Daha fazlaonunla vakitme uzerine olmali herhalde. Zaten cok konusan biri degilim ama :)
Bogazini sikarim terkederim aglarim doverim evden kovarim vs iste psikoloji iptal bende
Peki ya masumsa o an sadece önemsiz bir insansa rüyasındaki ;-) O zaman ne yaparsın?
Sarilip operim ozur dilerim ama seni cok seviyorum napayim korktum derim oda anlar herhalde ama munkunse baska kadin adi sayiklamasin bir zahmet ya
Allah kimseye yaşatmasın :-) İyi bari kendini affettirmeyi biliyorsun en azından ;-)
Uclarda benin tepkilerim aminnnn:))
ilk önce yumruğu yer suratına sonra hesap sorulur sonra yol verilir.
Ya masumsa sonuçta rüyalarımızı seçemiyoruz? Önce öldürüp sonra mı soru soranlardansın :D
ya bunun masumluğumu var Allahşkna:d başka kız varkı demekki ağzından onun ismi çıkıyo, valla vururum acımam.
Ya insalık hali tv de bir diziden falan etkilendi o karakter rüyasına girdi ne var yani olamaz mı? :-) Ya da kötü bir gün geçirdi o günki kahramanlar rüyasında yer alıyordu :-)
olamaaaz.
Anaaammmm bu kiz aldatilmaz abi aldatsan umugunu sikar bademciklerine dugum atar bacimsin kardes
Olamaz diye bir şey yok insan başına gelirse nasıl olduğunu anlarsın. Belki de o ismi sayıklayan sen olacaksın ki ortada aldatmak falan yokken seninkisi de böyle yapsa ne olur? nasıl olur?
Bilincaltina birileri yer etmis ve unutamamis oldugunu anlarim
Ya basit bir rüya ise insan sonuçta rüyalarını seçemez. Bir başka kadın adını sayıklayan sen de olabilirdin :D
Ben yinede bilincaltina yer ettigi inancindayim :)
kakarım o yatarken atındaki nevresimle birlkte onuda toplar çöp konteynırrını önüne bırakırım
Ya kız masumsa?
yavas yavas yataktan kalkar pılımı pırtımı toplar kucuk bı not bırakır hayatından defolurum ;)
Peki ya adam masumsa tvden vs bir yerden aklında yer etmişse ne olacak?
Demekki ruyasinda o kizi hayal edior oda kotu
Olabilir rüya sonucunda insan ne rüya göreceğini kendisi seçemiyor ki :-)
Rüya, uykunun genel ve karakteristik özelliklerinden biri olup, uykunun hızlı göz hareketi adlı evreleriyle yakından ilişkili bulunan, görsel ve işitsel algı ve duygulardır.
Bilgi mi konuşturalım diyorsun :-)
fark etmez de bana göre öyle yani ;)
Birazcık esneklik şart sana ;-)
Hoş ben kendime güveniyorum. Allaha şükür veremeyeceğim hesabım yok kadınımın da içini rahat ettirmesini bilirim senin gibi çekip gidene bile bir sözümle masum olduğumu kanıtlarım ;-) Büyük konuşmak gibi olmasın Allah da aksini yaşatmasın ;-)
evet kesinlikle şüphelenirim uyamadan telefonuna bakarım ona göre davranırım
Şüpheli bir durum yoksa konu kapanır mı yani?
ağzını ararım eğer elimden gelen herşeyi yaptıysam araştırdıysam kapanır kendisine sorarım red cevabı vereceğini bile bile
Uykusunda agzini yuzunu dagitirim mala doner ne diyo o ya
Sakin ol ya önemsiz birisiyse akrabası falansa adamı hastanelik mi edicen yok yere? :D
O baskasini sayiklarken dusunmuyosaaa :) ben hic dusunemem sonunu
Sen fena kıskanç birisin belli ki :-)
Bu devirde boyle olmak gerekiyo
İpleri gergin tutmakta fayda varda aşırı da abartmamak lazım ;-)
arkadaşım sormayın şöyle şeyler sonra kafamda kuruyorum ya
Kurma sakin ol ;-) Bu sadece bir soru tepki vermeden sağlıklı bir düşünmek lazım ;-)
ayrılığa giden süreçbaşlar arrtık herşeyde şüpheye düşerim zamanla soğurum ve ayrılık...
Yani masum olmasına ihtimal vermezsin?
vermem yaa aklıma kurt düşer ne b, ileyim masumda olabilir cidden izahı zor bir durum Allah kimseye yasatmasın en azından masumlara
Valla Allah yaşatmasın iki taraf içinde çok zor ;-)
olsun bakarız :) şu an bilmiyorum ne yapacağımı :)
Olsun bakarız diyor Allah yaşatmasın çok zoruna gider.
ah bu önyargılar güveniyosan zaten şüphe duymaz insan
Orası öyle de insan bir kötü olur. Kim olduğunu merak eder. Ben de insanların tepkilerini merak ettim ;-) Yoksa ben gayet güzel bir tepki veririm ;-)
Uyandırmam, ama sabah varya sabah offf. d. d svhshd
Sabah uyandır ne diyeceksin ne yapacaksın? :D
Neler neler, . d patates edicem onu bir sabah olsunda :D
Uyandırmam ama o gece de onun yanında uyuyamam. Ertesi sabah neden yanında olmadığımı sorar ve konuyu açma stresine de girmemiş olurum.
Gece sayıkladığını çağırsaydın o koynuna girip seni ısıtırdı diyorsun yani :D
Yok sadece konuyu hafifletmeye çalışırım :) o yüzden yani öyle bir cümleyi eşine ancak boşanırken söyleyebilirsin bence eğer suçsuzsa ben hatalı konuma düşerim o cümleyle.
Aynen akıllı hareket edip haklıyken haksız olmamak lazım ;-)
Ki bazı erkeklerindeki haksızken kendini haklı çıkarma potansiyeli düşünülürse dikkatli olunmalı :)
O zaman iki kere dikkat etmeli :D
gerilir gerilir ağzına bir tane çakarım, o ismin uyurken ağzından çıkmasının masum bir açıklaması olamaz :DD
Belki tvden bilinç altında kaldı ;-)
öyle olduğuna cidden inanırsam gönlünü alırım daha sonra ama ilk inandırması lazım, o süreç boyunca da mecbur katlancak:D
"Ne dedi l*n bu!"
akirathedon.com/.../Kanye_douche_formation.gif
Kestiremiyorum naparım :/ en tehlikeli oldupum zamanlar kıskandığım zamanlar olduğundan beynim error verdi
Aman yastığı alıp boğmada iki üç tokatı yapıştır uyandır kim l*n bu kız çabuk söyle de adamı pisi pisine harcama :)
Yok ya o kadar da değil :D ama heyy hopp kalk kim bu... Kimmm diye sarsarak uyandırabilirim :D
Bence ağzına sağlam bir tokat yapıştırırsın sen :D
Yok ya lafımla döverim o ona yeter :D
Kıyamıyorda sevdiğine :)
Kahrolsun içimde ki insan sevgisi :/
Ya sizin isminizle aynısı ise ağzından çıkan isim:))) bu durum da sevinirsiniz artık beni sayılıyor diye
Kim başkasına yorar ki o durumda :) Düşünsene tokatı basıp uyandırıyorsun kim l*n bu Murat hemen açıkla diyormuşsun :D Kız: Aşkım senin adın Murat değil mi? Evet ama sen bence başka Murattan bahsediyorsun mu diyeceksin :D
:)))
Yanımda yatacak bir eşim olsunda hele bir sonra tüm isimleri kıldan geçirebiliriz
Uyku falan dinlenen oyarım valla uykusunda sayyıkladığına göre normal biri olmasını beklemem zaten.
Saçmalama herhangi birisi olabilir. Kimse rüyalarını seçemez :-) Tvdeki bir oyuncu bile olabilir.
Hiç fark etmez uyandırınca öğrenmiş olurum zaten :)
Öyle de böylede oyarım ben diyorsun :D
Her türlü :))
Nedenini sorarım sonraki gün öyle anlamadan dinlemeden birşey yapılmaz.
Cevabına inanacaksan sorun yok :-)
Beklerim baska sesler de cikarirsa iste o zaman yandi
Belki mantıklı bir açıklması vardır :D
Sabaha kadar uyuyamam düşünmekten, ama onu da uyandırmam. Sabah nasılsa hesabı görülür :)
Nasıl hesap sorardın sabah mesela?
Kızın ismini söylerdim yüzüne karşı zaten aynı yatakta yatacak kadar tanıyorsam verceği tepkiden, gözlerinden ses tonundan anlarım.
Sevdiğimin hal dilinden anlarım diyorsun :-) O da güzel :-)
Tabi ki :)
Uykuda pataklarım, tekmeleyerek uyandırır hesap sorarım tabikiii
Önemsiz birisi olduğunu açıkladı diyelim inanır mısın? Orada bitmez bence profil resminden anladım kolay kolay yakasını kurtaramaz bu işten seninki :-) Bu arada hemşeri çıktık :-)
Evinde tv elinde akıllı telefon iş de pc olan herkes rüyasında sayıklar
Yani bugün sayıklamamak hele hele yorgunken imkansız gibi
sinirlenirim ulan :D şaka maka cidden çakarım ağzına 2 tane
Çaktın ağzına iki tane uyandı ve hiçbir şey hatırlamıyor ne yaparsın :D
O ismin hesabı sorulur illaki. Uyandırırım.
Nasıl uyandırırsın tokatla mı su dökerek mi ya da farklı ise nasıl?
Dürterim.
Kalk l*n kalk eşşeoğlu seni sen gece gece ne haltlar karıştırıyorsun rüyanda anlat bakalım :P
Aynen öyle yaparım.
Sanki adam rüyasını isteyerek görüyor. :)
@JudeMyers sorunda o ya isteyerek olmadığı için her şey olabilir. %50 masumluk oranı :-)
öyle bir şey olsa direk aklıma "ayrıl da gel ayşe" gelirdi bknz: Kemal Sunal: Atla Gel Şaban:)
;-))
şüphe her zaman olur ama o anki bir şey bu :) rüya olabilir.. şüphelenmem
Yani insan rüyalarını seçemez sonuçta ;-)
Ona o kişinin hakkında sorular sorardım.. sonra uyandırır bu ismi söyledin derdim.
Sorular sordun aşkım o benim dedi sonra ne yaparsın :D
Videoya çekerim inkar etmemesi için sonrası bana kalsin fazla yaşaz gibime geliyo
Kestirmeden göndericen galiba :-)
Kestirme değil direk
Uyandırırm tabi başkasını rüyasında görmesi bile sinir bozmaya yeter..
Rüyasında görecekse bile beni görmeli başkasını göremez diyorsun :-)
Tabiki de öyle bilinçaltında başkasının olması güvenimi azaltır
Belki tv de falan aklına yerleşti olabilir. Böyle şeyler için üzmemek lazım temkinli davranmakta fayda var ;-)
Herkesin düşüncesi valla ben canına okurum laf sokar dururum
O Allahın emri her kız bir şekilde acısını çıkartır onun onda şüphe yok :-)
Eğer o isim bir arkadaş ise evet... ama akraba ismi ise sorunun yok
Bir bayan çalışma arkadaşıyla kötü bir gün geçirmiş olabilir. Tvden falan etkilenmiş olabilir. Nasıl bir tepki koyarsın ortaya? :-)
kötü birşey olsa yatmadan önce bana anlatır.. o zaman sorun olmaz..
Allah yaşatmasın diyelim en iyisi :-)
elimin tersi bugünler için var
Elbet insan bozulur falan ama akıllı hareket etmekte fayda görüyorum :-)
Adamı kocadan soğutuyon yeminle -.-
Soğuma soğuma :D Olabilir insanlık hali sıradan önemsiz birisi olabilir sadece tepkileri merak ettim :D Aynı şey erkeklerin de başına gelebilir? :-)
Vururum -.-
Sakin yavaş bırak o silahı elinden adamı yok yere pisi pisine öldüreceksin :D
Ben alamam.
ya ben şevişirken karımla eski sevgilimin ismini soyledım sen neden bahsediyorsun :)
Sonra ne oldu? :D
sevişme orada bitti.. sonrada unutuldu gitti.. :))) komikti ama gülemedim o anda öldürülme korkusuyla :)))
Yusuf yusuf mode on diyorsun başkası olsa keserdi :D
kimse kesemezz sonucta biliyordu esım ondan öncesinii..
Orada ben yeni birisinin olmasını kastettim :D
Şaşırıp kalırım yahu. Ertesi günde tabiiki ağzını ararım ama.
Çok sakin gördüm seni o an uyandırmayacağına emin misin? :-)
Yok uykusunu bölmeye ne gerek var öyle aşırı tepki vermemek lazım
Senin gibi kızı da aldatıyorsa yazıklar olsun. Kızcağız uykusunu bölmeye bile kıyamıyor :-)
Rüya bu engel olamassın biz sevmıyoruz sonuçta cok üstüne düşmezdim ama merak ederdim.
Uyumak ne ya sevisirken kizin birini sayikladi o kizi da birgun aramiza alalim dedim ama kiz evlendi Azgin biseksuel bir kizdi
ben kafayı yerim kaldıramam yani.
Niye ya insan rüyalarını seçemez ki? Hiç tanımadığı birisi bile olabilir? Hemen saykoya bağlamaya gerek yok :-)
saykolukla alakası yokta, ay ağam paşam hep başka isimleri tekrarla edicek halimde yok ahaha
:-) :-)
Itinayla cekip gidilir
İyi de ya masumsa yazık değil mi ilişkinize :D
O zaman gelip gonlumu alsin :D
Seviyorsa alır gönlünü de sen de fazla abartmış olursun :D İnsan bir araştırır gerçekliği var mı yok mu olmadı sorarsın tatmin etmezse cevap kaçar gidersin :D
Ya aslinda biraz soyledigi isme de bagli
Söylediği isimde hem akraba hem de yabancı kadın da var ama :D
Bilmiyorum ya simdiye kadar olmadi umarim olmaz ne diyeyim dusuncesi bile delirtti beni :D
Allah kimseye yaşatmasın zor bir durum :-)
Soruyu okurken devamında..
... ve o uyurken pıt yapıyor diye okudum :D
:D Bence öyle okumak işine gelmiş :D
Hahaha bazen aklımdan bu soru geçmiyor da değil hani :D
Sor o zaman içinde kalmasın :D
Iyi tamam benden günah gitti :D
Önce öldürür sonra döverim..
Önce öldürüp sonra sorarım diyorsun yani ;-)
Evet evet :D
Bu gibi bir durumda senin tepkin ne olurdu? :)
Allah yaşatmasın ama ben önce iyice ne sayıkladığını dinlerim. Nasıl bir rüya gördüğünü anlamaya çalışırım. Genelde güven sorunu yaşayacağımı düşünmem herhangi bir şey olabilir Tv'den falan etkilenmiş olabilir. Güven sorunu yaşamazsam sabah bir sorguya çekerim. Makarasını yaparım. Eğer şüphe duyacağım bir durum varsa çaktırmadan araştırırım, takip ederim. Eşime bu durumu yakıştıramam ama tedbirimi alırım. Yeterli araştırmadan sonra zarf atarım.
Zaten hal dilinden anlarım ben bir şeylerin ters gidip gitmediğini, soru sorduğumda verdiği cevap sırasındaki tavrı, hareketleri açık eder kendini ;-)