Bir eski sevgili meselesi?

Geçen yıl pubgden bir çocukla tanıştım arkadaş olduk iyiydi güzeldi o sıralar sevgili olaylarına falan ara vermiştim neyse bu çocukla baya yakın olduk çocuk bana durduk yere çıkma teklifi etti bende dedim ki ben zor bir insanım hani çekebileceksen beni öyle çıkalım dedi yaparım. Çıktık bunla kalbinde pil var bir de ama benim için hiç bir zaman sorun olmadı bu konu bende de astım var çünkü. Bunun fazla çevresi yoktu benimde çok çevrem vardı herkesle tanıştırdım bunu kuzenlerimle annemle falan o da ayni şekilde sonra birden kavgalar çıkmaya başladı bende bir huy var bir insana tam güvenmeden aşkım falan demiyorum o bunu sorun etti işte kuzeninle sevgilisi diyo bak sen niye demiyorsun falan filan bizim tartismalar başladı ama bir yandan da aşırı iyi anlaşıyoruz neyse bu ayrıldı benden dedi işte çok kavga ediyoruz şöyle böyle tamam dedim ama çocuğu da seviyorum araya kuzenimi arkadaşlarımı falan soktum barıştırdılar bizi çocuk dedi ki ben kalbimde pil olduğu için ayrıldım ilerde evlensek ben evimi falan geçindiremem diye korktum dedim daha evlilik şeyi yok ortada olsa bile bende çalışırım bakarız önümüze daha 1 hafta olmadan buna bir haller oldu gene konuşuyoruz telefonda dedim ayrılmak mı istiyorsun evet dedi ayrıldık. Ayrılsak bile ortak arkadaşlar şu bu derken hala görüşmeye devam ediyorduk arkadaşlarım dedi istersen silelim hani onu ama yok yalnız kalmasın dedim uzak durmaya çalışıyordum ama duramıyordum o sıra ben ona küfürler mi etmedim laflar mi söylemedim ama çocuk bana tek kelime etmedi sonra başka olaylar oldu arkadaşlarımla bunun yuzunden kavga ettik konu da onu korumaya çalışıyordum ama beyefendi millet bana söverken bile sessiz kaldı. Arkadaşlarım teker teker beni bırakıp bunla takılmaya başladılar olsun bakalım dedim. Kuzenim ve sevgilisi bunla hala görüşüyor biz de sürekli bir araya gelmek zorunda kalıyorduk ben istemiyordum ama bir yandan da içim içimi yiyor sesini duyayım diye en son bir olay oldu o da bana sövdü o olaydan sonra her yerden engelledim. Engellememe rağmen kuzenim gene bizi bir araya getirdi biz konuşuyoruz ama ne ilişki başlatıyoruz ne arkadaş kalıyoruz çocuk aşırı değişik birisi kimse anlamıyor bir gün gene oyundayız ortak arkadaşımla bu dedi işte bir an senle evli olduğumuzu hayal ettim lan sevgili olmak istemiyorsun niye bunu diyorsun arkadaşım baristirmaya çalıştı biz istemedik başbaşa kalınca dedim seni seviyorum ama senle sevgili olmam güvenmiyorum sana çocuk beni her yerden engelledi bu cumleden sonra ne alaka ya doğum günümü bile kutlamadı daha dün kuzenim sevgilisi o ve ben konuşuyorduk çocuk resmen bana düşman gibi laf sokup duruyor ne alaka ne alaka hem iliski istemiyor hem boyle davranıyor sizce niye böyle bu çocuk

Bir eski sevgili meselesi?