Eski sevgili alakalı?

Eski sevgilimle çok iyiydik seviyormuş gibi hissediyodum aynı okuldaydık 3 4 ay olmuştu çıkalı sevdiğini hissediyodum okula yeni bi kız gelmişti ve sevgilimle aynı sınıftaydi gözümde hiç tutmamisti kızı sevgilimle 1 ay sonra fslan ilişkimiz farklı yerlere kaymaya başladı farklı şeyler için buluşmaya başladık ondan sonra fazla sürmedi ayrıldık sonra bi kaç kişiden o yeni gelen kızla manita olduğunu duydum ona sorduğumda ben bakmam ona fslan demişti ayrıldıktan 1 hafta sonra beraber hikaye attılar ve öğrendim manita olmuşlar benden 1 hafta sonra merak ettiğim şey beni hic mi sevmedi ayrılınca hiç mi üzülmedi arada yine kavga edip ayrılmalarımiz oluyodu ama qramiz duzeliyodu şimdi bırakınca başkasına gitti hemen ne ara acisi bitti hiç aşık olmadı mı yoksa ilişki farklı yerlere kaldığında aşk bitti mi açıklasın biri lütfen merak ettğim bisi daha var o kızlada Şu an ayrıldılar bana dönme ihtimali var mı 2 yıl gecti ben o kızla sevgiliyken aradım gizliden anladı falan baya konuştu benle ama 1 2 hafta o kızla6ken ben pişmanım o kıza da ayıp ettiğim için orası ayrı ama gotu kalktı ben böyle davranınca Şu an hiç bi şekilde uğraşmıyorum doner mi var mı öyle bi ihtimal o kızla da biteli bi kaç ay oluyo
Eski sevgili alakalı?