Eski sevgili meselesi?

2-3 yıldır hayatımda ve ilişki hayatı başladı başlayalı küsüp küsüp barıştık bi çok kere. en son geçen yazın sonunda küsmüştüm geçen hafta tekrar barışmışlık gibi bi şeyler oldu işte. onun tekrar benle olmak istediği belli ama beyefendi güven problemim var diyor:D? biz sürekli böyle olacaz sanırım hayatımız boyunca böyle oldu bu sefer küsmek yok falan dedi deee neysee. ben de onla olmak istiyorum aslında ama bilmiyorum sürekli böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum kendi değerimi anladım eskisi gibi köpek gibi bağlanıp her şeyine yetişmeye çalışan her şeyiyle ilgilenmeye çalışan biri değilim. en azından öyle düşünüyorum çünkü biz küstüğümüzden beri kimseyi sevemedim flört bile etmedim sevgili gözüyle bakamıyordum kimseye ki bu arkadaş son zamanlar yoğun olmak üzere arada bi aklıma geliyordu. birlikte yaptığımız şeyleri özlüyordum. ama böyle olaylı ilişki olması çok yorucu.
Eski sevgili meselesi?
Eski sevgili meselesi?
1 ayım var dediği şey yks.
1 ayım var dediği şey yks.
böyle garip bir ilikimiz vardı hep hiç süper olmadı ama kopamıyoruz da illaki bi şekilde yolumuz kesişiyor. buluşmaya çalışıyoruz bu konuyu konuşmak için ama hala ikimizin de saatine uygun olmadığından buluşamadık konuşamadık. istiyorum onu ama dediğim gibi böyle olacaksa yine ne anlamı var ben uğraşmak istemiyorum. ne demeliyim napmalıyım bilmiyorum sizin yorumunuz nedir siz olsanız ne yapardınız? ne söylemeliyim?
Eski sevgili meselesi?