Konu Eski Sevgilim?

Merhaba öncelikle 2.5 yıl önce 1.5 yıl çıktığım bir kız vardı.1 Yıl önce ayrıldık ayrıyken hiç yazmadım sormadım bakmadım bile diyebilirim kendimi işime adadım başarmak istediklerimi o kadar kısa sürede de başardım diyebilirim. Lakin bu sürede kız ara ara profilime giriyordu ama umursamadım. Hayatıma bir kaç kişi girmek istedi ama çok olumlu değildim tam unutmuş değildim. Kız 1 yıl içinde bir keresinde bana yazmıştı ama umursamaz şekilde konuşmuştum. Geçenlerde kıza yazdım ve buluşmak istediğimi söyledim bir anda bu şekilde oldu. Ertesi gün için buluşma planı yapıp buluştuk. Biraz gezip sohbet ettik geçmiş gelecek diyelim. Gelelim ki kız bana seni gerçekten unutamadım aşamadım da ve her nereye gitsem aklımdaydın dedi. Benim şu an bir ilişkim yok sadece konuşmuş olduğum arkadaş çevrem var. Lakin kıza gelen mesajı gördüğümde bir erkek kız arkadaşına nerede kimle biliyoe musun diye mesaj atmış tabi görmemezlikten geldim. Sonrası bana ben senden sonra diğer kişiler yara bandı gibi geldi ve kıyaslamalar yaptığım için kimse ile olamadım ilerlemek de istemedim dedi. Sonuca geleyim kız bu sürede yanımda biraz ağlayıp eve gitti. Bana sonradan mesaj attı 3 gün yazıştık ailesi beni biliyordu önceden. Bana mesaj atıp annesinin neden üzüldüğünü sorduğunda beni söylediğini unutmadığını ve yazarsa konuşurum dediğini söylemiş ve sonrası bunu bana dedi. Biraz bana karşı manipüle edip kendine mi çekmeye çalışıyor anlayamadım lakin sonrasında bana müsait olursan bir daha buluşuruz istersen demişti. Yani sonuca gelirsek çok takmak istemiyorum ama gerçekten seviyor mu manipüle edip beni kendine mi bağlamak istiyor anlayamadım. Sosyal medyadan istek vs attı kabul etmedim ve benim sevgilim veya flörtlerim var sanıyor sanırım ama ben biri ile beraber isem kimse ile konuşmayan tarafım. Düşünceniz neler dertleşip konuşamadım kimse ile ve biraz kafaya taktım şu an.
Konu Eski Sevgilim?