Sorum daha çok erkeklere ama canım hemcinslerim de yanitlarsa sevinirim:))) ayrıldığınız sevgilinizi belli bir süre geçince üstünden veya aylar yıllar geçince falan merak edip iletişime geçmek istediğiniz oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır umurumda olmaz
Bunu merak edip KS de hesap açmıştım bende ama hiç inandırıcı gelmedi cevaplar
Hala anlamadım yalancılar hepsi inanma bacımmmm
Öyle mi dersin..
Bazılarını etmedim degil tabi.. ama yinede eskide kaldılar.
Ben ilk zamanlar merak ederim sonra aklıma bile gelmez ama erkekler meraktan geberir en buyuk korkularıda acaba baskasını buldu mu korkusu
Gerçekten mii? Hiç şahit oldun mu buna çevrende
Sevgilisi varmıs seninkinin o isi unut sen salla gitsin baskasını bul kendine
Bende bıraktığı izlenimlere ve o anki ruh halime bağlı değişir
Hala seviyorsa ediyordur
Sevgili yapmışsa bile mi :) eski ve yeni ilişkisini kıyaslar mi?
Ne kadar oldu biteli
Biteli 2 ay oldu...
Seni sevdiğine eminsen belki unutmak için vs yapmıştır, böyle ise durum seni daha çok özleyecektir ve döner.
Bana beni sevmediğini söyleyerek ilişkiyi bitirdi devam etmek istemediğini söyledi. Sonra benle tanıştırdığı kızla şu an sevgili storu falan paylasiyormus kızla falan. Ama onu öyle bir sevdim ki köpek gibi. Ya onu görmek için ben şehir değiştirirdim ya. Hiç ettiği bu sevgiyi bir gün arar mı?
(Dipnot kızla beni unutmak için sevgili olduğunu sanmıyorum hesabında falan baya temizlik yapmış 40 kişiyi çıkarmış)
O zaman dönmez zannetmiyorum. Bence sen bu durumu kabullen ve önüne bak
Çok canımı acıtsa da kabullendim zaten :) ama ahım tutar mı dersin?
Yani ah meselesi derin bir şey. Seni seviyorum diye kandırmamış aldatmamış dürüstçe sevmediğini söyleyip bitirmiş. Buna hakkı var bence
Ondan öncesi umut vermeler var ve aldatma kısmı olabilir benle tanıştırdığı kızla sevgili şu an biz ayrıldıktan 2 ay sonra sevgili olduklarını öğrendim sence de çok hızlı değil mi?
Askım bu sadece ihtimal. Olabilir de olmayabilir de. Öyle bir şey varsa karmasını zaten yaşar
Aldatma var gibi hakkımı da helal etmiyorum. Çok dengesiz bir insandı sürekli seviyor sevmiyor oyunu oynuyorduk resmen.. ve daha çok şey var hakkima çok girdi umarım yaşar karmasını
Umrumda olmaz bittiyse
İsmini bile duymak istemiyorum
Nasıl ayrıldığıma bağlı
Kız çok güzel. Ve kız seni köpek gibi seviyor senin için ağlıyor seni görmek için şehir değiştiriyor ve sen diyorsun ki seni sevmiyorum yapamayız diyip ayriliyorsun. Böyle bir ayrılık. Şimdi cevap versene merak eder miydin?
Beğenmemiştir o yüzden merak etmez
Beğenmediği insanla 1 sene ilişkiyi yürütür mü? Ve kızın çevresi çocuk çok çirkin ne buldun bunda dengin değil dediği halde mi?
O zamsn merak ederdim
Kızın o sevgisini mumla arayıp pişman olur muydun
Ben olsam ayrılmazdım ayrılsaydım da pişman olurdum