Sevgilimin mesleği yok üniversite okumadı askerde şuanda ailesi de bende istiyoruz askerde kalsın uzman çavuş olarak ama haberlerde hep Şehitler Uzman oluyor korkuyorum. Sizde görüşlerinizi belirtir misiniz tanıdıklarınız var mı yardımcı olun biraz lütfen.
Kalsın
Kalmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
ARKADAŞLAR SEVGİLİM ASKERDE UZMAN ÇAVUŞ OLARAK KALMASINI İSTİYORUZ AİLESİYLE?
Canı veren allah her insanın anlinda yazan olur bence kendi istiyorsa meslegide yoksa kalsin benim meslegim var çok şükür durumumda yerinde ama özel sektör berbat bir çalışma alanı patronun kölesi gibi bisey oluyosun her çalıştığın yerde paran kalıyor anlatmak istedigim eger mesleği yoksa gerçekten çok sıkıntı çekersiniz
Bende geleceği düşünerek bunu istedim ailesi de çok istiyor mesleği olsa sıkıntı olmaz ama ilerde kendisi bana çektirir kendi de çeker farkındayım az çok tahmin edebiliyorum..
Ergen, çocuk gibi düşünmüyorum 3 senedir beraberiz bişeyleri yoluna koyduk askere gitti bekliyorum gelsin diye ama işte iş güç para pul onlar da düşünülmeli dediğin gibi herşey aşk değil
Tabiki yok Allahım o mertebeye layık görürse birini ne mutlu ona ama bende sevdiğim birini yitirmek istemem sen ister misin, toprağın altına koyabilir misin saçının teline kıyamadığını?
Valla , simdi söyle bir durum var.. Sonuc olarak askeriye mevzusu degisik.. Uzman cavus zaten erbaş olarak geciyor statü yok sadece issiz ya da issiz kalir diye secilmemesi gereken bir meslek..
uzman cavusların çogu senin anlattığın durumdadır zaten. ama şunu söyleyeyim. aşırı uzman çavuş alımı var. astsubaylık mülakatı için gittigimde gördüm bizim kaç katımız sayıda alıyorlardı ve hepsinide sınavdan rahatlikla geçiriyorlardı. onları eğitip profesyonel savaşçı yapacaklar
Bak ben okuyorum psikolog olcam Allahın izniyle okumadı üniversite, lise mezunu olacak asgari ücretle bir yerde çalışmak zoruna gidecek karısı daha yüksek rütbeli ve maaşı daha yüksek ailesinin maddi durumu iyi olsa iş yeri açar ama o da yok birikim yok yok da yok yani
Sevgilim uzman çavuş zor bir meslek ki dogu gorevi işleri daha da zorlaştiriyor. yeri geldiginde operasyonlara gidiyor 2 3 hün haber alamadigin günler geliyor. hem onun için hem bekleyenleri icin zor ve sabır gerektiren bir durum
yok yüksek maaş alır diye gazlamayın sakın iş her türlü bulunur sürekli ne oluyorsa uzmanlara oluyor bak 😒 alnına ne yazıldıysa tabi ki o olucakyır en sonunda fakat aman böyle ölmek kaderimde varsa ölürüm yoksa ölmem diyip tırın altına girmek kadar saçma bir şey sen önce tüm önlemini alıcaksın sonrasını allaha bırakıcaksın
Bende Komando Uzman Çavuşum bence kalmasın benim bekleyenim olmadığı için oldum sözlüm veya kız arkadaşım o olmasın arkasında gözü yaşlı kimseyi bırakmasın zordur asker eşi olmak tavsiye etmem
Uzman çavuş olmak öyle kolay değildir 4 yıl doğuda görev yaparsın adamı ezerler sen onu sevdiğine emin misin uzman çavuşlar 2.5 yıldan fazla yaşamaz maaşları ortalama 3500 gibi bişeydir kar suyuyla yıkanırlar küfür yerler kısaca sevgilini sikerler
Benim sevgilim üniversite okuduğu halde kaldı sırf geleceğimiz dahaa rahat olsun diye bnce kalsın çünkü alnına yazılmış senin kaderin nerde olursa olsun ölüm Allahın emri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimde erkek arkadasim uzman cavusluk istiyor gidecek bende cok korkuyorum..
@giizeemnuur yorumu ne zaman yazdığını bilmiyorum ama bu tamamen onun şansına bağlı lojman olan bir yerede gidebeilr genelde yeni başlayanları doğuya gönderiyorlar ve doğuda pek lojman hakkı yok
En İyi Cevaplar