Dediğim dedik bir insanım biraccık o yüzden dinlesin beni hele damarım tuttu mu bana itiraz edeyim demesin sakın😄 tabii ki hep böyle olursa ilişki çekilmez olur :) yeri geldiğinde de onun dediği olur ama genel olarak benim dediğim olmalı düşüncesindeyim
Her dediğim olucak demiyorum aslında :) bu konuda benim kafa yapımda biriyle anlaşmam zor olmaz.. evet benim dediğim olsun benim gönlüm olsun ama benim dediğim olucak diye ben zaten karşı tarafın üzülmesine izin vermem (onun için iyi olanın o olduğunu düşündüğüm bişey değilse eğer) O yüzden bencilce olduğunu düşünmüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karaktere göre değişir bu genelde kızlar biraz takıntılı olabiliyor.
Erkekleeeer. Dediğim dedik astiğim astık hükümdarlığı kurmaya çalışıyorlar.. iyyy
Valla herkesi bilmiyorum ama benim dediğim olmalı.. zaten diğer türlü huzur zor :)
Alla alla niye karşında ki insanın da istediği olamaz mı hdhdh
Olamaaaaaz :)
Dediğim dedik bir insanım biraccık o yüzden dinlesin beni hele damarım tuttu mu bana itiraz edeyim demesin sakın😄 tabii ki hep böyle olursa ilişki çekilmez olur :) yeri geldiğinde de onun dediği olur ama genel olarak benim dediğim olmalı düşüncesindeyim
Bencilce bir düşünce. Sen ister misin her dediğim olacak diyen birisi
Her dediğim olucak demiyorum aslında :) bu konuda benim kafa yapımda biriyle anlaşmam zor olmaz.. evet benim dediğim olsun benim gönlüm olsun ama benim dediğim olucak diye ben zaten karşı tarafın üzülmesine izin vermem (onun için iyi olanın o olduğunu düşündüğüm bişey değilse eğer) O yüzden bencilce olduğunu düşünmüyorum.
Uzun ilişkinin sırrı erkeğin daima peki prensesim demesıdir bu kural değişmez tabı sevenler için gecerli
Bilmiyorum ama konuşulup ortak paydada buluşulmadı
İkisi de düşünüyor ama baskın olarak sanırım erkekler
İkiside aynı düşünüyor. Ben ne dersem o olur kafasındalar.
Erkekler tabii ki
İkimizinki de olamıyor mu biz öyle yapıyoruz
Olurr hemde şahane olur
Erkekler taş devrindeki kafada oluyor bazen baksın olmak istiyor ancak önemli olan eşit karar almak
Kişiye göre değişir bence
Net erkekler bu arada
Bu tamamen kişinin karakteriyle ilgili
Benim dediğim olsun
Kadınlar şüphesiz.
2 taraf da böyle 😅bu kişiden kişiye değişir
Denge önemli.
Denge yoksa yıkım var.
Kadınlar ister de kaç erkek uygular
Bence erkekler.
Erkekler
Erkekler...