Sevgilim varsa zaten geleceğim iyi olmuş demektir parası olmayan kişiye hangi kız bakar. bu yüzden de sevgilim olduysa zaten işim var ve durumum iyi demektir. yani sevgilimi seçerdim sevgilim benim geleceğim zaten. benim için her şey ifade edeceği için de önceliği aşka verirdim. zaten insan kendini garantiye almadan ilişki yaşamamalı
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu konuda kararsızım. Aslında sevilmediğim düşüncesi taşıdığım çok oluyor. Beni kusurlu gördüğü de çok oldu. Mesleğim zor bir meslek yani aslında gemilerde bakım onarımcıyım... Yurt dışına gidip hizmet vermem gerekiyor. Ailem ise okul oku tekrar diyor ama okumak yeterince zaman kaybı. Bir an evvel iş bulma düşüncesindeyim ama nasıl olur bilmiyorum... Destek veren yok ailemde, bir olur bir olmaz diyorlar. Kendileri bu bölümü zorla okuttular.
daha iyi bir geleceği nasıl garanti edebilirsin? sen plan yaparsın ama hayat bildiğini okur. sevgilini seç, sevginin desteği , ve aklı ile iyi bir geleceği birlikte başar
Sevgilim yok arada kalacağım bir seçenekte yok 😄 Ondan dolayı iyi bir gelecek 😌 Ha ama olaydı kariyer bile değiştirmek gibi bir hatayı yapabilirdim belki
İyi bir gelecek benim için ön planda olsada düşünsene herşeyin var o eksik olmaz abi sevgilim olsun isterdim benim zor zamanlarımda yanımda olsun görsün isterim.
Ben unumu eledim emeğimin karşılığını alıyorum artık geleceğim belli olduğu için sevdiğimi seçerim.. Kariyerim mesleğim belli olmamış oturmamış olsaydı iyi bir gelecek derdim..
Sevgilimle birlikte iyi bir gelecek. Hayatta fırsatlar hep vardır. Zor olan gerçekten seni tamamlayan bir insan bulamıyor. En iyi gelecek seni tamamlayan biriyle gelişir.
Gelecekte şimdiki sevgilim gibi biri çıkmayacaksa karşıma, sevgilimi seçerim. Çıkacaksa geleceği seçerim. E ileride çıkıp çıkmayacağını bilmediğime göre de, pas diyorum siz devam edin.
Sevgilimle olan duruma bagli, bana kattiklarina bagli. Artik herkes sevgili sifatini 2 gunde aliyor. Cok da onemli yeri olan biri degilse iyi gelecek derim hic dusunmeden. Onemli, ve kaybetmek istemedigim biriyse de zor bir karar olur. Hayat zor valla, cok polyanna degilim bu konularda. Bi cok etkene bagli bise, yasim, isim, vs gibi.
Ps5 mi o? Ha yok gökdelenmiş. Soru soru değilki cevap verelim tabi ki daha iyi gelecek. Zaten sevgilini o gelecekte göremiyorsan boş ver et arada kalınmaz yani.