AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
diğer kızlarla konuştuğunu duydun mu gördün mü
Gördüm
senden sonra yazdıysa hep yapacaktır
Sen de her gün 100 erkekle konuşuyorsun... Onu neden söylemiyorsun?
Öyle bir şey yapmıyorum ben benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin
Öyle şeyler yapmasan gizli olmazdın.. Yapıyorsun ki gizlendin. Ayrıca konuşmuyor olsaydın o erkekle de konuşmazdın.
Ben sadece bir erkekle konuştum o da kendisi ve her gizlenen bir sürü erkeğe yazmıyor ama belliki sen öyle birisin.
Ve de gizliyim çünkü herkesin bana yazmasını istemiyorum
Ben aksini iddia etmedim ki.. 100 Kızla konuşuyorum ama biri ile sevgili oluyorum. Sen yalan söylüyorsun..
Mesaj kutunu kapatırsan kimse sana yazamaz.. Bunu biliyorsun.
Sen beni tanımadan bana yalan söylüyorsun diyemezsin ve sadece mesajlarda mi yazıyorlar sanıyorsun
Önüne gelene or**** muamelesi yapmayı kes artık
Ama sen bana dedin... Kendine yapılmasını istemediğin bir davranışı neden başkasına yaptın?
Ben kimseye o.. demedim ki. Bu senin kuruntun...
Ben sana ne yaptım kardeşim
O anlamda gelen şeyler söylüyorsun o sadece benzetmeydi
"öyle birisin." dedin..
Baştan öyle dedim çünkü insan kendi olanı görürmüş mantığıyla ve seni kışkırtmak için söyledim ama sen bana ciddi söylüyorsun ve kesin diyorsun bunları
Ama ben gerçekleri yazdım. Sen saklıyorsun.
Ne gerçeği be daha kim olduğumu bilmiyorsun yürü git işine millete bulaşmak için yer arıyorsunuz
Sen bilirsin burada kim kimle konuşuyor belli değil rahatsız oluyorsan bu durumdan devam etme
Konuşuyorsanız neden sahiplendin ki, sonuçta sadece konuşuyorsunuz
Ne yapacaktı ömrünün sonuna kadar bir seni sevip aşkından delirip çölleremi düşecekti
Belliki baban da anneni çok kez aldatmış yoksa sen böyle bir şey yazmazdin
konuşma hiç gerek yok sen yetseydin başkalarıyla konuşmazdı. Böyle erkekler doyumsuz hiçbir kız yetmez senlik bir durum yok
Dier insanlarlada kobusabilir onemli olan sevgi
Ee hepsi öyle. Düzgün adam buraya mı üye olur? Birden fazla hesapları var ulan onu bırak pembe hesap açacak kadar çaresizler ya
Evet cok haklisin duzgun kadinda buraya uye opmaz hatta duzgun kadin gizli uyede olmaz uyandiriyim
Uyelik karsilikli, pembe olupta mavi gorulmek ya da tam tersi ne kadar acizlik ve ozguvensizlik olsada , profilini belirtmemek bir foto koyamamakta ayni sekilde ozguvensizliktir! Gelelim duzgun insan ongorunuze , buraya milyonlarca kadin erkek vb uye hic biri dogru durust degil oylemi, elinizdeki hangi veriye dayandiriyorsunuz, benim kimlik acik, fotom acik, bekarim, yurt disinda yasiyorum Turk insanlar sohbet etmek istiyorum , Turkce konusacak insan yok be yasadigim sehir de dogru duzgun
Zorunuza gidiyor çünkü gerçekten haklıyım. Benim buraya üye olma sebebim sadece seks değil ama çoğunuzunki bu. Aynı kulvarda değiliz maalesef.
Kimliğini belirtmemek özguvensizlik değildir tam aksine sapıkların dolu olduğu bir yerde kendinj koruma yoludur
@psklgbyk neden bu yorumu açıktan yazmalıydım? Beni mesaj yağmuruna tutman için mi? :)
Yav ne seksi be , simdi mutevaziligimi bozmayayim birincisi be ulkeden 13.500km uzaktayim amacim kac yazar? 2. si hayatimda hic Turk kizi olmais ne duygusal ne bskabirsey sadece dertlesmek, sohbet vb bu mu cok istegim benim? Hani derler ya 5 parmak bir degil istisnalar hric de bari !!!
@akdamar07 Ayrıca ben pembe hesap kullanmak özgüvensizliktir demedim basitlik örneğidir demek istedim. Keşke pembe hesap kullandığını bu kadar belli etmeseydin
@psklgbyk ya sen kimsin abaza? Özelci KS abazası
Hesabim mavi, Adim Tolga , soyadim Akdamar kanada da yasarim , ne kafasi sende anlamadm? seks falan diyorsun sakamasin? 38 yasindayim 9 yili ukrayna 8 yili kanada , kizcagizin biri mavi diyor pembe diyor seks diyor , ismi belli degil, foto yok, sari cizmeli ayse aga mi mehmet aga mi belli degil
Buradan hangi erkeğe şans verdiysem hayal kırıklığına uğrattı zaten ilk yorumu atan saldırgan arkadaştan anlayabilirsiniz nasıl olduklarını. Yine de genelleme yapmayayım iyi insanlar şüphesiz vardır ama bana denk gelmedi
Anlayisinizdan dolayi tesekkurler , umarim alah gonlunuze gore birini karsilastirir
@Akdamar07 Sağolun Allah sizin de gönlünüze göre versin.
arkadaş sohbeti yaparsın geçersin
Burdan biriyle konuşmani tavsiye etmem açıkçası 😄
Et et sen de kalabilir
Ben değilim dimi? 😅
Hayır değilsin
burada tanıştığın erkeklere güvenme
Etme
Sen bilirsin
Burdan biri 🤦🏻♀️
Hoşuna gittiyse et
Aşk mı