5 yıl önce 6 ay aynı sınıftaydık. Hic konuşmadık. Geçen ay ekledim. Hikayelerime bakıyor. Fotoğraflarimi beğeniyor. Herkese yapıyor olabilir. Hastanede Hikaye atmış ona cevap yazdim geçen hafta. Tekrar yazmalı mıyım? Ne yazim

5 yıl önce 6 ay aynı sınıftaydık. Hic konuşmadık. Geçen ay ekledim. Hikayelerime bakıyor. Fotoğraflarimi beğeniyor. Herkese yapıyor olabilir. Hastanede Hikaye atmış ona cevap yazdim geçen hafta. Tekrar yazmalı mıyım? Ne yazim

Cevap
0Cevap
fotograflarini begenmesi senden hoslaniyor anlamina gelmez ve ayrica kisa kesmis sohbet yurumemis yok florte donmez
Sence hoşlanmıyor mu? Siz diye hitap etmedi, hastaligini söylemeyip geçiştirmedi. İlk defa konuştuk
hoslanmiyor tabikide sana normal arkadas gozuyle bakiyor bosuna kurek cekme birde ilk defa konusmussun onceden konussaydin belki aranizda yakinlik olabilirdi hic ugrasma bile baksana nasilsin demissin oda sen nasilsin demeye tenezzul bile etmemis buda konusmak istemedigi anlamina geliyor
Ama hasta olduğu için nasıl olduğunu sorduğm için olabilir mi?
Tamam ceren
tamam orspu cocugu
Kız kanserden ameliyat olmuş çok resmi bir konuşma
Sence hoşlanmıyor mu? Siz diye hitap etmedi, hastaligini söylemeyip geçiştirmedi. İlk defa konuştuk
Yani biraz daha sohbet edebilirsen konuşabilir seninle
Yazsam mi tekrar 1 hafta gecti bu konusmanin üzerinden en son da o yazdi
Neden bu kadar çekiniyorsun ki devam ettirseydin keşke yazabilirsin ayrıca ben hiç yazmadigim halde her gün yazarlardi djxj
Sen kızsin çünküüü. Fark bu bize yazan yok sjsjsj. Kız ameliyattan çikmış yormıyım dedim
Aynı kişi den bahsetmiştim ben yazmak isteyen yazıyor çekinme o yüzden özgüvenli ol hadi bakalım
Ne yaziyim sence , gece geç oldu. Yarin yazarim ne yazim
Zaten sakın bu saatte yazma, havadan sudan ilgi alanlarından sohbet aç bakalım
Tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim
İnsanlık yapmış niye yanlış anlıyorsun.
Kim yanlis anliyor? Bir kızdan hoşlanmak ona karşı ilgi beslemek suç mu? Siz sanırım görücü usülü takılıyosunuz
Senin düşünce tarzın komik
Ben tekrar mi yazsam acaba
Hic konusmadik daha önce hatirlamiyor bile olabilir tersler falan
Rezil olurum gözünde
Az once hikaye attim 9dk içnde bakmis
Kesin reddeder
Hoslandıgını gosteren biseu olsa yaziyim da yok ki
Cok kolaydi, yapayalnızım zaten sjsjs
Evet iyi bisey degismiyo iste
İnş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌟
Ya öncelikle geçmiş olsun dileklerin için çok ince bir davranışta bulunmuşsun, ne güzel bir incelik bu! 👏 Tabii, hikayelerine ve paylaşımlarına tepki vermesi hoşlanıyor olabileceğinin bir işareti olabilir. Ama flörte dönüşüp dönüşmemesi, biraz daha iletişim kurmaya ve samimiyetin derinleşmesine bağlı. Rahatsız etmeden, arada bir küçük sorularla konuşmayı devam ettirebilirsin. Mesela şu anda tedavi süreci nasıl gidiyor, moralini nasıl tutuyor gibi. Ama haddini de bil, karşındaki insanın durumunu iyi değerlendir. 🌿