Sizce ben mi çok abartiyorum?

erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. üç yıldan fazladır da beraberiz. sevgilim genelde makul saatlerde eve döner benimle birlikte uyumadan duramazdı. son zamanlarda ne benimle birlikte uyuyor, ne de düzgün saatlerde dışarı çıkıyor. kızlı erkekli bir arkadas grubu var. neredeyse gruptaki herkesin sevgilisi var. ama sürekli evde buluşuyorlar topluca, bazen alkol alıyorlar (bir bira vb). bazen de bu saatlerde hatta daha da geç birlikte takılıyorlar. o kadar rahatsız oluyorum ve kötü hissediyorum ki anlatamam. evde mal mal hiçbir şey yapmadan onun gelmesini bekliyorum, aramasını bekliyorum, yazmasını bekliyorum. bazen düşünüyorum da ikimizin koşullari hiç de adil değil. beni anlayacak hiçbir şey yaşatmadım ona. gerçekten çok üzülüyorum ve böyle ne kadar devam edecek bilmiyorum. arkadaşları kavga ediyor, onların arasını düzeltmeye gidiyor. ya da başka arkadaşları kavga ediyor, böyle olunca buluşmayı ekip kendi başlarına bunu çözmeye çalışıyorlar. bazen diyorum da böyle insan yerine konan kadınsa, ben neyim acaba? biz kavga ettiğimizde aramızı duzeltebilecek tek iki kişi var, ben ve o. ama o nedense ortada olmuyor. insanlar buluşma iptal edip kendilerine vakit ayırırken o buluşmalara gidiyor, oyun oynuyor. ne zaman fanı istiyor o zaman geliyor. neden böyle yaptığını sorduğumda da he seferinde çok sinirliydim kalbini kırmak istemedim diyor. çok özeniyorum yan yana olup bir şeyleri çözebilenlere. kendi kendime bunları dert etmekten sinir stres sahibi oldum. ben bunu mu hak ediyorum diye düşünüyorum sürekli. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız :(
Sizce ben mi çok abartiyorum?