Sizce ben mi çok abartıyorum?

Benim babam vefat etti 5 yılın içine girdik. Neyse bizim memleketimiz ve aynı zamanda yaşadığımız şehirde bı sıcak su kaynağı var. Hatta onun için küçük oteller yaptırıldı isteyen gidip para vererek hem sıcak sudan faydalaniyor hemde otelde kalıyor. Küçük olduğu için öyle çok yüksek bir mevla da değil. Biz teyzemlerle oraya gittik. Kadınlar ayrı yerde erkekler ayrı yerde kaliyordu. Ablam da ince askılı bir crop gibi bluz ve diz kapağı üstünde şort giymişti nasılsa kadin kadinayiz bisey olmaz diye. Bunu babam gormus. Teyzemler orada kaldı biz işten cagiriyolarmis bahanesi ile geldigimiz gun döndük babam ağzından burnundan kan gelene kadar dövdü ablami sırf kadin kadinayken giydi diye. Annem ayirmaya çalıştı diye anneme tokat attı. Bi kere de ablam annemin telefonuyla kız arkadaşı ile konusuyodu. Babam da babannem ve dedem aşağıda kapida beklerken kapiya vurmuş ama biz duymadık. Vay benim anamla babam yaşlı haliyle orada ayakta kapinin önünde bekliyolar sen burada gelmiş telefonla konuşuyon diye telefonu aldı duvara attı kırdı. Ablami da dövdü. Aradan kaç yıl geçti hala hatirlarim hiç unutmadim o geceyi. Beni de kapıya koymuştu babam. Kolumdan tuttu kapiya koydu. Bende anneme dedim ki babami degilde babannemi daha çok özledim dedim. Annem ablama demis ki o babasını ozlemiyomus. Ben babami ozlemiyorum demedim. Özlüyorum ama babannemin özlemi daha çok ağır basıyor dedim. Bide annem diyor ki o ne yapilirsa asla unutmuyor kin güdüyor. Ablam da bana gelmiş diyor ki e ben ne yapayım o benim agzimdan burnumdan kan gelene kadar dövdü ben o hastayken yine hastanede her işine koştum param olmaya olmaya dedi. Neymiş ben ne yapilirsa unutmuyomusum kin güdüyormuşum. Ben mi abartiyorum sizce?
Sizce ben mi çok abartıyorum?