Merhaba eşimin yarın doğum günü bu elbiseyi spraris etmiş bende çok aşırı dedim değil dedi biraz tartıştık ve bu elbiseyi giymezsem çıkmam dedi sizce. kim hakli
@Vandetta12 bende yalan olduğunu düşünüyorum aklı olan giymez zaten tamam kim ne giyerse giysin karışmam ama bu kadar da olmaz kişi kendi rahatsız olur bencesine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşinizin boyle bisey demediğini hepimiz biliyoruz ama biz dedi varsayalım uzulmeyin
Neden yalan soyleyim
Fantezi dun yana hayran. kaldim bu elbise değil fantezi kostüm
Yahu eşim sipariş. etmis
Seks yaparken giyiliyor bu
Sen elbiseyle mı seks yapiyorsun
Bu elbise değil seks kostüm u sekse davet amaçlı giyilir trol soru için teşekkürler 🙌🙌🙋
Sen davet ederken böyle geziyorsun demekki tecrübe 👍👍
Abi az önce fotoğraf koymayı unutan abimisin
Evet oyum
Oha bune
Bence bunu kimse giymez ya bune
Abi kusura bakma ama elbise çok açık lütfen yanlış anlamayın ama ben bile bakarım tabi kötü gözle ASLA DEGIL ama batıracak türden bir elbise bence
Ya evet elbise nerde yok ki hshdjjfjf çok açık bende giydirtmem bunu bu biraz şey elbisesi fantazi gibi
Abi kusura bakma ama bana pek inandırıcı gelmedi eşinizin bu tür bir elbise aldığına inanmıyorum açıkçası
Bencede yalan xnsjsksks
@canddan bencede ya yalan bu
@Vandetta12 bende yalan olduğunu düşünüyorum aklı olan giymez zaten tamam kim ne giyerse giysin karışmam ama bu kadar da olmaz kişi kendi rahatsız olur bencesine
Bende öyle dedim
Küstü hanfendi
Bu zaten farkli mana taşıyan bir elbise fnrikdmdkkw bisey diyebilirsiniz on kadar da deeil
ben daha güzelini giyerim
Nasıl yani
Hiç giyme daha iyi
Neden ki
elbise rezelat
Sebeb
Boynuz geliyo
Neden
Normal bi elbise mi bu sence
Ben de diyorum
Yav he he
👍👍