Bana tartışma daha baslamdan seni sevmiyorum dedi. Gram sevgim yok
Sucu bende buluyor. 5 yıllık evliyiz rehberden adımı silmiş. Cidden yoruldum inanın ne olacak böyle onu kazanmak kendimi sevilen biri haline getirmek istiyorum
Ne yapmalıyım
Bana tartışma daha baslamdan seni sevmiyorum dedi. Gram sevgim yok
Sucu bende buluyor. 5 yıllık evliyiz rehberden adımı silmiş. Cidden yoruldum inanın ne olacak böyle onu kazanmak kendimi sevilen biri haline getirmek istiyorum
Ne yapmalıyım
Ya evlilikte illaki tartışma olur ama önemli olan tartışma sonrası nasıl olduğunuz ve bir de özel değilse sormak istedim şey durumunuzu ama neyse boş ver anladıysan o durum kötüyse düzelt ilk ordan başla
Evet kötü ama bu onun sorunu
Rehberden silmek mi çocukca hareket bende 4 yıllık evliyim evet eşim çok sinirlenince nefret falan dedi ama gönlümü aldı sinirlenince ne dediğini bilmiyor ama böyle silmek engellemek vallahi çocuk yapmaz
Bu huyu bndem dolayı oldu Bn kızınca mademm böyle aramız kötü deyip gidip siliyordum adımı çocukça derdi ilk yıllar bu defa da o başladı
Anladım ama öyle evlilik zor yürür hatta yürümez küslükler kıda olmalı
Bana şey dedi sen kendini üstün görüyorsun feministler gibi olmaya çalışıyorsu dedi
Sen öylemisim pekş
Sanırım farkında olmadan öyle olmusum yani üstün görmüyorum ama ona göre öyleymisim benim herşeyim ona batıyor
Neler oluyor ki aranızda ona batıyor misal
Yani inanki her şey benden soğumasına yetiyor. Epeydir birlikte uyumuyoruz çocuk benle uyuyor oda yerde. Ne bilim bununda mi etkisi var zaten gün içinde de ev arkadaşı gibiyiz
Çocuk olduktan sonra bizde amcaoğluna bağlamıştık ama şimdi eskiye döndğk
Biz öyle değilz çocuk 3 yaşını dodkurack 1,5 seneye yakındır benle uyuyo
Anladım siz neden çocukla yatıyorsunuz peki
Çok sık uyaniyirdu gece ancak bu şekilde çözdüm
Benimde oğlum çok sık uyanıyor ama ben ayrı yatırdım bence sizde ayırın artık ilerde sorun olur
Öyle ama işte
Peki zorlanmıyor musun kadın olarak ben zorlanırım 2 hafta olmasa
3 ay olacak olmadı istekli biri değildi ama bu kadar da uzamazdi
Anladım ben duramam cidden dayanana ama o da erkek onunda durmaması lazım
Bence rüya ya da kendisi bişey yapıyor. Bu da sık değil
Bilemem ama belkide kendisi yapr
Belkide
Sanada helal olsun aldatmamışsın
Yok ya canım o kadar da değil
İşte onun için dedim helal sana diye peki bakımlı mısın yani belkide seni mi beğenmedi doğumdan sonra
Bakımı yaparım sürekli
Doğumdan sonra kilo oluyor bende de oldu ondan kı acaba yanaşmadı sana
3 yıl bitecek çocuk doğum yapalı
Öyle haklısın ama bilemedim
Teşekkürler canım sohbet için
Rica ederim canım müsaitim sohbet için eşim işte bilgin olsun sorun varsa cevaplarım
Eşine onsuz yapamicağını gösterdiğin için böyledir belkide. Biraz sal numaranı sildiyse iyi bi davranış olmadığını biraz sinirle söyle ve yüz verme gerekirse bi kaç gün evden uzaklaş bakalım ne yapıyor
Öyle göstermedim bana sen çok kendini üstün görüyorsun dedi
Cevap
6Cevap
Kadın sevgiyle erkek övgüyle büyür yaptığınız büyük hatalar vardır yoksa insan evlendiği kişiye böyle diyecek duruma gelmez kolay kolay saliha erdimi takip edip dinleyiniz
Ne kadar haklsnz
Benim herşeyin ona batıyor inanın sen kendini üstün görüyorsun dedi
Bi yerde onur ve gururunu incitmişsiniz demekki düşünün ve bulun lütfen
Misal bende babamın numarasını sildim ve bunu görüp anladı alındı ama haklı olduğumu biliyor acıyla sustu
Onur ve gururu belki kavgalri ailesine babasına ablasına anlarrim anneme anlattım o da duydu yanimizda iken o olabilir mi
Ha birde çok cimridir bunlar aramızda çok sorun
İnanın numara silme huyu engelleme bnde vardı. Hatta onunla kavgalı olunca gider onun TLF da. Adımı değiştirirdim
Bna bugün dediki bn değiştim en azından sen engelliyorsin dedi
O olabilir aslında eşinizi övün herkese karşı eşiniz sonuçta onu köpek gibi anlatırsanız bu sizin değerinizi de düşürür çünkü size ait bişeyin değerini düşürmüş olursunuz Cimri derken gereksiz masraf yapmıyor anlamında mı diyorsunuz çünkü hanımlar her gördüğünü alma eğilimindedir bunada ekonomik durum bi yere kadar dayanır inanın ki eşiniz size olan üzüntüsünden kurtulursa sizi mutlu etme eğiliminde bulunacaktır siz ne yaparsanız karşılık beklemeden yapın ki bi anlam ve değeri olsun
İnsan değer verdiğine harcama yapmaktan çekinmez bu sevginin kanunu gibi bişey
Haklı gibisiniz. Artık aileler içinde o olsada olmasada kötü sryler demiyorum onunla ilholi ama anneme arada yalnızken dertlesyom
İşte o ayakkabı mo o
İhtiyaçim gider uyguna olanı arar. Ama kuaför parasi isterim dünyanın lafını eder kıskanç değil zoruma gidiyor oraya verilen para dedi
Aile içindeki herşeyi kimseye anlatmayın bu iyi bişey değil
Ve siz hanımlar bu fıtratınızda olan bişey herşeyi kafaya takıyorsunuz öyle hayat yaşanmaz ve Ailede gurur kibir ego olmamalı yapıcı olmakta fayda vardır
İnanın para istediğim için paragözsun dedi
Bazı düşünce ve davranışlarınıza o kadar bilenmiş ki bu yüzdendir kendi düşünce ve davranışlarınızı düzeltmeniz çok iyi olur bu konuyu gurur ve egoya bağlamamak gerek
Onu tanıyor gibisiniz
İçinde bana karşı nefret öfke duyuyor
Hayır tanımıyorum sadece bi erkek olarak empati yapıyorum Allah'ın verdiği akıl ve vicdanı kullanmaya çalışan sıradan bi kulum ve bana dünya dar geliyor artık
Çok doğru tespitler yaptınız. İnanın cimri davranmasa bana yukmusum gibi davranmasa şikayet etmese iyi olur aramız. Ama dediğiniz gibi bana öfkesi var. Znanj geriye almam imkansız ne yapacağım bu saatten sonra
Telafi efebilirsinizhiç bişey için geç değildir feministlik hoş bişey değildir çoğu erkek hoşlanmaz kakkınızı savunuruz size yapılan haksızlığa karşı dururuz ama feminizm konuyu başka yerlere çekiyor bunun farkında olun medya vb çoğu yerde insanlara pompalanıyor nniliinçli bişekilde izlemeyi bıraktım artık o aptal kutusunu bilinçli ve farkında olarak yaşayın lütfen çoğu zaman otomatik yaşıyoruz
İnanın sevgisizlik onu bu hale getiren.
Bir yer de okudum ilişkinizi bitirip yeni bir ilişki için emek vermektense mevcut ilişki de ki problemleri çözmeye çalışın diyordu. amacım o. sorunları bitirip eşimle mutluluk içinde yaşamak
Ona kendimi sevdirip hakkım olan ilgi alaka sevgi ve saygıyı elde etmek istiyorum. Ama ne yapacağım bilmiyorum...
Ego kibir gurur olmadan ona sevgiyle yaklaşın ve iletişim kurun
Merhaba
Merhaba 😊
Sonuçlar iyidir umarım var mı bi haber 😊
Merhaba ne yaptınız donuçları merak edip bekliyoruz güzel haberlerinizden mahrum bırakmayın 😊
Bişey paylaşmak istiyorum
Çocuk rahatsız eşinde dışarı çıktı 10 dk sonra aradım süt istedim. iste sem alsaydın bilmem ne falan dedi. glcem getiririm dedi. 1 saat Air a yeniden aradim süt için. Site siz çıkın dedi bende çocuk hasta olmasa çıkardık dedim. Bu aldı geldi. Bi hısımla yere attı. Ben duymadım sanıyor ama şeytan kızı şeytan diyordu. Sessizce. Sonra 5 dk geçti hani cocigu yatıracaktn apar topar çağırıyorsunuz dedi.
Neyse 20,30 dk sonra çocuğu uyku için goturdum.
Derken çocuk lavaboya gidecekti.
Banyoya WC için götürdüm duşa girmiş oda. Bktom makine çalışıyor çamaşır atmış el işareti yaptım ne alaka der gibi oda gördü hemen
İşte mi bı sorun oldu gerginsin. Gerginliğini orada bırak dedi Gerginlikten gebereck dedi.
Gerçekten tepki vermedim. keyfim hiç yok
Tabikide buyrun
Yazdım yukarıda
Görmedin galiba
Kendinizi onun hayvanlığı yüzünden üzülmenize değmez ehilleşmesi zaman istiyor mâlesef üzülmeyin pozitif ve moralli olmaya gayrete devam
Üzücü
Ama sizi üzecek kadar önemli değil sabredin mesela saliha erdim ve ferhat aslan gibi uzman kişilerin videolarındaki tavdiyeleri dinleseniz ufuk açıcı olur sizin için 😊
İşte sen böyle hala sevdirmek için uğraşirsan anca rüyanda görürsün 🤭
Sevmeyen birine kendini sevdirmek yerine seni koşulsuz seven biri ile birlikte olmayı tercih etmelisin.
Devşir tabi burada duaya yönelik dua et çok geceleri ezanda cuma günleri ettt
Senden bu kadar uzaklaştıran nedir kocanı?
Sürekli sensin sebep diyor suratın lafların beni kızdırıyor soğutuyp diyor
Benim istemediğim derken
Başkası yok olsa ben bitsin dediğimde keşke öyle olsa deyip nedne devamını yapmıyor
Cocuk yoksa bosanabilirsiniz.
Sevmiyorum demiş daha ne desin
Neden evlenmiş o halde
Değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?