Kocam değişti sizce neden?

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim lütfen yardımcı olun neyse konuya geleyim bu aralar kocam çok kırıcı davranıyor her şey söylüyor yüzüme , üzülürüm diye hiç düşünmüyor umursamıyor önceden böyle değildi bi bebeğimiz oldu ondan sonra böyle oldu evde durmak istemiyor arkadaşlarıyla vakit geçiyor dışarıya çıkınca geç geliyor nerdesin diyince kahvedeydim oturuyordum diyor (5 6 saat ) eve gelince de benden yemek bekliyor o ara bebek ağladığı için kucaktan indiremiyor afedersiniz tuvalete bile zor gidiyorum hemen ağlıyor doktor ilişki yasak dedi beni ilişkiye zorladı ve ben lohusa bir kadınımın akşamları evde korkuyorum yanlarız kalmamam gerekiyor bu yüzden yanımda kalsın istedim başkası da yok kalacak mecburen o kalmalı ama o akşam gitti ve eve yine geç geldi abisiyle kavga ettiğini söyledi eve gelir gelmez elinde poşet dolusu abur cubur vardı abisiyle kavga edene benzemiyordu hiç dışardayken sonra ben nerdeydin diyince doğru düzgün bir cevap vermedi bile hep geçiştirdi sonra ben buna bağırmaya başlayınca Buda sesini yükseltti çocuğumu uyutmuştum sesten irkilip uyandı ve keşke aldırsaydık bu bebeği zamanında dedi bende buna beddua ettim be sonra bana dediki DNA testi yaptrcam bende zaten orada gözlerimden yaş boşaldı dayanamadım çıktım odadan uyumuşum öylece bebeğimin yanında gece yarısı uyandım yatak odasına gelmiş yanımda uyuyor sabah da hiç bir şey demeden çıktı işe gitti 🥹
Kocam değişti sizce neden?