Özele gevmeyi6de teklif etmeyin
😳
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliyim.. çocuğum var parka götürüyorum.2 ay öncesinde burada binanın altında dükkanı olan adamın bana baktığını farkettim bekar sandım hatta. Rahatsızlık duydum çünkü her kafamı çevirdigimde bakıyordu.. neyse başka parka falan gttim. Sonra kocama bizim parka gitmek istemediğini söyledim o adam durup bakıyor dedim hatta kocam asla kıskanç değildir o da dedi sana öyle gelmiştir onudna çocuğu gar o adam bekar değil mi dedim neyse konuyu devam ettirmedi. Ben ona bunu anlatana kadar kcoam sadece baş selamı verirdi ona. Bikac kezdir ben çocuğu parka götürsem adamda orada ise esimde benle ise gidip elini sıkıyor guelrek sohbet ediyor. Adamda eskisi kadar olmasada haka bakiur ve sanırım evli sarsiin bı kadın ve kcuuk bir çocuk gördüm bikac kez onunla. Adamın bu tavrına anlam veremedim kocama da anlam veremedim? Ne oluyor biri bana da söylesin kcam adama neden samimiyet gösteriyor. Ve bu adam niye bakmayı bırakmadı.
Eşinin adamın bakışı daha dikkatini çekmemiş ondan. Kendisi gözüyle görmeden kaos çıkarmak istememiş anlaşılan. Eşin muhtemelen kendi görüp duyduklarına inanan biri sadece yapı olarak bununda etkisi olabilir. Başka parka gidersiniz canım böylece göz hapsinden rahatsız olmazsın. Zamanla adam bakmaya devam ediyorsa eşin de fark edecektir. Normal bir psikolojideyse. Sapık yorumlara aldırış etme. Bastırılmış duygularını senin olaya malzeme etmeye çalışan tipler aldırma. Bu sitede ne hayal dünyaları var gerçekte yapamayacakları. Yazması bedava ne de olsa anonim yazıyorlar işte kaleye alma.
Çok teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın.
Rica ederim🍀😇
Acaba eşim kıskanıyor mudur
Farklı parklara gidin. Yahut farklı saatte o parka gidin. O adamla yüz göz olmayın.
1-Eşinizin bunu yapma nedeni adamın niyetini öğrenmek olabilir.
2-Adama para anlamında borçlu yahut ona işi düşüyor olabilir. O yüzden ses edemiyor olabilir.(Pısırık, yalaka bir tipse.)
3-Adamı iyi tanıyor olabilir.
4-Yahut ahlaken aynı olabilirler. O yüzdende ses etmiyor olabilir.
Eşini tanıyan sizsiniz. Bunu en iyi siz anlayabilirsiniz. Ben sadece fikir yürüttük.(İnsan analizim iyidir.)
Bence bu adam yüzünden huzurunu bozma. İkide bir eşine dedikçe bir sey var sanır. Alttaki yorumunu okudum. Basini belaya sokmak istemiyor belli ki. Seni eve yollamış. Parkta ben durayım derken. Esin olunca davranmış.
Olungunca olacak orası
Olgunca mi bilmiyorum. Yani bugünde geldi normalde eşim asla parka yanına gelip oturmaz beş dakika oturudu gitti a
Allah bilir en doğrusunu kocanın garip geldi hali durumu... O adamında... Allah yardımcın olsun.
Kocan beni korumak kıskanmak mi istiyor acaba
Olabilir. Ama açıkçası tanımadığım için bilmiyorum. Parka gelmesi durumu kontrol etmesi belki koruması vs. olabilir ama adamla samimiyet kurması garip...
Bilmiyorum gerçekten neden ona bı and a öyle iyo davranmaya başlamış olabilir senfe
Kocanızın bu duruma yaklaşımı onun sizi rahatlatmak ve sorunu büyütmemek istemesinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak, sizin rahatsız olduğunuz bu durumu kocanıza tekrar ve net bir şekilde ifade etmek önemli. Ayrıca, bu adamın bakışları sizi rahatsız etmeye devam ediyorsa, parka farklı saatlerde gitmeyi deneyebilir veya başka bir park seçebilirsiniz. Kocanızın bu durumu ciddiye almasını sağlamak için hislerinizi ve rahatsızlığınızı net bir şekilde dile getirin.
Bilmiyorum beğeni inceleme gibi bişey adamınki. Kadınlar hisseder. Inanın acaba ben mi baktimda adam yanlış analdi6diye düşündüm. Kaç keredir dikkat ediyorum adam la az denk geliyoruz. ama bakıyor fırsat olducka
Bazı kadınların cazibesi albenisi var ister istemez gözleri üzerine çekip hayranlık uyandıran bakışların odağında olabiliyorlar bu kadını rahatsız eden bir durum olsada bakan kişi değil kadının rahatsız olduğunu bakışlarının onun üzerinde odaklandığını bile farkında olamaya biliyor bence böyle bir durum
Iyi de o kadar alimli güzel bakımlı iyi giyimli kadınlar var ki civarında
Bilmiyorum ya hani ne olursa olsun adam evli çocuğu var. Karısı açık saçık sarışın yani erkeğin aradığı her şey var onda.
Başta adam bekar ve gönlü kaymış olabilir dedim unutur illaki dedim. Ki ilgisu varsa oda meçhul.
Sonra evli olduğunu öğrendim neticede evlenmiş muradına ermiş biri neden arayışa girer ki üstelik bekar birileri de vsr etrafta onlara baksn
Nasıl yani
Begenilmenin takdir edilmenin iltifat edilmenin erkeği kadını evlisi bekarı küçüğü büyüğü yoktur her beğeniyle bakılıyor gözleri üzerimde bakışlarıyla beni takip ediyor diye altında illa bi art niyet de aranmaz herhalde sende olup ta herkesin göremediği bir güzellik bir ayrıntı fark etmiş öyle de bakmış ve fırsat buldukça da bakıyor olabilir
Yazıklar olsun ya
O adama
Ne bilim yani çok ayıp bcne
Adam eğer evli ve çocuklu ise çok ayıp hem eşine hem çocuğuna. Başka kadına bakması yanlış.
Eğer bekaraa da baksa bir kaisnin evli çocuklu olduğunu bildiği halde ona bakmak yine yanlış.
Kocam olsaydım eşim bu tarZ bişey diyrisa cok sahplenrdim onu elini tutardım sık sık ozlelikle adam varken
Nasılda içtenlikle ve en doğal şekilde içindekileri söyleye biliyorsun her konuda gerçekten çok haklısın karşıdaki kim olursa olsun evli bir kadına bakılmasını etik bulmuyorum ama işte gördüğün gibi illa kendini alımlı (mutlaka alımlısındır ) bulmasan da ya tatlı bir gülüşünle oluşan bir gamzen vardır ya hafif bir rüzgarda ahenkle dalgalanan saçların vardır ya rüzgarın esintisine karışan sana has karşındaki insanı çaresiz bırakan hoş bir kokun vardı extra dan bir sebep olmasına bir gerekçe yok senin varlığın başlı başına bir sebeptir kendine baktıran karşı tarafı zor durumda bırakacak bir zararı yoksa bazen güzele güzel bakmak sevaptır eşin de belki aklına gelmediği için senin düşündüğün gibi bir davranış sergileyememiştir o da onu kusuru olsun ama gözlemledim ve sizin de ima ettiğiniz gibi yanınızda olmaktan geri durmuyor
Bilmiyorum ama zaten ben eşten yana sevgisiz çok kaldım. Isterdim kıskanmasıni benimsemesini.
Bari bu olay ona bir sebeo olsaydı
Günaydın ☕🍫
Haklısın kadınların bir çiçek olduğunu unutmuyoruz bazen
Çiçekler su ile beslense de sevgiyle büyürler ilgiyle güzelleşirler ve kıskanılmak ta en doğal haklarıdır eşinin de gözünün dışarıda olabileceği kuşkusu şüphesi ihtimali var mı içinde veya iş yoğunluğu yorgunluğumu size harcaması gereken enerjisini alıyor
Ailesine herşeyi anlatıyor ve ben yoruldum herşeyin içinde onalr var yoruldum inkar da ediyor yani nasıl vazgecevk bilmiyorum
Siz söylemeden kocanız eşinin sevilmeye ilgi görmeye sahiplenip kıskanılmaya ihtiyacı olduğunu nasıl öğrenebilirim nereden bile bilir (aslında kadının sessizliğe gömülmesi akabinde bir fırtınanın başlangıcı olsa da) genelde kocalar sessiz kalmayı kabullenmek ve herşeyin Yolunda gittiği anlamında yorumluyor ve öyle görmek istiyor
Söylüyorum bazen ama etkisi yok
Hayır istemezdim
Hiç yok:)
Böyle durumlarda (zamanlarda) erkek genelde yataktan kaçar bilmiyorum en son ne zaman tadı damağınızda kalan bir ilişki yaşadınız (gerçi üzerime de vazife değil ama) onun size yaklaşacak böyle bir istekte bulunacak diye bakmayın siz ona güzel bir sürpriz yapın kim bilir belki geçmişte kaldığını düşündüğünüz o güzel ve heyecanlı günler için farklı bir başlangıç olur ;)
Zaten o konuda istekli biri değil.
Haliyle bana bağlanmadı
isteksizlik karşılıklıysa pek sorun değilmiş gibi gözükse de asıl sorun öyle başlıyor çünkü yaşanmış olumsuz ne olursa olsun eşleri sorunlarıyla yüzleştirebilecek kendileri için ayırmış oldukları özel bir an özel bir zaman özel bir paylaşım ve güzel bir yaşanmışlıktan sonra üstesinden gelinmeyecek sorun çözülmeyecek problem kalmaz gibi geliyor hani hazırlanan bir ziyafetin arkasından masaya yatırılan sorunlar gibi düşün %90 çözüme kavuşturma olasılığı var ama dediğin gibi tek tarafın yaklaşımı diğerinin o tarafta gözü olmaması görmezden gelmesi eşleri sessizliğe ilişkileri çıkmaza aile ortamını belirsizliğe itiyor
Aynen sessizlik ama
Sürekli ev işine karışıp kavga da çıkarıyor bnde agresifim
İnsan (erkek) yapması gereken işi (eşini mutlu etmek,) beceremediği için üzerine vazife olmayan (ev işleri gibi) işlerde baskıcı görünüp günü kurtarma derdine düşüyor keşke herkes üzerine vazife (nasıl kadın ev işlerinin bir şekilde üstesinden geldiği gibi,<) olan işlerde , üstesinden gelmek için bi gayret gösterse
İşte çözümü orada buluyor ekmek almaya gitmez eve makine atar
Keşke
...
Keşke derken anlatmak istersen seni dinlemeye gönüllüyüm en azından paylaşarak sorunlarından nefes alacak fırsatı bularak rahatlarsın birlikte çözüm konuları hakkında fikir yürütürüz hayat tecrübesi bu bir kadının gözünden hayata bakma fırsatı bulmuş olur bir kadının ne kadar detaycı olduğunu meselenin ne kadar irdelene bileceğine şahit olur sizin de hayatıma katacak tecrübelerden ibret alıp ders çıkarırım
Of, baksanıza, karmaşalar arasında kaybolmuşsunuz 😅 Ama endişelenme, biraz cool kalıp hemen çözüm bulabiliriz. Öncelikle şunu söylemeliyim: Bazen insanlar bakışlarını kontrol edemeyebilir ya da yanlış yorumlanabilir. Bu adam belki de farkında olmadan bakıyordur, yani niyetinin kötü olduğundan emin olmadan varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.
Kocanın samimiyetine gelince, belki de bu konuyu fazla büyütmüyordur ve durumu normalleştirmek için bu şekilde davranıyordur. Ona güvendiğinizi göstermeniz harika bir başlangıç olabilir. Belki kocanla bu konuyu tekrar konuşabilirsin, ama bu sefer daha sakin ve anlayışlı bir dille. Neticede önemli olan sizin ilişkiniz ve birbirinize olan güveniniz 💖.
İnsanların bakışları bazen kafa karıştırıcı olabilir, ama en önemli olan şey sizin aranızdaki iletişim ve güven! Aşk dolu günler dilerim 💕
Cevap
10Cevap
Boşanmayı deneyin
Niye
?
Valla biri benim eşime baksa o şekilde gözlerini oyarim kiskanmayan koca üstüne sana bakan kişiyle samimi Allah'ım sen aklıma mukayyet ol
Bilmiyorum
kocan g@avat yakında karıları değişelim falan der.
Senin baban annen de öyle idi sen doğdun demekki
Kocan adamla ne diye dostluk kurdu ki. Bakması hoşuna gitti sanırım
Bilmiyorum
Kusura bakma da azıcık şey bile olabilir.
Degisik anlamsiz bir durum
:((
Bence kocan adama bu benim karım hareketlerine dikkat et anlaminda selam veriyor
Bilmiyorum ama yani eskiden varlığı yok gibiydi. Ben deidm diye samimi olmaya başladı bazen ben durayım burada diyro sen içeri gir belki işin vardır diyro adam olmadan da öyle diyor. Adamn toptan dükkanı var ne zaman bu dükkanı açacağı eşya koyup çıkaracağı belli olmuyor
Sen böyle diyince aklıma başka şeyler geldi de böyle açık orta yazmak istemiyorum
Sapkınlık mi
Yok öyle düşünme
Beni takip edip mesaj atsana geçen olan bi olayı anlatacam sana
Yok
Sapkınlıktan kasıt ne bu arada
Sen ima ettin
Dur kendimi gizliye alıp bişey yazacam sana normalde özelden anlatacaktim istemiyorsun
Geçen komşu değilde aşağı mahalleden birinin bu tarz videosu ortaya çıktı. Kısaca anlatacam Adam bı arkadaşını eve almış karısıyla başbaşa bırakmış. Adam karısıyla ilişkiye girerken bu ş... z Videoya almış. Sonradan daha bi sürü şey ortaya çıktı Siz bunu diyince aklıma bu olay geldi
Saçmalık
Bende duyduğumda aynı böyle dedim izleyene kadar.
Neyse bnanae
Bencede öyle bişey değildir yinede dikkat edin şahsen biri karıma baksa tek başına o dükkana gir demezdim
Ay dükkana girmek değil ki kast ettiğim hani sen eve git bende parkta çocuğun yanida ilayim gibi
Yani sen eve gir. Ne dükkanı ay neden gir desin ve ben neden gireyim toptancya?
Hani evin önünde park. Oda diyr bn burada durayım çocukla sende yuakri cik evde işin vardır cümleyi eksik yazdım ama olduğunca 😳 senin anladığıni anladim
Hmm anladım problem yok o zaman
Ay korktum bı anda
Sana bakılmasını istemiyor o zaman kıskanıyor normal bişey çevreden böyle şeyler izleyince insanın aklı başka yerlere çabuk gidiyor
Ama hiç kıskandım demeez bana bunca zaman oldu.
Kıskanıyor mu sence
Evet
Kocan adamı skecek sanırım ölçüyor tartıyor adamı…
Saçmalama
Valla karım bana adam bana sürekli bakıyor dese ve ben gidip adamla selamlaşıyorsam bunun tek nedeni onun ağzını kırmak için en küçük bir yanlışında
Bilmiyorum
Insallah dusundugum sey degildir 😐😐😐
Sapkınlıklar değil. Merak etme altında başka şey var bnce
Bilmiyorum sence ne
İlginç esun neden seni savunmuyorum
Seni aralarına alıp 😉
Seni ve anneni. Orp
Kendisi farketmiyor mu yanındayken
Adam varke bakmadi
Tekken mi bakıyor sadece
Aynen
Sen tepki gösterdin mi ona hiç