Kocam değişti ama neden?

Evliyim.. çocuğum var parka götürüyorum.2 ay öncesinde burada binanın altında dükkanı olan adamın bana baktığını farkettim bekar sandım hatta. Rahatsızlık duydum çünkü her kafamı çevirdigimde bakıyordu.. neyse başka parka falan gttim. Sonra kocama bizim parka gitmek istemediğini söyledim o adam durup bakıyor dedim hatta kocam asla kıskanç değildir o da dedi sana öyle gelmiştir onudna çocuğu gar o adam bekar değil mi dedim neyse konuyu devam ettirmedi. Ben ona bunu anlatana kadar kcoam sadece baş selamı verirdi ona. Bikac kezdir ben çocuğu parka götürsem adamda orada ise esimde benle ise gidip elini sıkıyor guelrek sohbet ediyor. Adamda eskisi kadar olmasada haka bakiur ve sanırım evli sarsiin bı kadın ve kcuuk bir çocuk gördüm bikac kez onunla. Adamın bu tavrına anlam veremedim kocama da anlam veremedim? Ne oluyor biri bana da söylesin kcam adama neden samimiyet gösteriyor. Ve bu adam niye bakmayı bırakmadı.

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sapık seyelr olabilir diye düşünüp yazmayın. Kardeşinizin olayı diye düşünüp fikrinizi yazın.
Özele gevmeyi6de teklif etmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
?

😳
Kocam değişti ama neden?