1 yıllık evliyim, eşim mardinli ben İstanbulluyum ankarada yaşıyoruz. Yaşıyoruz ama ne yaşamak.. Eve geliyor, ne yüzüme bakmak, ne halimi sormak ne de başka bişi. Hiçbir şey yok hayatımızda 2 aydır bu böyle.. İş yatak olunca, hiç ilgisiz olmuyor hatta çok ilgileniyor nazımı da çekiyor ama onun dışındaki zamanlar evin işini yap, yemek yap onu getir bunu götür bıktım artık :(( Değişir mi bu adam, nasıl değişir? Nolur bişeyler söyleyin
Cevabın nedir?
+1 yılarkadaşım durumun genel evlilik standardı içinde normal. şikayet etmen de normal ama ciddi bir sorun yok haberin olsun. bu durumu büyüt me.
seks bitmemiş se ve halen sana ilgi duyuyosa bu önemli. çünkü evlilikte asıl sorun seks bittiyse başlar ve gerisi çözülür.
belli ki adamın yapısı böyle, ev içinde daha sakin ve paylaşımı az.
seni seviyor ve cinsel yaşamınızda sorun yoksa onu öylke kabul edeksin.
değişmeyi zorlaman başka sorunlara yol açar.
küçük oyunlar yapabilirsin. örneğin bir gezinti karşılığında daha heyecanlı bir seks vs. bunu küçük oyunlara dönüştirebilirsen hareket kadarsın adama.02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederm güzel bunu denicem:)
- +1 yıl
rica :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSabirla beklersen degisir ama sen yipranirsin istersen iliskide ipleri eline alirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işte
- +1 yıl
Kadin aklini kullanmali bir sekilde bunu sen bilirsin en iyj
- Sağlık konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl*lutfen kocanla konusmayı dene. lutfen ona evılıgınde ve ona daır olan herseyı artı ve eksılerıyle anlat.
senı anlayan bır yapıya sahıpse bırazcıcık (yanı ınsan evladıysa) senı anlayacaktır. ama eger dahada sıkıntıya dustuysen, kayınvalıde ya da gorumce bırılerıne acıp telefonu ya da yuzyuze gorusup durumunu anlatabılırsın sonucta onu en ıyı tanıyan onlar ve sana bır yol cızeceklerdır emın ol.04 Yorumla
Soran+1 yılKimsesi yok bnden başka erkek arkadaşları var tek
- +1 yıl
senın samımı olduklarında vardır ya da abı dıye bahsettıgı tanıdıgın bırılerı evlılerse onlar cok daha fazla cozum olup kulagını cekebılırler. ama gerek bı baskası gerekse sen acık acık konusmalısın. bılmelı kırıldıgını bu durumun senı uzdugunu.
Soran+1 yıltamam denicem saoll
- +1 yıl
bol sans :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne ya herkes değişmez demiş. Sabret pes etme hemn 10 senelik evliyim öyle bir değişiyolarki. Emek vermen gerek. bence bu sadece geçici bir dönem bizdede çok oldu. Bazı zamanlar hiç olmadığımız kadar mutluyduk bazen iki yabancı. Çok fazla üstüne gitme gittikçe ters teper
03 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk ederm canım ya boyle seylere ihtycm vr iste herkes olmsz dsnuo :(
Cevap sahibi+1 yılHayır 18 yaşmda evlendm o yaşı değiştiremiyorm. Takma sen herkesi bir laf var bekara karı boşaması kolay gelir diye. O ladar kolay değil evlilik
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
35Cevap
bu adam degısmez degısemez... bu yetıstırlme seklı ve mizac ıle alakalı bır durum.. sızın bunu evlılıkden once gorebılmenız gerekırdı, bu saatden sonra yapabılcegınız cok bır sey yok bence, yapacaklarınız sadece sızın ıcın daha huzursuz gunlerı getırecektır, kırmadan ıncıtmeden ıletısım kurmayı deneyın.. belki...
11 Yorumla
Soran+1 yılinşş
Bir erkek değişmez. O şekilde kabullenmek gerekir. Hatta git gide kötüye gidecek gibi gözüküyor sizin durum. Evlilik terapisti faydalı olabilir belki. bir gidin bakalım..
11 Yorumla
Soran+1 yılgelmezzz
+1 yılzor be benim babama benziyor. Alıp karşına konuşmak en iyisi ama laftanda anlamaz büyük ihtimal. canına tak ettiğinde Olmadı bir süre evden uzaklaş tepkini koy.
05 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
üzüyorum ama bizimki değişmedi :(
- +1 yıl
tavsiyem çocuk yapma yoksa eğer bir süre bekle çocuk benim gibi olmasın salak bir çocukluk yaşamasın.
Soran+1 yılCocuk snki daha baglar bnce ama erken. iste
- +1 yıl
ben kendimi biliyorum başkalarına özendim yapmayın sizden ricam budur. Yinede sizin hayatınız tabi.
Sağlık konusunda 4b cevap paylaştı. uzgunum ama degişmez fabrika ayarı bu kadını meta gibi gormek hızmetci muamelesi yapıo sana su an yemegını yap camasırını yıka v. b bıde altına yat bekledıgı ve ıstedıgı bu dua et ustune bıde baska kadın bulmasın :S
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yapmaz onu o konuda toz kondurmuo zaten kendne
Soran+1 yıl:(( aldatmaz biliyorm da boşanmak da istemem off
kültür farkının sonucları bunlar ayrımcılk asla yapmam ama bı mardınlıyle ı ıstanbullunun evlılıgınden ne beklıyodun kı? ayrıca onu karsına al ve konus
03 Yorumla
Soran+1 yılsevince öyle demiyosun işte konşmaya çalştm konuyu değiştirio hep
Soran+1 yılsevgi değil de bir soğukluk var anlayamadm
cinsel ilgisizlik yoksa düzelir herşey, erkek her yaşta eğitilir.. sorun varmış gibi davranıp evden soğutmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ettm inş düzelir
+1 yıl4 yıllık sürede nasıldı, hayatı nelerden ibaret idi, işinde ve kız arkadaşından mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkdslari da var cok takiliolar
- +1 yıl
O zamanlar?
Sağlık konusunda 16,2b cevap paylaştı. Değişmez tabii.. Öküz her daim öküzdür. Hele ki 1 yıllık evlilikte bu olmamalıydı.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(( öküz deme kocama :(
Soran+1 yıl:((
+1 yılBu olanları uygun bir dille anlatman gerek diye düşünüyorum.
03 Yorumla
Soraninş anlar ama çok zor en küçük bişeyden dert yansam hemen dırdır olduğunu söylüo
- +1 yıl
dert yanıyormuş gibi gözükmeden söyle
Soran+1 yıltamam saol
- Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılyatakta aşk başkadır:) kocanla problemi konusmayı denedinmi?
06 Yorumla
Soran+1 yıldenedim tınmıo konuyu değiştiriyor
- +1 yıl
pes etme bir evlilik kolay kurulmuyor kolayda yıkılmasına izin verme ama bunu yaparkende gotunun kalkmasına izin verme
Soran+1 yılEv işlerini falan yapmıcam diyorm ama bakalm bir etkisi olr belki yemek falan yapmasam :(
- +1 yıl
belkide ters tepecek... en iyi yontem ona mektup yaz ceketinin cebine bırak duygusal agırlıklı olsun... seni ilk gordugum gun bana bakan kömür gözlerinde yandım eridim kayboldum işte evleneceğim adam buydu dedim basladık guzel bir ilişkiye sana olan askım gunden gune arttı ama sonra diyeee girr işte mevzuyaaa korkularından bahsettt korkma içinde kalacagına dısında kalsın
Soran+1 yılhaklısın bu olabilr çok çok tşkk
- +1 yıl
rica ederim umarım cozersiniz sorunları
+1 yılmardinli bir arkadaşım var, geçen diyordu bu kadınları eve kapatcaksın dışarı çıkarmıcaksın falan :D değişip değişmemesi sana bağlı yönlendirmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aynı kafada o zaman. Benimki de istemiyor çalışıyım falan ama ilgilense umrumda olmaz da ilgilenmiyor da iştee
- +1 yıl
konuş bence ya, eskisi gibi ilgilenmiyorsun falan de. en fazla ne kadar öküz olabilir ki sonuçta eşisin yani
Soran+1 yılÖyle dersem nerden çıkardın falan der bence abarttğmı dşünür
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmez seni becermek için evlenmiş aldatır da belki aldatıyor da aşık olmadan evlenmeseydin keşke , aşık olmaya çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılHyr 5 yildr taniorm beceren sevgili oldgmz zaman yapardi o isi ikmz de asigz ama sogklk var aldatmaz oyle biri degil ztn cok efendi dzgun biri knsmz kmseyle
Cevap sahibi+1 yılbilemezsiin ilgi gittiyse başka kadın vardır aman dikkat et olur mu cinsellik için aşık olunmaz ben aşık olduğum kadını hissetmek onu yaşamak için yatağa girmek isterim
Soran+1 yılZtn. oleydi su ara cokk degsti
evet tatlım zamanla değişir böyle kalmaz zamanla küfür etmeler dayak atmalarda başlar eeeee sevgi aşk bu işte
04 Yorumla
Soran+1 yılsçmalama:((
Soran+1 yılgörmem inşş
bazi adam vardirki agzinla kus tutsanda yaranamazsin bence hic ilgilenme umursama istedigine evet deme belki zamanla anlar hatasini
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam da öyle hiç konuşmaz etmez bir de bazı şeyleri yapmaynca kızıo falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir arkadaş yazmış doğulu erkek işte diye, genelleme yapma lütfen benim eşimde doğulu ama benimle çok ilgilenir eve çiçekle gelir sürprizler yapar ilgilenir benimle
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnyargılı olmaya gerek yok heryerin iyisi kötüsü var, ayrıca keşke heryerin erkeği kürtler kadar erkek olsa, eşim diyarbakırlı ve çok memnunum yeniden dünyaya gelsem arar bulurdum eşimi
+1 yılOna her fırsatta yataktaymış gibi davranmayı dene. Yanında otururken bile. Yemek yaparken bile arada gelip giderken öp vs şeyler yap. Ya böyle ya da olduğu gibi kabulleneceksin bir erkek değişmez. s
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :(
+1 yılbir süre sonra evlilikler böyle oluyor gibi izlenimim bu yonde normal gibi yani
05 Yorumla
Soranama biz 1 yıldır evliyiz ve aşık olarak evlendik
- +1 yıl
ya ne bilim demek ki tam anlamıyla tanıyamamışsınız birbirinizi, severek evlendiniz ama ikinizde gerçekci olmadınız hep iyi görünmeye çalıştınız sonra bir çatı aldınta uzun süre vakit geçirince biribirinizi daha iyi tanıdınız ve bazı uyuşmazlıklarnızdan dolayı aranıza soğukluk girdi, ve eşinde madem evlendim yapcak bişey yok yemeğimi yapsın yatagıma girsin adı evlilik olsun diye sürdürüyor işte fikrim böyle yinede günahını almıyım herifin.
Soran+1 yıl:(( hayır o kadar basit değil
- +1 yıl
boşver o zaman zamanla taşlar yerine oturur hem daha çok yenisiniz bunuda unutma bak benim arkadaşımda 4 senedir evli ilk 3 sene onlarda ara ara tartışmalar yaşadılar ama 3 ay kadardır bebek haberi geldi şimdi pamuk şeker gibiler zamanla olur bu işler acele etme içini ferah tut
Soran+1 yıl:) çok teşekkür ederm inş düzelr
+1 yılovvv çok kötü bir durum herşeyin farkına varmasını sağla
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu nasıl evlilik ya. evliliğinizin daha başındasınız. çıkın, gezin tozun. hayatınızı renklendirin. ama anlattığına göre bu dediklerim olacak gibi görünmüyor. konuşun bence. çünkü ileride daha da kötü olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılGezip tozmamz mmkn degil calisio aksama kadar
Cevap sahibi+1 yılhımm. o zaman kocanla konuş. işten geldin hiç sormayacakmısın beni.. neler yaptın neler ettin diye de. sende ona sor. bir muhabbet oluşturmaya çalışın. hayat böyle geçmez. dünya 3 günlük değil. nereye kadar somurtabilirki.
Soran+1 yılNete falan girio bos olmuo pek :(
Cevap sahibi+1 yılşahsen bende evliyim. 11 yıldır evliyim. inanın evliliğimizin ilk günlerinden beri hiç değişmedik. akşam 5 te eve geliyorum ve önemli işlerimi 9 buçuğa kadar erteliyorum. çünkü eşim evde sıkılmış oluyo. onla sohbet etmeden, onu dinlemeden asslaa ne internetin başına geçiyorum ne de başka bişey. net çok önemli değil. önemli olan eşim. senin eşininde aynı şeyleri düşünmesi daha iyi olur.
Soran+1 yılİns :(
+1 yılyatakta da mutlu edemezsen aldatır bir hali var.
maalesef.00 Yorumla
+1 yıl1 hafta yatağa alma o zaman adam olur ama geçici oda...
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç almasam :(
- +1 yıl
artık o senin kararın..
değişe bilir ama senin elinde yatak da az ver ona sadece şunu soyle bana karşı sevigini artırırsan sana arkadan vere bilirim dersen cok değişir
02 Yorumla
Soranyok o kadar seviyesiz boyuta getiremem olayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence değişmezz o artık kendını bellı etmıs yatağa gelıncee sende onu ordan dene bakalım değişecek mı su durumda tek caren oo :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı cezbetmeye çalış hala da aynı devam ediyosa hayır bekleme yani
04 Yorumla
Soran+1 yılYok o konuda sorunum yok ama ne bileym ya nie böle oluo
Cevap sahibi+1 yılO zaman kocan seni sadece cinsel obje olarak görüyo doktora danışman en mantıklısı
Soran+1 yıltamam da bu zamana kadar böyle değildi 2 3 aydır hep böyle
Cevap sahibi+1 yılBazı düşünceleri değişti demekki işte onu demek istedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGene şanslısın sen, böyle olupta yatakda da yok olanlar varmış.
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam da daha çok erken 1 yıldır evliyiz
Cevap sahibi+1 yılSen çok haklısın anlattıkların olmaması gereken şeyler. Daha siz cicim aylarındasınız, hem ev ilşlerinde, özel hayatta ve yatak odanızda mutlu olmalısınız, birlikte olmalısınız.
Soran+1 yılişte olmuoo
Cevap sahibi+1 yılKendisiyle konuşun, ortak keyf aldığınız şeyleri yapın. Gününün nasıl geçtiğini sor, işiyle ilgilen. Çocuk var mıydı?
Soran+1 yılÇocuk yok evdeyz genelde akşam geldiği içn ben akşama kadar yalnzm soruyorum cevap verirse verio ama genellikle herşeyi geçştirio bazen espiri falan yapıo ama genelde ilgisiz yani
Cevap sahibi+1 yılÇocuk genelde aileyi birleştiriyor, umarım evlat sahibi olduğunuz zaman herşey değişir.
Soran+1 yılUmarm
monuşurdum ama şimdi degil. saat 11 den sonra şimdi işim var
00 Yorumla
+1 yılCogunlukla boyle kanka.
05 Yorumla
Soran+1 yılama çok erken iştee
- +1 yıl
Durumun senin acindan son derece ciddi oldugunu anlat kanka. Bunu da nasil anlatcan onu da soylim. Hayatim seninle bir konuda konusmak istiyorum, musait oldugunda bana 5 dakikani ayirir misin?
Bunu duyunca kritik bir durum olduguni anlar ve ciddiyetle dinler vs.
Soran+1 yıltamam ins
- +1 yıl
Ayrica aklinda bulunsun. Gorusme icin uygun ortam ve hazirlik yapmadan soylenen her sey "dirdir" olarak kabul edilecektir.
Soran+1 yılTsk ederm blgi icin
+1 yılDeğişmesi için kocanı yatağa almaman lazım. ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılalmaşsam tamamen soğur diye korkuyorum
- +1 yıl
Durumu açıklıcaksın sen değişene kadar yasak diceksin..
Soran+1 yılÖyle anlık yapar ama 2 gün değişr alırım yine yapar aynı şeyleri:( kalıcı çözüm yok mu
- +1 yıl
Evlenmeden önce sevgililerin aynı evde yaşayıp birbirini tanıması huyunu bilmesi bu yüzden önemli. Kocan öyleydi öyle sevdin artık zor. ;)
Soran+1 yıltamam da öyle biri değildi sevgiliyken de evliliğin başlarnda da böyle değildi
- +1 yıl
Cicim aylarında gerçek yüzünü her erkek gizler. ;)
Soran+1 yılEline ne gecerr
+1 yılKültur farkinin olumsuz sonuclari :)
01 Yorumla
Soran+1 yılikimiz de lise mezunuyuz akıllı biri o kdr değil yani
Klasik doğu erkeği senin kocan. Ben değişebileceğini sanmıyorum ama umarım basarabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılinşş ama nasıl işte
+1 yılSen yaklaşmaya çalış ona tatlım inşallah düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılinş canım ya
Sağlık konusunda 888 cevap paylaştı. değişmez kardeş değişmez 7 de neyse 70 te odur
05 Yorumla
Soran+1 yılofffffff
Soran+1 yıl:(( ayrılmasn ya
Soran+1 yılüüfff
cinsel obje ve sindirelllasın sadece bayan
16 Yorumla
Soran+1 yılAma aşk evliliği yaptık biz, 4 sene öncemiz var bizim
Soran+1 yıltamam da erken daha
Soran+1 yılÇıksın keşke kavga çıksa inan böle susmasından çok daha iyidir benm içn saatlerce tartşırım ben yeterki sorunumuzu çözelm
+1 yılNORMAL BİR EVLİLİK İŞTE NE GÜZEL :)
07 Yorumla
Soran+1 yılNormal olan ne, kocam çok ilgisiz diyorum. Nasıl normal oluyo bu
- +1 yıl
onunla konuşabilirsin kocacım çok ilgisizsin biraz oturda halimi hatırımı sor de :D
Soran+1 yıldinlese :) konuyu başka şeylere getirir hemen aklı hep orda ztn
- +1 yıl
Valaha hiç evlenmedim evliligi geç sevgilim olmadı fazla anlamıom bu konuları :) ama konuş anlat söyle bebek yapmak istiyorum ister istemez konuşur :D
Soran+1 yılerken daha onun içn bir halledelm sorunları da
- +1 yıl
hamileyim de korksun dili açılır :DD
Soran+1 yıl:))
+1 yılsende baska bır arayısa girersen değişir tabii
012 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
sdce ytağa gelınce mı sızle ilgılenıyor
Soran+1 yılEvet hem de haddinden fazla
- +1 yıl
anladım sende soğuk dur bir erkeği abazalık dize getirr
Soran+1 yıltmmm inş
- +1 yıl
onu seviyormsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
peki kısa sürelık bir heyecan yasmyı düşündünüz mu hıç
Soran+1 yılnasıl ne gbi
- +1 yıl
mesela gunu bırlık bır arkadas olabılır
- +1 yıl
düşünurmuydun boyle birsey
- +1 yıl
merhaba
Kocanla konuştun mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor ki, konuyu değiştiriyor
+1 yılcumhurbaşkanımız hayırlı olsun arkadaşlar :)
02 Yorumla- +1 yıl
:D:DDDDD
değişmez
01 Yorumla
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değişmez herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol çok yardımcı oldun
- Sağlık konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılnasil taniştiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılNetten
- +1 yıl
face falan?
Soran+1 yılBenzer ama face degil
+1 yılzorr
06 Yorumla
Soran+1 yılofffffff
- +1 yıl
ben buna patetes oluyorum cildriyorum. Evlenmeden once iyce tniymdin mi adam sadece s. ks icin ilgi gsteriyrmus sna blli yzik guny değil mi sna
Soran+1 yılSdece o sebepten olsa 4 yil neden dayansn beklesn bska kmse klmadi mi
- +1 yıl
sence? ya da ypmdgini ne biliyorsun kesin bse konusmiyim de derdi bu sende diyorsun bunu acikca senden gtmiyorsa demkki memmun edyrsun onu
Soran+1 yıltamam da 4 yil bisi yapmadk 4 yil boyunca o niyeti olan adam cktan vazgecmsti arada ask var bunu blyrm
- +1 yıl
ozelden mesaj atsana bu konu beni rhtsz etti
Değişmmez
01 Yorumla
Soranneden ya
Nerden bulrsunz bu kekoları arkadşşşş :))))
07 Yorumla
Soran+1 yılkeko değil yaa iyi biri aslnda
Soran+1 yılhyr hiç yok sadece pek görşemiorz o var yani
Soran+1 yılSon 2 aydr byle
kültür farkındandır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişmeeez.
05 Yorumla
Soran+1 yılndnn
Cevap sahibi+1 yılDeğişmez çünkü. Erkekleri tanıyorsan değişmeyeceğini bilirsin.
Soran+1 yılher erkek mi böyle peki?
Cevap sahibi+1 yılDeğil tabiki. Ama künt adam çok.
+1 yılkürttür kesın
04 Yorumla
Soran+1 yılkürt zaten de ankarada yaşamış yıllardır burada yani
- +1 yıl
eskılerın lafı vardır KÜRTTEN OLMAZ EVLİYA OLSA BİLE KOYMA DAHİ AVLUYA
Soran+1 yılOfff soyle demeyn yeter o benim sevdigim adam
- +1 yıl
benden baska bı cok kısı demıs sanırım ee bu kadar kısı yanılıyor olamaz
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz