O beni isyemeye gelmek istiyor. Oğlan isteme merasimi yapmak istiyor yani.
Kahve pişirmemi, tüm misafirlere dağitmamı v. s işte. Ama her şey yine usulüne göre olmalı diyor.
Çok ısrar ediyor. Bunu kabul etsem ne olur?
O beni isyemeye gelmek istiyor. Oğlan isteme merasimi yapmak istiyor yani.
Kahve pişirmemi, tüm misafirlere dağitmamı v. s işte. Ama her şey yine usulüne göre olmalı diyor.
Çok ısrar ediyor. Bunu kabul etsem ne olur?
İğrenç mis gerçekten ne öyle be erkek gibi oldu olucak cinsiyet leri değiştirin tm sun bari üzerine alınma genel olarak söylüyorum sosyal medyada görüyorum ve gerçekten o görüntüden tiksiniyorum
Cevap
8Cevap
Sen onursuz, gurursuz birisi misin? Silkelen ve kendine gel, akıllı ol lütfen. Saçma canım işlerde kendini kullandırıp, millete madara etme.
Hayır değilim ama çok istiyor
Tavrını koymalısın. Gördüğüm kadarıyla şimdiden seni parmağında oynatıyor zaten.
Yok öyle bişey
Kendi fikrini söylemeyip, bu soruyu buraya sorman onu gösteriyor zaten.
Peki
nolucak böyle şetylere çok anlam yüklemeye gerek yok sevgilin nasıl mutlu olacaksa senin için de bir problem yoksa kabul et bence
Sosyal medyada gündem olup birkaç takipçi toplamak için kendinizi madara etmeye gerek var mı bilemedim
Ahahhaha evlenince seni iyice kılıbık erkek yapar bak dikkatli ol :))
Korkum o 😀
Dostum bunu sosyal medyadakiler ve arkadaşlarında göreceği için rezil olursun aman diyeyiim 😂
@Cdsinan23 öyle diyorlar
2 ayrı yapın biri resmi biri gayri resmi o Zaman olur Yoksa kabul etme
Kabul etme hic mi gururun yok? Bu bir adettir ve yuzyillardir boyle devam etmistir. Tam bir dalga konusu. Bir erkek olsam yapmazdim.
Anlıyorum
Genelde erkek ister ama bu ilk olur belkide siz bilirsiniz
Siz onlara gidin usulunu yapın sonra eğlencesine yaparsanız yapın sonraki olayı
Anlıyorum
Niye kız isteyince normal erkek isteyince anormal mi zaten kız isteme merasimi bence saçmalıkda kabul et bir sey olmaz kalıplasmıs cinsiyet yargılarını bırakın artık iki kahve getireceksin
Teşekkür ederim
Doğumu da sen mi yapacaksın 😂
He he
Kabul et ne olacak kötü bir şey mi sanki
Çekiniyorum
Kabul et gitsin nolcak hayatinda bi anı olur
Öyle mi diyorsun
İlerde basina kakarsin ben senin icin bunu yaptim falan diye iyi olur ileri donuk bi yatirim
Bence çok saçma sosyal medyada ilgi görmek için böyle şeyler yapması
Trol yapmayı bile bilmiyolar aga :D
Troll yapmayı az daha öğrensen başarılısın
Çok fırım ekmek yemesi lazım xD
Et..
Evet et et çekinme
cocuguda sen dogur olsun bitsin
He he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?