Kendime çeki düzen verip reddeden kızı etkilemek istiyorum yardım?

Merhaba arkadaşlar. 23 yaşındayım üniversiteye bu yıl başladım.70 kiloyum 177 boyundayım babyface bir yüze sahip olduğunu söylüyorlar. yakışıklılık olarak ortalama biriyim. kendimle ilgili bir kaç şey farkettim bunları düzeltmek istiyorum. genel olarak ölü gibiyim insanlarla çok muhabbet etmem kimseye doğrudan bakmam. sesim soluğum çıkmaz hiç. dalgınımdır hep. benim hakkımda ne konuştuklarını umursamam etrafımdakileri takmıyorum isimlerini dahi bilmiyorum kimsenin. normalde çok esprili geveze ve dost canlısı biriyim ama istemsiz bir şekilde insanlara böyle davranıyorum. tabi haliyle aynısını görüyorum. Asıl soruma gelirsek; bir kızla ilgileniyordum oda bana karşılık veriyordu ama beni tanıdıkça haliyle ilgisi azalmaya başladı. ve enson açıldım oda biz arkadaşız gibi klişe bir muhabbet yaptı. yani ilk başlarda ilgisi vardı fakat çekici bir insan olmadığım için geri soğudu. bir kıza danıştım dışarıdan beni kızlar nasıl görüyor diye sordum. seni çok iyi bir arkadaş olarak görüyoruz fakat diğer türlü düşünemiyoruz. bunun sebebide kimseyle konuşmadığın için kızlar sana o gözle bakmıyorlar dedi. ve haklıda sanırım. Yani kendime çeki düzen verip hoşlandığım kızı etkilemeye çalışmak istiyorum. boşa uğraşma demeyin yapmayıp ileride üzülmektense üstüme düşeni yapıp şimdi üzüleyim. bana yapmam gerekenler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. ben üzerime düşeni yapmak istiyorum. olur ya da olmaz orası benim işim değil. yardımcı olursanız sevinirim