Hayır. ama maalesef ülkede kızların en çok baktığı hatta ilk baktığı şey zaten dış görünüş kendileri bile itiraf ediyor. yani bir kişi kısa boylu ise ya da çirkin ise yüzünü bakmazlar tanışmak istemezler. çünkü aşık olmuyor dışa bakıp seçiyorlar sadece. bu yüzden de zaten terk ediliyor ya da aldatılıyorlar karaktere bakmıyorlar çünkü. ben sevdiğim ya da seveceğim kadının sadece karakterine bakarım güzellik ya da fizik benim için anlamsız
Bal gibi hepimiz de gözümüze hoş gelen kişiyi öncelikle beğenip ilgi duyuyoruz. Fakat kimi zaman dış görünüşten ziyade nadir anlarda düşünceler, fikirler ve hayata bakış açısı ilk kriter olabiliyor.
Vay arkadaş çoğu kişi dış görünüşe bakmıyormuş/çok az önemliymiş. Önemli dostum. Sonuçta ilk çekim o şekilde oluyor. Yoldan geçen birisinin düşüncelerini bilmezsin/bilmek istemezsin.
Dış görünüşten etkilenirsin, sonra konuşup tanırsın.
bence değil, en son yaşadığım ilişkimde ilk gördüğümde bir şey hissetmemiştim fakat bana karşı davranışları, jestleri , ilgisi çok hoşuma gittiği için sevmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu :))
Hayır. Önce karakterini anlamak adına gözlemlerim. Ki dışı ne kadar parlak olursa olsun içi önceliğimdir. Çünkü kabuğu 10/10 olan ama içinde böcekler ve çürükler saklayan çok insan gördü₥
Önce tanımadan tabiki dış görünüşü önemli geliy8r tanımadığım bir insanım içini düşüncelerini bilemem merak etmem önce dış görünüşü ile beni cezb etmesi lazim
Ben uzunum ama boy takıntım pek yoktur, kızlara minyonluk yakışabiliyor, yüz güzelliğine daha çok dikkat ediyorum evet. Avrupai yüzler hoşuma gidiyor.. Sen nelere dikkat ediyosun?
İki kişi birbirinden etkilendiğinde karşı tarafın yaptığı en berbat espri bile hoşlanan kişiyi güldürmeye yetiyor zaten. Hoşlandıktan sonra muhabbet beraberinde geliyor😀