Ilk goruste karsisindakinin karakterini aninda cozumleyen biri var mi ki 🤔
Kim ne derse desin, ilk goruste dikkati ceken dis gorunustur. Sonrasinda vakit gecirerek karsinizdaki insanin karakterini anlarsiniz.
Zaman gecer dis gorunusu iyi olsa da karakter yoksa uzaklasirsiniz. Ona eyvallah. Ya da uzun suredir cevrenizde olan birini sadece karakteri guzel oldugu icin hayatiniza alirsiniz. Buna da eyvallah. Fakat, dis gorunuse, yekten "onem vermiyorum" diyen tip benim gozumde tribune oynuyordur, kimse kusura bakmasin. 🤷🏼♂️
Karakteri ve zekası ilk kriterim. Güzel olana sadece cinsel çekim duyabilirim en fazla. Fakat karakteri ve zekası olan bir kadına duygusal anlamda çekim duyabilirim.
Hayırlı olsun kapmışsın fenomenliği. Bu sefer bırakma, devam et bence. Dış görünüş bana göre gelip geçici bir şey olduğu için bakmıyorum. Karaktere bakıyorum ama neyse.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederimm asabii 🌸❤️ Bu sefer bırakmayı düşünmüyorum 😄
Hayır karşı cinsin görünümü benim için bir kriter değildir çünkü dışa bakarak seven kişi zaten aşık değildir ki dışa aşık olmuştur bu kişiler de gerçekten sevmezler aşık olmazlar. bu yüzden de ben aşık olacağım kadının dış güzelliğine ya da fiziğinin güzelliğine bakmıyorum bu yüzden de benim için kafa dengi olmak ortak noktamızın çok olması gibi noktalar benim için çok daha fazla önem taşıyor. yani bu yüzden de bir kadının sevgili olacağım kişinin dış güzelliğine bakmıyorum hiç bir şekilde. yani benim için güzelliğe ile etkileyemezler beni
Yine kapmışsın aşkı keşki ha? Hayırlara gelsin. 👏🏻 İnşallah bu temellidir 😆 Pardon soruya cevabımı unuttuyordum. Karşı cinsin dış görünüş kriteri benim için sondan sonuncu sıradadır, ilk kriter karakterdir
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üşenmedim yine aldım ahahha 😄 bu sefer bırakmayı düşünmüyorum
Elbette hayır zaten bu konuda genel olarak dış görünüşe önem veren insanlar bence aradıkları aşkı çok zor bulur çünkü görünüşe önem veren birisi kolay kolay aşık olamaz.
aslında dış görünüş denir ama bence bu değil asıl önemli olan erkeğin ne yansıttığıdır yani egolu olması lazım , kendini bi b. k sanması lazım (buna özgüven denir halk arasında) çok yakışıklı kaslı bir erkeğin depresyonda olduğunu düşünün , çok aciz hiç bir şey yapamayacak şekilde önce bir donup düşünürsünüz ama uzaklaşırsınız. (olamaz gibi gelir ama simulasyon) demek istedğim dış görünüş derken üzerinde çok düşünmek lazım.
Genelde evet, ilk kriter gibi duruyor. Zamanla tanıdıkça ilk kriterin bir işe yaramadığı fark ediliyor. Ne de olsa yakışıklı ama sohbet bile edemediğin bir insanla vakit geçirmek hiç eğlenceli değil.
İlk kriterdir. Tipini beğenmediğimin içini umursamam ben. Kimsenin içinde ne olduğunu hiç bir zaman öğrenemezsiniz. Önemli olan iç güzelliği diye kandırmayın kimseyi de.
Sen şimdi niye bozuldum benim ki genelleme illa sen veya hepsi demedim benim düşüncem bu sende buna saygı duy o zaman madem görüşlere bu kadar önem veriyorsun