Davranış
Görünüş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Görünüş tabi ki ilk dikkatimi çeken şey. 1 saniye sürüyor fark etmek ekstra bir çaba ve dikkat de gerekmiyor.
Şaka mı insanlar anlamıyorum. Ben görünüşü önemsemem imajı vereceğim diye rezil oluyorlar ajsjdkd
Benim için karşı cinste ilk ilgimi çeken her zaman için karakter ve kişiliğidir çünkü dışa göre seçen tiplerdendeğilim. zaten bir kişi ilk önce tipine bakıyorsa sonra karar veriyorsa samimi sevmiyor ya da aşık olmayı bilmiyor demektir. tabi ki de dünyanın büyük bir kısmı ilk önce tipe bakar tip önemli der. ama bu benim için yanlıştır kimse de katılmak zorunda değil zaten. ben kişiliğine kafa yapımızın uyumuna zekasına ve düşüncelerine kısaca davranışlarına bakıyorum her zaman için. tip benim için kriterlerimde yer almayan bir konudur fizik de aynı şekilde
Cevap
38Cevap
Off 5😋
Hiç yalan söyleyemeyecegim ilk önce tabiki dış görünüşünü dikkatimi çeker birinin, davranış ardindan gelir. Ki zaten mantıklı olan da bu. Birine bakinca ilk karakterini degil fizigini görüyoruz.
İlk önce dış görünüşüne bakarım bunu herkes yapıyordur eminim yani. Hiç kimse böyle dışında beğenmediği birisinin içini merak edipte tanımaz
Tabii ki önce görünüş sonra davranış ve davranış ofsaytsa at çöpe gitsin.
Önce görünüş, sonra davranış...
E ilk bakışta vitrine bakıyoruz elbette ama o bir süre iş görür. Karakteri boş ise zaman kaybıdır
Karakteri zekası daha çok etkiler beni öncelik vitrin olsa da. Maçolukta olsun biraz.
Çocuk akıllı adamlar itici geliyor bana, bir ağırlığı olmalı
Bir uyariciyla karşılaştığımızda ilk olarak duyu organımız olan gözümüz beynimize sinyaller gönderir.. bu sinyalleri biz yorumlar ve bir yargıya, izlenime ulaşırız.. demem o ki ilk önce tabiki dış görünüş dikkat çeker..
😊 👍
Davranışa bakıyorum. Görünüşe asla bakmam, insanları ilk gördüğümde, konuşmasından, hareketlerinden nasıl bir ahlaka sahip olduğunu anlayabiliyorum. Bu yüzden ister ki dünya güzeli olsun, karaktersizse benim gözümde domuzdan farkı yoktur. Ya da bir insan vardır, fiziksel olarak iyi değildir ama kalbi temizdir, bilgilidir bu insan bana dünya güzeli gelir.
Kadınları bu konuda mantıksız buluyorum. Şöyle ki fizik bir yere kadar dikkat alanınızda olur, bir yerden sonra karakter devreye girer. Fiziğe 2 günde doyulur karaktere her gün.😌
1) Görünüş. (Kıyafet seçimi, renk uyumu)
2) Temizlik. (Diş, tırnak, koku, vs)
3) Ses tonu. (Diksiyon ve hitabet)
4) Karakter. (İyi niyet, empati, incelik, sadakat)
5) Sevgi. (Muhabbet, ilgi, fedakarlık, anlayış)
Davranışı tabi ki. Mesela sıra beklerken sırasını verip kadını bekletmeyen ya da kimsenin olmadığı bi yolda yalnız bir kadın görünce rahatsız olmasın diye jet motoru takmış gibi yürüyen erkekleri çok takdir ediyorum.
Görsellik bir yere kadar dikkat çeker, davranışlar ise etkileyiciliği arttırır. Adam dünyanın en yakışıklısı da olsa bir konuşması bir tavrı anında o etkiyi bitirir. O yüzden “eli yüzü düzgün olsun” diyenlere önce huyu suyu düzgün olsun diyin derim.
Bence herkesin ilk başta görünüş dikkatini çeker karakter daha önemlidir tabi ona bir şey demiyorum ama ilk bakışta insanın beynini mi okuyoruz ki karakterini bilelim 😂
İlk görünüş dikkatimi çeker, kimsenin karakteri alnında yazmıyor lakin görünüşü görüyoruz lakin bazen öyle anlar oluyor ki, kedi seviyor oluşu, nezaketi, merhameti ilk dikkatimi çeken unsur olabiliyor
Ciddi anlamda davranış. İnsan içinde hâl ve haeeketleri etkilerse daha sonra tipini önemsemeye başlarım. Hatta davranışlarıyla mest ederse tipi arkaplana atılır
Davranışlarına çok dikkât ederim. Çünkü bir insanın garsona sesleniş biçimi, konuşma şekli bile karakterinden küçük ipuçları verir.
Davranış. Nerede nasıl davranacağını, nasıl konuşacağını belirli bir yaşa kadar öğrenememişse. Dünya güzeli, yakışıklısı olsa da boş iş.
@Siyahkadife işte en güzel cevap bu bence👏👏
@28murat Teşekkür ederim.
@Siyahkadife rica ederim🙂
Hiçbir şey. Genel olarak dikkatimi nadir çekiyorlar. O da ilginç bir aurası olup derin bir bakışa sahip olduğunda.
kesinlikle en basta bana davranısı ve karakterini önemsiyorum ondan sonra zaten guzel görmeye baslıyorum
Öz güvenli o karizmatik hali 😀
Kivanç'ı da görmüşken şunu demeden edemeyeceğim , Kelebeğin Rüyasındaki hali 😬🤦♀️
Davranış çoook önemli ya! Çok kaba insanı inciten tiplerle asla düşünmezdim. Hem kendini hem seni yıpratır türden
İlk dikkat çeken tiptir. Ama insan görmediği birinin de söz ve davranışlarından etkileniyor bazen. Tipi de fena değilse ver elini paris 😀
Ilk görünüş abi kim ne derse desin sonra davranişa bakarim icimin isinmadiği biriyle yapamam ben her ne kadar iyi biride olsa
Ikiside iste önemli zaten sadece görünüs degil 👍🏻 sen anlamak ?
Bence her insan önce dış güzelliktir.
Dışını beğenmediğin birine pek adım atılmıyor.
O yüzden öncelikle dış güzellik önemlidir.
Sonra davranışa ve sana olan tutumuna göre içinde sevgi, değer beslersin.
Davranış. Mimikler, konuşma üslubu, tarz yani...
Jest ve mimikleri önemserim ben sonra konuşma tarzı devaminda
Reelde görünüş, sanalda davranış önceliklidir...
İlk önce dış görünüşü bakarım. sonra tanımak isterim
Davranışı dikkatimi çekerse görünüşü de görüş açıma girer. 👻
Önce görünüş sonra davranış İkiside Uygun değilse unutulur
İlk başta elbette görünüş davranışlar da da devamında dikkat çeker
Dürüst olmak gerekirse " görünüş"..
İlk etapta davranıs nasıl dikkat çekebilir 🤔 23 saniye kadar bunu düşünecem
Şimdi davranış dersem yalan demiş olurum. O yüzden dış görünüş diyeyim😄
Her ne kadar davranış önemli olsada birinin ilk dış görünüşü dikkatimizi ceker.
Dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin diye çok haklı bulduğum söz var.
İlk görünüş dikkat çeker lakin devamı karakterler uyuşmadığı sürece gelmez
İlk bakışta görünüş
İlk dikkatimi çeken tavırları olur
Tavırları önemli. Bu sınavı geçerse gerisine bakıyoruz
Dürüst olalım görünüşünün dikkat çekmediği kimsenin davranışına bakmıyoruz
Gözler benim için çok önemli...
Davranışlardır. Karakteri böylece anlaşılabilir. Davranışı güzel olan bir şekilde fiziğine de yansır
Mevlana ne güzelde demiş
İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, İlmiyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır.
Önce görünüş sonra da davranış
Davranışını çok dikkatli bir şekilde incelerim..
Güzel
İlk dikkat çeken görünüş dikkati sabitleyen de davranış
Hiçbir şey umrumda olmaz gerçek bir beyefendi gibi olursa..
Davranış dış görünüş kimsenin elinde değil
Tabi ki görünüş ilk izlenim önemli
sonuçta her insanla konuşmuyoruz ama her gördüğümüze içsel bir eleştiri yapıyoruz bu güzel bu değil gibisinden içini zamanla görüyoruz manavdan meyve almak gibi birsey
Gorünüş bence davramis da onemli bir etken ofa tabiki önemli yani diye dusunuyorum..
muhatap olacağım kişinin karakterine ve davranışına bakarım
ben dış görünüşe önem veririm ilk olarak ama djsksk
Bence görünüş her zaman daha güzel daha tatlı oluyor
Yani aslında o anki duruma bağlı şimdi mal mal hareketler yapıp da görünüşü müqemmel olursa davranışları dikkatimi çekebilir
Görünüş daha sonra davranışa bakıyorum
İlk önce görünüş sonra davranış
Ilk dikkat çeken tabiki görünüş
Hepsi yalan ilk dış görünüşe bakarlar.
Görünüş ilgi çeker öncelikle
Temiz giyim, güzel koku
Bana nasıl davrandığına bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?