İyi değilim yardım edin, neden böyle?

İnsanlara değer verince iyi gününde kötü gününde yanında oluyorum ama genelde değerim bilinmiyor. En çok desteğe ihtiyaç duyduğum zaman ne kadar yalnız olduğumu fark ediyorum.
Çevremdeki bütün insanlar sevgilisinden olsun arkadaşlarından olsun hep destek alıyorlar hep görüyorum.
Ben genelde yalnız dolaşıyorum üniversitede insanlarla konuşsam da ben yanlarına gitmesem yanıma uğradıkları yok. Yokluğumu kimse fark etmiyor bile.
Aşk ilişkileri ayrı olarak kanayan yaram zaten, bana ihanet eden sırtımdan vuran kişiyi destekleyip pohpohlamıştım hep, beni desteksiz bıraktı başkaları bana düşmanlık yaparken beni aldattığı kişiye gitti onu her anlamda maddi manevi destekledi. O kişiyi bana karşı bile korudu bir şey yapmadığım hâlde.
İşin kötü tarafı yalnız insanları insanlar genelde daha çok yalnız bırakıyorlar kaybetmekten çekinmiyor kimse.
Aşkta belki bir umutla farklı olur diye düzgün birine karşı umut besledim o da beni görmüyor başka bir kızla yakın olmaya başladı. Ben nasipsiz miyim ne yapacağım nolur yardım edin Allah rızası için 🥹
İyi değilim yardım edin, neden böyle?