Mangal
Piknik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mangal olmadan piknik mi olur yaa hatta benim her zaman arabamda durur mangal ve şişler. Kırmızı ışıkta beklerken bi anda hadi deyip kasap oradan markete ve oradan piknik için müsait bi yere çeviririm direksiyonu. Bi gün notere giderken aman ya salla deyip mangal yapmaya gitmiş adamım ben
Mangalsız öyle sepetli örtülü piknikler yabancı filmlerde olur ancak
İyi yapmışsın iyi olmuş
Evet. Kafam estiğinde yapıyorum
Aslında hiç sevmem. Aslında uğraşmayı sevmemguzel vakit geçirmeye mi gidiyorum iş yapmaya mi belli değil hep tek başıma yaotigim için. Ama yeni gorusmeye başladığınız biri hakkında fikir sahibi olmak için bı sure sonra birlikte pikniğe gitmeyi istemek onun hakkındaki düşüncelerinizi netlestirir bence
Cevap
28Cevap
Sevgilim ile sinemaya gitmek daha güzel
Günü birlik değil de.. dağa çıkarsın beni.. bir dağ evinde soba üstünde demlenen çay.. mısırlarimiz.. malzemelerimizle birşeyler hazırlayıp yeyip içip... tavani camla kaplı bir odasi olsun... yıldızlara daha yakın olurduk yüksek tepelerde. ipissiz. bol oksijen... güzel olurdu be.. ya da kamp yapalım bir yerde.. ateşte çay kahve keyfi.. mısır közleriz..
Gel dağ evine çıkarayım seni tavanı camla kaplı değil ama diğer dediğin kriterlere uygun. Kamp ta yapabiliriz o imkan da var
Benim için piknik mangal demek zaten. Piknikli mangal yapılır
Şimdi piknik biraz Amerikan özentisi gibi kalıyor ama mangal bizden ve bir erkeğin kendi yeteneğini ortaya koyma fırsatı demektir bir erkek mangalı ne kadar nizami bir şekilde yakarsa ne kadar güzel bir şekilde pişirirse ve ne kadar az böbürlenirse o kadar erkektir bunun üstüne gövde gösterisi görmedim hakikaten mangal pişiren erkek ve bu konuda ustalaşan erkek olgunlaşmış gibi oluyor bence harika bir detay.
Adanada farklı bir aktivite heleki sevgiliyele asla düşünülemez. Hafta sonlarının vazgeçilmezi.
Mangalsız piknik mi olur 🤔 Manita pişirsin benim üstüme is kokusu siner vs hoşlanmam yemeye gelince haber etsin ilk önce yerim 😂😂
Piknik daha mantıklı mangal hem yorucu hemde üzerimiz çok kötü kokar
Mangal, birlikte tıka basa karın doyurmak bir başka
Mangal ve piknik ikisi bir arada ama mangal daha güzel
Manitayı boş verinde mangal iyi giderdi ha :D
Ete hayır diyen de ne bileyim. Mangal yapılır.
Piknik ya , mangal dumanı hiç romantik değil bide et yerken her yerin yağ olacak
İkisi bir arada olanından olsun.. Keyifli akşamlar..
Piknik daha iyi olur. Issız bir yerde çok güzel olabilir 😅🙈🙈
Mangalı tercih ederim ama et çok pahalı, güç yetmiyor :(
Piknik daha iyi sankii😂
iki kişi için ateş yaktığına değmez. piknik çiftler için daha iyi bir aktivite çünkü ateşti, kömürdü, yellemeydi uğraşacağınıza birbirinize zaman ayırabilirsiniz.
İkiside olur ama mangal olursa daha güzel olur 🥰 önemli olan iki tarafında ne istediği
Mangalin tadi aile tadinda olur yakinlastirir bence mangal
Has adanalı olarak tabikide mangal adanada savaş bile olsa o mnagalı yedirirler adama.
Mangalsız piknik yapılır
mangal agalarla yapılır
piknik daha iyi, piknik der susarım. ;)
Hepsi
Önce mangal sonra piknik :D
Piknik daha romantik olur
olsun da mangal da yaparım
İkisini de severim ben
İkiside olabilir 😄
Benim pek aram yok böyle şeylerle
Piknige gitmek daha mantikli
Mangal da olur piknik de.