Sevgilim artık sevmediğini söyledi nedeni?

10 aydır bir ilişkim vardı ama ilk başta ben onu sevmiyordum peşimden 2 ay koştu sonradan beni kendine aşık etti birbimizi çok seviyorduk her şey çok güzeldii o kadar güzeldi ki ben çeyizime aldığım şeyleri onla beraber alıyodum sonra son bir haftadır bana olan tavırlari çok değişti uzaklaştı soğuk yaptı bana seni sevmiyorum de gidicem dedim her şeyle baş ederim ama sevgisizlikle baş edemem dedim sonra seni artık eskisi gibi sevmiyorum bir soğukluk girdi bana dedi ve artık yazma dedi sizce her şey bu kadar kolay mı yani sebepsiz yere bir insan bu şekilde gider mi çok da sağlıklı bir ilişkimiz yoktu ama çok eğleniyorduk ikimizde , sadece sürekli ayrılıp barışıyoduk ve en fazla giden tarar ben oluyordum o hiç ciddi anlamda çekip gitmedi ama en sonda da bir anda böyle yaptı bide çok sık görüşemiyoruz o çalışıyor ben dershaneye gidiyorum aramıza mesafe girdi ayda bir falan görüşüyoduk sonra işte öyle mesafe grince mı öyle oldu ya bilmiyorum bence bunla da alakası yok birden soğudu işte başka biri mi var dedim hayır olmasında ilişki istemiyorum artık dedi gerçekten canımı o kadar yakıyor ki uyku delisi olan ben artk uyuyamıyorum içimde ki o şey beni uyutmuyor kabullenemiyorum dediklerini canım yanıyor
Sevgilim artık sevmediğini söyledi nedeni?