Kendisiyle sevgili olmadım, yolları ayirali çok oldu. Sen böyle düşünürsen anca kendini uzersin. Gerçek yüz felan diyorsun ama herkes sadece çıkarına göre hareket ediyor. Benim hayatımda kimse rol yapamaz, aslında size de yapamazlar da siz görmezden geliyorsunuz.
ya nesille ne ilgisi var. şu sanal ortaöda gelen mesajlarn yüzde 70i, 35ten 55e evli çocuklu erkekler. çoğu da açık açık evliyim gizli ilişki istyorm yazıyor.
valla yalnız olduğunu gördüler mi yanaşyorlar. benim gördüğüm sen gibilerm sayı az. özellikle evli olanlar çok büyük sorun. çok cesaretliler ve başka kadınlara farklı gözle bakmaya eğilimliler.
hayır ya bu bana özel bir şey değil. herkese öyle olduklarna eminim. sanalda bile görmeden etmeden direkt bu teklifi sunan mesajlar alıyoruz. gizli ilişki de gizli ilişki diye
Çok afedersin şırıngayla bi tarafından kan alacak kadınlara denk gelseler cesaret edemezler düşünsene savcı bi kadına böyle yaptıklarını öttürür valla 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birkaç ay önce bende boyleydim. Ama sonra genellemenin istisnaları bozmadigini gördüm.
Karşıma öyle bı erkek çıktı ki, kendimden bile temiz düzgün bu adam dedim.
birkaç ay sonra geçrek yüzü ortaya çıkınca bugün yanıldığını anlarsın. bu erkeklerşn istisnasız hepsi aynı
iyi rol yapıyorlar sadece
Kendisiyle sevgili olmadım, yolları ayirali çok oldu. Sen böyle düşünürsen anca kendini uzersin. Gerçek yüz felan diyorsun ama herkes sadece çıkarına göre hareket ediyor. Benim hayatımda kimse rol yapamaz, aslında size de yapamazlar da siz görmezden geliyorsunuz.
Temiz birini ara bul e zor tabi ne yapalım bizde bencil kullanmak isteyenler denk geliyo
Yaşın doğruysa böyle düşünmen normal
yaşla ne alakası var
Şöyle alakası var şimdiki nesil sevgiyi aşkı cinselliğe indirgemiş durumda önceden öyle değildi
ya nesille ne ilgisi var. şu sanal ortaöda gelen mesajlarn yüzde 70i, 35ten 55e evli çocuklu erkekler. çoğu da açık açık evliyim gizli ilişki istyorm yazıyor.
Yuh sen ciddimisin
ooo senin hemcinslerinden habern yok mu
Cidden insanlar kendini kaybetmiş
Vardır öyle tipler de o kadar çok olacağını sanmamıştım
Ben sevmem o tipleri cevremde de tutmam o yüzden bana uzak bu tarz davranışlı insanlar
ya dışarda tanışmaya çalışanları da oluyor. evli barklı çoğu. hayor otobüs şoförü bile numaramı istedi bir kersinde. kaç yaşnda adam.
Nasıl cesaret edebiliyorlar ben bekar halimle sapık muamelesi görmemek için bi kızı beğenip hoşlansam bile yanına gidemiyorum
valla yalnız olduğunu gördüler mi yanaşyorlar. benim gördüğüm sen gibilerm sayı az. özellikle evli olanlar çok büyük sorun. çok cesaretliler ve başka kadınlara farklı gözle bakmaya eğilimliler.
Yüzük takmayı denesen engeller mi acaba ya da imitasyon bi tektaş
hayır ya bu bana özel bir şey değil. herkese öyle olduklarna eminim. sanalda bile görmeden etmeden direkt bu teklifi sunan mesajlar alıyoruz. gizli ilişki de gizli ilişki diye
Sanalda daha cesur olurlar da reel için öyle bi tedbir alınabilir
ama bu çok saçma değl mi. bu yaratıklarn var olması
Haklisin ama Şöyle düşün demekki buna musade eden kadınlar da var ki böyle cesaret edebiliyorlar
Çok afedersin şırıngayla bi tarafından kan alacak kadınlara denk gelseler cesaret edemezler düşünsene savcı bi kadına böyle yaptıklarını öttürür valla 😂
Anlattığın karakterde kişileri kim sever ki,
hepsi aynı bu devirde ya
Hepsi diyemeyiz genellemek yanlış.. Kim kadınlarda or... Pu deseler olur mu hiç🤷♀️🤦♀️
Benim suçum ne şimdi