Güncellemeler
2 ay
Çirkin değilim ortayım, sempatik sayılırım. Bu tarz biri gelse aşk itirafında bulunsa erkekler aga ortamında ta*şak geçer mi?
Mesela birinden hoşlanıyorum sonra etrafında bir kaç güzel kız görüyorum modum düşüyor. Bu bana bakmaz ki tipim yok aman aman huyum yok, cilvem işvem yok bir karakterim düzgün ama zaten erkekler de onu s*iklemiyor daha niye doğdun mamudo gurban
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadınlar her şeyi erkeklerden bekliyor. Senin özgüvenli olmana gerek yok ki zaten. Zaten ilk adımı erkek atacak mecburen.
Yok ya ben öyle şeyler sevmiyorum. Sevince gider söylerim m*al gibi. Kızlar öyle yapmıyorlar ama taktik maktik bir şeyelr yapıyorlar da ben anlamıyorum ya da üşeniyorum m*k
Sevince gider söylerim diyorsun, hani özgüvenin yoktu?
Ya çok seversem derim ama bunun öncesinde içim içimi yer ya benle dalga geçerse beğenmezse bu tiple benimle çıkmayı hayal ediyor diye… bu arada erkekler aralarında dalga geçiyorlar mı böyle kızlar hakkında?
Keşke doğmadan ölse miydin mamudo gurban?
Bu arada mahzuni türküsü bilmen bile tercih sebebi ama sen bilirsin
Allah razı olsun ajdar da severim farklı türler ama olsun önemli olan sözlerdeki derinlik…
Ajdar, sözlerde ki derinlik pek bağdaştıramadım açıkçası
Sen ne anlarsın lan gofik
Peki çikita muz
Sen kendini sevmeden bir başkasının seni sevmesini bekleyemezsin.
Erkekler için karakter çok önemli, senin hoşlandığın kişiler s*klemiyor demek ki sen de s*klemiyorsun
Yav he he o zaman git cuguliye benzeyen bir kızla çık karakteri güzel diye. Kesin şovu olum
Valla karakteri iyi birine rastlasaydım çıkardım kızların karakterlisine rastlamak daha zor
Yok ya nasıl oluyor biliyor musun erkek güzel karı gibi karıya tutuluyor sonra kız bunun anasından emdiği sütü burnundan getiriyor eeeen son da oğlan önemli olan karaktermiş diye düşünüyor sonra da bizim gibi canım kandırıyorlar ama aklıllarında başka karı
Klasik erkekler işte
Keşke dediğin gibi olsa
Gerçekte şöyle oluyor, bir tane erkek taklidi yapan kardeşim oluyor, güzel kızları kapıyor senin gibi güzel olmayanlar da onlar için çıldırıyor, gerçek erkekler genellikle kimsenin umrunda olmaz.
D*llamayı kardeşim diye çevirmiş
Yok la tipe bakmıyorum. Benim için kariyerli okumayı seven muhabbeti güzel olan hayatı iş, agaları, spor olan biri istiyorum. Çok mu imkansız ya
Ben öyle ortamcı sevmiyorum ağır seviyorum. Ortamcı erkekler cidden ıyyy
Tipsizsen imkansız kusura bakma
İşte tam olarak demek istediğim şey bu. İyi ve bitelikli erkekler karı gibi karı istiyor beni napsınlar, özgüvenimin düşük olmasını şimdi anlıyorsun
İyi ve nitelikli erkekler karı gibi karı istemekte haklılar. Ben karakterli erkeklerden bahsediyorum.
Erkekler ve karakter mi? İkisini bağdaştıramadım. Ben artık geçmişim onlardan, inanımıyorum varlıklarına
Sana bakmadıkları içindir
Evet
Sende benim gibisin ya bende 183 boyunda 100 kiloyum. Ama 185 olacak mışım doktor dedi. Kiloyu versem yakışıklı olurum sanırım
Gece gece cok guldum saolsn valla
İşte benim durum tam olarak bu gardaş
Bende guzel birini gorunce ayni duygulari yasiyorum ogrenilmiş caresizlik gibi bisey sanirim
Sanırım
Aynen knk
kaç yaşındasın? minyon musun
20 yaşındayım minyonnm da ne alaka
minyon kızlar böyle :) hem tatlı hem utangaç