Aşk İlişkileri Cinsllik olmasam iliski yurur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Cinsllik olmadan ilişki yurur mu Cinsllik olmasam iliski yurur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yürür ama olsa daha iyi yürüyor bu da gerçek 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye yürümesin yürürde sen bu profll resmi ile bu soruyu sorman garip 0 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Beklentiye bağlı bence. Evleneceğim kadınsa ilişki olmasada yürür benim için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. 2 3 aya kız dayanamıyor kendisi istiyor. 4 kere falan bunu yaşadım. 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normal de yürür ama sana da dayanılmaz ki 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yürür aslında 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yürümez bence 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Yürümez bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yürür ama olsa daha iyi yürüyor bu da gerçek
Niye yürümesin yürürde sen bu profll resmi ile bu soruyu sorman garip
Beklentiye bağlı bence. Evleneceğim kadınsa ilişki olmasada yürür benim için.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. 2 3 aya kız dayanamıyor kendisi istiyor. 4 kere falan bunu yaşadım.
Normal de yürür ama sana da dayanılmaz ki
Yürüyor.
Tabikide
Yürür aslında
Yürür neden yürümesin?
Yürümez bence
Yürümez bence
Yürür
Yürümüyorsa yazik
Yürümez
Zor yürür
Yürür gayette