- + Nezaketen de olsa teklif etmeli mi?

Evet, olabilir
Kesinlikle olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk buluşmada ödeme konusu, genellikle cinsiyetle değil, gelir düzeyi ve kişisel tercihlerle ilgilidir. Dolayısıyla, bir kızın ilk buluşmada ödeme yapmayı teklif etmesi tamamen normal ve kabul edilebilir bir davranıştır.
Ancak, bazı kültürlerde veya bölgelerde, erkeklerin ödeme yapması beklenen bir davranıştır ve kızların ödeme teklif etmesi, bazı erkekler tarafından yanlış anlaşılabilecek bir davranış olabilir.
Ya nezaket olarak teklif edebilirler ama erkeğin kabul etmesi hoş olmaz sonraki buluşmalarda ve aradaki samimiyete göre de değişebilir ama ilk buluşmada erkek ödemeli
Hayır. Öyle ezikçe bir teklifim olmaz. Ben değerli birisiyim onunla yemeğe çıkma lütfunda bulunup bir de üstüne hesap ödeme yalvarmasına mı gireceğim?
Ona bahşettiğim lütfa şükretsin yemeğe çıktığım için.
o7
Edebilir ama ilk buluşma da erkeğin ödemesi daha doğru. Zaten muhtemelen sadece çay/kahve içecekler ya da buluşma uzun sürecekse 1 tabak yemek yenecek. Centilmen olması daha iyi olur.
Cevap
11Cevap
Ya ben baskası ödeyince cok mahçup oluyorum hatta bana ödetmicek bi tipi varsa su bile icmiyorum hiç sevmiyorum böyle muhabbetleri misal 3 4 saat gezicez diyelim tamam mı yemekleri ben ödiyim tatlılarî o ödesin ya da tam tersi ama yok alman usulü falan derse o zmn ben sogurum arkadaştan o ne öyle ben kendiminkinı ödeyim sen kendikini ben misal bir arladasımla cikinca bu sefer ben ısmarliyim diyorum sevmiyorum ya para mevzularını
İsterse yapabilir ama her zaman derim ilk ödemeyi her zaman centilmenlik adına erkeklerin yapması daha doğru olur diye düşünüyorum.
Etmeli hatta erkek bu konuyu şahsiyet meselesi haline getirmemeli. Kendi adıma bu durum beni rahatsız ediyor, irite oluyorum 😒
: )
Tercih meselesi ama ben ederim, kendi yediğini ödemenin daha uygun olacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim. 🌷
Hey malemine kadının etinden sütünden çok yararlaniyorsunuz
🤣🤣
Evet nezaketen de olsa teklif etmeli eğer erkek kabul ederse bu son buluşma olmalı😈
🤣 mantıklı olabilir
Ben buluşma iyi geçtiyse lavaboya gidiyorum bahanesiyle hesabı ödüyorum komple, kötü geçtiyse alman usulü.
: )
Etmeli tabii ki ya. Kadın olsun erkek olsun, hepimiz üç kuruş kazanalım diye canımız çıkana kadar çalışıyoruz. Kimse kimsenin yükünü çekmek zorunda değil sonuçta.
özellikle ilk buluşma için herkes kendi yiyip içtiğini ödemeli bence mutlaka, samimi olmadığınız tanımadığınız bir insana hesap ödetmek yanlış geliyor
Bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli ilk buluşmada yediğini de içtiğini de ödesin hayat musterektir
Nezaketen teklif ederim ama kabul edip bana ödetirse ikinci buluşma olmaz.
Teklif edebilir.
Ödeyecek ise yarı yarıya ödesin sonra erkek te ödemedi demesin
İlk buluşmada her zaman erkek öder bu anayasanın ilk 4 maddesi gibi bir şey ilişkilerde
Teklif etmem ama ondan habersiz öderdim sonra ödediğimi söylerdim
Bence herkes kendi hesabını kendisi ödemeli 💫
Teklif etmeli tabi ki. Benim ödeyeceğimi belirttigim halde ısrar etmezse baş tacıdır.
Evet edilir ama herkes kendi yediğini içtiğini ödemesi daha iyi olur
Valla nezaketende olsa yapmalı ama ben ödetmem ama nezaketen hoş olur
Ben etmem ya ilk buluşma biraz şey ama yemeye çıkmam kahve falan okey yani şık değil ilk görüşme için
Ben oderdim onu çok sevdiğim için yani
Bana tadella alsana. Siyahından.
Ok
Yürü be
Bugün kendimi şiir gibi hissediyorum
Şairin kim? 🤣🤣
Kendi kendimi yazdim
Tevbe esto
Ben birini davet etti isem teklif etse de ben öderim
Etmeli ama erkek kesinlikle bunu kabul etmemeli
olur elbette neden olmasın
Etmeli. Nezaketen bu olmalı en azından. 😌
Etmeli canı isterse etsin banane 😂
Etmeli bence , ben ederim.
Tabi edebilir, hesap ödemenin cinsiyeti olmamalı
Teklif etmemeli. Ödemeyi yapmalı.
Hiç olmazsa paylaşalım mı diyebilir (im)
Ben teklif etmiştim ama hayır cevabı almıştım
Nezaketen teklif etmeli ama erkek ödemeli
Evet bugün ilk bulusmaydi ve hesabı ben ödedim.
İlk buluşmada hayır
Olabilir ama erken kabul etmemeli
Edebilir
Yani etmeli
edilmeli kesinlikle
Edemez
Adam olan ödetmez.
Olabilir
hayır tabiki
Evet, olabilir
Ben ederdim
Evet.