İlk buluşmaya termosla kahve getiren erkekten olur mu?

Biraz cimrilik var sanki acep
#orkide
İlk buluşmaya termosla kahve getiren erkekten olur mu?

Biraz cimrilik var sanki acep
#orkide
Bir ilişki başlangıcında, herkesin kendi tercihlerine ve kişilik özelliklerine bağlı olarak farklı beklentileri ve davranışları olabilir. Ancak, genel olarak konuşmak gerekirse, ilk buluşmada termosla kahve getirmek, kişinin biraz düşüncesiz veya hazırlıksız görünmesine sebep olabilir. Bu durum, kişinin buluşmaya gereken önemi vermediği veya buluşma için yeterince zaman ayırmadığı izlenimini yaratabilir. Bununla birlikte, kişinin davranışını ve niyetini anlamak önemlidir. Bazı insanlar, buluşmalarında rahat ve samimi bir atmosfer yaratmak için ev yapımı bir atıştırmalık veya kahve gibi şeyler getirmeyi tercih ederler. Eğer karşı tarafın amacı bu şekilde bir samimiyet ortamı yaratmaksa, bu durumda termosla getirilen kahve veya atıştırmalıklar olumlu bir şekilde karşılanabilir.
Gösterişle ne ilgisi var bu kadar tecrübesiz insan bir arada garip bildiğin pinti hayatı zehir eder.1 yıl geçer normal ama bana göre mıymıntı. Annesi yapmıştır kahveyi.
Ben kafeden ziyade bu tarz ortamları daha samimi buluyorum başbaşa olunca insan daha rahat olup birbirini daha iyi tanıyıp sohbet ediyor ben de flörtüme hep pikniğe sahile gidelim yürüyüşe gidelim diyorum hep ama bu ilk buluşmada pek hoş olmamış sonraki yapacağı şeyi başta yapmış niyeti iyi bile olsa cimri bir kahve hesabı yapmış gibi hesap ödemekten kaçmış gibi algılanır yani ilk buluşma da genelde kafe ortamında kahve içmek daha mantıklı.
Cevap
44Cevap
Olur niye olmasın bir şans verilir daha içten gelir bana şahsen kafeye gidip içmekten ise
Benim böyle bir ilk buluşmam olmuştu. Kahve sevdiğimi bildiği için elinde termos ve iki bardak getirmişti. Bir parkta oturup içmiştik. Bana göre dünyanın en güzel ortamı o olabilir.
Gösterişten uzak bulusmalara görüşmelere ve adamlara hastayım.. Para saçması gösteriş yapması herkese hoş gelmiyor.. En güzel buluşmam o olur..
İlk buluşma dağda bayırda olduysa olabilir şehrin göbeğinede termos getirilmez
Hahhaha bunu yapan erkekde ne biliyim işim olmaz 🤣
Paracı kezban
yani doğada buluşuyorsa düşünceli bir hareket cimrilikten ziyade sanki:)
yoksa cimridir:)
olmaz... hotel raddison da kral daıresı kapatması lazım.. olur mu hıc ya aaaa ne ayıp
Erkeğin ilk buluşmada elini cebine atması gerek olduğunu 💭 düşünüyorum 🤔
Şaşırtir.. Fark yaratır.. yaratıcıdır böylesi adam.. hayal gücümü zıplatır.. lüks araba anahtarını masaya koyan adama tur bindirir ruhumda. hastayım deyince portakal sıkar getirir.. acıktım deyince tost yapar yedirir.. severiz böylesi adamları
Olug oluggg. Ama ben götürmem :) para harcamayı seviyorum. Nden harcamayayım ki
Bilmiyorum ya saçma, tuhaf olur ama bazı durumlardan dolayı kır, bayırda buluşulacaktır olur mangal da getirsin.
Belki de evde güzel bir kahvesi vardır, tattırmak istemiştir. Ama standart bir kahveyse içmem, hele Nescafe falansa bir de..
Termosunun temizliğine güvenirsem olabilir. Çok kişisel eşyalar ya.. İyice tanımadan kabul edilemeyecek ikramlar
Para harcamak istemeyen biri bunu yaparsan ak o kızın kahve sevip sevmediğini biliyor ise yoksa büyük gaftit.
Badboylar ne yaparsa yapsınlar kadınlar onları şirin bulur diğer adamlar ne yaparsa yapsın kimseye yaranamazlar. Mevzu budur.
Açık alanda bir buluşmaysa getirmesi iyi olur da kafede falan getiriyorsa cimri olduğunu düşünürüm
Bu şekilde ince ayrıntıcı bir kızdan olur mu sence? 😂😂
Gayet oluyor
Aferin sana devam et 👏👏
Ediyorum aynen
Şahsen kahveyi sevdiğimi bildiği için getiriyorsa çok mmutlu olurum. Ve tabi buluşacağımız ortam da önemli. Bir parkta vs olabilir.
Olur. Bunun cimrilikle ilgisi yok. Para yerine emek harcamış erkektir. Değerini bilmeyecek kadınlardan uzak durmalıdır.
Napsak yaranamıyoruz sıkcam kafama en sonunda 😂😂
Bu o kişiyi +1 önde yapar bence güzel bir detay
Olur bence niye olmasın cimrilik olduğunu düşünmüyorum 🙄
vhjgcvgcfv bence çok iyi bedavadan kahve işte
olmaz ya bir kahve içeceksen onu da alıversin bir zahmet
Termos bardaksa olmaz. Kahve içecekse içmeye götürsün. Büyük termossa olabilir.
😂😂
yok artık, nereden buluyorsunuz böyle insanları anlamıyorum ki.
Yanlış anlaşılmasına sebeb olabilir ister istemez ilerleyen buluşmalar için daha samimi olur üstelik kahve sevip sevmedigi konusu daha netleşir ekstra birşeyler de ilerleyen zamanlarda eklenebilir
İlk buluşmada olması cimrilik göstergesi bence hoş değil
Kesinlikle akıllı birisi şansı yuksek
Sadece getirmesi yetmez termosu hediye etmeli
olabilir ne düşünceli :D
Bu hareket cimrilik değil romantizim, senle bişeyler paylaşmak istiyorum , kimsenin bakmadıgı görmedigi duymadığı biryerde demek istemiş
Eğer önceden konuşulup piknik tarzı bir şey yapalım diye anlaşıldıysa olabilir de diğeri çok garip.
Bazen kahvede seçiçi olan insanlar böylr şeyler yapıyo
Bence olmaz ama her kadının beklentisi farklıdır. Bu durum sizi mutlu ettiyse sorun yok
sugar daddy aramayan biriyse çok sorun olmaz gibi
ilk buluşmadada olmaz yani diğer buluşmalarda neyse de
Şimdi kahveyi onun yapması çok hoş sen 2. Buluşmaya bak onda da getirirse dmk ki cimri😁
Bence asıl ondan olur işte
Bence olur. Ekonomik yani.
Ne de oturacaktiniz ki
Sanki hemde fazla rahatsız edici
En azından adam dogalmıs helal olsun
Ne güzel tutumlu neden parasini cafelere kaptirsin ki
biraz mı?
bildiğin cimrilik bu
benim çay içmediğimi bilmemesi canımı sıkar
Niye nesin beğenmedin mi diyeceğim değerli Çiçek
Çok saçma çok çok saçma.
Samimiyeti biraz benimseyin