İlk kez buluşuyoruz ve kahveler senden dedi nedense komik geldi bi erkek ilk buluşmada kahveler senden der mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAşkım engellemek için asla geç değil. Benim 2 yıla yakın konuştuğum sevgilim de ilk buluşmada bir yere bile götürmedi. Mart ayında olduğumuz halde. Üzerimde crop ve gömlek olduğu halde ağacın altında oturttu. Onun yüzünden bir kaç gün boyunca burnum aktı. Sonra hemen soğudum zaten. Kuzenim ve sevgilisi de gelmişti uzaktan izliyordu. Tam rezillik. Rezil olmuştum. Ona sevgilim demeye bile utanır hâle gelmiştim
13 Yorumla
Soran+1 yılBalım sevgilim ya da flörtüm değil normal arkadaşımdı buluşmaya gelecekti ilk kez yüzyüze görüşecektik kahveler senddn demesin mi neyse şakadır diye düşündüm buluştuk ödemeye gelince elini cüzdanına bile atmadı ben ödedim çok itici geldi bu durum yani ilk buluşmada bence yanlış bi izlenim bırakıyolar bu davranışlarıyla karşıdakinde. Sonraki buluşmalarda bende öderim problem o değil ki
Soran+1 yılSenin adına da üzüldüm kuşum kendini kurtarmışsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Sende çok haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılBence şaka yapmış, ki öyle olsa bile belki maddi durumu sıkıntılı şu an olamaz mı? parası yok ama buna rağmen seninle buluşmak istiyor hemen kestirip atmak çok acımasızca. Baktın hesabı hep sana ödetiyor cimri bırakırsın. Ama zor durumdaysa yanında olmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendine ait dükkanı var yani ben çalışmadığım halde 3 kuruşu bulabiliyorsam kız halimle oda bi erkek olarak:) her türlü ayarlar. Ve kahve yani ne kadar ki kahve? Parası yoksa kahveler senden de demezsin yani ilk buluşmada harici her türlü ben öderim üç kuruşun lafını yapcak değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer vermediğinin göstergesi, bir erkek hele ilk buluşmada önemsiyorsa değer veriyorsa asla ödetmez hesabı. Sen ödemek için ısrar etsende ödetmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken bu aşko. Benim hiçbir arkdaşım böyle değil kız erkek farketmeksizin elimizi cebimize attırmazlar zorladığımız halde. Israrla kendileri öder geri geldimi ben öderim ama ilk buluşmada net erkek öder ödeyemeyecekse kahve içmeye de çıkmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sen sadrazam sıpasısı mısın niye erkek ödemek zorunda hesabı yabancı kızla buluşsa böyle bir şey olmaz ama işte türk kızı farkı a.. mm meme altından yaa bir tek türk kızlarında var hersey erkek erkek aslinda siz de suc yok sizi bu hale getirenlerde suç var onlarada iyi oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mk? Bu kadar gocunduğuna göre sende aynısın. Mesele para değil ki neyin kafasındasın. Mesele karı gibi davranması çok mide bulandırıcı geldi bu hareket bana anında soğudum. İlerleyen zamanlarda ortaklaşa da ödenir bende öderim kapişşş
- +1 yıl
H.. astirr ordan mesele para degilmiş sadece para yiyicisisin başka bir sey degil senin soguman cok da tın olmaz senden dolu kız var ortalik da sorun orada işte türk kızı olunca uzak duracaksın başka yapabilecek bir şey yok
Soran+1 yılNoldu gocundun mu ay kıyamam😂 sizde anca yatağa atmaya çalışın kadınları demi. Her kadın bir değil aslan parçası yiyici olsam daha zenginleri var etrafımdaki çoğu arkadaşımda zengin gider birisine yürürüm parasını yerim kusura bakma da ilk buluşmada da kızı davet edip kıza ödeten erkeğin erkekliğinden şüphe ederim parası yoksa çağırmasın? Ha diğer buluşmalarda bende öderim onda okeyim ama kimse kusura bakmasın ilk görüş çok önemli bana ödeten biriyle arkadaşlık bile kurmam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yıl'Tatlılar da senden olsun o zaman '
Deseydin keşke 😂11 Yorumla
Soran+1 yılDiyecektim vazgeçtim ben öyle ağzımla söyleyemiyorum yaa😂
Önceden yemek yendiyse ve o ödediyse zaten kahveyi sen ısmarlayabilirsin. Artık erkeklerin de gözü açıldı gerek bu ekonomik koşullardan, gerek eşitlik, gerek bağlanmama sorunları/tercihlerinden. Herkes kendi parasını kazanabiliyorken böyle şeylere takılmamak lazım artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır kuzu ilk buluşmada ağzıyla kıza kahve ödeteni görmedim. İlerleyen zamanda herkes kendi yediğini içtiğini ödesin ya da kız da ısmarlasın bunlar mesele değil. İlk buluşmada kahveler senden de denmez bi erkekten soğuma sebebim
+1 yılYa bunun oluru olmazı mı var şimdi sgdködç. Belki seni sıkıntıda bırakmak istememiş bile olabilir. Belki parasını unuttunu fark etti falan. Knk bunlar zamanla öğrenilcek şeyler. Mükemmel çocuk ama kahveler senden dedi olmaz sgdllödidç. Bir şey yapmaya korkutcaksınız insanları : )
11 Yorumla
Soran+1 yılYa imkanı yok yoldan geliyo kartı cüzdanı herşeyi yanındaydı ama elini de cebine atmadı bak samimiyetimz olsa süreklş görüşen kişiler olsak bende öderim burada lafını yapmam ama ilk buluşmada bi erkeğin Kıza ödetmesi heleki ağzıyla söylemesi çok itici soğutan cinsten hareketler
Bu kadar ufak detaylara takılan kişilerden olmaz asıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem.
Ben hesabı çoktan ödemiş olurum.
Erkek ödemek zorunda hissettiğim için değil.
Çünkü daveti ben yapmış olmamdan.
Tabi kendi ödemek isterse de aramizdaki iletişime göre haraket etmem mümkün olabilir.00 Yorumla Bir kahve ısmarlayamayacak adamla da buluşulmaz. Komik.
Yemek olsa, herkes yediğini ödesin ama bu kadarı da fazla.111 Yorumla- +1 yıl
Ay gö'tüm 😂😂
- +1 yıl
@1yigit-erdal 1 kahve alamayacak kadar aciz olmasın.
- +1 yıl
Mesele kahve parası değil kadının da icraate katılması bekleniyor
- +1 yıl
@1yigit-erdal O konuda hemfikirim. Kadın her zaman hazıra beklesin demiyorum ama o şekilde ki söylem de yersiz olmuş.
- +1 yıl
Bunun acizlikle ilgisi ne? Belki parası yok ya da maaşı yatmadı borcu vardı ödeme yaptı parası bitti ha parası olup cimrilik yapıyorsa o ayrı ama bence hemen ön yargılı davranmayın bu kadar
- +1 yıl
@Korkudoluu arkadaşım, burada konu para mı? Karşı tatafı tartıyor kendince adam, düşüncesinde haklılık payı var ama tavrı yersiz.
Parası yoksa, olduğunda davet eder. Bu mantıkla düşünürsek, belki kızın da yok?
Anlatabiliyor muyum? - +1 yıl
Neden hep erkek hesap ödemek zorundadır? Erkekler bizim kölemiz mi? Kadın da ödesin bir kere ha baktı hep kıza ödetiyor bırakır
- +1 yıl
@Korkudoluu Her zaman erkek öder diye bir düşünceyi savunmadığım açık açık ortada bence.
Soran+1 yılKesinlikle aşko
Soran+1 yıl@Korkudoluu parası varken ödemedi tatlım altında bmw var üstüne herşeyi yanında yani parasız olması imkansız benim ne arabam var ne param. Ama ben param olmadan bi yere çıkmam. Ve bi mekana gidiyosun bi kahveyi ödeyemeyecek kadar acizse erkeğim diye gezmesin yani
Soran+1 yıl@Korkudoluu ilk buluşmada kıza hesap ödetilmez arkadaşım. Heleki kahve yani ne kadar kahve? Ama ilerleyen zamanda kızda öder bu böyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTamamda şaka yaparsında bazı şakalar ciddi anlaşılır ama şaka mı ciddimi söylemiştir bilemicem zaten anlarsın ilk buluşmada nasıl biri olduğunu bi kahveyle djdj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHastayım ben bu hesap işlerine altı üstü 2 kahve görende çırağan sarayında yemek ısmarlıyor zannedecek
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sensin arkadaşım
+1 yılNeden demesin yani sen buluşmaya gitmişsin vedava kahveye değil cidden bu zamanda hala hesabı erkek öder saçmalığı olduğuna inanamıyorum
06 Yorumla- +1 yıl
ben de baksaninin fotoğraflarını kullanan insanların sscmligina ınanamıyorum bılıyor musun
- +1 yıl
@ebraristeben sema haklı
- +1 yıl
Ne farkeder başkasının fotoğrafini kullandı diyelim seninki orjinal vesikalık fotosu mu @ebrar
- +1 yıl
baskasinin fotoğrafını ss almak bile yasaya gore suctur cizgi film karakterini benim sahsi fotoğrafım sanıyorsan sana diyecek bir seyim yok. tamam beyler, kahve paranizi sema vericek sakin olun : d
Soran+1 yıl@ebraristeben semacım boş yapma tatlım yazdıklarımı iyice oku meselenin para olmadığını anlarsın
Soran+1 yıl@ebraristeben 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Medeni olalım Alman usulü sana uyar mi deseydin 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılAyy keşke diyebilseydim kahretsin bu ince düşüncemi😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTam bi sığır. Hesabı ödeyip kalksaydın o embesilin yanından.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyıp olmasın diye yanında durdum anneme beni ara dedim oda beni aradı çabuk gel diye o bahaneyle kaçtım dengesizin yanından. Bide kadınlar günüydü o gün ckskslaö
Bence bunu kadın veya erkek karşı cinse söylememeli. Kim ilk buluşmaya davet ettiyse o ödemeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılOoo oo kesinlikle o. Ama ilk buluşmada kıza da ödetilmez ağzıyla senden kahveler denmez bunu ilerleyen zamanlarda yapsın sorun yok ama bunu ilk buluşmada da yapmasın
+1 yılKendine kahve alıp içseydin ona da avucunu uzatsaydın yalasaydı.
11 Yorumla
Soran+1 yılCnsjkskska bak mantıklı
Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Seni gördükten sonra mı dedi yoksa öncesinde mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılGörmeden önce dedi mesajdan bende ayıp olmasın diye tamam dedim
+1 yılAga ben ödeyeceğim kavgası edilmedende ilk buluşmanın tadı çıkmaz ki hjk
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa keşke o kavgayı yapsaydık içim yanmazdı😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYemekler senden de bakalım ne diyecek lale 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılDemek istedim diyemedim ya laa
- +1 yıl
Diyemezsin yersin ayvayı ahshs
Soran+1 yılsağlık olsun afiyet olsun 3 kuruşun lafını mı yapcaz Allasen
- +1 yıl
Burada mesele zaten 3 kuruşun lafını yapmak değil enayi yerine konmak ahsh yani biri yemeği ısmarlar biri kahveyi mesele kapanır ama bunun dile getirilmesi ayıp.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ciddi bir şekilde belirttiyse direkt başlamadan biter bu ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım sevgilim değil normal arkadaşım ama yanımdaki erkek sonuçta ilk buluşmada da denmez yani o laf
+1 yılÇok espirilisin kasaya yürü seni kapıda bekliyorum derim. 😅 Tabiki bu adamdan olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra böyle bi durumla karşı karşıya kalırsam yapacağım tek şey bu olacak fkskka
- +1 yıl
Kesinlikle 😊👍
+1 yılHayır olmaz. İlk hesabi erkek öder sonraki buluşmalarda kızda ödeyebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHıhhh şükür anlayan birileri ya. Bende bu görüşteyim işte. Kimseyi cüzdan gözüyle görmüyoruz ama kahveyide ağzınla söyleyip kıza ödetmezsin
- +1 yıl
çok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılyuh kız olarak asla boyle bir sey diyemem ilk bulusma bir de komikmis baya
02 Yorumla
Soran+1 yılMesele tamda bu. Zamanla bende öderim mesele para değil ki. İlk buluşmada kıza ağzıyla söyleyip ödetilmesi. Çevremde bu tarz kız ya da erkek yok yani ilk kez başıma geliyo. Çocuk zengin bu arada
- +1 yıl
ben seni anladım. bence bu bir isaret iletisimi tamamen kesmen icin iyi yonden bakalim
+1 yılbence olmaz. parayı erkek ödemelidir. arada sırada biz kadınlar ödeyebiliriz ama çoğunlukla erkek ödemelidir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendisini ödül olarak gören gerçek bir erkek. Sen bununla yapamazsın, sana para dökecek bir abazan lazım şekerim.
00 YorumlaErkek onu diyorsa arabayla evine de sen bıraksaydın çocuğu hahahahha
00 YorumlaYani diyor ki kahveler senden yangın söndürücü benden
00 Yorumla
+1 yılNormalde birlikte ödenir ama ilk buluşma daha farklıdır. Erkeğin ödemesi daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılBelki de espri anlayışı öyledir:D Zamanla anlaşılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam wc diye kalkar içriğim kahveyi öder giderdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. bunun iki nedeni ola bilir,1-seni denemek için,2-vereceğin cevaba göre seninle arkadaşlık yapa bileceğinin kararını vermek için
00 YorumlaOlabilir yani sonuçta hep erkek ödeyecek diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki istemeye geliyo kahveler senden sen kimsin aq, tatlı yiyelim tatlı konuşalım denebilir bence ama hesabı teklif eden öder ilk buluşmada.
04 Yorumla
Soran+1 yılO teklif etti ben ödedim fmsksllskal. Bide maddi durumu falan iyi yani ben çalışmıyorum eğitim aldığım için işe giremiyorum çalışamıyorum
Cevap sahibi+1 yılE ödemeyeymişin😂 neden eğitim alınca işe girilemiyo mu ki
Soran+1 yılOnun gibi dağ ayısı mıyım ben yok alamam mı dicem. Görgüsüz değiliz çok şükür afiyet olsun ama bu da yapılmaz reiss. Eğitim sabah 8 den 4 e kadar. Akşam işleridme de çalışamıyorum nasıl çalışayım
Cevap sahibi+1 yılBırak ödesin zaten erkek ödemesi lazım. İşletmemesi lazım seni, eğer çalışmak istersen çalış ama maddi durumunu yükseltsin ve yaşayın. Kurnaz yapmasın kendisini.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl@biscolatagirl künefeyi erkek ısmarlayacaksa, kahveler kız tarafından 😂
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@Biscolatagirl bizi de gör güzel aura kadın ;)
- +1 yıl
@Mericeyn10🫶🏻✨
Soran+1 yılTabikiiii bak o güzel olur ona okeyim😂
- +1 yıl
hayat müşterek :))
Soran+1 yılTabiiii😂
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz desek nolcak? kahveleri ısmarlarsın devam edersin nasılsa hoşlanıyorsunuz diye herşeye gözünüz kör
02 Yorumla
Soran+1 yılLan yok sevgilim flörtüm değil normal arkadaşım yani ama sonuçta erkeksin bi zahmet ilk buluşmada ödetmezsin
- +1 yıl
o zaman kahveler senden diyen erkekten olur mu diye neden soruyon? e arkadaşınsa öde tabi erkeksin öde zahmet nedir? sizin para kasanız falanmıyız?
+1 yılyani şakayla karışık söylüyorsa samimiyettendir olabilir ama ciddiyse yok yani şahsen olmaz diye düşünüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
@carmennnnnnnn bence de
Soran+1 yılHayır canım çok ciddiydi daha ilk kez buluşuyoruz ne samimiyeti
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam yemeğin üstüne ısnarlarım, yemejte sebden o halde de😉sapla bi hesabı aklı başına gelsin gözverenin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılİlkindeyse ön yargılı olma eğer sürekli tekrar ederse olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz… Hesabı erkek öder … kahveler senden espirisi asker arkadaşına konuşma eylemidir …
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Samimiyet derecesine göre denebilir. Ben başta böyle desem bile hesabı öderim, ona bırakmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılilgi cekmek ıcın demıstır genelde erkekler ısmarlar ama bazı kadınlarda bunu rahatsız edıcı bulurlar ters psıkolojı yapmak ıstemıstır
00 Yorumla Genel olarak nasıl konuştuğu önemli, hem ilk buluşma nasıl oluyor aw hiç olmadı bende
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın. Elini taşın altına sok sende
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy ayyy bu tarz erkolar kapatılsın
+1 yılKadının da, erkeğin de böyle demesi tuhaf.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu yaşıma geldim kimseye bana şunu al bunlar senden falan filan demedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki sana kahve borcum var deyip ikinciyi garantilemek içindir
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSen bunu ısmarladın sıra bende borçluyum diyecek
Cevap sahibi+1 yılYani daha önce yapmışlığım var ondan dedim
Soran+1 yılYok beee ne gezer o ayıda bu ince düşünceli😂
Cevap sahibi+1 yılSende haklısıınnn 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kızı saçma sapan bulursa der
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapansa neden buluşmak istiyor?
- +1 yıl
Buluşmadan önce saçma sapan bulmadığı için
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemeklerde sende deseydin sende
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bunlar gibi istesemde olamıyorum ağzımla bişey söyleyemem şunu al şu senden diye
- +1 yıl
Öyle olmalısın karşındaki nasıl davranıyorsa sana ayna gibi onu yansıtmalısın
Soran+1 yılBu saatten sonra bu dediğini yapcam:)
O uda demezsin ya noldu bu erkekliğe böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bende şoktayım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşitlik deniliyor buna. So-called feminist.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi bir dahaki sefere de o öder ödeşirsiniz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmaz olmaz. Aman sakın kahve ısmarlama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYemek de sendense tamam diye bi zarf at
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsprisine demistir bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olduğuna eminmisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabii olur. Samimi bir kere.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye demesin kıralım şu zincirleri
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada da demezsin yaaa. Hadi sonrasında olabilir ama ilk buluşmada da kıza ödetilmez fikir ondan çıktı zaten
- +1 yıl
Şakadır büyük ihtimalle zaten takılma bu kadar
Soran+1 yılYooo şu an yanımda ben aldım kendi elini atmadı cebine bide dükkanı falan var durumu baya iyi
- +1 yıl
Belki sınavdan geçirmiştir seni
Soran+1 yılAy neyin sınavı ya çok saçma bence
- +1 yıl
Dükkanı var dedin ya param için mi benimle acaba sınavı
Soran+1 yılAy Allah için öyle olsa en lüks mekana kendim sokardım onu o kafada biri olmadığım her halimden belli😂 ahım şahım zengin biride değil ki dükkanı var arabası var o yani
- +1 yıl
Allah bereket versin ya ne olsun istiyorsun hocam😅
Soran+1 yılValla bunlar çok saçma şeyler bence 😂 parası için birine yanaşmam tarzım değil
- +1 yıl
Seni tanısa zaten yapmazdı heralde. Bence böyle sınavların yapılması bile saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakir ve işsiz kız sorusu
04 Yorumla
Soran+1 yılKesin sende aynı haltsın. İlk buluşmadan kıza öğretilmez bi öğrenin şunuu
Cevap sahibi+1 yılYaşadıklarımı duysan ağzın açık kalır hayatını sorgularsın. O yüzden haklısın deyip geçiyorum 🤫
Soran+1 yılYok her insan bir değil ama bana değil erkeklere bile kızın hesap ödemesi saçma geliyo fe etrafmda bana ödeten erkek arkadaşım yok
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden fakir ve işsiz dedim ya. Beyaz yakalı ortamlarında bulunmamışsın hiç
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demez kesin kayserili🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılYok Kayserili değil ama cimri belli
Soran+1 yılGüldüm vallaha:)
Olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılOlmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBingoo
fırlamaysa der
06 Yorumla
Soran+1 yılValla ne oldugunu bilmiyorum da bi tık sogudum bidaha buluşmam
Soran+1 yılZsten sevgilim ya da flörtüm değil tarzım değil çünkü bide bu hareketi soguttu yani
Soran+1 yılTabiiii:)
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. aşırı itici
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederm bana da öyle geldi parasında değilim çok şükür param var ama çocuktan soguma geldi fjskksl
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği