AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Boşanmak istiyorsan eşine sevgin bittiyse boşa korkma Allah büyük yardım eder. Bende boşandım hala ayaklarımın üstünde duracak durumda değilim ama bin şükür Rabbim yanımda bı şekilde hayat devam ediyor.
Ailenizin yaninda misiniz
Ailemin yanındaydım şimdi depremzedeyiz yurttayım
Allah yardimciniz olsun
Mesleginiz yok galiba
Amin seninde canım
Yok maalesef
Ailenizin yaninizdasiniz ama bu en azindan iyi bisey
Cocuk var mi
Evet var
Ailen destek çıkmıyor mu
Ailem sehir disinda
Ama bosanir bosanmaz oraya gidecegim veya dacayi acip oraya gidecegim bilmiyorum
Bende cocuk yoj
Olmaması çok iyi hmn kurtulursun ben hala uğraşıyorum 🤬🤬🤬
Zaten istesemde olmuyor kisirim
Olmuyor die üzülme vardır Rabbimin bir bildiği çocuk çok büyük sorumluluk ona bişey olsa sen bin parçaya bölünürsun büyür laf dinlemez akıllı durmaz ömründen ömür gider yani her halimize bin şükür
Bence kesinlikle affetme çünkü 1. yi sevseydi 2. Ye gitmezdi, şimdilik sessiz dur ve delil topla ilişkisine dair mesela o ısırıkların fotosunu çek eşin uyuyorken başka delillerde olsun, sonra zina davası aç göster gününü ona ve boşa. Üzmeyin kendinizi o sizi kaybetti.
Bu sorular sana hiç inandırıcı gelmiyor ama boşan bari
Kanitlarsan tazminat alırsın üstüne evi arabası varsa alırsın
Kısa kısas sende kaçamak yap ben yardımcı olurum sana
Her fırsatı değerlendiriyorsun kral maşallah
@ftmmaydn öyle olmak lazım bekar olunca
Ailen destek olmaz mı, boşan ve direkt ailenin yanına git
Erkeği haklı bulup kafa çevirmeseydin diyenler şaks mı?
Boynunda ısırık ve morluk yaptıranda bilemedim nasıl kafa tasior
Mahkeme için toplayabildiğin kadar delil topla. Bu süre içinde bir iş bul sonra da avukata git.
Durduğun kabahat eğer kendine saygın varsa ayrılırsın.
Sende onu aldat hayatı boyu taşıyacağı bir iz olsun 😎
Konuşmayı dene belki bir yunus baligi ahtapotla adamın boynuna vurdu
İyi bir dinleyiciyim. İçini dökmek iyi gelecekse dinlerim
Üniversiteye hazırlan sinava gir bir bolum bitir kolund abir altin bilezik olsun kac yasindan sonra üniversite okuyup meslek sahibi olan insanlar taniyorum isteyince oluyor kendi ayaklarin uzerinde en rahat boyle durabilirsin ailenin yanina git sinava hazirlan bence
Aldattığını kanıtlamadan hareket etme... Emin ol ciddi bir mesele
Delil toplayıp boşanma davası aç. Ama delillerin geçerliliğine dikkat et
Aldatıldığını kanıtlaman için elnde doneler olsu. n mahkemeye başvur. nafaka alırsın
Vay namussuz evdeki tavuguna bakmaz dışarda civciv peşinde 😁
Lutfen kendi ayaklarınız üzerinde durun ve hiçbir zaman bir erkekten bir şey beklemeyin...
Duran nasıl duruyor.. bazen kimsen olmasa bile gitmeyi bilmelisin.
Neden ayakrin üstüne duramayacaksin elin var kolun var ne mezunuzun
boşanma niyetiniz varsa ve Kanıtlarınız var ise avukat ile görüşün.
Kes parçala işkence yap öldür ne yapacaksın adam gibi gidip dava açacaksın
Karar verdin ya pusuya yatan zibidiler seni şimdi rahat bırakmaz
Boşanmak da kararli isen iş bulup çalışacaksın mecburi
Düzeltebilirsen duzelt düzeltemez isen ailenle konuşup ayrıl
Oyle hemen bi morlukla falan bu sonuca varma buyuk yanlisin da olabilir evliliginden edersin kendini. Konus kendin kocanla…
Cizikte vardi
Parfum kokuyordu gomlegi
Konus iste kocanla
herkes kendi karekterini belli eder. herkes yaşadıhı şeyin bedelini öder ya korkarak ya da korkmayacak. Ama benim fikrimce. Usulca. Sinirlendiğini üzüldüğünü hissettirmeden gidersen daha çok koyar. Benim düşüncem bu
O yeni bir şey değil canm bile isteye görmen için yaptırmış yapmış karşı taraf ufaktan yol alman için acil koçanı borca sok eline para kalmasın öyle sağda solda rahat rahat fingirdemesin yani kz yol alır zaten
Gidin hep birlikte sevişin işte, problem etme..
İnsanlar tek eşli yaratılmamıştır.
(gizleneyim bari, kesin ağzıma ederler)
Lan ahahshshshhs
Önce hiç anladığını belli etme kanıt topla sağlam kanıtlar olsun o zaman. bütun haklarını alırsın öyle adamdan hayır gelmesen
Kendi ayakları üzerinde duran biri değilim diyerek kendini şartlama. Pek çok insan sıfırdan hayata başlıyor, sen de yapabilirsin. Eğer yüzde yüz eminsen boşan gitsin. Hatalı taraf o olduğu için bir de tazminat yapıştır tamamdır.
Sen, adamın boynunu morartmazsan elin kadını morartır, sonra da sen morarırsın..
Selam,
Aldatılmış biri olarak söylüyorum;
BOŞAN!!!
Affetme...
Ben öyle yaptım s. ettim gitti...
Bosanacagim
Aynen öyle... Köpek b. k yemekten vazgeçmez...
En sonki güncellemenize cevap;
Doğru karar...
Hayırlısı olsun inşallah
Belki başka bir şeydir. İlla aldatılma sanmayın lütfen
Morluk vardi...
Cizikde bi de
Bir iş bulmaya bak. Altın bozarak eline para yığa bilirsin. ya da evliliği bir az uzat para topla
Çok zor bir durum...
Bunu danışmak için yanlış yer ve yanlış zaman! Şayet seviyorsan otur konuş, kabul ederse ve seviyorsan affedebilirsin güvenceler aldıktan sonra, lakin öncesinde yarın bir Avukata danış!
Çocukları ver eline Boşan ailen seni kabul edecektir
affet diyenler olmus sacmalamasinlar bir kez yapan tekrar yapar hatta ilk kez yaptigi da muamma. bosanin direkt ispatlarsan mahkemede donuna kadar alirsin zaten
Kendini sağlama alana kadar devam et.
Olayın Cinsellikle vs zerre alakası olduğunu düşünüyorum tamamen karşıdakinin karakterinin bozukluğu. Seni sevmiyorum istemiyorum diye durumu anlatmak ne kadar zor olabilir. Söylesin defolup gitsin.
Olay neden bu raddeye geldi? Eşini cinsel yönden memnun edemiyor musun? Veya o seni?
maşallah bu ara herkesin kocası aldatıyor galiba :D
Biraz gözlemle kanıt toplamaya bak, sonrasında karar verirsin boşanmak istersen de devam etmek istersen de elle tutulur birşeyler olsun ki kendinden emin adımlarla ilerle
Benim de her yerim mosmor 😀 evde soyunmaya korkuyorum ☺️
Ozaman Allaha sigin sabret o senin gunahin degil kendini daha zora itme ondan ayrildiginda durumun suankinden kotu olacaksa sabret
Boşanma davası açıp ona ihtiyacın olmadığını göstermen gerekiyor bunlari kanıtlariylak mahkemeye ver nafakanı da al ve güçlü dur asla pes etme
Ayrıl ama şimdiden planlar yap bütçe para çok şey konusunda ve kanıt topla dava açtığında elin sağlam olsun
Sakin çaktırma delil topla 8spatlarsan donuna kadar alırsın maddi manevi yüklü tazminat ve edinilmiş malların tamamını taleb etme hakkin var
Senin kimseye ihtiyacın yok kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsin❤️ böyle birşeye maruz kalma bence boşan 🙄
Boşuna demiyoruz tüm kadınlar bir birey gibi ayaklarının üzerinde durabilsin diye ama en iyi sen biraz daha düşün katar vermeden önce
Kalırsan kendine saygısızlık etmiş olursun. Iş bulur çalışır kendine de bakarsın. Lakin dayanağın yoksa kendini sağlama almadan hareket etme.
Öyle iki ısırık gördün diye aldattıgına hüküm veremezsin. Eşinle konuştun mu sordun mu bu ısırıklar morluklar nedir diye?
Dalga geçiyor olmalısın😂😂😂😂
Eşinle konuş önce kafanda kurgu yapma
Üzüldüm kaç yıllık evlisiniz
kanıtın varsa bas geç derim aile kültür yapını bilemediğim için hani boşanmalara karşı tepkileri nedir ne değildir o yüzden sana kalmış.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin bence bi iş bulup kendini geçindirelirsin. Zehir bir hayat yaşamaya değmez.
Bence boşanma ikisinede ceza vermiş olursun sürünsünler hak yerini bulur Allaha Bırak onları.
Çocuğun varsa boşanma eşini kendine bağla büyü falan yap 😂
Cocuk yok
Öfkeyle kalkıp yanlış kararlar vermeyin. Telefonunu kontrol edin , biraz araştırın ihtimallerle hareket etmeyin. Tabi bu arada kendinize bir iş bulmaya çalışın. Kesinleştirdikten sonra boşanmak en doğrusu
Depiği vurucan geçecen uzatmanın alemi yok. İhanetin nedeni olmaz bedeli olur
Aldattığına kesin eminsen yanında bir dakika bile durma 2. Şans asla verilmez
Sende onun yaptığı gibi yapmama kanıt topla sağlam kanıtlar sonra ver mahkemeye tazminat nafaka al