+1 yılTelefonunu kurcala. Gün içinde uzaktan takip edebiliyorsan et. Eğer kadın uzun zamandır sevgilisi ise onunla bile plan yapabilirsin eğer seni satmayacağından emin olursan. Birkaç fotoğraf çeker atar sana. Sen de mahkemede delil olarak kullanırsın. Eşinin telefonundan bulmaya çalış kadını. Eğer kadınım WhatsApp fotoğrafını falan bulursan hemen kendine at fotoğrafı. Kadına şantaj yap ama yüzyüze olsun, yoksa eşin öğrenir. Elimde fotoğrafların var, eğer mahkemede benim tarafımda olursan bu fotoğrafları silerim. Ama eğer ki ona (eşine) söylersen gidip ailene, akrabalarına, internete her yere yayarım fotoğraflarını de. Asla ama asla mesajla yazma bunları yoksa tehdit ettin diye senin de başın yanabilir. Avukat tut hemen. Eğer çekişmeli dava olursa 3 senede biter anca. Biraz yüzü varsa anlaşmalı boşanır eşin, o da ortalama 2 celsede biter. Daha önce çalışmamış olabilirsin ama çalışmalısın artık. Ailenin yanına yerleşebiliyorsan yerleş, orada da çalışmaya devam et
05 Yorumla
Soran+1 yılKim oldugunu biliyorum
- +1 yıl
O zaman git konuş. Eşin biliyor mu senin bildiğini?
Soran+1 yılSanmiyorum
- +1 yıl
Tamam o halde aç bir dava. Avukat tut, nafaka da al. O nafaka ilk 2,3 sene yeter sana sonra alım gücündeki düşüş ile hiçbir şeye yaramaz. O yüzden boşanır boşanmaz çalışmanız lazım. Küçük şehirde yaşayacaksanız ailenizin yanında asgari/asgarinin biraz üstü yeter size bir süre. Onunla da eve katkıda bulunursunuz bi kısmı ile, bi kısmını da kendinize ve biriktirmeye ayırırsınız. Siz yeter ki o pislik adamdan kurtulmak isteyin, emin olun kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. İstediğiniz takdirde her şeyi yapabilirsiniz siz
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun. Yeni bir hayata başlayacaksınız, kolay değil
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısınız. Öncelikle, bu durumda hissettiğiniz acı, öfke ve üzüntü gibi duygular normaldir ve bunları hissetmenizde hiçbir sakınca yoktur. Aldatılmak, oldukça travmatik bir olay olabilir ve karar vermek zor olabilir. Ancak, ne yapacağınıza karar verirken, uzun vadeli sonuçları düşünmek önemlidir. İlk olarak, kocanızla konuşmak isteyip istemediğinizi belirleyin. Konuşma, olayı açıklığa kavuşturmanıza ve ne yapacağınıza karar vermenize yardımcı olabilir. Konuşmanız sırasında, hislerinizi ifade etmek, sizi rahatlatabilir ve kocanızın nedenini anlamasına yardımcı olabilir. Karar vermeden önce, ne istediğinizi ve hangi sonuca ulaşmak istediğinizi netleştirin. Kocanızla birlikte olmak istiyor musunuz, yoksa ayrılmak mı istiyorsunuz? Bu karar vermek sizin elinizde, ancak bu kararı verirken, kendi iyiliğinizi ve mutluluğunuzu düşünmek önemlidir. Eğer evliliğinizi sürdürmeye karar verirseniz, güveni yeniden oluşturmak ve birlikte çalışarak geleceğe yönelik olumlu adımlar atmak için kocanızla birlikte çalışabilirsiniz. Terapi ve danışmanlık gibi uzman yardımı da faydalı olabilir. Eğer ayrılmaya karar verirseniz, bu kararı vermek kesinlikle kolay olmayabilir, ancak bu durumda kendinize daha iyi bakarak, kendinize zaman ayırarak ve sevdiklerinizle birlikte olmak gibi destekleyici adımlar atabilirsiniz. Bu zor süreçte, size en uygun kararı vermek için kendinize zaman verin ve gerektiğinde profesyonel yardım alın.
30 Yorumla
+1 yılGünümüzün evlilik ve ilişkileri fazla sürmüyor devamlı dile getiririm.. erkek kadın fark etmeksizin eğer mutluluğu ve aşkı dışarıda buluyor veya arıyorsa mutlaka birşeyler eksikdir o yönlerinizi bir birinize zaman ayırarak dinleyerek, kayed sakin bir dille giderebilirsiniz.. olmuyor ise en son boşanmaya karar verebilirsiniz.. eskiden kadınlarımız korkardı tek kalırsam ne yaparım diye ama artık onlar geride kaldı çok iyi bir şekilde hayatını kurtarırsın el işinde yapabileceğin her alanda.. hiç olmazsa bile destek alırsın.. ama kendini kapuğuna kapatma etrafındaki kendini bilmez patavatsızları dinleme onların bir icraatı olsaydı boş konuşmaktan başka işleri olurdu 🙂 daima güçlü ol unutmaki KENDINI YENILEYEN INSANDAN GÜÇLUSU YOKTUR..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekt olarak eşine bir dayanağım yok biliyorsun ayağı çekmeye başla yavaştan evi üstüne yapması için bastır. Ev kira mı bilmiyorum ama ona ait olan bir şeyi üstüne aldır ardından işe gir evin tüm ihtiyaçlarını ona aldırmaya devam et sen kenarda birikim yap her haltını davadan önce hazır et ardından ben boşanmak istiyorum nedenini çok iyi biliyorsun zaten konuyu konuşmama gerek yok deyip tak buna bir kazık ve onun hayatından kaybol ayrıca o sıralarda madem seni aldatıyor başkaları ile sen de konuş zaten bitmiştir her şey o bunu yaptıysa. Seni enayi yerine koyduğu için bunu bir güzel sağmaya bak sonra da popon tekmeyi bas. Kimse kimseyi canım sanmasın iyi niyetini kullandırma artık
08 Yorumla- +1 yıl
Vay be ne üstün zekalar var, kanun biliyor, ortak mal nedir bilmiyor ama :) evini al, donunu al, canını alama sen niye yaptın diye sorma, öyle mi? Peki ya sonra? Herşeyini yitiren adamın elinden kim alacak o kadını? Bu verdiğin yarım akılla olabileceklerin vebalini de sen taşıyabilecek misin? İlahi adalet diye bir şey var attığın taş bir gün sana da sıçrar unutma.
Soran+1 yılBosanacagim
- +1 yıl
Durumunu bilmiyorum ama niyetin bu olsa bile ayrı bir eve, aile eş dost bir farklı yere git bir süre geçtikten sonra daha mantıklı kararlar alabilirsin. O nedenle zamana yay bence, peşin hüküm acı sonuçları getirir. Bence az bekleyin.
Soran+1 yılBaba evine geri donecegim mecbur
Soran+1 yılOndan tek kurusta istememiyorum
Cevap sahibi+1 yılBeyfendi evlilik ciddi bir müessesedir. ALDATAMAZSIN nokta en fazla boşanmak istiyorum deyip çeker gidersin. Hem eşimin yemeğini yiyeyim ayranım dökülmesin hem de kadınlarla kırıştırayım bana nasıl olsa bir şey olmaz çünkü eşim bana bağlı kafasını bu şekilde kabul mü edelim? Yok ya oldu biz de enayiydik. Neden aldattın diye sorcakmışmış ahahahahahaah ya sen kadınları keriz mi sanıyorsun? HANİ DAVA ADAM BELKİ BİLİYORSUNDUR ÇOK BİLMİŞLİĞİNLE ŞUNU DA SÖYLEYESEYDİN ERKEK BOŞANMAK İSTEMEYİNCE KADIN BOŞANMAK İSTEYİNCE HAKİM HİÇ BİR ŞEKİLDE KOLAY KOLAY BOŞATMIYOR. Çekişmeli boşanmaya giriyor ve kadını yıpratıyor. RAHAT OL MÜLKÜ SENDEN DAHA İYİ BİLDİĞİM İÇİN KADININ BELİRLİ Bİ VARLIĞA ULAŞMASINI İSTEDİM. Kadın yemek yapsın kadın incinsin kadın ezilsin ama eşimden hiç bir hak talep etmesin bunu üstüme yapacaksın demesin oldu. Sizin de bu işinize gelsin. EĞER BİR EVLİLİK KURUMUNA BU SAYGISIZLIĞI YAPACAKSAN BİR KADIN TARAFINDAN HAYATININ KAYDIRILMASINA HAZIR OLMAN GEREKİR. Şaka gibisiniz
Cevap sahibi+1 yılSana ilahi adaletini bu arada yedirirm kardeşim bana burada aldatan savunuculuğu yapma. Kadın kendisine göre mal alma tercihi yapabilir yapmayabilir buna saygı duyarım ben kendi görüşümü söyledim. Bu dünyada senin din kitaplarında okudupun gibi bir adalet yok. Cenneti ve cehennemi burada yaşar ve yaşatırsjn. Biri senin sadakatini ve kadınlık gururunu incittiyse keza erkeğe de olsa bu yaptıkları normaldir. Bu ülkede adalet yok Kanada’da filan yaşamıyoruz kimse kadını korumuyor hakları konusunda. Eğer koruyan bir ülkede yaşasaydık emin ol daha farklı bir şey yazardım buraya. Bu ülkede kılıfına göre uydurmak vardır. O kadar. Asıl senin gibi biri benim görüşümün altına böyle bir şey yazabilecek kadar hadisizlik yapamaz.
- 1 yıl
Önce delil topla farkett8ni beli etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu genelde hiç kimse kabul etmez ama aşk sevgi genel olarak fazla bir şekilde affetmektir Affedecek kadar seviyor musun sevmiyor musun otur bunu güzelce düşün seviyorsan unut ve devam et eğer ki o buna değer diyorsan bunu yap ama yine yapar diyorsan ya da artık senin içinde bir şeyler bittiyse ona karşı devam ettirmenin bir gereği yok.
31 Yorumla- +1 yıl
Seni tebrik ediyorum, Yaşına göre çok olgun bir düşünce, seni alan çok şanslı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak kesinlikle ayrılmalısın kendi değerini düşürme sakın. Benim annem de aldatıldı 1 yıldır kesin olarak biliyoruz ve şimdi boşanma davaları açılacak. Babam yıllardır aldatıyormuş. Annem başta evliliğini kurtarmak istedi ! ( o kadar büyük hata ki ) sonra babamın bir yerleri daha çok kalktı. O asla istemedi zaten aldatma nedeni sevmek dalan değil para içindi patronuyla beraberdi. Ben böyle olaylara zaten deli olurdum bu olaydan sonra iyice ipler koptu benden. Mesleğin olmasa bile kendini kötü duruma düşürme. Kadın yapsa erkek affeder mi onu söyle? Milyon da birdir affeden. Ama kadınlar? Neden kadınlar hep affetmeye daha meyilli? Sonra erkeklerin gözünde tabi değeriniz olmaz. Sevgiliyken de evliyken de o kaybetme korkusu hep baki kalacak. Yoksa ilk gözden çıkardığı sen olursun. Mesleğin olmayabilir ama elin ayağın tutuyordur çalışırsın. Böyle kardeşim minnet etmekten daha iyidir çalışıp yorulmak. Sen yapsan seni affetmeyecek birini neden yanında tutasın? Erkeğe daha az günah kadına daha fazla günah diye bir şey yok. Kendine saygın olsun. Boşan nafakanı tazminatını da al. Aldatan kişiler süresiz nafaka ödemeli her şey onlara az gelir. Affetmeyeceksin asla affetmeyeceksin. Kadınlar aptal değil kadınları kimse ezemez asla ! Erkeklere sesinizi çıkarın hatalarında affetmeyin.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şunu da ekleyeyim cinsel olarakta neden başkasına grmiş şey sana girsin derken bile midem bulanıyor kaba üslubla demiş olabilirim ama sinirleniyorum böyle pçlere. İnsanın midesi almaz. Sen her şeyden daha değerlisin. Değerini bitirme.
Sıkıntılı durum.
Ailesi olan Bir kişi bir cinayet işlese katil pisman olsa ama sussa. aradan 20 sene geçse. Aileler yeni hayata 20 senedir alışmış ise. Katil polise gider de ben yaptım derse katili hapis ederler.
Katil susup hayata devam etmelidir diye düşünürüm. Olan olmuştur. Ölen geri gelmez. Katil suçunu itiraf ederse çok hayatlar mahf olabilir.
Erkek kadını aldatmış ise
Yahut kadın bunu yapmış ise.
Kişi pişman olur ise. Birdaha olmayacak ise.
Yuzlestirmenin amacı yuva yıkmaktır.
Kocani stiyorsan ailen devam etsin dersen yutmak zorundasin. Yuttugunu sindirmen epey zaman alir. Ama denersin en azından.
Şayet kocan seni aldattığını bildiğini bilir ve susarsan tekrarı olabilir.
Kocan ve kimse bildiğini bilmesin.
Kocana istediği herşeyi ver ilişkinizde. Genelde erkekler hanımlarıyla yapmaya çekindikleri şeyleri başka kadınlarla yapar
Sus ve Ona bir po? no yıldızı gibi muamele et.
Allah onu yaptığından cezalandırır ve seni sustugunla mukafatkandirir.
Yuzlestirmek ya boşanmaya ya da arsizliga iter kocanı.
Allah yardımcınız olsun.11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki bunlar da farklı bir düşünce, saygı duyuyorum, denenebilir bencede.
+1 yılAldattığını kanıtlayacak fotoğraflar belgeler kanıtlar mesajlar ekran görüntüleri ve tartışırken vs Aldattığını ağzıyla söylediği gizli ses kayıtlarını biriktir ve AFFET :) Affet dediğime bakma kolay affettiğin için bir daha yapacak. İşte o zaman sıkı bir dedektif olma vakti güzelce bir suru kanıt ve kayıt biriktir belli etmeden. Bir avukata danış bunlar yeterli mi diye yeterli dediyse patlat boşanma davasını senin geçinebilmen için vs mahkeme sana bir sürü seçenek sunar hiç merak etme o sırada da gizli gizli minik minik paralar biriktirmeye çalış gerekiyorsa arada cebinden cüzdanından para al. Bu taktiği iyi uygula affetmiş gibi yapıp çaktırmadan delil fotoğraf mesaj ekran görüntüsü vs biriktir arada bi tartışma çıkart ses kaydı açıkken tartışma esnasında itiraf ettir o bilmesin ses kaydı olduğunu. Merak etme sonrasında mahkemede donuna kadar alırsın ama bir avukatla çalış bu deliller yeterli mi ne kadar alırım tazminat vs de psikolojini bozduğunu iddia ederek de manevi tazminat davası aç güveniyorum yapabilirsin 🙏🏻🙏🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi kurun tuzağı, verin avukat a, donunu soyun erkeğin, sonra durdun kadın katliamı nı diye bas bas bağırın, işte kadın cinayetleri nin 1. Temel nedeni senin düşüncen de olan kadınlar. Unutma en tehlikeli insan tipi kaybedecek bir şeyi kalmayandır. Donuna kadar alırsan sonuç kaçınılmaz.
- +1 yıl
Aldatmış adam yaaa ne diyon sen
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu anlattıklarından anladığım kadarıyla..
Kocan cinselliğe düşkün bir erkek
Demek ki, o kadına da cinsellik için gidiyor.
Senin belki de yatakta kocana yapmadıklarını başka bir kadın yaparak kocanı elde tutmaya çalışıyor.
yatakta kadınlığını kullanıp onu yiyip bitiriyor.
Ekonomik özgürlüğün olmasa bile yine de bu duruma boyun eğmemelisin.
Dik ve güçlü durmalısın.
Hesap sormalısın kocana
Bu ne demek oluyor böyle demelisin.
Aynı şeyi ben sana yapsam kabul eder misin? Diye sormalısın.!
Kendin çözemezsen bu durumu
Ailenle paylaşmalısın11 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür ki hala çözüm arayan kadınlarımız da var, haklısın, bu da bir çözüm yolu olabilir.
+1 yılİlk önce kendini sağlama al. Bir insan eğer seni aldattıysa her zaman aldatır. Aldatma dediğimiz eylem genelde tek seferlik olmuyor. Sen sinsi bir yılan gibi onu izle ama ona bunu hiç fark ettirme. Delil topla ve tabi bunu yaparken bir işe gir. Kendi geleceğini idame ettirecek duruma gel. Sonra baktın işler iyi gidiyor. Yapıştır boşanma davasını. Onu da evden at. Daha sonra kendine iştirak nafakası bağlat. Bir yandan kendi maaşını yersin bir yandanda onun nafakasını. inan bana tatlım ben bir hukuk öğrencisi olarak söylüyorum akıllı davranırsan onun donuna kadar alırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Madem hukukçusun, sizin adaletiniz tek yönlü mü çalışır acep, neden niçin, vb yanıtlar olmadan tek yönde mi kusur aranır? Ya eşin büyük bir kusuru var ve saklıyor sa? Vebalini alabilecekmisin bir yuva dağıtmanın?
+1 yılBence kocan seni aldatıyor olmasına rağmen kocanı bırakma hem kocanla zaman zaman sevişiyorsujuzdur (özür dilerim) haliyle kocan seni aldatıyor olmasına rağmen sen kocanı sevməyi, kocana aşık olmayı bırakma ve kocanla elinden geldiğinde sevişmeye çalış, kocan sevişmede nelerden sevk alıyosa her neyse kocanın zevk almasını sağla. Bu sayede kocan sana daha çok yönəlir diye düşünüyorum. Kocan seni aldatmasına rağmen kocanı bırakma ve kocanla seviş kocana aşkını sırf seni aldatıyo diye bitirme 💘♥️💗
07 Yorumla- +1 yıl
Sen mal mısın?
- +1 yıl
Bana "Sen mal mısın? Diyen kişi. Kötü söz sahibinindir
- +1 yıl
Bunu gereksiz yere söylemedim ben. Aldatılmış bir insan diğerine bu şekilde yaklaşamaz, senin verdiğin bu tavsiye o kadar saçma ki yangına körükle gitmişsin resmen. Yani ne diyim bilmiyorum hani kadın seviyorum dese neyse derim geçerim ama kadın istemiyor, tek çare boşanmak başka yolu yok.
- +1 yıl
Ben size desem ki "evli çiftlerin aralarının bozulup boşanmalarından medet uman birisin" desem ne kadar da saçma olur dimi? Çünkü öyle bir şey yok. Sizin de bana bu paragrafı yazmanız hiçbir şeyi çözmüyor.
- +1 yıl
Pekii
- +1 yıl
@Hayaletmod niye mal olsun ki adam sorunun temeline inmiş, evde bulamadığını elde bulan erkek gider, bunu açıkça yazmış doğru da yapmış. Bunu anlamayanlar MAL
- +1 yıl
Sende malsın. Eşin seni aldatırsa bir gün bakalım aynı tepkiyi verebilecek misin? Eğer sorun varsa insan konuşur olmazsa ayrılır. Aldatmak çözüm değil, bunu yapan insan benim gözümde olgun insan değildir. Azcık düşünün ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenin yanına gitmek istemiyorsan zamanla bir şeyler yapmak istiyorsan kadın konukevleri var orada belirli günlerde sana harçlık maaş gibi para veriyorlar belli bir süre sonra eve çıkabilirsin
En azından kafanı dinlemiş olursun yani Ama tabii oradakiler devamlı sana soru soracaktır
Ailen yok mu falan diyerekten ama büyük gün sonra geçiyor yani sonra önceden dışarı çıkabiliyorduk koronadan sonra
Cıkamama başlamıştık ama şimdi nasıl bilmiyorum ben iki senedir gitmiyorum dışarı çıkılmadığı için oradan çıkış yapmıştım giriş çıkış yapılıyordu işe başlayacaktım ama korana çıkınca başlayamadım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzüldüm. Bazı erkekler heyecan arayışıyla int üzerinden yazışma benzeri işlere bulaşıyorlar falan ama birde böyle yatıp kalkmaya kadar gidenler var nasıl bir karaktersizlik miğdem bulanıyor artık.. Elin rspsunun koynundan çıkıp tertemiz karınızın koynuna nasıl giriyorsunuz midesizler… Senin yapacağın kanıt bulup boşanma ve zina davası açmak. Donuna kadar al da görsün dünya kaç bucakmış. Dışarıda rsplara yedirecek parası kalmayınca zaten bakmazlar yüzüne. pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan da olsun da görsün gününü… İş bulur çalışırsın kendine de mis gibi bakarsın
00 Yorumla
+1 yılmeraba
eger aldatildigindan emin isen bunu ona belli etmeden mesajlari fotograflari takip et bi sekilde seni aldattigini kanitla ve elinde kanit oldugunda esine acikla aldattigini biliyorum falan de bir sans verebilirsin eger cok seviyorsan ama eger sevmiyor isen kanitlarin bir kopyasi ile onu mahkemeye verip nafakani alabilirsin.
ve sunu asla unutma her insan ayaklari uzernde durabilecek kadar gucludur yeter ki sen iste
20 Yorumla
+1 yılDurun bakalım bir yuva yıkmak öyle kolay değil alooo, bunun yıllar can travması ekonomi si vs. Var. Hele bir sor, bu ilgi neden oldu? Geçici çapkınlık mı, gönül işi mi, erkek bazen raydan Çıkartılır ama iki tokat ile rayına konur. Bence bir durum değerlendirmesi gerek. Ben yuva yıkılmasına karşıyım, biraz zorlayın.
03 Yorumla- +1 yıl
Tüm yorumları okudum burada tartışmaya kadar girmişsiniz biriyle mantıklı bir şey diyorsunuz gibi dursa da bence şu son söylediğinizle çok çelişiyorsunuz “Erkek bazen raydan çıkartılır iki tokat ile rayına oturtulur.”
Bunu karşınızda size kadın yapsa aynı şeyi der miydiniz? Vallaha şahsi görüşüm yok öyle bir dünya aldatmanın sonu terk edilmektir. Kimse Mevlana olamaz bu devirde. - +1 yıl
@izo92 sende haklısın lakin kadınım da aynı hataya düşebilir ve neden diye sorarım, sorgularım, pişmanlık varsa bir defaya mahsus olmak üzere yuvamı dağıtmamak adına yutar işime bakarım., insanız hata yapabiliriz, fakat yuva benim için daha kutsal dır. Hata sahibi hatasını fark etsin kabul etsin tekrar etmesin yuvam dağılmasın. Ben dinci biri de değilim olaya karma felsefesi ile bakarım, ilahi adalete inanıyorum. Saygılarımla hanımefendi.
- 1 yıl
Aldatmanin hic bir mazareti olmaz arkadaşim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki seçenek var, ya sineye çekip devam edeceksin ya da gururun ağır basacak ve ayrılacaksın. Kendi kendine yetebileceğin bir çok yol var. Ekonomik açıdan kendi paranı da kazanabilirsin ve yoluna devam edebilirsin. Sırf maddi imkansızlık yüzünden bir insana tahammül etmek zorunda değilsiniz.. Keyifli geceler.
00 Yorumla Şimdi canım beni iyi dinle sana bu cevapta herşeyi yazacağım. Kendine bir iş bul evde sıkılıyorum çok boş vaktim var gibi şeyler de. İyi bir işe gir. Sorun iyi bir işe girmek değil 5 bin tl bile alsan iyi asıl olay şurda başlıyor delil ve kanıt toplamada. Gece kalkıp öyle telefonuna bakacaksan bile çok dikkatli olmalısın. Ayrıca kadının nerede olduğunu öğren takip et kocanı ne bileyim kanıt toplarsan tazminat alırsın hem maaşın hem tazminat mis gibi ayaklarının üstünde durursun. Dikkatini dağıtıp birşeyler yapıp kocanın Google hesabını ikinci hesap diye kendi telefonuna eklersin. Öyle ekleyince geçiş yapabiliyorsun. Belki eskiden tanıdığı biridir veya tanışma siteler tarzı yerlerden mi tanışmış onu öğrenirsin. Öyle siteleri kullanmış ise ss alıp onu delil olarak kullanabilirsin. Üstünde saç teli vb bulursan çek örnek veriyorum senin saçın kahverengiyse ama kadının saçı sarıysa bunu çek hatta birşeyin içinde sakla o şaçı
00 Yorumlaİlk önce kendini ve geleceğini ilerideki günler için garantiye al sonra boşan veya çık karşısına konuş adam gibi cevap versin onda olupta ben olmayan şey nedir de madem öyle bir şey yapıyorsun niye evlendin bekar kalsaydın senin kızına böyle bir şey yapılsa ne tepki verirsin o damadı öldürürsün değil mi biraz düşün sadece biraz dinin imanın varsa düşün diye bunları söyle ona
00 YorumlaTabiki boşanıcaksın? Yeterli kanıtın olduktan sonra. Ama ilk önce ona ne kaybettiğini göster. Deli gibi pişman olmalı. İntikamını öyle bir al ki bu benim kadınımmıydı desin. Sana git seviş demiyorum. Başkasına ait olana dokunmak iğrenç. Kendini farkettir. Sonrasında davanı aç onun parasını zevkle ye.
05 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun önce emin ol telefonunu karıştır veya kendisiyle konuşmaya çalış. İnkar edecektir elbette kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum ne demek kendini küçümseme. İyi düşün taşın ama mutlaka onunla konuşmalısın
05 Yorumla- +1 yıl
Etme o zaman. Kendi ayaklarının üstünde durabilirsin bir anda zirvede olamazsın ya. Nasıl direkt söyleyip boşanmak istedi aranız kötümüydü son zamanlarda.
- +1 yıl
Babanlar nasıl karşıladı? İyi misin
Soran+1 yılUzuldulee benim icin ama onlara kararli oldugumu belirttim ustume gelemezler cubku hakli oldugumu biliyorlar ne kadar uzgun oldugumu da
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun. İnsallah bundan sonra her şey senin için çok güzel olur.
Soran+1 yılUmarim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYine tercih ve seçimde hatalar.
Yine her şey en başa dönecek sizin adınıza.
Ne kadar yazarsam yazıyım siz yine bildiğinizi okumakla kalacaksınız.
Tek seçenek ne olursa baba evine dönmek olacaktır.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Bu konu çok hassas öncelikle kendin konuş diyeceğim ya da ona iyi bir aile ortamı sun. Ama geçici bir süre sonra karşına alıp beni aldatmasaydın böyle olabilirdik diyerek pişman edebilirsin.
00 YorumlaKocanın seni aldattığını delilleriyle beraber topla. Daha sonra boşanma davası aç. Tazminat ve nafaka alırsın. Bunlar az gelirse kendin de bir işe girip çalışırsın. Bu saatten sonra mecbur ayaklarının üstünde durmak zorundasın
00 YorumlaÖnce emin ol gerçekten düsündügün gibi mi?
Sence bu bir gecelik bir birliktelik miydi yoksa hayatinda biri mi var?
Bunlari sosyal medyasini, telefonunu, finansal durumunu takip ederek yapabilirsin!
Bulduklarini bildirirsen yönlendirebilirim sizi04 Yorumla
Soran+1 yılHayatinda biri o her ne kadar soylemesede kim oldugunu biliyorum
Soran+1 yılO sekilde yok kanitim maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle telefon rehberine bak ınstagram'ına bak facebook'una bak yani olayı somut haline getirmemiz lazım eğer ki telefonunu veremiyorsa aldatıyordur muhtemelen çünkü özelime karışma dediği an bitmiştir olay
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini bir güzel sağlama al eğer çocuğun varsa da ona bırakmamaya çalış. Hiç bir zaman erkeklere güvenilmez. Çünkü benim de başıma aynı şey geldi.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış ve hayatında bazen hiç kimse sana yardım etmiyor. İnsanlar kötü günde belli oluyor.
Bazıları seviyorsan bence ayrılma bitirme yazmış ben bu düşüncelere katılmıyorum sonuç olarak senden başkasıyla olmuş bu ne kadar aşağılık bir şey ne kadar seviyor olsanda kendine bir saygın, duruşun olmalı ayrıca görmezden gelip yoluna devam edersen bu durum hep aklına gelir eşine güvenin tamamen biter zamanla ve bu evliliği sürdürdüğün sürece anca sana zarar verir acilen kendi paranı kendin kazanmaya başlamalısın bir an önce bir sonraki hamlende adamı hayatından tamamen çıkartmak olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyatın yoksa dikkatli ol Kendini garantilemeden boşanma Kendisi istemiyor muhtemelen Soğuk yap kıskandıracak hareketler yap faydası olabilir Onun dışında sıkıntı yaşarsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce neden diye sor ama kendine sor sonra iletişimi seviyesinde tutarak öfkeni kontrol et sonra da istişare edip karar ver. Fevri davranmazsan sonu iyi olur
00 Yorumla
+1 yılYa kendi ayaklarının üzerinde durup onurunla seni aldatan adamı terk edeceksin ya da hayata karşı korkarak yaklaşıp boyun eğip eşinin senin onurunu yerlere sermesine izin vereceksin
Tercih senin00 YorumlaSana tavsiyem burdan kimseye uyma. Aldatılmış biri olarak söylüyorum düzeltsende durmaz kimse değişmez. Bu kafadan çık. Ayrıl hayat korkacak kadar uzun değil. Çocukların yoksa çalışırsın. Kendine bunu yapma ben ayrıldım. Çocuklarımla hiçbir maddi imkanım yok. Ama korkmuyorum. Bence bunu kendine sormalısın. Ben bunu hakediyormuyum yoksa layıkmıyım. Kendi değerini bilmeyen kimse bilmezzzz. KORKMA bırak o korksun.
00 Yorumla
+1 yılEline belgeler Mesajlar aldattığına delil sayılacak emareler geçir ve sağlam bir avukat bul tedbir talepli hemen davanı açsın (tabi adına malı varsa ) yoksa zaten yanında durduğun her gün boş
00 YorumlaBence buna boyun eğmemelisin aldatmak çok iğren bir şeydir bunu yapan insan dışı varlıktır ve eminim ki affetsen bile devamını getirir bir şekilde kendi aykalarinunt üzerinde durmalısın asla boyun eğme buna çünkü hiç birimiz değersiz değiliz bunları hak etmiyoruz
00 Yorumla
+1 yılAltında yatan sebebe bak sen nekadar ilgi şefkat gösteriyorsun ne kadar bakimlisin gece adamı mutlu ediyormusun. Yok don pijama saç baş birbirine karışmış hergun başı ağrıyan durmadan dırdır sanki koca değil esir almış muamlesi yapanlardan mısın. Erkek huzur mutluk vereni arar
00 Yorumlamerhaba cok uzucu bir durum insan sevmiye bilir istemiye bilir sevgisi bitmis olabilir ama bunu konusarak cozmek gerekir bence aldatmak yerine birseyleri paylasmak daha etik bir yol diye dusunuyorum aranizdaki sorun ne tam olarak bilmiyorum ama ayrulmak en dogru karar diye dusunuyorum kendi ayalarini üzerinde dura bilirsin insanlar neler yasiyor ve ayaklarinin uzerinde duruyor sende kendine guvenmelisin guzel gunler...
00 YorumlaHemen hareket etme seni aldattığını hemen anlamış oldun önce delileri topla derim sonra karşına al konuş ve gerçekleri ve deliler olduğunu anlat. Onunla konuştuktan sonra eminim ki kendisi de boşanmak ister. Çünkü seni aldattı ve anlaşmalı bir boşanma gerçekleşecek. Nafaka da alırsın.
00 Yorumla
+1 yılNasıl hissediyorsun iyi misin? Anlatabileceğin içini dökebileceğin bir arkadaşın var mı? Hiçbir şey senden değerli değil unutma bunu, o kendisi aldatmış seni değil. Öncelikle kendini sağlama al. Delillerini topla bird şey belli ettirmemeye çalış. Ayrıca bu süre zarfında ondan uzaklaş yakınlaşmasına izin verme ve cidden bakımlı ol kendin için yaşa. Kendini geliştir, inan emeklerin boşa gitmez. Kendi bağımsızlığın olsun işe girmeye çalış. Umarım mutlu olursun 🥰
00 Yorumla
+1 yılHerşeyden önce bir iş bulmaya bak biraz para biriktir bu süre zarfinda deliller toplamaya çalış son düzlükte itiraf ettirip sesini kaydedebilirsin kendi ayaklari ustunde duramayan bir kadin olman ona her konuda boyun egecegin anlaminq gelmiyor nafakada alirsin zaten kanitlarsan işte bulursan bir problem kalmaz bence ama bosanmamayi aklindan bile geçirmemelisin bence
00 Yorumlaİsdersen herşeyi başarırsın ilk önce ondan gizli kalıcak bi ev ve iş bul ama ona sakın belli etme sonra boşanma davası aç ama bunu çok gızlı bi şekilde gerçekleşdir unutma isdersen başarırsın biz kadınlar kendi ayagımızın üsdündede dimdil durabiliriz ve sakın affetme aldatmanın affı olma
00 YorumlaÜzücü öncelikle sen neden kendini çaresiz hissediyorsun bence hiç bir insan çaresiz değildir emin ol kendi ayaklarinin üstünde duracak guctesindir sen farkında değilsindir.
01 Yorumla
+1 yılKesin mi bak ardından iş bul sonrasında dava aç nafaka da alırsın zaten haklıysan. Emin ol aldatan erkekle devam edince bir süre sonra tekrar aklına geliyor kabullenemiyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. işte böyle düşününce çekmeye başlıyorsunuz insanlar kendi ayaklarının üzerinde durabilir hayata sıfırdan başlamak için kimse merdivenleri çıkmadan hedefe ulaşamaz
00 Yorumla
+1 yılÖnce bunu söyle bildiğini bilsin sonra izle ne tepki veriyor açıklaması ne ve ona göre karar ver derim ben
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce ekonomik özgürlük sonrası boşanma ama sizde yoksa katlanacaksınız demek değildir, bir yolu vardır elbette
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Delil topla korkma siz kızlar bazı erkeklerden daha güçlüsünüz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ohaa yanii o kadar belli izleeeerlee geliyo şahzade beyefendisiiii... mide bulandırıcı gerçekten. Kendini üzme sakın...
01 Yorumla
+1 yıldaha once is gecmisin var mi.. ne isler yapabilirsin.. yurtdisindayim ben yardimci olayim.. bi cikarim yok..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu bildiğini belli et tepkini koy pişman olursa affet boşanmak yeni yuva kurmak veya dul bir kadın olarak yaşamak kolay değil
00 Yorumla
+1 yılBurada yapılacak belli ispat etmek ama ispat olmadan bir şey olmaz, fakat ispat ettikten sonra boşanmak en güzeli
00 Yorumla
+1 yılDuran değilsin ama duramazsın değilsin nasılsın korkma korkusuz olursan hayat sana ikram ediyor korkarsan hayat elindekinide alıyor
00 YorumlaGüzel bir avukata git donuna kadar alırsın üstüne nafakayla bir ömür yaşarsın vur tekmeyi korkma güçlü ol 👍
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan bir daha aldatir ne erkek. ne kadin. hic kimse aldatilmayi hak etmez gecmis olsun zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılTek çözüm boşanmak, sen de biliyorsun. Umarım içinde kabullenir ve bir şekilde kurtulursun, hayat yüzüne gülsün İnşallah🖤
00 YorumlaKendini geri Çek tamamen ondan ve ne yaptığı umrunda değilmiş gibi sadece kanit topladığını umursamadigini ona hissettire
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama durabilirsin ayaklarının üzerinde kendine güven ama ilk ömce git konuş sonra bir karar al ama kendini ezdirme derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBurada sapık adamlar saçma sapan taktik verebilirler. Ama bu durumda en doğru karar boşanma davası açmak
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin nafaka ve tazminat al çatır çatır ye
04 Yorumla- +1 yıl
Bence tazminat almalısın
- +1 yıl
Ailen nasıl tepki verdi
Soran+1 yılUzulduler benim icin
- +1 yıl
Böyle daha mutlu olursun umarım.
Eğer dertleşmek içini dökmek istersen beklerim. Sana iyi gelebilir bence
+1 yılKanıt toplamanız gerek. Nafaka alırsınız en azından.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunda bu ya adam senin ona muhatcbolduguni bildiği için artık yeni şeyler arıyor
10 Yorumla Hatalı yapılan birşeyler olabilir, sakin olun ve mantıklı karar vermeyi öğrenin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence konuşmalı ve hareketlerinden gerçeği anlamalısınız.
inkar edecektir ikna etmeye çalışacaktır falan filan.
kendi ayaklarınız üzerinizde durmanız bir başlangıç olacaktır.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanıt topla, telefonu karıştır ss al, fotoğraf çek, sonra gizlice bi işe gir para kazan, sonra aç davanı koy delilleri donuna kadar al
20 YorumlaKimse kimseyi aldatmaz o kendini aldatmis yazik hakkinizda hayirlisi boynunu ekstra morartmis ortaya ciksin diye
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Üzüldüm. Yeni hayatında mutluluklar dilerim
02 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Dilerim orada daha iyi ve mutlu zamanların olur
- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği