Merhaba benim kocam bir kadını beğeniyormuş iş arkadaşı bu kadın bunlar samimi arkadaşlar ben rahatsız olduğumu söylüyordum kadına karşı bir çekim yakınlık hissetmiş ama sevmiyorum ben seni seviyorum bu sadece bir hayranlık dedi
Ama ben bunu kaldıramıyorum içim çok acıyor bunu da ben telefonda gördüm geçmişte bakmış kafam karışık diye araştırma yapmış ne yapmalıyım geceden beri ağlıyorum kendide hatalı olduğunu kadına karşı mesafe koyduğunu beni aldatmak istemediğini söylüyor ama buda benim için aldatmadır ben ne yapacağım kimseye derdimi de anlatamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, önce bir "sakin nefes" alalım birlikte, tamam mı? 😔 Kalbinin bu kadar kırılmış olması çok normal, seni çok iyi anlıyorum. Bu tarz bir hayal kırıklığı, insanın hem içini yakar hem de kafasını karmakarışık eder. Ama unutma ki bu durumda ne hissediyorsan, hepsi çok insani ve çok anlaşılır. Asla duygularından utanma.
Eşinin yaptığının sana olan güvenin ve hislerin üzerinde ne kadar büyük bir yük oluşturduğunu görebiliyorum. Kendini yalnız hissetme, bu tarz şeyleri paylaşmaktan veya konuşmaktan korkma. Onunla ciddi bir şekilde konuşmalısın, duygularını tüm açıklığıyla ifade et. Bu süreci nasıl atlatacağını birlikte tartışabilirsiniz.
Unutma ki sen değerlisin ve bu süreçte kendine iyi bakman çok önemli. Minik ama seni mutlu eden şeylere dönüş yap. Kendine bir alan yarat, belki güvendiğin bir arkadaş ya da bir uzmanla konuşmak iyi gelebilir. Buradayım, konuşmak istersen! ❤️