Kocam beni aldatti ne yapmaliyim?

9 senelik evliyiz 2 tane çocuğumuz var oğlum 7 kızım 2 yaşında 2 gün önce esimin beni aldattığını öğrendim esimin çok yakın arkadaşının karısı var oda benim çok yakın bir arkadaşım esimin arkadaşı olanları muhabbet ederken tek tek benim arkadaşıma anlatmış söz ver kimseye demeyeceksin diyerek sonra arkadaşım öğrenir öğrenmez beni aradı ve bütün herseyi anlattı 2 gün önce bi tanıdığın camlarinin demirin kaynatmaya gideceğim diyerek evden çıktı bende ek iş buldu diye sevindim canım gibi meğer demir kaynattigi ev bi kadının eviymis kadin is bittikten sonra eşime param yok onun yerine madde vereyim demiş eşim zaten ara sıra çoğu zaman madde kullanan biri o yüzden kabul etmiş kadin buna çok ilgili alakalı davranmış elleriyle icirmis eşim kadından çok etkilenmiş birlikte madde kullandıktan sonra kadınla cinsel iliskiye girmek istemiş ama kadin reddetmiş sonra neler yaşandı bilmiyorum bunları anlatan arkadaşımın eşi yani benim esimin yakın arkadaşı olan adamın yanına gitmiş kadini anlatmış beni reddetti çok zoruma gitti tanıdık araya sokalım aklımdan cikmiyo o gözleri o duruşu o gülüşü demiş ben bunları duyduğumdan veri nefes almakta zorlanıyorum ailem bana hiç bisekilde sahip çıkmıyor 2 cocuk olduğu için kabul etmiyorlar sığınma evine gittim daha önce orası çok kötü biyer yaşaması çok ama çok zor biyer hersey yasam hapishane den bozma biyer duramadım yine döndüm ev tutup ise giremem öyle bi maddi gücüm yok çocuklarım çok küçük çaresizim kimsesizim lütfen bana akıl verin nasıl davranacağım ne yapacağımı bilmiyorum bu olayı kanıtlamadan yani elimde bir delil olmadan asla kabul etmiyor eşim sonuna kadar inkar ediyor bu ilk de değilmiş zaten kızların olduğu ortamlara girip içip egleniyorlarmis ben evde onun yolunu gözlerken uzun oldu hakkınızı helal edin

Kocam beni aldatti ne yapmaliyim?