Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Madem bu kadar yuvasının yıkılmasından korkuyor niye böyle işlere bulaşıyor.. Ah bu erkek milleti
Zaten eline yüzüne bulaştırmış. yakalanmam düşüncesiyle haraket etmiş ama yakalanmış..
Bir süre burnunu iyice sürt hemen affetme yoksa yine aynı şeyi tekrarlar..01 Yorumla
Soran+1 yılaynen korkutursam bi daha göze alamaz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ahir-zamanda çok kötü şeyler oluyor.. sizin olayınızda bir örnek ve daha bir sürü örnek var. İnsanlar ALLAHsız kitapsız yaşadıkları için çoğunluk insanlar yoldan çıkmış durumdalar. NE ALLAH'ı ne Peygamberi? ne Ali'yi tanıyorlar.. binmişler bir arabaya ibre sona dayanmış son gaz gidiyorlar ama direktsyon YOK ! nereye çarpacaklar belli değil?
ALLAH herkesin sonunu hayr etsin. Yaşınızı genç gördüm, daha genç olan insanın yolu açıktır, insan larYanlışlardan dönebilir..02 Yorumla
Soran+1 yıldirektsiyon mu
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yap ödeşelim demek neyin kafası ya!
Ve sen hala bu insana kocam diyorsun. Adam seni dış kapının mandalı yapmış. Kendinizi bu kadar alçatmayın. Bunda hala düşünecek kafa yorulacak bir şey yok. Boşanmayı başlat bitsin.02 Yorumla
Soran+1 yılemin olun aynı olayı başkası anlatsa bana rezil ederdim onu ama yaşayınca öyle olmuyormuş seviyorum
- +1 yıl
Sizi daha fazla pişman edecek. Boşanmak en akıllıca çözüm.
Bu kadar rahat ayrılmaktansa sevdiği insanı paylaşmayı göze alıyor onunki kesinlikle menfaat ilişkisi daha çok paronayak olup seni kontrol etmeye çalışmasi gerekmez mi kendi bı halt yedi sonuçta demekki çok eşlilik normal bir an önce kurtul gençliğin curumeden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Hayatın genel kuralıdır. Bir kez yapan ikinci kez muhakak yapar bu hiçbir zaman şaşmaz. Sadece tek farkla belki senin haberin olmaz. Ayrıca evliliğini devam ettirsende hergün acaba nerde acaba kimle sürekli aklında bi şüpheyle dolaşacaksın. Buda ilerleyen zamanda daha büyük sıkıntılara yol açar. Çocugunuz filan yoksa ilerde oldugunda ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Bu daha da büyük bir sorun olur. Sen benim fikrimce anlaşmali boşan. Herkes yaşattigini yaşamadan ölmez. Kendine yeni yol çiz. Mutluluğu her insan hak eder. Zaten sana gercekten deger verseydi kaybedecegini bile bile bunu yapmazdi. Ama deli divane aşıksan gercekten pisman oldugunu gormeden affetme mesafe koy aranaa.
00 YorumlaAldatma güzelim, senin ondan ne farkın kalır, kendini affettirsin o zaman, boşanmaymış, o zaman senin her istediğini yapsın
15 Yorumla
Soran+1 yılzaten aldatmam
Soran+1 yılseviyorum malesf ki
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılboşanmadan korkut onu boşanacağım diye. başkalarıyla da beraber olmayacağını söyle inandır. sonra patt aldat sürünsün istediğin saatte bi yerlere git haber verme hatta geceleri yatağa geç yat telefonla uğraş. bu şekilde sana yakınlaşacağını, seni kaybetmeye korkacağını düşünüyorum.
00 Yorumlailişkiniz yürümüyor farkında mısın? sen de aldat ne demek yani özür diler pişmanım der bir ihtimal ama bu kadarda olmaz cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılbunları da dedi zaten
+1 yılAllahtan sonradan edit girmişsiniz, ilk yazıyı okuduktan sonra olay "gizliliğe önem veren evli çiftler yazsın" a gider gibi geldiydi...
01 Yorumla
Soran+1 yılbence hala normal değil bunu söylemesi utanç verici
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. bir kişiyi nekadar severseniz sevin bence ayrılın ve sizi gerçek ten seven biri ile birlikte olun yoksa bu iş yürümez
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
Soran+1 yılbenle niye tanışcaksınız. hayır
+1 yılSana bu teklifi sunması çok yanlış. Seven adam bunu kadınına açık açık demez dememeli de. Senin eşin bence seni sevmiyor.👍
03 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum
- +1 yıl
Sen istediğin kadar sev o seni sevmiyor
Soran+1 yılteşekkür ederim
e yuh. bence bosanmalisin demek isterdim ama soylendigi kadar kolay olmuyor. ama hala ayni dusuncedeyim.
04 Yorumla
Soran+1 yılbence da boşanmalıyım önümde engeller var ayrıca çok aşığım ama anlamıyorum psikolojisi mi bozuk dengesiz davranıyor
Soran+1 yılyok öyle biri değil o boşanmamak için söylüyor bence
+1 yılNamuslu biri olsa zaten sende aldat demezdi bunu diyen erkek seni satar bile haberin olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Kiminle aldattı tanıyormusun kadını. Sen de onu en yakın erkek arkadaşı ile aldat aklı başına gelsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılmidesiz değilim
- +1 yıl
Tavsiyeye bak ya
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocana gratisten törpü al boynuzlarını törpületsin vakti gelmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılo beni aldattı
- +1 yıl
Tamam beni aldat diyor ya onu diyorum ala boynuzlu ga vatlık işlemiş kocanın kanına
Soran+1 yılya böyle değildi kaldıramıyorm aşığım ona
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yıloha adamdaki rahatliga bak kuzum kusura bakmada bosan ya.
20 Yorumla
+1 yılMantık evliliği yapmış olabilirsiniz ama bu seni aldatıyor anlamına gelmez. Bence herkes kendisine yeni bir yol çizsin
00 Yorumla
+1 yılAdam demek ki senin paran için boşanmak istemiyor abla biraz gururun varsa boşanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle evet ama sevdiğne de inanıyorum
- +1 yıl
Sen şu an bahane arıyorsun sadece ne seven insan başkasına o sözleri sarf eder mı hani normal ilişkiye girse eh iste de bi de ask dolu yazismiis
Soran+1 yılyok hayır aşk dolu yazışma falan yok yanlış anladın galiba sadece ilişki
- +1 yıl
O zaman şöyle diyim burda bir yuva var hemen bozulmaz millet yaşamadığı için rahat konuşuyor çok gördüm aldatıp düzelen adam sen de tekrar başla ama hep yüzüne vurma hatasını çokta sıkma takipte kal ama belli etme sen de biraz zaman ver kendine güvenin düzelir belki
+1 yılmantık evililiği ama aşkım diyor... mantık hatası var ama sen de aldat aşkım.
01 Yorumla
Soran+1 yılmantık çerçevesinde evlendik ama birbirimizden nefret etmiyorz ve ben şu an aşığım
+1 yılKocan bu şekil nasıl konuşuyo seninle aldattım sende aldat falan diye psikolojisi dönmüş
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bana son zamanlarda normal gelmiyor zaten
- +1 yıl
Normal gelmiyorsa psikolojiden dolayı da onları demiş olabilir aaldatmış olması şeref yoksunu
Soran+1 yılher türlü kabul edilir değil
- +1 yıl
Evet hertütlü kabul edilir değil
- +1 yıl
Önemli değil hanfendi
+1 yılMantık evliliği yapmışsın zaten aşk yok ortada , aldatsa nolacak
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşta mantık evliliğiydi ama aşığım şu an
+1 yılAdamın sorun çözme şekline hayran kaldım, sende aldat ödeşelim diyo mk skflfk
03 Yorumla
Soran+1 yılallah kahretsin ya boşanmamak için her şeyi yapar inanıyorm
- +1 yıl
Boşan gitsin ama kendini de koru, tetikte ol, böylelerinin ne yapacağı belli olmaz
Soran+1 yılne gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılpiskinlige bak ya sevgi yok demekki ortada sende aldat nedemek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. güzel kardeşim o adam! Aman tanrım hemen boşa ayrıca güzel kardeşim de olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Ne kadar geniş midesi varmış eşinin, boşa gitsin, pezevengi.
10 Yorumla
+1 yılSana böyle bir teklifle gelen kim olursa olsun hayatında olması senin hatan olur karşı tarafın değil
00 Yorumlaİki yol var ya kabul edip sonra ki seferlere açık kapı bırakacaksın ya da boşaanacaksın...
00 Yorumlayok artık ama ona ınat yap. nedıyım bende yapsammı.)
00 YorumlaYapan yine yapar :/ böyle diyen adamdan hayır çıkmaz
00 YorumlaAy Allah aşkına böyle insanlar evlenmesin ya soğuttunuz gerçekten midem bulandı artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılkocan oldukca gevsek bır herıf ozru kabahatınden buyuk. ozur dıleyıp pısmanım dese anlardım bır sans ver derdım ama sende benı aldat dıyorsa hemen bosamalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılboşanma da istersen benim yaptığımı yap demeye getirdi
- +1 yıl
olsun bana ters ve asagılayıcı bır durum
Soran+1 yılzaten her türlü ters
- +1 yıl
ne yapmayı dusunuyorsun
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
aldatmak kımseye yakısmaz mecbur kalmadıkca yapma bu ona degıl kendıne saygını ıfade eder affedeceksen affet bu buyuklugunu gosterır
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de aldat ödeşelim nedir ya hiçbir zaman büyük konuşmak istemem o yüzden affedebileceğimi sanmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Eğer duygusal ise kötü.. yok cinsel aldatıp sende aldatıp dediyse bu hangi seviye?
Cevap sahibi+1 yılHer türlü kötü
- +1 yıl
Trol bencr
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki ensene vurup kaçtı şerefsiz sende yap ödeşelim ne mq
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi mi ya?
Sen de aldat denir mi?
Peki deseydin tepkisi ne olacaktı merak ettim07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemede yazdığını anladım ama yine de ilginç
Soran+1 yılhaklısın çok ilginç ve berbat
Cevap sahibi+1 yılSen ne karar verdin peki?
Bitirecek misin evliliğini, devam mı?
Soran+1 yılbilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl yakaladın peki?
Ve kimle yapmış?
Onu seviyor musun gerçekten?
Detay yazabilir misin?
Soran+1 yılşüphelenince yanında çalışan kızdan yardım istedim o şekilde öğrendim.
seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Sen nasıl istersen öyle yap
ama konuşmak istersen dinleyebilirim
+1 yılMadem mantık evliliği şöyle söyleyeyim sana adam mantıklı bir şey söylemiş. Ama aşık olman biraz sorun sanırım
012 Yorumla
Soran+1 yıle mantık evliliği olmuş olabilir ama artık kocam bu ona aldatma hakkı vermez
- +1 yıl
seks yapmış olsanız bile aşık olman sana şu an bu problemi yaşatıyor.
Soran+1 yılyani söylediğini normal mi buluyosun?
- +1 yıl
Iki şey söyledim hangi söylediğimi normal buluyorum onu belirtir misin cevabını vereyim o zaman
Soran+1 yılbaşta mantık evliliğyle evlendiğimiz için beni aldatma hakkı mı var?
ayrıca evet ikimiz de bazı sebeplerden evlendik ama evlendikten sonra karı-kocayız senden nefret ediyorum şeklinde değil aramızda sevgi var- +1 yıl
Bence sadece sen onu seviyorsun ve aşıksın. Yani seven aldatmaz diye bir gerçeklik var değil mi? Gerekirse sen de aldat ama boşanmayalım demesi bile buna ispattır. Seven insan sevdiğini başkasıyla düşünemez bu kadar net yani. Gerekirse sen de aldat ne demek ya? Kahve mi içiyorsun sanki! Mantık evliliği bile olsa sonuçta evlisin haddini bil yani. Ha şayet sen bu durumu kabullenip kendine yediriyorsan devam et hani. E şimdi yanlış bir şey de söyleyip hayatına bir yön vermek istemem. Sonuçta senin hayatın ama görüşüm bu benim. Katiyyen seni aldatma hakkı yok
Soran+1 yılsana katılıyorum baştan sona haklısın zaten aldatmam gibi bi şey söz konusu değil.
ama ben asigim ayrilamam da bu tipten- +1 yıl
O zaman şu söz sana gelsin. Sen ayvayı yedin. Kişi celladına aşık olur hem. Bunun adı aşk değil artık gel beni s*k gibi bir şey yani. Aga aşık insan bazen vazgeçmesini de bilmesi lazım. Bırak burnu sürtsün biraz. Sen bu şekilde bir tavır sergilemeyip hoş karşılarsan ödül vermiş olursun bu yaptığı eşşeklik için.
Soran+1 yılhos karsilamak surundururum ama bosanamam hayatimdan cikaramam
- +1 yıl
Dm atsana bi rica etsem cidden merak ettim
Soran+1 yılxper yetmiyo takip attim
- +1 yıl
Mesaj attım sana
+1 yılBOŞANMA SENDE BİR SUGAR DADDY BUL ONA İSTEDİĞİN KIYAFETLERİ ALDIR BİRAZ BELLİ ET KUDURUR YGVUBHINJOKML
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yanlış anladınız ekonomik üstünlüğü yok bana
Madem mantik evliligi sizi baglayan sey para vs . Baska kadinin tenine dokunmasi seni ilgilendirir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılpara benim.
Soran+1 yılne kadar komiksin haha çok güldüm
+1 yılhelal olsun kocana tebrik ediyorum senin gibi kaşara iyi ders vermiş hatıra bırakmış bir ömür unutamassın artık Allahın amelesi
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ne kşarlığı? o beni aldattı ve suçlu ben mi oldum?
+1 yılsalak bu adam boşa gitsin mutsuz olursun kendin çekersin af edersin ama bu adam seni bile pazarlar
00 YorumlaBacım ben senin yerinde olsam boşanırdım. Bir de adam utanmadan sende aldat demiş. Hiç düşünmeden git boşan.
00 Yorumla
+1 yılAslında çoğu erkek bunu istiyor belki ağır gelecek ama gerçek bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ayrıl..
10 Yorumla
+1 yılKocanı iyice salmış olabilir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılolamam!
- +1 yıl
Valla öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılGezegende eşi olmayan bir kocan var 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
- +1 yıl
Peki sana karşı görevini yapıyor mu yatakta
+1 yılDuygusal mi cinsel aldatma mi
07 Yorumla
Soran+1 yılyok duygusal değil
- +1 yıl
Duygusal değil cinsel aldattı ve sende aldat ne var bunda diyo? Doğru mu anladım
Soran+1 yıltam olarak değil tüm güncellemelerimi oku.
- +1 yıl
Bekle
- +1 yıl
Okudum.. yine de kötü bi ima
Soran+1 yılima değil işte direkt söyledi ödeşirizi falan ama sözde kaybetmek istemedğinden
- +1 yıl
Seni aldattığı Kim.. ve nasıl aldattı
Nafakayla ecdadını sev onun
04 Yorumla
Soran+1 yılparaya ihtiyacım yok ona ihtiyacım var
Soran+1 yılverecek parası olmaz boşansam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltroll sorunun bile bir raconu var knaka ya
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen trol
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne güzel ya rahatlığa bak
02 Yorumla
Soran+1 yılben değilim o rahat
+1 yılAyrılmak hiç mi aklına gelmiyor
00 Yorumlaşakamı ya troldür umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Demekki adamı doyuramiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOhaa artık rezalet boşa gitsin ya tipe bak
00 Yorumla Herkes ikinci şansı hakeder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olamaz bunu diyen kisi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aldat, intikamini al o zaman kisasa kisas
00 Yorumla
+1 yılYani aklın varsa ayrıl kendine yazık etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar kafayı yemiş die boşuna demiyorum
00 Yorumla
+1 yılMantık evliligimi hangi konuda mantık evliligi
00 Yorumla
+1 yılTrol yapmanın da bir adabı vardır annecim
00 Yorumla
+1 yılAllah kocanın kävat olmayanından versin... Amin.
00 Yorumla
+1 yılAbla kocanın kafası çok güzel :) hahahaah
00 YorumlaYazıklar olsun segss ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende aldat için soğusun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılsende onu aldat knka asdasda
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat