Sanaldan yeni tanıştığın birine kolay kolay numaranı verir misin?

Sanaldan yeni tanıştığın birine kolay kolay numaranı verir misin?
Günaydın,
Buradan başka takıldığım bir sanal mecra yok. Defalarca numaram istendi. Çok iyi muhabbetimiz olan arkadaşlar istedi. Fakat ben numara vermeyi çok uygun bulmuyorum. Sadece 2 kişide numaram var ve onlarla zaten yüz yüze geldiğim içinde güveniyorum. Birileri ile numara paylaşmak bana pek mantıklı gelmiyor. Bununla alakalı birçok kez tavır gördüm ama umurumda değil. Sonuçta bu benim özel alanım ve bunu korumak zorundayım.
Şöyle soyleyim burada tanışıp instagram da konuştuğum bir kız vardı. Nerdeyse her gün onunla konuşmaktan, konuşmaya ihtyaci olduğunda yanında olduğum için, benimle konuşmaktan çok memnun oldugu için bana guvenip bana numarasını verdi bende onunla artık WhatsApp dan konuşuyorum. Şimdi gayet iyi arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz, kimseye anlatamadığım ya da söyleyemediğim şeyleri onunla paylaşıyorum beraber konuşup tartışıp birbirimize yardımcı oluyoruz. Bence herkesin böyle bir arkadaşa ihtiyacı vardır
Numara vermek benim için sorun değildir karşı tarafa verdiğime pişman olursam numaramı değiştiririm ya da onu engellerim sadece doğru gelmez yeni tanıdığım birine numaramı vermek onu tanımadan onunla sohbet etmeden bir yere varmadan numaramı vermeyi sevmiyorum. .
Duruma göre değişiyor. numara benim için çok önemli bir şey değil. Sonuç olarak başta verdiğim, ama sonradan beğenmediysem o kişiyi engellerim. Bana takıntılı olacak veya rahatsız eder düşüncesiyle yaşamam. İnsan olan, zaten bittikten sonra ve kesin istemediğinden emin olduktan sonra o numarayı siler. Numara benim için bir iletişim aracıdır, gizli bir hazinem değildir. Verdiğim insanlar da sınırlıdır. Birine numaramı vermişsem de onu tanımak istediğim içindir.
Sanalda da reelde de kolay kolay vermem numara.
Hayatıma almayacağım insanlara karşı çizgilerim ve mesafelerim vardır.
Karakterinden emin olmadan kendimi açmam kimseye
Takıntılı olabiliyor bazı tipler.
Bu sadece erkek için değil kadınlar içinde geçerli.
Zamanlı zamansız boş boş mesaj atan insanları sevmiyorum
Evet bu takıntı mevzusu cidden baş ağrısı oluyor dikkat etmek lazım
Haklısın 😕
Cevap
63Cevap
Hayır yüzyüze gelmeden vermem kimseye numara vs yüzyüze gelip bile vermediğim oldu hatta
Aslında en sağlamı ve akıllıca olanı bu
Evet gereksiz buradan da iletişim kuruluyor pekala
Telefon görüşmesi aşamasına geçmediğim biriyle zaten flörtleşmem ki Çünkü ben flört döneminde mesajlaşmayı telefonu sesli konuşmayı çok severim 😄
Kolay kolay numaramı kimse ile paylaşma taraftarı değilim..
Güven ve hoşlantı oluşmadan vermem.
Bazen birkaç saat boyunca konuştuğun insanı, sanki uzun zamandır tanıyor gibi hissedersin ve genelde bu his karşılıklı gelişir. Böylesi bir durumda bir şeyleri ertelemeyi bir kenara bırakıp direkt iletişim istediğim oldu. Yalan da söyleyemem.
Fakat kimi zaman da bir süre bekledikten sonra bu adımı atmayı uygun görüyorum. Aslında olay bu kararı verdiğimiz kişilerin karakterini iyi analiz edebilmek ve biraz da şans.
Hayırrr.. Tanışma tamamlanıp şartlar müsaitse, karşılıklı güven oturmuşsa son levelde ancak..😀
En doğrusu
sütçüyü tüpçüye sucuya veriyoruz telefonu
herşeyi bırak lcw mavi vakko bile istiyor
flörte neden vermeyelim : )
Ama onların kimliğini biliyoruz 😃 hani bişey olsa yasal olarak çok daha rahat haklarını arayabilirsin. Sanal ise biraz daha muamma.
en fazla engellersin olur biter
ama vakko firmasını engellediğinde başka başka numaralardan arayıp rahatsız edebiliyorlar : )
Evet aynı şey numaranı bilen o kişi içinde geçerli oluyor başka numaralardan devam ediyor 😅
bitti dediğinizde bittiden anlayan bir erkekle veya kadınla konuşmak lazım o halde : )
Aynen ama kimisi profesyonel bir şizofren oluyor 😄
Allah hepimizi korusun o tiplerden : )
Amin 😕
Ben aradaki ilişki samimiyeti oluştuktan sonra verme tarafıyım
Hayır vermem seneler gecsede gerek duymuyorum görüştükten sonra verebilirim 🤣
Bu çağda bu tedbir gerekiyor 😃
Numaramı istemesine gerek yok komsi halen 1 numarayım çünkü wjsjs
👑
Benim numara 900 hat gibi herkeste var bana uyuz olana veriyorum
Neden uyuz olana veriyorsun 😄
Erkeksen numaranı ver diyorlar 🤣🤣🤣🤣
Sonra arayıp wuuu erkek mi diyorlar 😂
Flört sorumu ne hale getirdin 🤺😄
Hee pardon ya soru neydi 🤣🤣🤣
Yok ya niye vereyim nasılsa bilenler bilmeyenlere SS ile atıyorlardır o yüzden vermeme gerek yok
Doğru bir de işin bu boyutu var
Sorsan ben sitenin en zampara adamıyım ya işleri güçleri gecekusu ne yapmış ne demiş onu arastirsinlar biraz at gozluklerinden siyrilsalar aslında millet sorularda bir birini yiyor Leyla mecnununla kavga ediyor Ferhat Şirin için siteyi tehtit ediyor daha neler neler 🤣🤣
5 yıldır bu sitedeyim neler neler denildi hakkımda zerre duymadım oralı olmadım. Başkaları için laf çıkaran boş insanlar kadar onların sözlerine hiç araştırmadan ya da sana gelip sormadan inanan ve yayıp yataklık yapanda en az onun kadar boş insandır. Aklı başında olan insanlar zaten tanımayı gözlemlemeyi tercih eder ve gerçek senin ne olduğunu öğrenir. Bizene boş insanlardan ne yaparsa yapsınlar, onların ne yaptığını ne ettiğini anmak bile gereksiz inan, bırak amip gibi yaşasınlar başkalarının hayatını konuşarak
👏👏👏👏👏👏
Bir erkek olarak çok takıldığım bir durum değil flörtleşme başladıysa numaramı veririm. Ülke gerçeklerini göz önünde bulundurursak kızların çekinmesi normal.
Ben veririm bir hafta sonra falan. Sana ne dendi bu sitede dedikodu, iftira gibi bir şey mi?
Evet canım iftiralar dedikodular hiç biter mi bu sitede, hepimizin yaşadığı şey. Hiç bir zaman ilgilendiğim konu olmadı bu, laf getireni bile kovuyorum 😄
Hayır vermem... Bir kişiye verdim o da yıllardir beni tanır bilir güvenirim.. güvenmedigim birine vermem
Hayır, biraz zaman gectikten sonra güvenirsem ancak ozaman numarami verirdim. Olur olmaz herkese numara verilmez.
Aramızdaki iletişime ve ona ısınmama bağlı, e bir de beğendiysem neden olmasın ki, bir numara altı üstü
Alt tarafı bir numara. Uygunsuz zamanlarda aramaya çalışma durumu olmadığından emin olursam veririm.
Veremiyorum, çok güvensemde veremiyorum, sanal ortam güvenilmez geliyor baba, yıkamadığım tabularım var
Hayır yeni tanıdığım kimseye hemen numaramı vermem, belli bir zaman içerisinde, onunla konuştukça ona karşı güvenim oluşursa veririm anca.
Hayır tabiki de 2 günlük insan çıkıyorlar gerek yok sanaldan benimle takılacaksa eğer gerçekten gösterecek nasıl biri olduğunu hemen numara verince selam diyolar görüldü atıyolar amaç neyse artık
kızlar bu durumda daha dikkatli olmak zorunda ama ben sanalda hiç kimseye tel vermedim almadımda.. gerçi yıllar önce verdim
Hayır tabii ki. Eski sevgilim numaramı vermemi bir yıl beklemişti. 😅
Hayır vermem. Zamanla tanıdıktan , güvendikten sonra verebilirim.
Tabi. Kiz ayağına yatan gay mi değil mi ogrenmek lazim djdhdjdn
İsteyen herkese verebilirim sorun değil zaten hayrat gibi...
Artık herkese güvenilmiyor O yüzden telefon degilde instagramdan falan aranabilir ya da facebook üzerinden falan işte
1-2 kişide var numaram onun haricinde numara vermem daha kimseye
Telefon numaramı vermem bu sanaldaki kırmızı çizgim olabilir
Hayir vermem ilk önce iyice bi tanimaya bakarim kolay birisi hic olmadim kolay lokma sayilmam
Evet veririm zaten anlaşamazsak daha yazmamalı yok rahatsız ederse engellerim
Hayır neden vereyim ki hemen biraz vakit geçmesi gerek
Hayır okadar kolay olmamalı zaman geçmeli tanıdığımdan emin olmalıyım 👮♂️
Ben erkek olarak veririm de kadının vermesi olmaz birde evli ise
Hayır. Erkek olmasına gerek yok, kızlara da vermem... Numaramı vermem için tam güvenmem gerekiyor.. İster flört olsun, ister arkadaş.
Hemen numara vermem ya.
Numaradır yani fazla rahatsız edemez.
Telefon numaram devlet sırrı değil. İsterse veririm.
Hayır vermem tabii ki
Yok be evliyim ne numarasi 😂
Arkadaşça da verilebilir
Yakalanınca nolcak :)
Veriyorum napacak tuvaletlere mi yazacak
😄
Sanal flört , manitacılık işleriyle işim olmaz.
Valla en doğrusu
Yeni değilde sohbetimin iyi olduğu güven veren birine olabilir.
Aklımı kaybetmiş olmam lazım internetten tanıştığım birine hemen numaramı vermek için.
bence verme. numaranı hemen verince kolay kız diye düşünüyorlar
Hemen numaramı vermem sonra bi dünya iş açılıyor güvenmem lazım
Bana. kizlar. guwem duyar ben rahat alırım burdan da. coo atan var yuz vermiyorum seciciyim
Her şeyi tadında yaşamak en keyifli olması demek zaman çok yavaş yavaş
Güvenirsem veririm
Sizin gibi güzel bir bayan ise veririm.
Teşekkür ederim ama tek kriter güzellik olmasın bence yine de sen bilirsin")
Haklısınız. Doğamız farklı, görünüşümüz kişiliğimizden daha önemsiz. Böyle bir yorum beklemiyordum sizden. Tebrik ediyorum, tercih doğruluğunu kazandı.
🙂
🌹
Şuna layık olamadın senin omurganı S2m
https://www. instagram. com/reel/C2uusr1NokC/? igsh=MWVyNGZyY3dkZ2tjaw==
Sanaldan flört yapmam
verilir abi o kadarda değil
Yeterince güvenirsem veririm
Vermem. Numaram yol geçen hanı değil.
Numaramı vermeyi tercih etmiyorum.
Kesinlikle vermem ben
Hayır vermem. Güven duymam lazım.
Biraz samimiyeti ilerleterek olur