Sevgilimin geçmişini öğrendim, evim başıma yıkıldı. ?

Arkadaslar sanal sevgilimin 5 aydir falan sevgiliyiz cok seviyo bende seviyorum ama eskiden flortlerini falan sorduğumda hic olmadi derdi sadece senden önce 1 tane oldu dedi ben onu böyle biri olarak biliyordum resmen evim başıma yikildi. tiktokda elalemin kızına gecmiste attığı yorumları falan gordum neyse birsuru yalan söyledi cok konuştuğu olmus kac tane oldu diyorum hatırlamıyorum diyor onlar geçmişim diyor (geçmişi 6 ay once mi?) Sen beni degistirdin diyor tiktokda kizlara falan cok yav**iyomus tanıştığımızda söylemesi gereken hiçbir şeyi bana soylemedi. Flortken gidip bi arkadaşından eskisinin numarasını istedigini bile yeni öğrendim. Kavgasını ettik ama baristik.. Niye söylemedin eskiden flortlerinin oldugunu dedim aklima gelmedi kuran çarpsın gibi şeyler söyledi arkadaslar ben mi abartıyorum ben onun boyle seyler yapacağına inanmiyordum. Ya herkesle aynı şeyleri yasamissa. Ya benide onlarla aynı goruyorsa? Konustugum kızların hepsi 2 günlük dedi eskiden hizli asik oluyordum falan dedi ama aynı zamanda banada ilk defa birine asik oldum demişti.

Sevgilimin geçmişini öğrendim, evim başıma yıkıldı. ?