Eski sevgilim çok haksızlıklar yaptı hayatımın altını üstüne getirdi. Şimdi kanadı kırık bir şekilde yol almaya çalışıyorum. Acımda gözyaşımda hep yüreğime aqkıtıyorum kimseyle paylaşamadığım derdim her geçen gün yüreğimde kanserleşiyor. Onu sürünürken görmek en büyük hayalim artık... Onun iki yakası bir araya gelmesin istiyorum. Sizce ne yapmalıyım bir yıl geçti hala gözyaşım kalbime damlıyor Geçmiyor işte... hep sustum şimdi sizinle paylaşıyorum.. Dua var mı bıldıgınız cok etkılı Mazlumun ahını alan bırı ıcın ne yapılabılır dını boyutu nedır? Hanı nerde Adalet...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOncelikle geçmiş olsun. Yaşadıklarını zor tabi ki ama sen bunun üstesinden gelebilirsin ve bu güce sahipsiniz. Hani nerde Adalet yazmışsın en sona bu iyi bir cümle değil. Inaniyorsan ki inançlı birisin yazdıklarını göre Allahın adaleti bir kişi isteyince öyle hemen şimdi olsun diyince olacak şey değil Allahın adaleti er ya da geç tecelli eder her şeyin zamanı vardır. Allah sadece kun fe ye kun der ve olması gereken olur. Beddua etme çünkü çok tehlikeli yani beddua ettiğin biri o bedduayi hak etmiyorsa beddua döner dolaşır sahibini bulur yani söyleyen kişiyi bulur. Sen tövbe et ve dua et bak vakit namaz vakti kalk abdest al ve namazını kıl bu her şeyden daha hayırlıdır. Kuran I kerim oku Allaha Sığın ve dua et kendin için bende sana dua edeceğim. Allah yar ve yardımcı olsun ve seni tüm bu üzüntü den kurtarsın Rabbim kalbine ferahlık düşüncelerine aydınlık versin. Rabbim sana hayırlı bir eş nasip etsin. Rabbim seni kimseye muhtaç etmesin. Hadi hayat vakit kaybedecek kadar boş değil. Ya Allah de ve harekete gec
102 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzelşeyler söylediniz ki Allah razıolsun. Evet asla beddua etmeyecegim namaza baslayacagim Allah a siginacagim surekli olarak zikirlerimi yapiyorum Allah herseyin en iyisini bilendir suphem yok ama o hic birseyden pismanlik duymuyor bazen sosyal adreslerinde goruyorum baska kizlara yaranmaya calisiyor o yüzden nerde adalet dedim ama evet boyle konusmam yanlis... cok saolun guzel dualariniz icin
Cevap sahibi+1 yılAmin. Sizden de:) namaz a başla ma istetegin en güzel olgudur. Allah kabul etsin. Inşallah her şey yoluna girer. Onu takip etme artık sosyal sayfalarından ve hayatından da sil unut gitsin. Er ya da geç anlayacağın senin değerini ama iş işten geçmiş olacak. Sen yeni bir sayfa ile başla hayatıma yeniden:)) kendine dikkat et gerisini boş ver gitsin hayat guzeldir ;)
En İyi Cevaplar
Bunun aynısı benim için yaşandı biliyor musun? Sen kadın olarak ah etmişsin ben erkek olarak ah ettim. Her gece yatmadan dua ediyorum hem unutmak ve daha iyi olmak için, hem de yaptıklarının hepsinin cezasını çekmesi için. İlahi adalete güveniyorum ben. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Allah yapılan hiç bir şeyi mükafatsız ya da cezasız bırakmaz. Zamanı gelince yaşayacak o insan da. Belki öyle mutlu olacağım ki ileride umurumda olmayacak ama sadece adalet yerini bulsun diye o insan beni o mutlu halimde başkası ile görmek zorunda kalacak. Bilmiyorum ne yaşanacak, ama hak yerini bulacak, hiç kuşkum yok.
53 Yorumla
Soran+1 yılInsan güçlü görünmeyi hep sever disaridan hep güçlü görünüyorum herkesin islerine kosturuyorum, yardimsever biriyim iyi bir insan oldugumu söylerlerhep. Ama gece basimi yastiga koydugumda 5 yasinda bir kiz coxugu gibi hungur hungur agliyorum
Soran+1 yılBu durum bir erkek icin daha da zordur, sizi anliyorum insallah bir gun Allahin adaleti tecelli edecektir.
- +1 yıl
İnan yapacak hiç bir şey yok. Hani bilinir ya hayatı boyunca hep kötüyü görmüş insan iyinin kıymetini bilir, açlığı görmüş insan paranın daha fazla kıymetini bilir diye. Yalan biliyor musun. İnsanlar yaşadıklarını çok çabuk unutuyorlar ve özlerine çok çabuk dönüyorlar. Bizimkisi özünde de kıymet bilmez birisiymiş ki o kadar acının üstüne beni bulunca kıymetimi bilmedi. Fedakalık olarak sayabileceğin ne varsa yaptım. Bir yapmadığım böbreğimin tekini ona vermek kalmıştı, Allah biliyor ihtiyacı olsa bir saniye düşünmezdim. Allah büyük, en doğrusunu o bilir. Hiç yaşamamayı dilerdim bunları ama ne yapacaksın, yaşandı bir kere. Bundan sonra düzelmeye çalışmak bizim mecburiyetimiz. Nefes aldıkça daha iyi olmaya mecburuz çünkü. Hayat devam ettikçe yaşamaya mecburuz. Keşke yaşanmasaydı bunlar ama yaşandı bir kere...
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkat et senin ağzından çıkan yakana yapışıyor galiba burdaki tek. Mutsuz sen sin haklıysan hak yerini mutlaka bulur ama mutlaka sen kendi yönüne bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunun üzerinden ne kadar geçti blmiyorum ama ahının tuttuğu oldu mu? Bende aynı durumdayım şu an merk ettm
06 Yorumla
Soran+1 yılMerhabalar Hayır ahim tutmadi... O evlendi. Ben ondan sonra mutlulugu hiç yakalayamadim adalete olan bir inancim yok. Hani bir şarkı var kotulerinsin sen dunya... Evet bu dünyada kotuler mutlu oluyor...
Soran+1 yılHala ona hakkim helal degil ve icim zerre sogumadi ona oln ofkemden...
Cevap sahibi+1 yılBenmde öyle.. benmki de evlenicek galba bu gidişle.
Soran+1 yılÇok hızlı bir şekilde kendi hayatına adapte olmaya bak Unutma ki hayat herseue2 rağmen cok güzel.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle şükür her halimize
Soran+1 yılÇok şükür tabiki canim benim üzülme
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılSorununu anlatalı baya olmuş aynı durumları bende yaşadım evet sevdim olmaması gereken şeyler yaşadım. Haksız muamelelerini , aldatmasını hakaretlerini kültürlerini kötü ne varsa yaşadım. Tam bir ay oldu beni bırakmalı tek başına emin ol o kişiye kadar sevgim felan kalmamıştı yaptığı kötülükler yüzünden sadece onunla beraber olmuştum beni terk etti neden biliyormusun atanıp mesleğimi yapmamı istemedi aslında önceki ben olsaydı bunada göz yumar tamam derdim artık yorulmuştum sürekli tahammül edip fedakarlığı sadece benim yapmamdan yoruldum çok kırıldım Allaha havale ettim biliyorum ben unuturum zamanı gelince ama rabbim unutmaz. Bana dediği kelime şuydu ben yuvamı kuracam eşim olcak çocuklarım olcak senin için açıcak sen bu durumları yaşayamayacaksın giderken bile psikolojik şiddet uyguladı bana o kadar iğrenç küfürler iğrenç kelimelere sarf ettiki yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir daha önce başka bir kizada aynısını yapmış o kızda artık ona dayanamamış gitmiş evlenmiş şu an hamile maşallah rabbim inşallah çok mutlu olmasını nasip etsin. Şunu düşün sana saygı duymayan saymayan düzgün konuşmayan sürekli hakkını yiyen seni sevmeyen bir insanla evlenmek istermisin bir ömür boyu o insanla olmak istermisin ben bana göre çok kötü şeyler yaşadım dayanacak gücüm kalmadı yeri geldi çok ağladım halada ağlıyorum ama hayatımdan gittiği için değil bana yaptıkları için bende istiyorum canı çok acısın benim gibi oda yansın ailemin düştüğü duruma oda düşsün istiyorum boş ver hamdet onun gitmewindede bir sebeb var şunu unutma Allah bir musibeti sana verdiğinde eğer rabbine dönüp dua edip ibadet ediyorsan bu senin imtihanindir ama dönmezsen cezandır. Biz bir hata ettik otur tövbe et dua et bende çok ağır şeyler yaşadım duydum küçük goruldum herşeyi yaşadım. Bir düşünn kendin için Rabbim için ne yaptım ben i hayatımdayken de o haramdı Allah kulunun daha da üzülmesini istemedi eminim bende sinirle beddua ettiğim anlar oldu tövbe ettim tövbe ediyorum Allahım sana havale ettim dedim beni o terk etti ya onun eski sevgilisinin de ahını çok almış o kızın bak yine mutlu olmadı benide mutsuz etti benimde ahımı aldı eminim rabbim yanına komaz kimsenin ettiğini bu dünya dada görürü ahirettede bu dünyada mutlu olsa ne yazar boş ver rabbine dön dua et tövbe et bol bol bak tövbe et dua et namazını kıl kuranini oku o zaman o kadar mutlu olacaksın ki sana kendimden örnek vereyim ben Doğum günümde ağır sözlerle hakarete uğradım bana küfürler seninle ciddi düşünmüyorum seni istemiyorum engelle beni felan dedi daha önce bana söz vermişti seni burdaaa kirmicam suç bende dedi kendi suçunu bile bile yine sözünden cıktı ben namazıma başladıktan sonra Rabbim bana bir cesaret verdi her yerden engelledim onu ve o bana yazdı yalvardı etti ama biliyordum yine aynı şeyi yapcak bir sans daha verdim ama bunda kendimden taviz vermeyerek konu kendi iken benim çalışmama geldi bende ben atancam dedim sonra öylemi tamam bitsin olmaz istemiyorum diye def olup gitti benim hala kendimden fedakarlık yapmamı bekledi ben neler yaşadım Allah bilir küçük goruldum hakkım yendi küfürler duydum başka kızlardan bahsetti sürekli fiziksel anlamda dalga geçti aldattı küfürler işittim bir engelleyip bir engeli kaldırıp oynuyordu benimle bildiğin birde sen nerden bilebilirsin mutlu ya da mutsuz olduğunu bilemezsin sen rabbime bırak o seni boynu bükük bırakmaz birde adalet var mi gibi şeyler deme var adalet ilahi adalet var Rabbim beni seni boynu bükük bırakmaz o varken yapamadığın şeyleri yap arkadaşlarınla gez ben arkadaşlarımla hile gezemezdim ailemle bile dışarı çıkmama izin vermezdi ama şimdi çıkıyorum tabi üzülüyorum bazen ama şunu biliyorum rabbim beni daha kötü birseyden kurtardı çünkü gittiğimiz yol iyi bir yol değildi bak rabbime sığındım benim ondan başka kimsem yokk Rabbin var yetmezmi evlensin boş ver mutlu olsun boş ver bunları düşünerek sadece kendine zarar verirsin yapma içini bilemezsin bende hakkımı helal etmedim etmem asla bana umut verdi 1 sene sonra Nisan yapcaktik ben düğün hazırlığı yapıyordum demekki hayırlım değilmiş şunu düşün karşındaki insan allahtan korksaydı sana bunları yaparmiydi bir söz duymuştum evlenirken eşinizi ahlaki güzel olanı seçin diye o kadar dogruymuski evlencegimiz insanlar sadece bu dünyada değil ahirettede bize lazım iyi bir eşimiz varsa bizde onun gibi oluruz kötü bir eşimiz varsa kötü ahlakıyla bizi kötüye sürükler Allah birseyi oldurmuyorsa bir sebebi vardır ebedi dünyayı unutma orda hesaplar elbet görülcek buna sığın bizim o kadar güzel merhametli bir rabbimiz var ki bize musibetler veriyor dertler veriyor günahlarımıza kefalet olsun diye canının sıkıntısı bile günahına kefalet şimdi düşünme onu boş ver kendine yatırım yap Allah iştesin yeterki sende bende mutlu oluruz biz isteyelim ısrarla rabbim ona dönen kullarını boynu bükük bırakmaz bizde bizi seven hayirli eşlerimiz olur rabbimin izniyle Rabbim beni seviyor yeter diyorum Allah namaz kılmayı dua etmeyi herkese nasip etmezmiş bak rabbimiz bizi seviyor Allah var yetmezmi bırak Allaha havale et ben öyle yaptım o bir gün hesabımızı alır peygamber efendisimiz bir hadisinde canı yanan sabretsin can yakan canının yancağı günü beklesin diye bende öyle yapmaya çalışıyorum Allah yar ve yardımcımız olsun unutma senin başarılı olman en büyük ceza olur ona Allah komaz yanına
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAslinda hep yaziyorum bizim kizlarimiz cok cabuk herseyi kabul edip kendini kaptiriyor senin ahinla inan yuzu hic gulmez mutlu olamaz sana yaptigini tahmin edebiliyorum ama keser doner sap doner senin yasadiklarin mutlaka onum karsisina cikacaktir bu bireysel olur ailesi olur hic fark etmez.
Sende daha fazla uzulme egerk yaptiklari icin yasal islem yapabiliyorsan bence geregini yap44 Yorumla
Soran+1 yılYasal kismini da düşündüm ama o bunun altinda kalmaz o kadar asagilik biri... Ailemin ogrenmemesi icin susuyorum ailem olmasaydi yasal ne gerekiyorsa yapardim ama iste sirf bu yüzden sustum bunun icinde onun ici rahat nasilsa ailesi var kimseye soylemez diye ici rahat
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun ne diyeyim musait bir zamanda dertlesmek isterim senle kardesim ama unutmaki Allahindan bul dedigin zaman iş bitmistir
Soran+1 yılCok sagolun. Allah la iletisime gececegim onun huzurunda ondan yardim isteyecegim...
- +1 yıl
Dualarin kabul olsun rica etsem yazarmisin bana (korkma sapik degilim)
- Aile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz seninki de kalmaz dua mua felan aramana gerek yok emin ol çıkar ama bu yara kolay iyileşmiyor benimde ahımı aldı birisi Allah boylelerinin belasını versin
29 Yorumla
Soran+1 yılCok zor bir durum...1 yil oldu hala basimi yerden kaldiramadim mutlu olamadim kimseyihayatima alamadim
Soran+1 yılInsallah birgun icim huzura erecek
- +1 yıl
Zaman gerekli sana çok iyi bilirim bunu. Bende hala etkisini atamadım. Ama tek basına daha zor geçer sana birisinin destek olması şart en iyi dostunla dertles
Soran+1 yılBakalim zaman neye ilac olacak...
- +1 yıl
Sadece zaman ile olmaz dostlarınla paylaş sana destek olsunlardostlar böyle günler için yokmudur zaten
Soran+1 yılKimseye guvenim yok benim. Dostlarima da guvenemem kimseye guvenmem artik
- +1 yıl
Sacmaladın simdi bununla ne alakası var dostlara guvenmememin sen sadece dertlerini paylasacaksın ve senin goremediklerini sana onlar gösterecek inan bana çok faydası var
Soran+1 yılInanin insanlara guvenmek yerine derdimi icime atmayi tercih ederim
- +1 yıl
Sacmaladıgının sende farkındasın ama ya dostun yok ya da biraz toparlamaya basladın. Umarım toparlamaya baslamısındır. Bana yazabilirsin bastan sona yaz ilişkini ben okurum senin goremediğin yerleri sana yazarım bence çok azda olsa faydası olur
+1 yılHer insan adaletini kendi sağlar, intikam istiyorsan plan yap bir şekilde bitirirsin işini ama unutma
En iyi planlar girerken değil, çıkarken bozulur114 Yorumla
Soran+1 yılNe oneriyorsunuz bir intikam sekli olarak
- +1 yıl
Onu en iyi tanıyan sensin ben değil bunu hazırlamak senin elinde ama senin arka planda olman lazım
Soran+1 yılAslina bakarsaniz onunla ugrasmak bile istemiyorum kendisi midemi bulandiriyor... ne yapsam ki bilemedim simdi
- +1 yıl
:) bak işte allahndan bulsn falan deme hiç bişi bulmuolar hiç bişi olmuyor önce kendine şu soruyu sor intikam istiyor musun? Istemiyor musun? İstiosan bana ulaş
Soran+1 yılNe yalan diyeyim İstiyorum... evet bu yaptıkları yanına kalmamalı...
- +1 yıl
Aklını çalıştır plan yap ama acele etme sakın
Soran+1 yılrica etsen burdan yazabılır mısınız? Nasıl bir plan yapabılırım?
- +1 yıl
O planı ben degl sn yapmalisn tanıyan sensin
Soran+1 yılHiç intikam alayım diye düşünmemiştim daha önce Benim öyle bir kişiliğim yok. Sessizce içimde yaşıyorum ama artık bir şeyler düşünebilirim harekete gecebılırım bellı olmaz
- +1 yıl
Önemli olan intikamın son darbesini vururken dayanabilecek misin? Bu soruyu kendine bir sor ilk önce
- +1 yıl
Bnde merak ettim ya
- +1 yıl
Neyi merak ettin :)
Soran+1 yıldayanamam çünkü hala aşığım ona... intikam almayı bile başaramam ki...
- +1 yıl
O zaman ezilip ağlamaya ve kahrolmaya mahkumsun. O başkalarının kollarnda mutlu olurken sen onun içim kendini parçala tamam mı :)
bende senin durumundaydım allaha havale ettim simdilik bir haber almadım ama ılerde kotu oldugunu surundugunu ah diyip beni hatırladıgı gunlerın gelmesini beklıyorum..
46 Yorumla
Soran+1 yılEvet... Bende bekliyorum ancak o zaman huzur bulacağım bu bir gerçek...
Soran+1 yıl1 yıl oldu... tazeliğini koruyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yalnız özelden konuşmayı düşünmüyorum kimseyle.
+1 yılrabbım yardım etsın. beklemekle elıne bırsey gecmez kalk namaz kıl kuran oku o zaman gercek aşkı bulursun
21 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel birtavsiye haklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılahh ahh gercekten bazilari cok pis ah alip oyle gidiyor yapacak birsey yok sen kendi hayatini yasayacaksin intikam pesinde kosmak guzel sonuc getirmez cogu zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum... Beddua etmek istemıyorum.
Dunyada adalet yok. adalet ahirette
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ölmeyi bekleyelim... Ben artık yaşamak da istemıyorum zaten...
Sen nasıl müslümansın puh sana
110 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl mı müslümanım... Keşke daha iyi bir müslüman olabilseydim haklısın. Ama bir işaret bekliyorum Allahtan yalnız olmadıgıma dair. Çünkü çaresiz hissediyorum... Çok zor şeyler yaşadım.
- +1 yıl
Senin niyetin farklı. Beddua döner dolaşır edene geri gelir derler. Etmemelisin. Ha çok canını yaktı? Edilen şahısı Allah'a havale et gitsin..
Tamam haklısın ama ucu tehlikeli bir ok bu. Hatta Bumerang olma ihtimali var. Böyle de mecazi anlamlar yükleyip, somutlaştırınca, mistik bir havası oluyor.
Ne diyim sana Allah sabır versin dikkat et
Soran+1 yılÖfkeliyim... Artık gücüm kalmadı. Bazen susmak zorunda kalırsın Ben hep sustum hep içime attım. Ama hep bir yanım eksik yaşadım. Bunu anlamanız imkansız.
Soran+1 yılÇok haklısın, aksıne hıc beddua etmedım. Ama kalbımde öfke var. Ona hiç beddua etmedım ama bu yaşadıklarımın bir bedelı olmalı dıye düşündüm hep
- +1 yıl
Sabır. Zaman alacak intikamını.
Bak şarkı sözleri de var iyi oku
Bir perişan bir pişman
İki hâli bozgun üzgün
Yüzleri yere düşmüş herkese dargın
İlaçsızlık hastalığına yakalanmış iki naçar
Bir anahtar var elimde her kapıyı açar
İşte kapılar ve işte dışta kalan bizler
Bir tarafta ahenkle dans eden saçlar
Bir tarafta başı kesikler
Bana tek taraflı adaletinizden sakın bahsetmeyin sakın
Adalet kirli atlet
Siz onları üzdünüz
Siz onları kapının dışına sürdünüz
Onları ağlattınız saçlarını dağıttınız
Rüzgârlara bıraktınız siz bıçaklar sapladınız
Sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız
Yaşlı başlarınızı kaldırın ve
Hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın
Sesim sonuna kadar açıldı haydi gelip kısın
Ben dostlarımın zırhıyımdır
İstediğiniz kılıcı batırın dayanırım
Kimsecikte çıt yok, gören dilsizler ve duyan insafsızlar
Olacak iş değil
Dolacak olan benim gözüm değil de nedir.
Soran+1 yılKimin sarkisi bu
Soran+1 yılCok begendim cok...
+1 yılbana ah mah işlemez evvelallah RABBİM VAR !!!
10 Yorumla
+1 yılgeçer be
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski sevgilim ahımı aldı Bu durumu ne yaptımsa da atlatamadım? Derdimi sizinle paylaşmak istedim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım