Bazı insanlar iki sevgi ilgi görünce burnu Kaf dağına çıkıyor da sorayım dedim.. size göre öyle mi?

Bazı insanlar iki sevgi ilgi görünce burnu Kaf dağına çıkıyor da sorayım dedim.. size göre öyle mi?
Ben hissettiririm değerimi ilgi mi hoşlantimi neyi hissettirmek istiyorsam hissettiririm. He karşı taraf tamam bu cepte ben kafama göre takilayim kafasına girerse girdiği yolda ömür boyu mutluluklar diler yoluma devam ederdim
Evet şımartabilir ama bu kötü bir şey değildir bende ilgi ve sevgi görmeyi seviyorum. ama bazıları abartıyor, Hislerinizi, duygularınızı sevdiğinize belli etmek, onun kendini daha özel hissetmesine ve sevildiğini hissetmesine yardımcı olabilir. Ancak, aşırıya kaçmak ve sürekli şımartmak da sağlıklı bir ilişki için uygun değildir. Dengeli bir şekilde, zaman zaman küçük sürprizler yaparak ve sevginizi ifade ederek ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Bununla birlikte, her zaman partnerinizin duygularına ve sınırlarına saygı göstermeniz de önemlidir.
Şımartmak lazım seviyor isen herşeyi yaparım onun için aaa şımariyor demem çünkü Sevgi bunu gerektirir.. simarirsa ya diye bir düşünce varsa o kişi sevmiyordur bana göre
Şımaran insan yanlış kişidir aynı şekilde karşılık veren değer veren değer bilen insan doğru kişidir diğer türlüsü ömür törpüsü olur kişiliğinde bozukluk vardır.
👏💫
😘
Cevap
21Cevap
Her insanın şımartır bu durum ama dengeyi kurabilene. Bu şımartılmayı abartan da var çünkü.
Sevileni şımartmak lazım
Sevilmek güzel bence. Ona sevildiğini hissettirmek gerekiyor tabi abartmadan. Her şeyin fazlası zarar çünkü.
🧚🏻♀️🌸
ben simarmam cunku bir baskasinin sevgisini o sekilde kullanmam buna emin olabilirsiniz ama genel olarak pek bir sey hissetmedigi bir kisi ise evet bir yerleri kalkabilir ama sevdigi biriyse karsilik verir sevgiyle
Foto ne güzel ya off ben böyle bişi göremedim vay be😞
Bilmem
ne şımartacak baktın şımardı elinin tersiyle ufaktan iki tane çarp kendine gelir
Bence aşkı sevgiyi tazeledigine inanıyorum ilgi görmek tabikide sımartır insanı ama bu dozunda oldugu sürece ve devamlı oldugunda mutluluguda artırır bence o yüzden herşeyin fazlası zarar diyererk nokta koyuyorum. 😊
Maalesef bazıları şımarıyor, popolar inmiyor 😅
Bir tarafları kalkıyor. Oğlum ben senin gibi kaç adamı tavliyorum, boşa havalanma bebe. Bugün varsam yarın yokum yavrucum. Benden de küçük zaten 😂
Aslında hayır. İfade etme tarzı da önemli. Bazıları cidden şımarıyor ama sevgini belli etmesen nasıl mutlu olacaksın
Alakası yok. Karşıdaki insan belki de onları duymayı ve hissetmeye açtır. Sence?
Şımarmak her kadının hakkıdır ki şımardıkça kadınlığını yaşar ve yaşatır
Şımarıyorsa.. Sen onun toprağı değilsindir.. O çiçek sende açmaz.
Çok aşırı belli edilmesi simartiyor kıymet bilinmiyor bence
Şımartır, seviliyor olmak çok güzel bi şey zaten, şımarmak da çok yakışıyor ayrıca ❤️
Ama güzel oluyor şımarınca o yüzden şımartırım ben de
Ömrümün hic bi döneminde bu kadar şımartılmamıştım...
Biraz şımartıyor. Kadın çok belli ederse şımarıyorum azıcık.
Bence şımartmaz çünkü sevdiğini belli etmek heleki şu zamanda çok önemli bişey bence
Şımartır ve insanları şımartmam
Abartmadan belli edilirse şımartmaz
Şımarık bir b*k olur, evet.
Mutlu eder en azından
Ayarı kaçanlar oluyor tabi. :D
Şımarmak kişiye göre değişir
önemli olan saygı ve sadakattır
Kesinlikle şımartır bak buna katılıyorum
Sevilenin seni ne kadar sevdiği ile alakalı bişey
Neden şımartsin hoşuna gider
Şımarır. Kaybetme korkusunu azaltır.
Götü bile kalkıyor